Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    1907 Fenerbahçe, Wiz’in takımdan ayrıldığını resmen duyurdu

    Güney Koreli ormancının sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

    Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi‘nin son şampiyonu 1907 Fenerbahçe‘den TBF öncesi ayrılık haberi geldi. Mevsim başında Kirei ve Ruin gibi kilit oyuncuların takımdan ayrılmasından sonra transfer edilen ormancı Wiz ile yollar ayrıldı.

    Wiz ile yollar ayrıldı

    Daha önce LCK’in Yükselme Ligi diyebileceğimiz CK’den 2 takımın formasını giyen Na “Wiz” Yoo-joon, ligimizde fark yaratan bir performanslara imza atmıştı. Henüz genç bir yetenek olan Wiz’in kısa süre içerisinde adapte olması ile sarı-lacivertliler yaz mevsiminde disiplinli bir takım görünümüne büründü. 1907 Fenerbahçe’nin Zafer aldığı karşılaşmalardan sonra 21 yaşındaki ormancının galibiyet sevinci yerine ilginç bir şekilde takım arkadaşları ile taktik konuştuğunu görmüştük.

    1907 Fenerbahçe’yle 14 karşılaşma oynayan Wiz, takımının 9 galibiyetinde pay sahibi olmuştu. League of Legends eğlenceli bir oyun ve takım içerisinde fazla ciddi olan Wiz’in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. En azından bizce böyle.

    Wiz’in yerine Stefan

    VFŞL 2019 Yaz Mevsimi’nde playoff biletini almış olan 1907 Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta oynanan 8. Hafta karşılaşmalarında ormancı rolünde Muhammed “Agurin” Koçak’a şans vermişti. Ancak hafta arasında transfer edilen Stefan “Stefan” Nikolić, önümüzdeki hafta forma giymesi bekleniyor. Daha önce Bursaspor Espor için ülkemizde yer alan Sırp ormancı takımın yeni ormancısı olacak.


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler