MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2019 yazına damga vuran plaj güzelleri

Eylül ayının gelmesiyle dizi çekimleri başladı, ünlü oyuncular da sahilleri birer birer terk etti. İşte bu yaz objektiflere yakalanan güzeller...

BESTE KÖKDEMİR

tuba-unsal-b-093155OK

En son 'Kalbimin Sultanı' dizisiyle seyirci karşısına çıkan Beste Kökdemir, sosyal medya hesabından paylaştığı tatil fotoğrafı binlerce kişi tarafından beğenildi.

SERENAY SARIKAYA

tuba-unsal-b-093155SL

Alice Müzikali'nin yeni sezon hazırlıklarına başlayan Serenay Sarıkaya bikinili paylaşımıyla beğeni topladı.

YASEMİN ÖZİLHAN

tuba-unsal-b-093155IC

Formda vücuduyla dikkat çeken Yasemin Özilhan böyle kalabilmek için disiplinli bir şekilde çalışıyor.

GÜLŞEN

tuba-unsal-b-093156EV

Gülşen, swarovski taşlı bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı Pop yıldızının bu karesi için rekor sayıda yorum yapıldı.

IRMAK ÜNAL

tuba-unsal-b-093156MB

Cihan Ünal'ın kızı 40 yaşındaki Irmak Ünal 2 çocuk annesi. Haftada 6 gün spor yapan Irmak Ünal şöyle diyor: ''2 yıldır kırmızı et yemiyorum. Ekmek, tatlı yok. favori gıdam balık.''

ALEYNA TİLKİ

tuba-unsal-b-093221WI

Aleyna Tilki Bodrum'da bikinili olarak objektiflere yakalanmıştı. Genç şarkıcı fazla kilolarıyla dikkat çekmiş, takipçileri tarafından eleştirilmişti.7EDA TAŞPINAR Adı 'bronzluk'la özdeşleşen Eda Taşpınar'a teklif yağıyor. Birçok beach işletmecisi, Eda Taşpınar'ı mekanın yüzü yapmak isterken ortaklık teklif edenler dahi oluyor.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN

tuba-unsal-b-093221LJ

Bodrum'daki ailesinin yanına giden Tuba Büyüküstün, Gölköy sahilinde deniz keyfi yaptı. Afrika örgüsü ile uzattığı saçlarının ıslanmaması için tülbent takan oyuncu, plajda herkesin ilgi odağı oldu.

TUVANA TÜRKAY

tuba-unsal-b-093221MC

Oyuncu Tuvana Türkay'ın Instagram'da paylaştığı bikinili pozu olay oldu. 1 milyon takipçisi olan Türkay kaslarıyla dikkat çekti. Binlerce beğeni ve yorum alan Türkay'a hayranları da destek verdi.

DEMET ÖZDEMİR

tuba-unsal-b-093221GG

Erkenci Kuş dizisi ile büyük çıkış yakalayan daha sonra Can Yaman ile yaşadığı aşk magazin gündemine bomba gibi düşen Demet Özdemir'in yaz tatili tüm hızıyla devam ediyor.

DEREN TALU

tuba-unsal-b-093323CQ

Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu Instagram hesabından paylaştığı bu pozu sosyal medyayı salladı 23 yaşındaki Deren Talu'nun bu pozuna binlerce beğeni ve yorum geldi.

BADE İŞÇİL

tuba-unsal-b-093324YG

İş insanı Malkoç Sualp'dan boşanan ve Azur adında bir oğlu olan Bade Işçil Bodrum'da objektiflere böyle yansıdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler