Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2485 yılından geldiğini söyledi! Zaman yolcusu insanlığın geleceğini değiştiren olayı anlattı

    1.3 milyona yakın takipçisi bulunan ‘Thatonetimetraveler’ isimli zaman yolcusu son paylaşımında 2022 tarihinde yaşanacak bir olaya dikkat geçti. 900 yıldır uzaydaki kapsülde yaşayan bir insanın dünyaya geleceğini iddia eden zaman yolcusu, bu olayın insanlığın geleceğini değiştireceğini söyledi.

    Sosyal medyada zaman yolculuğuna yönelik olarak paylaşım yapan sayfaların sayısı her geçen gün artıyor. İnsanlığın geleceği merak etme dürtüsünden hareketle zaman yolcusu olduğunu söyleyen kullanıcılar milyonlarca izlenmeye ulaşıyor. Bilimsel kanıtları bulunmamasına rağmen sosyal medyadaki zaman yolcularının geleceğe ilişkin verdikleri bilgiler tartışma yaratıyor.

    Sosyal medyanın popüler zaman yolcusu sayfalarından birinin sahibi olan ‘Thatonetimetraveler’ isimli kullanıcı, 2485 yılından günümüze geldiğini söyleyerek oldukça ilginç bir açıklama yaptı. 2022 yılının insanlığın değişimi ve dönüşümü için önemli bir sene olduğunu dile getiren zaman yolcusu, 900 yıldır uzaydaki bir kapsülün içinde yaşayan bir insanın dünyaya geleceğini söyledi.

    GİZEMİNİ KORUYACAK

    1

    ‘Thatonetimetraveler’ isimli zaman yolcusu 2022 yılı içinde uzayda bir kapsülde yaşayan adamın dünyaya iniş yapacağını söyledi. İnsanların dünyaya bakış açısını ve birbirlerine olan ilişkilerini büyük ölçüde değiştirecek olan bu adamın insanlık onu bulana kadar gizemini koruyacağını ifade etti. 2022 yılı için öne sürdüğü iddialarla sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başaran zaman yolcusu kullanıcıları ikiye böldü. Kullanıcıların büyük bir bölümü söylediklerine inanmazken bir kısmı ise mümkün olabileceğini dile getirdi.

    Zamanda yolculuğa inanıyor musunuz?

    Zamanda yolculuğa inanıyor musunuz?
    Evet. Bunun mümkün olduğunu düşünüyorum.
    Hayır. Bunun mümkün olamayacağını düşünüyorum


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler