Nas Haberleri

Galatasaray, İlhami Siraçhan Nas transferini açıkladı! İşte maliyeti...

Galatasaray, 1299 Osmanlıspor forması giyen 21 yaşındaki orta saha İlhami Siraçhan Nas'ın transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İlhami Sıraçhan Nas ile 5 yıllık sözleşme imzalayan sarı-kırmızılı ekip, bu transfer için 10 milyon TL bonservis bedeli ödeyecek.

Spor 2023-08-12 17:35:10

Galatasaray'ın yeni transferi İlhami Sıraçhan Nas kimdir, nereli ve kaç yaşında? İlhami Sıraçhan Nas hangi takımlarda oynadı?

Galatasaray'ın yeni transferi İlhami Sıraçhan Nas son dakika haberlerinin ardından merak konusu oldu. Ankaraspor, 21 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a transfer olduğunu açıkladı. Peki, İlhami Sıraçhan Nas kimdir, nereli ve kaç yaşında? Galatasaray'ın yeni transferi İlhami Sıraçhan Nas hangi takımlarda oynadı?

Spor 2023-08-11 15:16:44

Röportaj yapmak isteyen muhabire çirkin hakaret! 'Biraz kafanı aç hava alsın, beyninde oksijen yok belli ki'

Beşiktaş'ta, televizyon muhabiri Meryem Nas Mercan, röportaj yaptığı sırada Aylin A. ile tartıştı. Nas, tartışma sırasında başörtüsüyle ilgili hakarette bulunduğunu belirttiği Aylin A. hakkında şikayetçi oldu. Nas, Aylin A.'nın kendisine 'Biraz kafanı aç hava alsın, beyninde oksijen yok belli ki' dediğini söyledi. Gözaltına alınan kadın, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Aylin A.'nın ifadesinde, "Bir anlık sinirle söyledim" dediği öğrenildi. İşte tepki çeken olayın detayları...

Haber 2023-01-13 16:48:46

Diyarbakır'da 2 öğrenci dünyada gelecek vadeden 100 öğrenci arasına girdi

Özel bir okulda lise öğrencisi Efe Sakarya ve Adanur Nas, hazırladıkları projeyle 170 ülkeden 120 bin kişinin başvurduğu Schmidt Futures ile merkezi Oxford Üniversitesi'nde bulunan Rhodes Vakfı'nın belirlediği "100 Rise Global" listesine seçildi - 11. sınıf öğrencisi Efe Sakarya: - "Diyarbakır'ı ve ülkemi böylesi uluslararası bir platformda temsil ettiğim için çok mutluyum ve gururluyum"

Yurthaber 2022-09-28 12:08:32

Şevval Şahin son fotoğrafıyla dalga konusu oldu! Felak Nas okuyup üflüyoruz

Özel hayatıyla sık sık gündem olan tescilli güzellerden Şevval Şahin paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Son fotoğrafında photoshopu fazla kaçıran Şahin, sosyal medyanın diline düştü. Sosyal medya fenomeni Tansu Dayan, Şahin'in fotoğrafını paylaşarak, "Seri Felak Nas okuyup üflüyoruz" yorumuyla herkesi güldürdü.

Magazin 06-08-22 12:22

Erzincan'da ezanı güzel okuma yarışması bölge elemeleri yapıldı

Yarışmada birinci olan Hamit Nas, Türkiye finallerine kaldı

Yurthaber 27-07-22 16:07

Gümüşhane'de isyan ettiren olay! 'Banyonun amacı temizlenmektir, biz kirlenerek çıkıyoruz'

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde sulama amaçlı yapılan Köse Barajından içme suyu sağlanan Kelkit ve Köse ilçelerinde Nisan ayından beri musluklardan akan çamurlu su vatandaşları isyan ettirirken, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas sorunun 1,5 ay içerisinde çözüleceğini söyledi. Durum hakkında konuşan bir vatandaş, ''Bu suda dişlerimi fırçalayamıyorum, çamurlu suyla banyo yapıyoruz. Banyoya girme amacı temizlenmektedir, biz girince kirleniyoruz. Belediye aylardır su sorununu çözmedi'' şeklinde konuştu.

Haber 09-06-22 17:49

Nas ne demek? Nas kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İletişime esnasında kullanılan kelimeler bazen az duyulmuş ve anlamı bilinmeyen kelimeler olabilir. Bu tür durumlarla TDK sözlük başta olmak üzere çeşitli kaynaklarda bilinmeyen kelimelerin anlamları araştırılır. Nas kelimesi de ilk defa duyanlar ya da bilgisini pekiştirmek isteyenler için anlamını araştırma ihtiyacını doğurabilir. Türk Dil Kurumu (TDK) sözlüğünde yer alan Nas kelimesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:18

Erdoğan’dan faiz açıklaması: Bizim silahımız Nas

Cumhurbaşkanı Recep Tayyih Erdoğan, Türkiye’nin ekonomik beka mücadelesi verdiğini ve yaşanan krize "dış mihrakların" neden olduğunu savundu.

Haber 31-12-21 15:01

Faizle ilgili çifte standart tartışmaları

Erdoğan düşük faizi "Nas hükmü" olarak açıklarken, vatandaşın ödediği faizler tartışma konusu oldu.

Haber 20-12-21 23:29

Felak ve Nas sureleri nasıl okunur? İşte Felak ve Nas surelerinin okunuşu ve Türkçe meali

Felak ve Nas sureleri sahip olduğu faziletleri bakımından gündelik hayatta okunmaları tavsiye edilir. Bu sure namazda okunur ve nazara, korkuya karşı korur. Peki Felak ve Nas suresi nasıl okunur? İşte Felak ve Nas suresinin okunuşu ve Türkçe meali...

Haber 20-12-21 13:56

Yediği turpun yemek borusunu deldiğini sandı, gerçek bambaşka çıktı!

Mardin'de akşam yemeği esnasında yediği turpun yemek borusunu deldiğini düşünerek hastaneye giden Hasan Nas, incelemelerin ardından şaşırtan gerçeği öğrendi. Nas, gerçekleştirilen başarılı operasyon sonrası 3 gün sonra sağlığına kavuştu. Üç farklı bölüm uzmanının müdahalesiyle sağlığını geri kazanan talihsiz adam, "Eskisi gibi yiyip içebiliyorum, çok rahatladım" diyerek doktorlara teşekkür etti.

Haber 25-11-21 11:34

Lil Nas X’ten olay yaratan fotoğraf! Yeni albümü için hamile pozu verdi

Son ayların popüler ismi Lil Nas X, yeni albümünü duyurmak için sansasyonel bir yol tercih etti. Genç ismin hamilelik pozları, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Fotoğraflarda, Lil Nas X beyaz saten bir sabahlık içinde, çiçek tacı takmış ve karnı burnunda biçimde görülüyor.

Magazin 03-09-21 22:31

Doktorlar dizisinin Doktor Arslan'ı ve Doktor Suat'ı yeniden bir arada

Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisinin Doktor Arslan'ı Devrim Nas ve Doktor Suat'ı Bekir Aksoy, tekrar bir araya geldi. Dizinin bitmesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen arkadaşlıkları sürdüren ikilinin değişimi de gözlerden kaçmadı.

Magazin 18-07-21 21:38

Gümüşhane’den o bildiriye sert tepki

Gümüşhane’de çok sayıda STK’dan oluşan Milli İrade Platformu, önceki gece yarısı darbe iması yaptıkları bildiri ile tepkileri üzerine çeken 104 emekli amirali kınayan bir açıklama yaptı ve suç duyurusunda bulundu.Gümüşhane’de 15 Temmuz Zafer Meydanında AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziya Nas ve STK temsilcilerinin katıldığı basın açıklamasıyla bildiriye tepki gösterildi.“Milletimizin emrinde ve hizmetinde olmayı en yüksek rütbe, en büyük şeref ve şan kabul eden Sivil Toplum Kuruluşları olarak dün olduğu gibi bugün de vatan nöbetindeyiz” ifadelerinin kullanıldığı açıklamanın ardından STK temsilcileri Cumhuriyet Başsavcılığına giderek 104 emekli amiral hakkında suç duyurusunda bulundu.Milli İrade Platformu adına açıklamayı okuyan Eğitim-Bir-Sen Başkan Yardımcısı Önder Oğur, “Millet iradesinin yanında, vesayet zihniyetinin karşısındayız, bizler vatan nöbetimizin başındayız hodri meydan” dedi.“Bunlar olsa olsa amiral eskisidir”Kendisini millet iradesinin üzerinde gören bir grup emekli amiralin vesayet dönemlerine özlem duyan bir açıklama yayınladıklarını kaydeden Oğur, “Millete muhtıra verilen dönemlerden kalmış köhne bir zihniyetin hazırladığı bu açıklamayla, Silahlı Kuvvetler dâhil olmak üzere devletin kurumlarının milletin hizmetinde olmasından duyulan rahatsızlık açık edildi.

Yurthaber 05-04-21 15:22

İçinde insan kanı olan 'şeytan ayakkabısı' toplatılıyor!

Nike, rapçi Lil Nas X ve sanat kolektifi MSCHF'le birlikte tabanında insan kanı olan 'Şeytan Ayakkabısı'nı satışa çıkarmış sonrasında tepki toplayınca dava açmıştı. Tamamı satılan ayakkabıların geri toplatılması isteniyor.

Haber 05-04-21 15:21

BAY- GÜ- KAB 2021 yılı mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Bayburt-Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (BAY-GÜ-KAB) 2021 yılı mart ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıya Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Gümüşhane Belediye Başkan vekili Murat Araz, Bayburt Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas,Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Söğütlü Belediye Başkanı Rıza Arslan, Yeşilbük Belediye Başkanı Sezai Doğan, Bayburt İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Nebil Aydın, Bayburt İl Genel Meclis Üyesi Sinan Birgül, Bayburt Belediyesi Meclis Üyesi Osman Nuri Tuluğ, Gümüşhane Belediye Meclis Üyesi Özcan Ulutaş, Arpalı Belediye Meclis Üyesi İsrafil Sevim, Kelkit Belediye Meclis Üyesi Osman Doğan ve Özkürtün Belediye Meclis Üyesi Cemalettin Şahin katıldı.Birlik başkanlığı, birlik başkan vekilliği, katip üyelik ve encümen üyeleri seçimlerinin yapıldığı toplantıda Hükmü Pekmezci birlik başkanlığına yeniden seçilirken, birinci başkan vekilliğine Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, ikinci başkan vekilliğine Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler seçildi.Katip üyeliklere Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer ile Özkürtün Belediye Meclis Üyesi Cemalettin Şahin seçilirken encümen üyeliklerine ise Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas ve Gümüşhane Belediye Meclis Üyesi Özcan Ulutaş seçildi.Toplantı seçimlerin ardından diğer gündem maddelerinin görüşülmesi ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’nin katılımcılara Bayburt’un yöresel ürünlerinden oluşan çeşitli hediyeler takdim etmesinden sonra sona erdi.Toplantının ardından Başkan Pekmezci ve misafirleri Bayburt Katı Atık Tesisi ve Bayburt Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundular.

Yurthaber 31-03-21 09:28

Adı: Şeytan ayakkabısı! İçinde insan kanı var!

Rapçi Lil Nas X, MSCHF isimli bir sanat kolektifi ile birlikte, üzerinde bir damla insan kanı olan Satan Shoes (Şeytan Ayakkabılar) isimli spor ayakkabılar çıkardı. Gerçek insan kanı barındıran ayakkabılar sosyal medya üzerinde tepki çekmeye devam ederken, Güney Dakota Valisi de rapçiye savaş açtı.

Haber 29-03-21 16:39

Doktorlar'ın Arslan'ı Devrim Nas imajıyla beğeni topaldı

Ekranlardan uzun süredir uzak olan 'Doktorlar' dizisinin 'Arslan'ı Devrim Nas yeni imajıyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Magazin 25-02-21 09:00

Başkent EDAŞ Zonguldak muhtar derneklerini ağırladı

Başkent EDAŞ’ın Zonguldak ofisinde merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren muhtar derneklerinin başkanlarına bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Zonguldak Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Şerafettin Nas ile ilçelerde faaliyet gösteren muhtar derneklerinin başkanlarından oluşan bir heyet, Başkent EDAŞ’ın Kozlu’daki binasını ziyaret ederek şirketin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yurthaber 08-02-21 15:41

Namaz sureleri ve duaları nelerdir? Sırasıyla namaz sure ve duaları

Dinimizdeki en önemli ibadetlerden biri namazdır. Namaz kılmayı ve namazda okunacak sureleri bilmek son derece önemlidir. Kuran'ı Kerim'de Fatiha suresinden Nas suresine doğru bir sıralama vardır. Namazda okunan bu sureler kısa ve okunması kolay surelerdir. Namaz sureleri ve duaları nelerdir? Sırasıyla namaz sure ve duaları...

Haber 05-01-21 09:59

DOKTORLAR KOVİD-19'LA SAVAŞI ANLATIYOR - Genç yaştaki hastalarımı kaybettim

Batman Bölge Devlet Hastanesinde yoğun bakım uzmanı Dr. Mustafa Ay ile kentte özel bir hastanede görevi başında yakalandığı Kovid-19'u yenen Dr. Ahmet Nas, virüse karşı verilen zorlu mücadeleyi anlattı - Dr. Ay: - "Hastalarımıza bir süre sonra nefesleri maalesef yetmiyor. Bunu yaşamak büyük bir travma. Genç yaştaki hastalarımı kaybettim. Bir gün önce konuşan hastamızın 2-3 gün içerisinde vefat etmesi bizi derinden etkiliyor" - Dr. Nas: - "Bu hastalıkla ilgili unutamadıklarımız genellikle acılar üzerine. İyileşen hastalar yüzümüzü güldürse de akılda kalanlar daha çok acı olaylar"

Yurthaber 07-10-20 11:08

Felak ve Nas okunuşu, Türkçe anlamları, Felak ve Nas faydaları

Medine döneminde vahiy edilmiş olan Felak ve Nas sureleri, Kur'an-ı Kerim'in son iki suresidir. Nas, Felak, İhlas sureleri Kur'an-ı Kerim'de sırasıyla 114, 113 ve 112. sıradadır. Pek çok hadis kaynağında bir Müslümanın bu sureleri sabah ve akşam üçer defa okuduğunda belalardan korunacağına dair rivayetler bulunur. İşte Felak ve Nas okunuşu, Türkçe anlamları ve faydaları...

Haber 06-10-20 09:55

Mavi Vatan: Türkiye için hangi riskleri içeriyor? Eleştiriler neler?

Bir süre "Komşularla Sıfır Sorun" prensibini benimseyen Türkiye, özellikle son 4 yılda deniz yetki alanlarında aktif ve askeri güce dayalı Mavi Vatan doktrinini benimsedi. Mavi Vatan doktrinini, İktisadi Kalkınma Vakfı Genel Sekreteri uluslararası ilişkiler uzmanı Doç. Dr. Çiğdem Nas ve uluslararası ilişkiler uzmanı Prof. Dr. İlhan Uzgel, BBC Türkçe'ye değerlendirdi.

Haber 22-09-20 17:20

Doktorlar'ın ikilisi Devrim Nas ile Bekir Aksoy yıllar sonra bir araya geldi

Yayınlandığı döneme damga vuran 'Doktorlar' dizisinin oyuncuları Devrim Nas ile Bekir Aksoy yıllar sonra bir araya geldi. Yakışıklı oyuncu, Aksoy ile çekildiği kareyi sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 21-07-20 15:13

BAYGÜKAB Kelkit’te toplandı

Bayburt-Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci başkanlığında Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde gerçekleştirildi.Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bayburt Belediyesi Meclis Üyeleri Cüneyt Keskin, Osman Nuri Tuluğ ile Bayburt ve Gümüşhane ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek yapılacak çalışmalar hususunda fikir alış verişinde bulunuldu.Bir yıllık görev süreleri dolan encümen üyelerinin yerine yeni üye seçiminin de yapıldığı toplantıda Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır ve Gümüşhane Meclis Üyesi Özcan Ulutaş encümen üyeliklerine seçilen isimler oldu.Toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci birlik toplantısının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu ve Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek yeni seçilen encümen üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Yurthaber 08-07-20 16:24

Kelkit hayvan pazarı kapatıldı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde bulunan ve bölgenin en büyüklerinden birisi olan canlı hayvan pazarı koronavirüs hastalığı (Covid-19) tedbirleri kapsamında geçici süreliğine kapatıldı.Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, Çin’de ortaya çıkan ve dünyanın birçok ülkesine yayılan Koronavirüs (Covid 19) hastalığının bulaşma riskine karşı Kelkit Canlı Hayvan Pazarının geçici süre ile kapatıldığını duyurdu.Başkan Nas, hastalığın bulaşma riskine karşı vatandaşların yakın temasta bulunacağı alanlarda tedbirleri almayı sürdürdüklerini, sağlık tedbirleri kapsamında cumartesi gününden itibaren canlı hayvan pazarının geçici bir süre kapatılması kararı alındığını söyledi.

Yurthaber 17-03-20 13:15

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta mücadele eden Talasgücü Belediyespor, ligin 22.haftasında şampiyonluk mücadelesi veren rakibi Ceyhanspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.Stat: Ceyhan İlçe StadıHakemler: Ali Artun Özdemir xx, Fahrettin Yılmaz xx, Hasan Bostan xxCeyhanspor: Lokman Atakol xx, Yiğit Kayacı xx, (Yunus Nas x dk.82), Azat Mamuk xx, Murat Çaydemir xx, Fatih Yılmaz x, (Cengiz Argüç Argın x dk.26), Metin Cörten xx, Başaran Balcı xx, Abdullah Keleş xx, Murat Akgül xx, Timur Bayram Özgöz xx, Muhammed Sak xxTalasgücü Belediyespor: Mustafa Umut Mete xx, Resul Ekrem Turhan xx (Yunus Öztürk x dk.82), Canberk Soykuvvet xx, Recep Daylak xx, Muhammed İbrahim Şahin xx, Burak Öztürk xx, Furkan Özdemir xx, Uğur Gezer xx, (Serkan Demirezen x dk.80), Doğancan Akkaya xx, Mustafa İlkay Kartal xx, Burak Gezer xxGoller: Muhammed Sak (dk.47 penaltı) (Ceyhanspor), Furkan Özdemir (dk.40 penaltı) (Talasgücü Belediyespor)Sarı Kartlar: Murat Akgül, Başaran Balcı, Yiğit Kayacı, Azat Mamuk (Ceyhanspor), Canberk Soykuvvet, Doğancan Akkaya, Burak Gezer (Talasgücü Belediyespor)

Yurthaber 16-03-20 16:10

Adana’dan 46 ülkeye 'şalgam suyu' ihracatı

Adana Şalgam Üreticileri Derneği (Şalgam-Der) Yönetim Kurulu Başkanı Selahaddin Nas, Türkiye'de şalgam suyu üretiminin yüzde 93'ünü gerçekleştiren Adana'dan 46 ülkeye yılda 18 milyon litre şalgam suyu ihraç edildiğini söyledi.

Finans 11-03-20 11:28

Avrupa’da bir Oltulu ‘Can Erzurum’ diyecek

Almanya’nın Berlin Şehrinde bir tv kanalında Yalçın Akbulut show programı yapan Oltulu ses sanatçısı Yalçın Akbulut, Can Erzurum parçasına klip çekmek için memleketi Oltu’ya geldi.Türkiye’nin önde gelen yönetmenlerinden Erkan Nas ve ekibi Oltu’nun Nügürcük köyünde dünyaya gelen Akbulut, klip çekimlerine köyünde başlayıp Oltu Narman ve Erzurum’da tarihi ve doğa güzelliği olan mekanlarda görüntüleri kaydettiler.Yönetmen Erkan Nas, “Yalçın Akbulut’un klibi çok zorlu ve bir o kadarda güzel çekimler yaptık ama klip yayınlandığında izleyiciler büyük keyif alacağına inanıyorum” dedi.Avrupa’da yaşayan Akbulut, “Memleketimizden güzel hiçbir yer yok ben güzel memleketimizde klibimi çekmekten son derece mutluyum Yönetmenimiz Erkan Nas hocamızın profesyonel çalışmaları ile çok güzel bir klip ortaya çıktı.

Yurthaber 09-03-20 14:22

Göbeklitepe hakkında ezber bozan açıklama

ABD Bilim Akademisi (NAS) yabancı asli üyesi, TÜBA Hizmet Ödülü, İtalya Devlet Nişanı ve Vehbi Koç Vakfı 2008 Yılı Ödülü sahibi arkeoloji dünyasının önde gelen isimlerinden Prof. Dr. Mehmet Özdoğan, Göbeklitepe'ye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber 18-02-20 10:52

Emetli sporcuların başarısı

Kütahya’da okul sporları kapsamında yeni spor salonunda yapılan yıldızlar ve gençler tekvando müsabakalarına 11 sporcu ile katılan Emet ilçesi sporcuları 10 madalya ile ilçeye döndü.Müsabakalarda 5 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan Emet’li sporcular büyük takdir topladılar.Müsabakalarda, Ahmet kuzu, Feyza İleri, Mete Atış, Aleyna Zeynep Ural, Ali Rıza Güner altın madalya, Eyüp Kurtoğlu, Zehra Nur küpeli gümüş maalya, Tahsin Duymaz, Güllizar Nas, Zehra Nur Yüce Bronz madalya kazandı.Emet Teakvando Antrenörü Efraim Kavgacı, "Sporcularımıza destek veren Öncelikle Emet Kaymakamımız Hasan Çiçek’e , Emet Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Umut Işık’a ,Emet İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cöre’ye, Emet Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Avcı ve bizleri yalnız bırakmayan beden eğitimi öğretmenimiz Yasin Peker’e Teşekkür ederiz"dedi.

Yurthaber 12-02-20 09:51

Nas, başkan Yeşil ile bir araya geldi

Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil’i ziyaret etti.Ziyarette, GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, GMİS Genel Mali Sekreteri Volkan Yıldız, GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, GMİS Karadon Şube Mali Sekreteri Bülent Kılıç hazır bulundu.Ziyarette, Zonguldak, TTK ve güncel sorunlar üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Yurthaber 28-01-20 16:09

Mecnun Otyakmaz: Firavun varsa Musa var, laneti varsa Felak-Nas var!

DG Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, 28 Kasım 2018 tarihinde Kulüpler Birliği tarafından yayımlanan basın bülteni yüzünden 8 kulübün Firavun lanetine maruz kaldıklarını belirterek, "Lütfen 6 Anadolu takımını sizin bu vahşi, pervasız ve adaletsiz rekabetinize alet etmeyin.

Spor 26-12-19 18:56

Mecnun Otyakmaz: Firavun varsa Musa da var

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, geçen yıl hakemlerle ilgili olarak bazı kulüplerin imza attığı bildirinin tekrar tekrar gündeme getirilmesine tepki göstererek, "Yayınladığımız basın bülteni yüzünden 8 kulübün Firavun lanetine maruz kaldığını da öğrenmiş olduk. Unutulmamalıdır ki; Firavun varsa Musa da var, laneti varsa Felâk-Nas var. Lanet döner dolaşır yapanı bulur" dedi. Otyakmaz, geçen yılki VAR kayıtlarının da açıklanmasını istedi.

Spor 26-12-19 18:26

Yeni Malatyaspor’dan 14 yaş altı milli takım seçmelerine 11 futbolcu

Genç Milli Takımlar tarafından düzenlenen ve 2006 doğumlu oyuncuları kapsayan 14 yaş altı seçmeleri, bölgelerde yapılan karşılaşmalarla devam ediyor.Yeni Malatyaspor Kulübü 14 yaş altı seçmelerine 11 futbolcu vererek bölgede en fazla futbolcuyla katılım sağlayan kulüp oldu.Yeni Malatya Stadyumu’nda Perşembe günü saat 13.00’te oynanacak seçme maçı ile devam edecek 14 yaş altı seçme karşılaşmaları, bu sene TFF’nin bölge müdürlüklerinin belirlediği sahalarda organize ediliyor.Yeni Malatyaspor Kulübü adına seçmelere katılacak futbolcuların isimleri şöyle:"Hakan Aslan, Yağız Taş, Eymen Avcı, Muhammet Göktürk Gök, İbrahim Usta, Mustafa Buğra Ersoy, Enes Nas, Osman Katipoğlu, Cevdet Deniz Aktaş, Mehmet Güneş, Murat Şahin Güler.

Yurthaber 25-12-19 12:38

Üşümeyi engelleyen besinler nelerdir?

Kış aylarının gelmesi ile birlikte vücut bağışıklığını güçlendirmek, ısısını artıracak besinleri tüketmek önemli hale geliyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Sevil Nas Şan; acı biber, havlıcan ve taze zencefilin vücut ısısını yükseltmede çok etkili besinler olduğuna dikkat çekti. Şen, zencefilin içindeki curcumin adı verilen etken maddenin bağışıklık sistemini güçlendirdiğini söyledi.

Yemek 12-12-19 12:14

Fidye yazılımları yverileri gedef almaya başladı

Kaspersky araştırmacıları yeni bir tür fidye yazılımı saldırısının popüler hale geldiğini keşfetti. Ağa bağlı depolama (NAS) cihazlarını hedef alan bu saldırılar, çoğunlukla bu tip cihazlarda saklanan yedek veriler için risk teşkil ediyor. NAS genellikle güvenli bir teknoloji olarak kabul edildiğinden kullanıcılar da saldırılara hazırlıksız yakalanarak verilerini riske atıyor.

Trend 03-12-19 20:10
Nas

Tavas’ta ‘Kim Demiş Tarım Bitiyor, Gençler Toprakla Buluşuyor’ etkinliği

Denizli Tavas İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından Genç Gönüllüler Projesi kapsamında gençlere yönelik "Kim Demiş Tarım Bitiyor, Gençler Toprakla Buluşuyor" temalı etkinlik düzenlendi.Etkinliğe Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, İl Tarım Orman Müdür Yardımcısı Nejdet Demir, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Halil Nas, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Tozlukoğlu, daire müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.Proje hakkında bilgi veren Ziraat Mühendisi Meltem Sanciş Tavas’ta böyle bir projeyi yürütmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek “ Tarım ve Orman Bakanlığımız ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan ‘Gönüllülük Alanında İş Birliği Protokolü’ çerçevesinde burada bir araya geldik.

Yurthaber 18-11-19 15:39

Türkiye-ABD ilişkilerinde yumuşama dönemine girebiliriz

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Erşen: - "Bu dakikadan sonra da Türkiye, ABD ilişkilerinde, belli bir yumuşama dönemine girebiliriz" - YTÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çiğdem Nas: - "Suriye'nin savaş sonrası yeni bir düzenin kurulmasında Avrupa'nın da etkili olacağını düşünürsek, burada Türkiye'nin Avrupa ile işbirliği ruhunu tekrar ortaya koymasının da önemli olduğunu düşünüyorum"

Haber 24-10-19 12:18

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlanıyor

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Köy ve Mahalle Muhtarları, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.Karadeniz Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas beraberinde Köy ve Mahalle muhtarları ile birlikte Vali Bektaş’a ziyarette bulundu.Vali Bektaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Gününüzü kutluyorum.

Yurthaber 18-10-19 12:30

Spor Toto Gelişim Elit U19 Ligi 5.Hafta

Spor Toto Gelişim Elit U19 Ligi 5.haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor sahasında oynadığı maçta Osmanlıspor’a 3-1 mağlup oldu ve haftayı puansız kapattı.Stat: Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık SahaHakemler: Cemal Emre Gömeç x, Mehmet Koç x, Muhammet Ülker xİstikbal Mobilya Kayserispor U19: Doğan Alemdar x, Ahmet Kürşat Kılıç x, Barış Emirhan Doğan x, Osman Can Çötür x, Erden Tomarza x, Gabriel Kalu x, Lukman Tobi x (Ümran Zambak x dk 75), Ahmet Emre Çöllü x (Süleyman Okçu x dk 46), Semih Emir Erdoğan x (Ömer Memiş x dk 61), Ercan Çiftçi x, Ömer Uzun x (Selahattin Seyhun x dk 80)Osmanlıspor FK U19: Kerem Vergilier xxx, Berkay Yücesoy xxx, Enes Eliaçık xxx, Abdullah Enes Budak xxx, Kerem Aydoğdu xx, Fahrettin Berk Karadağ xxx, Berk Yiğit Karadağ xxx (Enes Nalbant x dk 88), Mehmet Burak Bayrak xxx, Yiğit Kotan xxx (Furkan Eliaçık x dk 68), Görkem Can Güner xx (Berkay Anıl x dk 78), Ali Rıza Kılıç xxx (İlhami Sıraçhan Nas x dk 88)Goller: Ercan Çiftçi dk 62 (pen) (İstikbal Mobilya Kayserispor U19), Yiğit Kotan dk 28, Ali Rıza Kılıç dk 54, Berk Yiğit Karadağ dk 86 (Osmanlıspor FK U19)Kırmızı Kartlar: Ercan Çiftçi dk 90+3 (İstikbal Mobilya Kayserispor U19), Abdullah Enes Budak dk 72 (Osmanlıspor FK U19)

Yurthaber 22-09-19 08:29

Denizden defne yaprağı toplama yarışması

Samsun’un Alaçam ilçesinde denizden defne yaprağı toplama yarışması yapıldı.Alaçam Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği tarafından bu yıl 1.si düzenlenen Tarım Fuarı ve yağlı pehlivan güreşleri öncesinde Geyikkoşan sahilinde denizden defne yaprağı toplama yarışması düzenlendi.Alaçam İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş, Ziraat Mühendisleri Muharrem Nas ve Zeynep Sayın koordinesinde Alaçam Geyikkoşan sahilinde düzenlenen defne yaprağı toplama yarışmasına 13 kişi katıldı.

Yurthaber 13-08-19 18:40

Çan protokolü bayramda bir araya geldi

Çan ilçesi protokolü Kurban bayramında bir araya geldi.Çan İlçesi Menderes parkında yapılan bayramlaşma törenine Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Garnizon komutanı Asteğmen Ahmet Boz, İlçe Emniyet Müdür vekili Komiser Hasan Nas, İlçe Jandarma Komutan vekili Başçavuş Özkan Metin, İlçe Müftüsü Mustafa Korkmaz, AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Murat Okan ve Ömer Şahin, siyasi parti ilçe başkanları sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Yurthaber 12-08-19 11:23

Koşullar zorlasa da Türkiye-AB ilişkilerinin kopması zor

İktisadi Kalkınma Vakfı Genel Sekreteri Doç. Dr. Çiğdem Nas: - "(Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri) İki taraf için de vazgeçmek çok zor. Tamamen ilişkilerin kopması zor gözüküyor ama zorlayıcı koşullar mevcut" -İKV Strateji ve İş Geliştirme Müdürü Muhammet Gökhan Kilit: - "Tarımın diğer sektörlerden önemli bir farkı var. Ülkeler, tarımı dış politika enstrümanı olarak kullanmaya başladı. Tarım sektörü denildiğinde birbirine entegre olmuş birçok sektöre ham madde veren ve etki eden sektörü konuşmuş oluyoruz"

Finans 07-08-19 09:09

Macaristan Tanıtım Günü etkinliği gerçekleştirildi

Kayseri Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen Macaristan Tanıtım Günü etkinliğinde söz alan ALX Hungary Genel Müdürü Fikret Nas, Türk ve Macar iş adamlarının Avrupa, Afrika gibi stratejik pazarlarda işbirliği yapabilmesinin önemine işaret etti.Türkiye ve Macaristan’daki karşılıklı yatırım fırsatlarının masaya yatırıldığı, Macaristan’da yabancı yatırımcıya sağlanan teşvikler ve finansman destekleri hakkında ayrıntılı bilgilerin verildiği “Macaristan Tanıtım Günü” etkinliği Kayseri Sanayi Odası’nda düzenlendi.

Haber 24-07-19 12:46

Avrupa'nın Libya politikasını göç belirliyor

Libya Araştırma ve Bilimsel Çalışmalar Merkezi Başkanı İhab Nas: "Avrupa'nın Libya'da bir hükümettense şahısları desteklemesi, ne biz ne onlar için hayır getirir. Eğer ki gerçekçi olmak istiyorlarsa hükümeti, kurumları ve halkımızı desteklemeleri gerekir" - Northeastern Illinois Üniversitesi Siyaset Bilimi Öğretim Üyesi Seda Yazgan: "AB açık ekonomik sıkıntılar yaşıyor, gelen göç dalgasının AB ülkelerini etkileyeceğini düşünüyor. AB'nin insani bir göç politikasına ihtiyacı olduğunu düşünüyorum"

Haber 12-07-19 12:05

Türkiye’nin ilk glutensiz un ve bulgur tesisi Gümüşhane’ye kuruluyor

Son dönemde glutensiz besin kaynaklarına artan rağbet ve çölyak hastalarının aradığı ürün olmasının yanında ballı bir bitki olması nedeniyle arıcılığa da katkı sağlayan ‘Karabuğday’ bitkisi için Türkiye’de ilk olan un ve bulgur tesisinin temeli Gümüşhane’de atıldı.Kelkit ilçesine bağlı Öbektaş beldesinde bir tarım şirketi tarafından deneme üretimleri gerçekleştirilen karabuğday un ve bulgur tesisi için temel atma töreni gerçekleştirildi.Öbektaş Beldesi, Esentepe Mahallesinde 27 bin 500 metrekare arsa üzerine kurulacak tesisin temel atma törenine temel atma törenine Vali Yardımcısı Ali Arıkan, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, Gümüşgöze, Öbektaş Belde Belediye Başkanları, Köse Belediye Başkanı, şirket yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.Eylül ayında hizmete açılarak ilk karabuğday ununu üretmesi beklenen tesisle ilgili bilgi veren Tamtarım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Gürsoy, geçen yıl deneme üretimi yapılan karabuğdayla ilgili tesisin Türkiye’de ilk olacağını ve yaklaşık 4 milyon liraya mal olacağını söyledi.Yerli ve özel üretim makinelerle kurulacak tesiste her bir platformun ayrı binalarda olacağını kaydeden Gürsoy, “Bu yıl 700 dönüm arazide ekim yaptırdık.

Yurthaber 11-07-19 15:26

Başkan Pekmezci BAY-GÜ KAB başkanlığına seçildi

Bayburt-Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (BAY-GÜ KAB) olağan meclis toplantısı Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ile Bayburt ve Gümüşhane İlçe ve belde belediye başkanlarının katılımlarıyla Bayburt Öğretmenevinde gerçekleştirildi.Birlik başkanlığı, birlik başkan vekilliği, katip üyelik ve encümen üyeleri seçimlerinin yapıldığı toplantıda Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci birlik başkanlığına seçilirken, birinci başkan vekilliğine Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, ikinci başkan vekilliğine Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler seçildi.Katip üyeliklere Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer ile Özkürtün Belediye Meclis Üyesi Cemalettin Şahin seçilirken encümen iyeliklerine ise Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas ve Gümüşhane Belediye Meclis Üyesi Özcan Ulutaş seçildi.Toplantı seçimlerin ardından diğer gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra sona erdi.

Yurthaber 02-07-19 16:02