10 Haberleri

Real Madrid'de Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut direğe takıldı! İspanya'da o anlar gündeme oturdu...

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (LaLiga) 29. haftasında Real Madrid, deplasmanda Osasuna'yı 4-2 mağlup etti. Arda Güler’in orta sahadan şutu direkten döndü ve sosyal medya adeta yıkıldı.

Spor 16-03-2024 20:43

Çocuğu ve eşinin önünde saldırıya uğradı! Lazio'nun yıldızına İtalyan taraftarlardan skandal hamle

2016 yılından beri Lazio formasını terleten Ciro Immobile, çocuğunu okuldan almaya gittiği esnada saldırıya uğradı. Maurizio Sarri'nin takımdan ayrılmasının sebebi olarak gösterilen Ciro Immobile'ye Lazio taraftarları saldırıda bulundu.

Spor 16-03-2024 17:42

Galatasaray'da Mauro Icardi kararı! Yaşanan gelişme yüzleri güldürdü...

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin yeniden gol atıp formunu yakalaması yüzleri güldürdü. Şampiyonluk yolunda son düzlüğe girilirken her puanın altın değerinde olduğu haftalarda Icardi'ye ihtiyaç duyan sarı-kırmızılılarda keyifler yerine geldi.

Spor 15-03-2024 10:47

10 yıl önceden tüm olacakları bilmiş! Arsenal'ın çeyrek finali sonrası atılan tweet gündeme bomba gibi düştü

Arsenal'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Porto'yu penaltılarla eleyerek üst tura çıkmasının ardından sosyal medyada yazılan bir yazı gündeme bomba gibi düştü.

Spor 14-03-2024 12:23

Diğer Haber Etiketleri

bein besikta beşiktaş transfer Hakem Okan Buruk Ziraat Türkiye Kupası Cristiano Ronaldo Süper Lig Aziz Yıldırım Wanda Nara Rıdvan Dilmen NBA Ali Koç Mehmet Büyükekşi youtube spor Arda Güler son dakika İbrahim Haskoloğlu Saran Group Semih Kılıçsoy Altay Bayındır FIFA Emre Belözoğlu Antalyaspor Kasımpaşa Trabzonspor Adana Demirspor Altay Eyüpspor AZ İngiltere Chelsea Liverpool Manchester United Milan Ronaldinho Alperen Şengün sarı kart TFF 3. Lig Halter Murat Sancak Serdar Dursun Avrupa Ciro Immobile hediye TFF 2. Lig UEFA İsrail Suudi Arabistan Arda Turan al nassr aday arsenal davinson sanchez çaykur rize galatasaray fenerbahçe galatasaray gol icardi hasan arat imza ancelotti ankaragücü atan dzeko kart yıllık yasak yaşında yattara yayın ihalesi yayıncı kuruluş montella morutan muslera ligi men martin odegaard lazio mavi kart mbappe real madrid şampiyonlar ligi stephan curry tepki tff spor spikeri paylaşım transfer dönemi başakşehi yapılan açıklama son transfer son dü ekipleri da, oldular milli basketbolcu kulübün tff, süper lig hakemler portekizli süper li nou hollandalı hakemi direnç tonusluoğlu devre arası transfer dönemi verildi emre kargın bıraktı avrupa transfer yayın ihalesi teklifleri hedefi galatasarayda fenerbahçe sahası maçın iyet türkiye futbol federasyonu türkiye kupası zaha van dijk yağız sabuncuoğlu türkiye milli takımı de ın süper ligi sezon erden doğu konferansı trabzonspor, sıralaması buruk galatasaray ve fenerbahçe maçı beşiktaş, ligde tff yönetim kurulu

10

10 Hakkındaki Haberler Mynet'Te. 10 Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Galatasaray'a Davinson Sanchez'den kötü haber geldi!

Galatasaray, milli maçlar öncesi Kolombiya Futbol Federasyonu'na Davinson Sanchez'in en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bir kas sakatlığı yaşadığını bildirdi. Şampiyonluk yolunda keyifleri kaçıran bu gelişme sonrası Okan Buruk taktik arayışlarına başladı.

Spor 14-03-2024 11:58

FIFA'dan Süper Lig ekibine çok kötü haber! Antalyaspor'un transfer yasağı süresize çevrildi

Daha önce FIFA'dan 3 transfer dönemi boyunca transfer yasağı cezası alan Antalyaspor'un bu cezası süresize çevrildi. İşte detaylar...

Spor 13-03-2024 12:45

TFF resmen açıkladı! O maçlar artık YouTube'dan ücretsiz olarak yayınlanacak

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada 2. lig ve 3. ligden her hafta 10 maçın TFF YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacağı açıklandı. İşte detaylar...

Spor 13-03-2024 10:48

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe için açıklama! ''Başarısını istemeyen şerefsizdir''

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli takımın başarısı için konuşan Yıldırım, "Kim Fenerbahçe'nin başarısını istemezse, 'onlar yok, ben varım' bilmem ne derse, onlar şerefsizdir." dedi.

Spor 09-03-2024 17:03

Wanda Nara ile pozu sosyal medyayı salladı! Mauro Icardi'nin yeni imajı olay oldu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan dünyaca ünlü futbolcu bu defa imaj değişikliğiyle adından söz ettirdi. Eşi Wanda Nara ile bir fotoğraf paylaşan Mauro Icardi'nin pembe saçları sosyal medyayı salladı.

Spor 08-03-2024 13:15

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin YouTube kanalları, Avrupa devlerini geçmek üzere!

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin YouTube kanalları, abone sayılarıyla, Avrupa'da ilk 10'a girme mücadelesi veriyor.

Spor 05-03-2024 11:37

Altay Bayındır'ın milli takımdaki geleceği tehlikeye girdi! Manchester United'a transfer olarak kendi ayağına sıktı...

EURO 2024 öncesi Altay Bayındır'ın geniş kadroda olup olmayacağı büyük merak konusu olmuş durumda... Manchester United'a transfer olduğundan beri adeta maça çıkmayı unutan Altay Bayındır'ın kariyeri için büyük tehlike oluştu.

Spor 05-03-2024 11:25

Ronaldo'nun futbolu bırakacağı tarihi açıkladı! Kız arkadaşı Georgina Rodriguez ağzından mı kaçırdı?

Kariyerine Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında devam eden Cristiano Ronaldo'nun emeklilik tarihi hakkında kız arkadaşı Georgina Rodriguez'den sürpriz bir çıkış geldi.

Spor 05-03-2024 10:38

Galatasaray'da Zaha krizi yaşanıyor! Beşiktaş maçında işte bu yüzden oynamamış...

Galatasaray'a transfer olduğundan beri istenen performansı bir türlü sergileyemeyen Zaha için İngiltere'den transfer haberi gelmişti. Beşiktaş derbisinde sakat olduğu gerekçesiyle forma giyemeyen Zaha hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Spor 05-03-2024 10:31

Arda Güler için İspanya'dan kötü haber geldi! İtalyan devine imza atmak üzere...

Real Madrid forması giyen Arda Güler'in geleceği belli oluyor. İspanyol devinde bir türlü istediği forma şansını bulamayan milli oyuncunun yeni adresi neredeyse belli oldu.

Spor 02-03-2024 17:00

Emre Belözoğlu'ndan olay yaratan açıklama! ''Morutan bir daha ilk 11'de oynayamaz''

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki 38. dakikada 10 kişi kalan MKE Ankaragücü, konuk ettiği İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. Kritik mücadelenin ardından konuşan Emre Belözoğlu'nun sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 02-03-2024 16:36

Arda Güler'e bir şok da Türkiye Milli Takımı'ndan gelebilir!

Real Madrid forması giyen Arda Güler, İspanyol devinde bir türlü istediği forma şansını bulamadı. Her geçen gün maç temposu düşen milli oyuncu için Montella'dan da üzücü hamle geldi.

Spor 01-03-2024 07:54

Yayın ihalesi için yaptıkları teklif ortaya çıktı! İşte Saran Medya'nın TFF'den talebi

Süper Lig'de yeni dönemde yayıncı kuruluşun kim olacağı belirsizliğini korurken TFF geçtiğimiz günlerde ilk olarak Saran Medya ile görüşüldüğünü duyurmuştu. Saran Medya'nın TFF'ye yaptığı talebin detayları ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 28-02-2024 21:35

TFF duyurdu! Galatasaray'ın maç günü ve saati değişti

TFF, 10 Mart Pazar günü 16.00'da oynanacağı açıklanan Galatasaray - Çaykur Rizespor maçının, 8 Mart Cuma günü saat 20.00'ye alındığını açıkladı.

Spor 27-02-2024 14:57

Cristiano Ronaldo'nun olay hareketi sonrası Suudi Arabistan Federasyonu soruşturma başlatıyor

Son oynanan Al-Shabab karşılaşmasında Ronaldo, “Messi” tezahüratı yapan taraftarlara ilginç bir harekette bulunmuştu. Suudi Arabistan'dan gelen habere göre Portekizli oyuncuya soruşturma açıldı.

Spor 26-02-2024 18:36

İngiltere Lig Kupası'nı Liverpool kazandı

İngiltere Lig Kupası final maçında normal süresi 0-0 biten müsabakada Liverpool, 118. dakikada Van Dijk’ın golüyle Chelsea’yi mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Spor 25-02-2024 20:56

Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray'da Muslera krizi! Anlaşma sağlanamamasının ardından ailesi İstanbul'dan ayrıldı...

Galatasaray'da taraftarları şaşırtan Muslera gelişme yaşanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Uruguaylı eldivenle şu ana kadar herhangi bir anlaşma sağlanamadı. Galatasaray'ın son yaptığı 1 yıllık teklifi reddeden Muslera, sarı-kırmızılılardan 2 yıllık sözleşme talep etti. Orta yolun bulunmamasının ardından Muslera'nın ailesi İstanbul'dan ayrıldı.

Spor 25-02-2024 16:30

Fenerbahçe'nin golü iptal edildi, ilk yarının bitiş düdüğü çaldı! Sarı-Lacivertli oyuncular hakeme koştu

Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa ile karşılaşırken mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle geçilmişti. İlk yarının son saniyelerinde golü bulan Sarı-Lacivertliler ofsayta takılırken oyunculardan maçın hakemine yoğun itiraz geldi. İşte detaylar...

Spor 24-02-2024 20:09

Beşiktaş'taki performansıyla Avrupa'yı peşine takan Semih Kılıçsoy için sıraya girdiler!

Beşiktaş'ta gösterdiği muhteşem performansla dikkatleri çekmeyi başaran Semih Kılıçsoy için dev kulüpler sıraya girmiş durumda. 2024 yılında Siyah-Beyazlılar'ın en golcü ismi olan Kılıçsoy'u birçok kulüp radarına aldı. İşte detaylar...

Spor 22-02-2024 14:02

INEOS'un sahibi Jim Ratcliffe İngiltere devi Manchester United'ın yaklaşık %30'unu satın aldı!

İngiltere'nin köklü kulübü Manchester United, %27.7'lik hissesinin INEOS'un sahibi Jim Ratcliffe'e 1 milyar 250 milyon pound’a satıldığını açıkladı. Çoğunluk hisseleri Glazer ailesinde kalsa da futbolun yönetimi Ratcliffe’e geçti.

Spor 21-02-2024 15:13

Galatasaray eski yöneticilerinden Sedat Doğan'dan Mehmet Büyükekşi için ihraç talebi!

Galatasaray'ın eski yöneticisi Sedat Doğan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin kulüp üyeliğinden kesin ihraç kararıyla disiplin kuruluna sevk edilmesi için talepte bulundu. İşte detaylar...

Spor 21-02-2024 10:20

Arda Güler için Real Madrid işi iyiden iyiye abarttı! Genç oyuncudan istekleri bu sefer çok farklı...

Real Madrid'e transfer olduktan sonra istediği forma şansını bulamayan Arda Güler'in sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılabileceği iddiaları her geçen gün artıyor. İspanyol ekibi Arda Güler'in takımda oynayabilmesi için ilginç bir talepte bulundu.

Spor 20-02-2024 22:23

Süper Lig'de reytingi en yüksek futbolcu açıklandı! Listenin başında ne Icardi var ne de Edin Dzeko...

Trendyol Süper Lig'de 26. haftanın sonunda en iyi futbolcu reytingleri açıklandı. Gol krallığında birbiriyle yarışan Dzeko ile Icardi ikilisinin zirvede yer almaması dikkat çekti.

Spor 20-02-2024 16:36

Beşiktaş'ın 18'lik yıldızı Semih Kılıçsoy'dan inanması güç istatistik... Konyaspor maçında da golünü attı

Beşiktaş altyapısından yetişen ve performansıyla parmak ısırtan Semih Kılıçsoy Konyaspor karşısında da takımını öne geçiren golü atarken son 13 golün 10'una katkı sağladı. İşte detaylar...

Spor 19-02-2024 21:25

Ünlü gazeteciler birbirine girdi! Yağız Sabuncuoğlu ile İbrahim Haskoloğlu sosyal medya hesaplarından kapıştı! ''Şerefim namusum üzerine söz veriyorum, seninle görüşeceğiz...''

Türkiye'nin tanıdığı ünlü gazeteciler Yağız Sabuncuoğlu ve İbrahim Haskoloğlu sosyal medyada birbirlerine girdi. Paylaşılan bir haber üstünde tartışmaya başlayan ikilinin konuşması şiddetlendi ve istenmeyen yerlere geldi.

Spor 19-02-2024 16:04

UEFA'nın açıkladığı listede Türk takımlarının men tehlikesi var! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor...

UEFA tarafından paylaşılan Avrupa Kulüp Finansmanı ve Yaptırım Raporu'na göre Türkiye Ligi takımları, finansal açıdan alarm veriyor. 4 büyük takımın da yer aldığı listede men tehlikesiyle karşı karşıya kalabilecekleri de paylaşıldı.

Spor 19-02-2024 12:50

Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceği Mbappe'ye bağlı!

Real Madrid'e transfer olduktan sonra istediği forma şansını bulamayan Arda Güler'in sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılabileceği iddiaları her geçen gün artıyor. İspanyol ekibi Arda Güler'in tecrübe kazanabilmesi için başka bir takıma kiralanması konusunda genç oyuncunun menajeri ile iletişime geçti. Kylian Mbappe'nin La Liga ekibine transfer olmasın durumunda, Arda'nın kiralık gönderilebileceği iddia edildi.

Spor 18-02-2024 16:34

Fenerbahçe'ye ara transferde dönen Serdar Dursun'a 3 dakika yetti! Oyuna girer girmez golünü attı

Fenerbahçe'ye ara transfer döneminde geri dönen Serdar Dursun, ikinci yarıda oyuna dahil olduğu Çaykur Rizespor mücadelesinde takımına beraberliği getiren golü kaydederek muhteşem bir dönüşe imza attı.

Spor 17-02-2024 20:20

İsrail'e destek verdiği için gözaltına alınan Antalyaspor'un futbolcusu Sagiv Jehezkel, Akdeniz ekibinin başına bela oldu

Antalyaspor'un eski İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel attığı golün ardından "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bilekliği göstererek Türkiye'den İsrail'e selam göndermişti. Kısa süre içinde kadro dışı bırakılarak gözaltına alınan Sagiv Jehezkel sonrasında serbest bırakılmış ve ülkesine dönmüştü. İsrail'de kahramanlar gibi karşılanan Sagiv Jehezkel'den yeni bir hamle geldi.

Spor 16-02-2024 14:50

PFDK'dan Murat Sancak'a rekor ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'a 5 ay 12 gün hak mahrumiyetinin yanı sıra toplam 1 milyon 78 bin lira para cezası verdi.

Spor 16-02-2024 07:59

Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda sporcularımız toplam 14 madalya kazandı!

Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda 67 kiloda Ferdi Hardal, silkmede 169 kiloluk kaldırışıyla gümüş, Kaan Kahriman ise 168 kiloluk kaldırışıyla bronz madalya kazandı.

Spor 15-02-2024 00:16

Fenerbahçe'den beklenmedik transfer! Teknik ekibe takviye için harekete geçildi

Ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle adından söz ettiren Fenerbahçe, şimdi de teknik ekibe bir takviye için harekete geçti. İşte detaylar...

Spor 14-02-2024 11:38

NBA'de Alperen Şengün 18 sayı attı, Houston Rockets kazandı

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) milli oyuncu Alperen Şengün'ün forma giydiği Houston Rockets, sahasında New York Knicks'i 105-103 yendi.

Spor 13-02-2024 12:45

Böyle sözleşme görülmedi! Trabzonspor'un efsane isimlerinden İbrahima Yattara'dan 43 yaşında çok ilginç sözleşme

Daha önce Süper Lig'de Trabzonspor'da uzun yıllar forma giyen Yattara kariyerini Türkiye'de sürdürmeye devam ederken ilginç bir sözleşmeye imza attı. İşte detaylar...

Spor 11-02-2024 07:21

Real Madrid, Arda Güler'in yeni takımı hakkında kararını verdi! Ya İngiliz ya da Alman devine gidiyor...

Real Madrid'e transfer olduktan sonra istediği forma şansını bulamayan Arda Güler şu ana kadar eflatun-beyazlılarda yalnızca 18 dakika oynayabildi. İspanyol ekibi Arda Güler'in tecrübe kazanabilmesi için başka bir takıma kiralanması konusunda genç oyuncunun menajeri ile iletişime geçti.

Spor 10-02-2024 17:53

Beşiktaş imza törenine 2010 doğumlu isim damga vurdu! Siyah-beyazlıların 10 numarası...

Beşikttaş kadrosuna kattığı 4 isim ve sözleşme uzattığı 2 isimle imza töreni düzenledi. Yapılan imza törenine 2010 doğumlu Yağız Karabulut damga vurdu.

Spor 10-02-2024 17:12

Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak Fenerbahçe açıklaması! ''Ben olsam tutup kolundan getiririm''

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin başkanlık seçimiyle ilgili flaş bir cümle kullandı. Ali Koç'un başkanlığının ardından göreve gelecek başkan için ilginç ifadeler kullanan Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 10-02-2024 16:30

Süper Lig'de 25'inci hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Süper Lig'de 25'inci hafta karşılaşmalarında düdük çalacak hakemler belli oldu.

Spor 09-02-2024 11:51

Stephen Curry’den Indiana potasına 42 sayı

Golden State Warriors, deplasmanda karşı karşıya geldiği Indiana Pacers’ı 131-109’lik skorla mağlup etti. Golden State’de ABD’li basketbolcu Stephen Curry 42 sayı ile oynadı.

Spor 09-02-2024 11:02

Eyüpspor'dan ilginç karar! Arda Turan'ın isteği doğrultusunda gerçekleştirildi

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Eyüpspor'dan ilginç bir karar çıktı. Lider Eyüpspor, bilet fiyatlarını 10 tl'ye sabitledi.

Spor 09-02-2024 08:01

Futbolda mavi kart dönemi başlıyor! Tüm taktikler değişiyor, hakemi aldatmak isteyen oyuncular yandı...

Futbolda "mavi kart" dönemi başlamak üzere. IFAB, 1970 yılında sarı ve kırmızı kartların uygulamaya konmasından bu yana en büyük disiplin değişikliği olan yeni kartın uygulamaya konulmasını kabul etti. Bu olayın sonrasında sosyal medya kullanıcıları birçok yorumda bulundu.

Spor 09-02-2024 07:34

Antalya'da Muleka şov! Beşiktaş geriye düştüğü mücadelede Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek çeyrek final biletini kaptı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 karşılaşmasında Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş geriden geldiği karşılaşmada rakibini 2-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 08-02-2024 22:38

Ancelotti, Real Madrid'de süre bulamayan Arda Güler ile maçın ardından özel olarak görüştü, tavsiye verdi!

Real Madrid'de istediği süreyi bulmakta zorlanan Arda Güler tepkilerini hareketleriyle de olsa belli ederken, son oynanan Atletico Madrid maçının ardından Ancelotti'nin kendisiyle özel olarak görüştüğü ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 06-02-2024 13:39

Icardi Okan Buruk ile görüştü, ilk kez böyle konuştu! Hakemlerden şikayet etti: İyi niyetli değiller, artık yeter

Galatasaray'ın Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi, teknik direktör Okan Buruk ile özel bir görüşme yaparak hakemler konusunda dert yandı. Icardi Buruk ile yaptığı görüşmede hakemlerin kendisine karşı iyi niyetli olmadığını dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 05-02-2024 12:33

Akreditasyon kartı cezasıyla başı dertte olan Arda Turan aldığı hediye karşısında kahkahaya boğuldu!

Eyüpspor'u çalıştıran Arda Turan, sıklıkla akreditasyon kartını unuttuğu için PFDK'dan ceza alırken, aldığı 107 bin 250 TL'lik akreditasyon cezalarıyla Türk spor tarihine geçti. Bu durum sonrasında Turan'a esprili bir hediye geldi.

Spor 04-02-2024 18:03