nursel Haberleri

Maddi sıkıntılar yaşamıştı... Nurseli İdiz'den Seçil Erzan göndermesi! Türkiye’nin başına çok daha büyük felaketler çıkarırdım
Türk sinema ve dizi oyuncusu Nurseli İdiz, sosyal medya paylaşımları ve değişimiyle adından söz ettirmişti. İdiz, katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Oyuncu, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü kazandığını ancak konservatuvarı tercih ettiğini belirtti.
Yayın Tarihi: 02-04-2024 10:39
Gelin 132 bin TL'lik akıllı yemek odası takımını istedi! Kaynana sinirlendi, Nursel Ergin ise kendini tutamadı
Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sosyal medyada gündem oluyor. Yarışmada Aleyna adındaki yarışmacının almak istediği akıllı yemek odasının fiyatını duyan Nursel Ergin ve stüdyodakiler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ergin, fiyat için "Hepimiz şaşırdık" dedi.
Yayın Tarihi: 19-03-2024 09:27
Tiyatro severler için mart ayı yine dolu dolu! Sahnelere renk katacak oyunları sizin için seçtik
Günlük yaşamın stresinden, karmaşasından uzaklaşıp kendinizi sanat dolu bir deneyime bırakmaya ne dersiniz? Unutulmaz performanslar, duygusal anlar ve keyif dolu dakikalar yaşamak isterseniz bu ay gösterimde olan oyunlara bir göz atabilirsiniz. Tiyatro severler için özenle seçtiğimiz birbirinden güzel oyunlar sizleri bekliyor, işte detaylar!
Yayın Tarihi: 29-02-2024 15:49
Prof. Dr. Mustafa Karataş Yatak yorgan ayırdık diyen seyirciye dayanamayıp bakın ne dedi! Sunucudan Hocam uyarısı
Prof. Dr. Mustafa Karataş, Muhabbet Kapısı programında gelen soruları yanıtlıyor. İlahiyatçı Karataş, erkek bir seyircinin yayına bağlanarak "Yatağı yorganı ayırdık" demesine verdiği yanıtla dikkat çekti. Sunucu ise "Hocam" diyerek müdahale etti.
Yayın Tarihi: 16-02-2024 06:59
Boşandığı eşiyle yeniden barışmıştı! Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin son paylaşımlarıyla kafa karıştırdı
Şimdilerde gündüz kuşağının sevilen programı Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu üstlenen Nursel Ergin özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa son paylaşımlarıyla kafaları karıştırdı.
Yayın Tarihi: 25-01-2024 09:18
Elindeki anteni sallaya sallaya gelinini uyardı! Gelinim Mutfakta'da şoke eden anlar
Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sık sık gündem oluyor. Her bölümünde ilginç anların yaşandığı programda bu defa bir kayınvalidenin gelinini uyarma şekli gündem oldu. Elinde antenle canlı yayına çıkan Dilek Hanım'ı o anları sosyal medyayı salladı.
Yayın Tarihi: 18-01-2024 15:05
Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 29 Aralık 2023 puan durumu!
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isime dair araştırmalar haftanın son gününde yoğunluk kazandı. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara geliyor. Haftanın birincisi tam 10 adet altın bileziğin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 29 Aralık 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 29-12-2023 19:56
Boşanma haberini dans videosuyla duyurmuştu! Nursel Ergin eski kocasına döndü, aşk pozu geldi
"Gelinim Mutfakta" programının güzel sunucusu Nursel Ergin boşandığını eşine döndü. Ayrılık haberini garipsenen dans videosuyla duyuran Ergin barışma haberini de eski eşinin gözlerine bakarken verdiği pozla duyurdu.
Yayın Tarihi: 24-12-2023 13:37
Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 22 Aralık 2023 puan durumu!
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 22 Aralık 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 22-12-2023 17:02
Esra Erol'da şoke eden aldatma olayı! Kocam sosyal medya fenomeni oldu dedi, aldattığı için tepki gösterdi: TikTok'ta aşk acısı çekiyor!
Esra Erol'da programına Nurcan Hanım'ın ihanet dolu hikayesi damga vurdu. 22 yıllık kocası Ferhat'ın sosyal medya fenomeni olduğunu belirten Nurcan Hanım, aldatıldığını söyleyip canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Gözü yaşlı kadın, "Kocam, TikTok'ta aşk acısı çekiyor!" diyerek tepki gösterdi.
Yayın Tarihi: 19-12-2023 11:51
Var Mısın Yok Musun yarışmasının Tony'si yıllar sonra ortaya çıktı! Tony Tezer son hali ile görenleri şaşırttı
Acun Ilıcalı'nın bir döneme damga vuran 'Var Mısın Yok Musun' isimli yarışmasıyla tanınan Tony Tezer Tezulaştıran sosyal medyada yeniden gündem oldu. Nursel Ergin, Hakan Hatipoğlu, Hanzade Durmuş, Merve Oflaz, Furkan Dede ve Mevlüt Acaroğlu gibi birçok kişinin tanınmasına vesile olan bu yarışma ile hafızalara kazınan Tony Tezer'in değişimi görenleri şaşırttı.
Yayın Tarihi: 19-12-2023 11:23
Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 15 Aralık 2023 puan durumu!
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 15 Aralık 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 15-12-2023 17:41
Oyunculuğa ara vermişti! Kınalı Kar'ın Nazar'ı Özlem Conker heyecanla beklenen o diziye girdi
Başrollerini Mustafa Avkıran, Nurseli İdiz, Murat Daltaban ve Mahir İpek gibi isimlerin paylaştığı Kınalı Kar dizisinde hayat verdiği 'Nazar' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Özlem Conker oyunculuğa ara vermişti. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen güzel oyuncu heyecanla beklenen o dizinin kadrosuna dahil oldu.
Yayın Tarihi: 15-12-2023 14:02
Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 8 Aralık 2023 puan durumu!
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 8 Aralık 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 08-12-2023 17:37
Dans videosuyla boşandığını duyurmuştu! Nursel Ergin ve Murat Akyer sarmaş dolaş görüntülendi
Nursel Ergin, 2017 yılında evlendiği Murat Akyer ile boşandığını sosyal medyada yaptığı bir video ile paylaşmıştı. Boşanmadan bir süre sonra Şevval Sam'ın konserinde sarmaş dolaş şekilde görüntülendi.
Yayın Tarihi: 07-12-2023 15:27
Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 1 Aralık 2023 puan durumu!
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 1 Aralık 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 01-12-2023 16:56
Seçil Erzan'ın telefonundaki enteresan yazışmalar ortaya çıktı! 'Şifacı'dan yardım istemiş: Allah'ın yardımcıları yanında olacaktır
Türkiye'nin konuştuğu ve dudak uçuklatan paraların buhar olduğu 'fon dolandırıcılığının' kilit ismi banka müdürü Seçil Erzan'ın telefonundaki yazışmalar ortaya çıktı. Erzan'ın 'şifacı' olarak adlandırılan 'Nursel abla' adlı kişiden yardım istediği konuşmalar iddianame dosyasına girdi. Şifacı'nın, "İnsanlara taahhüt verme" demesi ise dikkat çekti.
Yayın Tarihi: 28-11-2023 16:36
Faslı turizmci evlenmesi için havuzlu villa hediye etmek istemişti! Nursel Engin'in kızı pozlarıyla olay oldu
Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Var Mısın Yok Musun yarışması ile ünlenen Nursel Ergin şimdilerde gündüz kuşağının sevilen programı Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu üstleniyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isim bu defa kızı Bengü ile gündem oldu. Nursel Ergin’in kızı güzelliğiyle adeta büyüledi.
Yayın Tarihi: 27-11-2023 17:28
Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 24 Kasım 2023 puan durumu!
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 24 Kasım 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 24-11-2023 17:42
Kınalı Kar'ın Deli Kamber'iydi! Murat Daltaban'ın son halini görenler inanamadı
Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kınalı Kar dizisinde hayat verdiği 'Deli Kamber' karakteri ile hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu Murat Daltaban'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Şimdilerde 57 yaşında olan ünlü ismi gören herkes aynı şeyi söyledi.
Yayın Tarihi: 24-11-2023 16:42
Gelinim Mutfakta'da şoke eden anlar! Fenomen isim bir anda yere yığıldı
Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sık sık gündem oluyor. Haftanın son gününde yarışmada şoke eden anlar ekrana gelecek. Fenomen kayınvalidelerden biri olan Beyhan Hanım'ın bir anda yere yığıldığı anlar fragmana damga vurdu.
Yayın Tarihi: 24-11-2023 13:56
Seda Sayan ablası Nursel Sayan'a estetik yaptırdı! Son halini gören şoke oldu
Seda Sayan'ın ablası Nursel Sayan Yıldız estetik için gittiği bir klinikte yanlış müdahaleye maruz kalınca kardeşinin kapısını çaldı. Nursel Yıldız'a büyük bir estetik operasyon yapıldı. Seda Sayan'ın ablasının son halini görenler şaştı kaldı.
Yayın Tarihi: 21-11-2023 07:41
Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 17 Kasım 2023 puan durumu!
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 17 Kasım 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 17-11-2023 17:30
Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 10 Kasım 2023 puan durumu!
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 10 Kasım 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 10-11-2023 14:53
Gelinim Mutfakta'da ortalık karıştı! Favori gelin adayı 10 bileziği duyunca baygınlık geçirdi
Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sık sık gündem oluyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yemek yarışmasına bu defa stüdyo bir anda karıştı. Fenomen gelin adayı baygınlık geçirince herkes ne yapacağını şaşırdı.
Yayın Tarihi: 10-11-2023 14:08
Acun Ilıcalı'nın favori ismiydi! Var Mısın Yok Musun'la ünlenen Mevlüt'ün yeni mesleği bakın neymiş
Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Var Mısın Yok Musun programıyla hafızalarımıza kazınan Mevlüt Acaroğlu bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Annesi Naciye Teyze ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Konyalı Mevlüt, Acun Ilıcalı'nın da favori isimlerindendi. Bir döneme damga vuran Konyalı Mevlüt bakın şimdi ne yapıyor...
Yayın Tarihi: 07-11-2023 14:21
Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 3 Kasım 2023 puan durumu!
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 3 Kasım 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 03-11-2023 13:48
Gelinim Mutfakta'da ortalık karıştı! Kayınvalide gelinine alınan hediyeyi duyunca sinir krizi geçirdi
Nursel Ergin'in sunumuyla Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında ortalık karıştı. Yarışmada kayınvalide Gönül ve gelin Tuğba arasında hediye krizi yaşandı. Oğlunun babasından kalan 8,5 milyon TL'lik evini eşinin üstüne yaptırdığını öğrenince yayında sinir krizi geçirerek bayıldı.
Yayın Tarihi: 03-11-2023 10:28
Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 27 Ekim 2023 puan durumu!
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 27 Ekim 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 27-10-2023 17:11
Kınalı Kar'ın Nazar'ıydı... Oyunculuğu ara veren Özlem Conker'in yeni mesleği bakın neymiş
Başrollerini Mustafa Avkıran, Nurseli İdiz, Murat Daltaban ve Mahir İpek gibi isimlerin paylaştığı Kınalı Kar dizisinde hayat verdiği 'Nazar' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Özlem Conker, rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü isim bu defa yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı.
Yayın Tarihi: 24-10-2023 12:22
Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 20 Ekim 2023 puan durumu!
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 20 Ekim 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 20-10-2023 17:10
Böyle davetiye görülmedi... Gelinim Mutfakta'da Cansu gelinin düğün davetiyesini görenler şoke oldu
Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar ve tartışmalar sık sık gündem oluyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yemek yarışmasına bu defa fenomen gelinlerden biri olan Cansu'nun düğün davetiyesi damga vurdu. Cansu gelinin davetiyesini görenler şoke oldu.
Yayın Tarihi: 19-10-2023 14:20
Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 13 Ekim 2023 puan durumu!
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 13 Ekim 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 13-10-2023 16:59
Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 6 Ekim 2023 puan durumu!
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 6 Ekim 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 06-10-2023 17:23
Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 29 Eylül 2023 puan durumu!
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 29 Eylül 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 29-09-2023 11:56
Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 22 Eylül 2023 puan durumu!
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 22 Eylül 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 22-09-2023 12:50
DİLBERAY FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Dilberay filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte isimleri
Dilberay filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar araştırılmaya başladı. Sevilen filmler sinema perdesinin ardından televizyon ekranlarında da izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Dilberay filmi bu akşam televizyonda ilk kez yayınlanacak. Peki, Dilberay filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir?
Yayın Tarihi: 20-09-2023 18:26
Alkol bağımlılığıyla gündemdeydi! Nurseli İdiz eğlendiği anları paylaştı! Değişimi dikkat çekti
Türk sinema ve dizi oyuncusu Nurseli İdiz, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Hande Yener'in 'Kırmızı' isimli şarkısıyla dans edip eğlenen ünlü oyuncunun değişimi ise dikkatlerden kaçmadı.
Yayın Tarihi: 17-09-2023 21:42
Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 15 Eylül 2023 puan durumu
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 15 Eylül 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 15-09-2023 12:11
Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 8 Eylül 2023 puan durumu
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi bileziklerin de sahibi olacak. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 8 Eylül 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 08-09-2023 11:31
Gelinim Mutfakta'da diskalifiye şoku! Nursel Ergin çileden çıktı! 'Burası yol geçen hanı değil'
Yeni sezon tanıtımıyla sosyal medyada uzun süre gündemde kalan Gelinim Mutfakta da diskalifiye şoku yaşandı. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışma programına yeni katılan kayınvalide Melek'in ekipten bölüm başı para ve bir sürü ayrıcalık istediği ortaya çıkınca Nursel Ergin çıldırdı. Ergin canlı yayında açıklama yapınca kayınvalide Melek ve gelini stüdyoyu terk etti.
Yayın Tarihi: 06-09-2023 08:32
Nursel Köse'nin yeni imajı olay oldu! Dişleri uzatılıp altınla kaplandı
Rol aldığı yapımlar ve başarılı oyunculuğu ile adından sıkça söz ettiren Nursel Köse yeni filmi 'Başkan' için imaj değiştirdi. Diren Polatoğulları, Necip Memili ve Büşra Pekin’le başrolleri paylaşan Nursel Köse'nin dişleri uzatılıp, 14 ayar altınla kaplandı.
Yayın Tarihi: 01-09-2023 17:39
Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 1 Eylül 2023 puan durumu
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara geldi. Haftanın birincisi bileziklerin de sahibi oldu. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 1 Eylül 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 01-09-2023 16:43
Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 25 Ağustos 2023 puan durumu
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara geliyor. Haftanın birincisi bileziklerin de sahibi olacak. Geçtiğimiz hafta haftanın birincisi ve 14 altın bileziği kazanan gelin Tuğba Erurul ile Elif Akçam olmuştu. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi belli oldu mu? İşte 25 Ağustos 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 25-08-2023 14:27
Gelinim Mutfakta da diskalifiye şoku! Nursel Ergin 'Konuşmaya bile gerek yok' diyerek duyurdu! Yarışmacı öyle bir şey yapmış ki...
Yeni sezon tanıtımıyla çok konuşulan Gelinim Mutfakta da bugün diskalifiye şoku yaşandı. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışma programında fenomen yarışmacılardan biri olan Elif'in yönetmenin odasına girip yemek tarifini aldığı ortaya çıktı. Görüntüler yayınlanınca Nursel Ergin 'konuşmaya bile gerek yok' diyerek diskalifiye kararını açıkladı.
Yayın Tarihi: 21-08-2023 13:01
Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 18 Ağustos 2023 puan durumu
Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara geliyor. Haftanın birincisi bileziklerin de sahibi olacak. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi belli oldu mu? İşte 18 Ağustos 2023 puan durumu...
Yayın Tarihi: 18-08-2023 16:33
Vahide Perçin'li Aldatmak dizisine Magarsus'tan bomba transfer! Nursel Köse'nin yeğenine hayat verecek
Vahide Perçin'in başrolünde yer aldığı Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Aldatmak yeni sezon için gün sayıyor. Murat Saraçoğlu'nun yönettiği dizinin kadrosuna çok güçlü bir isim daha dahil oldu. Son olarak Blutv‘nin “Magarsus” adlı dizisindeki oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan Berkay Ateş yeni sezonda Aldatmak izleyicisinin karşısına çıkacak.
Yayın Tarihi: 15-08-2023 11:59
Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta haftanın kazananı kim? 11 Ağustos 2023 puan durumu
Gelinim Mutfakta 11 Ağustos 2023 puan durumu ile ilgili araştırmalar yoğunlaştı. Haftanın son gününde yapılacak olan son yemeğin ardından bir kişi altın bileziklerin sahibi olacak. Yarışma takipçileri ise Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte 11 Ağustos 2023 puan durumu hakkında tüm merak edilenler...
Yayın Tarihi: 11-08-2023 16:36
Var Mısın Yok Musun ile tanınan Tony Tezer son hali ile gündem oldu! Gören şaştı kaldı
Acun Ilıcalı'nın bir döneme damga vuran 'Var Mısın Yok Musun' isimli yarışmasıyla tanınan Tony Tezer Tezulaştıran son hali ile gündem oldu. Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı Yalan Dünya'nın bir bölümünde konuk oyuncu olarak da yer alan Tony Tezer Tezulaştıran'ın değişimi görenleri şaşırttı.
Yayın Tarihi: 07-08-2023 07:20
Ünlü oyuncu Burcu Kara şalvar giyip sebze topladı! Bahçem ve köylü kimliğim dedi Nursel Ergin kayıtsız kalamadı
Ünlü oyuncu Burcu Kara doğayla iç içe hayat sürüyor. Bursa'nın İznik ilçesindeki dededen kalma doğup, büyüdüğü köy evine tadilat yaptıran Burcu Kara oradan sık sık paylaşım yapıyor. Bir süredir Antalya'da tatil yapan ünlü oyuncu tatilden döner dönmez soluğu köy evindeki bahçesinde aldı. Şalvar giyip sebze toplayan Kara'ya sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.
Yayın Tarihi: 06-08-2023 15:14