Trinity Lift Haberleri

Fiyatı 1332 TL'ye düştü! Puma Trinity Sneakers kısa süreliğine indirimde

En sevdiğiniz kombinlerinizi tamamlayacak kaliteli ve rahat bir ayakkabı mı arıyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz. Kısa süreliğine indirimde olan Puma Trinity Sneakers, tarzınızı tamamlarken aynı zamanda sağladığı konfor ve performansla da vazgeçilmeziniz olacak. İşte detaylar!

Haber 2023-10-03 15:32:26

Köpek saldırısından sonra burnuna deri nakli yaptırdı! “Burnumun üzerinde tüyler çıkmaya başladı”

20 yaşındaki Trinity Rowles, hayatını değiştiren bir köpek saldırısından sonra burnundaki derinin büyük bir bölümü kaybetmişti. Zorlu geçen bir ameliyatın sonrasında burnunun yeniden yapılandırılması için kafa derisinden deri greftleri alınmak zorunda kalındı. Şimdi Rowles burnunun üzerinde tüyler çıkmaya başladı söyleyerek sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 2023-07-08 10:32:30

Yaşlanma belirtilerini bu şekilde durdurabilirsiniz

Yaşlanma belirtileri ciltteki ufak hatta belli belirsiz çizgilerle kendini göstermeye başlar ve zaman içinde ilerleyerek devam eder. Son yılların popüler estetik işlemleri sayesinde yaşlanma belirtilerini yavaşlatmak ve durdurmak mümkün. Face lift, dolgu, botoks gibi uygulamalar kadınların imdadına koşuyor.

Kadin 2022-09-21 16:23:47

Tek operasyonla gençleşmek mümkün mü?

Yüz bölgesinin yaşlanması nedeniyle orta bölge olarak kabul edilen bölgede deformasyon meydana gelir. Bu deformasyonlar deri, yağ dokusu ve kemik yapısını olumsuz etkileyebilir. Tüm bu olumsuz etkilerden dolayı kişi gerçek yaşından daha yaşlı ve yorgun görünebilir. Yaşlanma ve yorgunluk görünümünün azaltılmasına yönelik Trinity Lift yöntemi klasik yöntemlerden farklı olarak yüzdeki bozulmayı ortadan kaldırarak insanların daha genç ve güzel görünmesini sağlayabilir.

Kadin 2022-07-26 14:11:19

Fork-lift ne demek? Fork-lift kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem Orta Asya hem de Anadolu coğrafyasında şekillenmiş, özgün bir dildir. Pek çok kişi Türk dili ile yakından ilgilendiğinde hem dilbilgisi yapısı hem de kelime çeşitliliği bakımından bu özgünlüğü fark eder. Özellikle orijinal dili Türkçe olan kitaplar, bu özgünlüğün ve çeşitliliğin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Bu kitapları okurken sık rastlanan durumlardan biri de kelimelerin anlamlarının merak edilmesidir. Anlamı yaygın olarak bilinmeyen kelimelerden biri de Fork-lift şeklindedir.. Türkçede sık sık kullanılan Fork-lift kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 23:00

Lift ne demek? Lift kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller ilk ortaya çıktıkları günden bu yana değişmiş, gelişmiş, bölünmüş ve hatta bazıları ölmüştür. Türkçe, hala yaşayan dillerden biridir ve dünyada yaklaşık 250 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Türkçe, lehçelere ayrılmaktadır. Bu lehçeler kendine has kelimelere sahip olmakla beraber bazı kelimeleri de paylaşmaktadır. Türkçede bulunan bazı kelimeler yaygın olarak bilinmeyebilir. Bilinmeyen kelimeler görüldüğü zaman anlamı araştırılır. Lift kelimesi de anlamı merak edilen ve araştırılan kelimelerden biridir. Lift kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 21:41

Gençleşmede yeni trend: Trinity lift uygulamasının avantajları nelerdir?

Yüz bölgesinin yaşlanması nedeniyle orta bölge olarak kabul edilen bölgede deformasyon meydana gelir. Bu deformasyonlar deri, yağ dokusu ve kemik yapısını olumsuz etkileyebilir. Tüm bu olumsuz etkilerden dolayı bu kişi gerçek yaşından daha yaşlı ve yorgun görünebilir. Klasik yöntemden farklı olarak yaşlanmaya ve yorgunluk görünümünü gidermeye uygun Trinity lifting yöntemi; yüz deformasyonunu ortadan kaldırarak kişilerin daha genç ve güzel görünmesini sağlayabilir.

Haber 21-01-22 12:30

EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı

Gaziantep'teki fuarda MST İş Makinaları, Başak Traktör ve ELS Lift markalarının modelleri de yer aldı

Yurthaber 08-10-21 11:22

Salma Hayek, Matrix seçmenlerini kaybetme nedenini itiraf etti

Sinema sektörünün kült yapımlarından biri olarak kabul edilen Matrix filmiyle ilgili yıllar sonra ünlü oyuncu Salma Hayek’ten itiraf geldi. Salma Hayek, The Matrix için yapılan seçmeler sırasında çok tembel olduğu için Trinity rolünü kaçırdığını anlattı.

Trend 25-06-21 17:44

Trinity Lift yöntemiyle daha genç ve canlı bir yüze sahip olun

Güzellik, güzel hissetmek ve güzel olmak dünyadaki herkesin en büyük isteklerinden biridir. Zaman içerisinde cildin elastikiyetini kaybetmesiyle beraber kırışıklıklar ve yüzde çökmeler oluşur. Yüzdeki yaşlanma genellikle 30’lu yaşların sonrasında özellikle orta ve periorbital bölgelerinde yaşanır. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, Trinity lift ile orta yüz, göz ve kaş bölgesinde gençleşme sağlanabildiğini belirtti.

Kadin 28-04-21 15:50

''iOS mu Android mi?'' sorusuna yönelik son rapor: Android'de 20 kat daha fazla!

İrlanda'daki Trinity College'dan araştırmacı Douglas Leith, iOS ve Android'e yönelik önemli bilgiler paylaştı. Araştırmacının paylaştığı bilgilere göre, Android, Google'a iOS'un Apple'a gönderdiğinden 20 kat daha fazla veri gönderiyor.

Haber 01-04-21 12:05

The Matrix 4 öncesi bu sorular yanıt arıyor

Matrix serisinin yeni filmi öncesi hayranlar 'ana karakterlerin yetenekleri nelerdi?' diye araştırmaya başladı. Matrix üçlemesinde Ajan Smith'le karşı karşıya gelen karakterler Neo, Trinity ve Morpheus ne gibi özelliklere sahipti?

Trend 25-02-21 15:18

Liplift (dudak kaldırma) nedir? Kimler yaptırabilir?

Son yıllarda daha dolgun görünen dudaklar ilgi odağıdır. Lip Lift ( Dudak Kaldırma) işlemi ile daha dolgun ve güzel dudaklara sahip olabilirsiniz? Peki Liplift Nedir? Kimler için uygundur? Aklınıza takılan tüm soruların yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

Kadin 31-12-20 16:08

Lip lift nedir, nasıl yapılır?

Kalıcı dolgun dudaklara sahip olmanın yollarını anlatan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, lip lift ile ilgili bilgi vererek nasıl uygulandığını anlattı.

Haber 14-10-20 14:39

Akıllı kayak merkezi Palandöken yerli ve yabancı turistlerin gözdesi

Dünyanın önemli kış turizm merkezleri arasında gösterilen Erzurum'un Palandöken Kayak Merkezi'ndeki teknolojik imkanlar sayesinde kayakseverlerin konforlu ve güvenli tatil yapmaları sağlanıyor - Son teknolojik sistemlerin kullanıldığı Palandöken'de kar düzleme, çığ patlatma, suni karlama, gece aydınlatma, lift ve pist sistemleri mobil uygulamalarla uzaktan kontrol edilebiliyor - Ejder Kayak Merkezleri AŞ Genel Müdürü Selim Bağrıyanık: - "Dünyada çeşitli büyük kayak merkezlerinde bazı teknoloji modüllerimiz kullanılıyor ama sekizini birden kullanan ender kayak merkeziyiz. Palandöken'deki işletmelerimizde 24 saat akıllı modülleri kullanıyoruz"

Yurthaber 04-03-20 11:23

Akıllı kayak merkezi Palandöken yerli ve yabancı turistlerin gözdesi

Dünyanın önemli kış turizm merkezleri arasında gösterilen Erzurum'un Palandöken Kayak Merkezi'ndeki teknolojik imkanlar sayesinde kayakseverlerin konforlu ve güvenli tatil yapmaları sağlanıyor - Son teknolojik sistemlerin kullanıldığı Palandöken'de kar düzleme, çığ patlatma, suni karlama, gece aydınlatma, lift ve pist sistemleri mobil uygulamalarla uzaktan kontrol edilebiliyor - Ejder Kayak Merkezleri AŞ Genel Müdürü Selim Bağrıyanık: - "Dünyada çeşitli büyük kayak merkezlerinde bazı teknoloji modüllerimiz kullanılıyor ama sekizini birden kullanan ender kayak merkeziyiz. Palandöken'deki işletmelerimizde 24 saat akıllı modülleri kullanıyoruz"

Yurthaber 04-03-20 11:23

Yüz harmonisine çekici figür: Çene şekillendirmede 'Diamond Lift' etkisi!

Zamanın etkileriyle sosyal hayatımızın her alanına giren yenilikler estetik dünyasında da kendini göstermeye başladı. Daha önceki yıllara baktığımızda çizgi ve kırışıklıkların önüne geçilmesi hedeflenirken, artık estetik trendleri kişilerin isteklerinin de farklı şekillenmesine yol açtı.

Kadin 17-10-19 16:05

Sonbahar estetik trendlerinde iple yüz askılamayı keşfedin!

Ameliyatsız iple yüz askılama olarak da bilinen V Lift uygulaması son yıllarda giderek daha popüler hale geldi. Özellikle yazın yıpratıcı etkilerinden sonra ciltte meydana gelen sarkmaları ortadan kaldırmak için sonbahar mevsiminde en çok tercih edilen yüz işlemlerinin başında gel

Kadin 03-10-19 09:38

Çene şekillendirmede ‘Diamond Lift’ yöntemi

İlerleyen teknolojilere dayanan minimal girişimsel işlemlerle hastalarının sağlıklı yaş alma sürecini başarıyla yöneten dermatoloji uzmanı Dr.

Haber 22-09-19 11:28

Lincoln Electric Türkiye’den endüstriyel kaynak uygulama makinesi

Lincoln Electric Türkiye, kullanıcı dostu arayüzü ve torçtan kontrol edilen yenilikçi uzaktan kumanda sistemiyle AC/DC TIG, örtülü elektrod, Palslı TIG, HF-TIG ve Lift-TIG kaynağı işlemlerinde mükemmel sonuçlar veren ideal bir kaynak makinesi sunuyor.

Finans 13-09-19 14:43

Orta Doğu'da Barış Konulu Uluslararası Medya Semineri

Oregon Üniversitesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Görevlisi Damian Radcliffe: - "Filistin'de yaşayanların kendi sorunlarını sosyal medyada daha hızlı gündeme getirebilmesi için etiket (hashtag) aktivizmini geliştirmesi gerekir" - Gazeteci Ahmed Shibab Eldin: - "Geçmişte gazeteciler bilginin bekçileriydi ve genellikle objektifti. Yeni medyada ise doğru bilgiyi ölçmek zorlaşmaya başladı" - İsrail'de yayın yapan +972 Magazine Yazarı Orly Noy: - "Filistin, etiket aktivizmi açısından baktığımızda büyük başarılara imza atıyor. Mesela, 'yaptırımları kaldırın' (lift the sanctions) etiketi çok başarılı oldu" - Gazeteci Yazar Çetiner Çetin: - "İsrail halkı sosyal medya üzerinde çok fazla bir etki yaratamıyor olabilir ama İsrail, yaratılan etkiyi engelleme noktasında da yoğun çalışan bir ülke"

Haber 12-09-19 16:55

Matrix 4 resmen açıklandı! Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss başrolde

Sinema tarihinin kült bilim kurgu serilerinden Matrix, 16 yılın ardından nihayet 4. filmiyle geri dönüyor. Üstelik Keanu Reeves, ölümsüzleştiği Neo karakteriyle ve Carrie-Anne Moss da Trinity karakteriyle yeniden kameralar karşısında olacak.

Trend 21-08-19 08:36
Haber 22-07-19 11:02

Fransız askısı, örümcek ağı gibi isimleri de olan Mint Lift, ameliyatsız güzelleşmeyi vaat ediyor

Fransız askısı, kontür lifti, örümcek ağı estetiği olarak da bilinen ameliyatsız yüz germe tekniklerinde sıkça kullanılan Mint Lift hakkında tüm merak edilenleri Dr. Nejat Can sizler için anlattı.

Kadin 10-07-19 09:15

İzmir'de çekilen kısa film festival yolculuğunda

 İZMİR'de yaşayan yönetmen Alper Akdeniz'in (35) 5 yıl ara verdikten sonra yaptığı ilk kısa filmi 'Maraton', Lift- Off Film Festivali'nde boy gösterecek.

Haber 04-07-19 12:15

Dublin’e Türk çıkarması

Ünlü Yönetmen Andaç Haznedaroğlu’nun Türkiye’ye sığınan Suriyeli Mültecilerin dramını konu aldığı Misafir (The Guest) adlı filmin Trinty College’nin tarihi salonunda gösterimi İrlanda’nın Başkenti Dublin’de büyük ilgi gördü.Türkiye Cumhuriyeti Dublin Büyükelçiliği, Mültecilerle Dayanışma Derneği (MUDEM) ve Yunus Emre Enstitüsü ile Dublin Trinity College’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlik kapsamında film gösterimi öncesi "Suriyeli Mülteci Kadınların Objektifinden Göç" temalı fotoğraf sergisi de Dublin’deki gazeteciler ve İrlandalı katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.Etkinlikte konuşan Büyükelçi Levent Burhan, Yönetmen Andaç Haznedaroğlu, Yunus Emre Enstitüsü Londra Temsilcisi Mehmet Karakuş ile Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği (SGDD) Genel Koordinatörü İbrahim Kavlak ortak bir ağızdan göç olgusunun sadece orijin ülke ve komşu ülkelerin sorumluluğunda olmadığını, tüm insanlık için önemli bir mesele olduğunu vurguladılar.Konuşmacılar, 4 milyonu aşkın sığınmacıya kucağını, yüreğini açan Türkiye’nin bu şefkatli yaklaşımının tüm Dünya için bir örnek olması gerektiğini anlattı.MUDEM Dublin Direktörü Ecem Akarca, özellikle Türkiye’nin bulunduğu coğrafyada ve aslında tüm dünyada giderek artan sığınmacı-mülteci gerçeği karşısında farkındalığın artırılması amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini anlattı.Etkinliğe Dublin’deki gazeteciler ve sivil toplum örgüt temsilcilerinin yanı sıra Pakistan, Yunanistan, Portekiz, Brezilya, Fas, Kolombiya, Şili, İsviçre Büyükelçileri ile diğer birçok ülkenin diplomatik yetkilileri katıldı.

Haber 17-05-19 17:35

Yale, Quick Lift ile robotik ürünlerini Türkiye'ye taşıyacak

Hyster-Yale Grup EMEA Bölgesi Kıdemli Başkan Yardımcısı Harry Sands: - "Türkiye'yi lojistik üs olarak görüyoruz. Yale olarak Türkiye'deki potansiyeli gördüğümüz için buraya yatırım yapıyoruz" - TSM Global Üst Yöneticisi Taner Sönmezer: - "İş birliği ile özellikle lojistik, otomotiv, perakende, içecek, gıda, ambalaj, beyaz eşya ve elektronik sektörlerini hedefliyor, yatırımları artırmayı planlıyoruz. 3 yıl içerisinde Quick Lift ve tüm bayi ağı olmak üzere 500 kişilik yeni istihdam oluşturacağız"

Haber 26-04-19 13:39

Amerikan devinden Bursa’ya yatırım...500 kişi istihdam edilecek

Amerikan’ın forklift ve istif makineleri konusunda lider firması Yale, Türkiye’de Quick Lift ile yaptığı distribitörlük anlaşması ile pazar payını arttırmayı hedefledi.

Haber 26-04-19 13:06

TSM Global CEO’su Taner Sönmezer: 500 kişilik yeni istihdam oluşturarak ülkemiz ekonomisine katkı sağlayacağız

Yük taşıma, kaldırma ve istifleme sektöründe 150 yıllık geçmişi olan, forklift ve depo içi ekipman üreticisi Yale, Türkiye’de TSM Global’in iştiraki Quick Lift ile distrübütörlük anlaşması imzaladı.

Haber 26-04-19 09:43

Kalça Estetiği - Brazilian Butt Lift (BBL) nedir? Kalça estetiği kimler için uygun?

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dr. Muba (Op. Dr. Mbaraka Ljohiy), Brazilian Butt Lift ile kalça estetiğini sizler için anlattı.

Trend 16-04-19 09:20

2500 rakımda kayağa yoğun ilgi

Bingöl’de doğunun önemli kayak merkezleri arasına girmeyi başaran Hesarek’i 1 ayda 35 bin kişi ziyaret ettiBingöl merkeze bağlı Dikme köyü sınırlarında bulunan 2500 rakımlı, 1600 metrelik profesyonel, acemi ve çocuklar için beş pist, teleski, telesiyej ve baby lift mekanik sistemi ile 2016 yılında 20 milyon TL harcanarak açılan Hesarek Kayak Merkezi, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Haber 29-01-19 03:47

Kayak merkezinde telesiyej arızası! Onlarca kişi 2.5 saat mahsur kaldı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan kayak merkezindeki telesiyej hattında arıza meydana geldi. Kaymak için zirveye çıkan onlarca kişi, arıza nedeniyle lift hattında asılı kalan telesiyejlerde mahsur kaldı. Yaklaşık 2 saat sonra jandarma ekipleri de bölgeye kar motorlarıyla ulaştı. 2,5 saat sonra ise arıza giderildi. Kars AFAD Müdürü Oktay Aygan, Cıbıltepe Kayak Merkezi'ndeki telesiyej hattında mahsur kalan yaklaşık 70-80 kişinin kurtarıldığını bildirdi.

Haber 30-12-18 15:29

Tek kişilik uçan otonom hava aracı seferlere başlıyor

Uçan kişisel hava aracı geliştiren LIFT Aircraft şirketi, drone helikopteri Hexa’yı halka açıyor.

Haber 20-12-18 15:32

Tek kişilik uçan otonom hava aracı seferlere başlıyor

Uçan kişisel hava aracı geliştiren LIFT Aircraft şirketi, drone helikopteri Hexa’yı halka açıyor.

Haber 20-12-18 15:13

DHA DIŞ - Tek kişilik uçan otonom hava aracı seferlere başlıyor

Uçan kişisel hava aracı geliştiren LIFT Aircraft şirketi, drone helikopteri Hexa’yı halka açıyor.

Haber 20-12-18 15:13

Milyonluk yatları denizden karaya, karadan denize alıyorlar

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki lift ekipleri, tonlarca ağırlıktaki milyon avroluk mega yatları denizden karaya çıkarıyor, karadan denize indiriyor - Lift operatörü Muharrem Gökgedik: - "Çok pahalı araçlar bunlar. Biz de çok dikkatli ve özenli çalışıyoruz. Riski çok büyük" - Lift ekibinden kılavuzluk yapan Ertuğrul Gönül: - "Lift çok pahalı, taşıdığımız yatlar daha da çok pahalı. Çok dikkatli olmak gerekiyor"

Haber 08-12-18 12:02

Happy Lift ile hayata gülümse

Estetikte yüz germe ameliyatlarının tacını dama fırlatacak gelişmeleri ardı ardına yaşıyoruz. Plastik cerrahlar bile artık ameliyat yerine enerji bazlı uygulamaları, iple yüz germe işlemlerini tercih ediyorlar. Uzman Dermatolog Deniz Koral, iple yüz germede kullanılan oldukça kaliteli bir ip ‘Happy Lift’ hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. Bu durum hem daha az maliyetli, daha az yan etkili hem de hasta açısından sosyal yaşama daha çabuk dönme avantajı sağlıyor.

Kadin 04-12-18 11:43

YEE Dublin'de irtibat ofisi açıyor

Yunus Emre Enstitüsü, Trinity College Dublin bünyesindeki irtibat ofisini 6 Kasım'da açacak

Haber 01-11-18 11:35

ABD'de orman yangını

Shasta-Trinity Ulusal Ormanı'nda çıkan yangın nedeniyle eyalet kara yolu kapatıldı

Haber 09-09-18 11:35

Hollywood Lift ile ifadenizi değiştiren dudak estetiği

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Türker Özyiğit, mutsuzluk izlenimi yaratan dudaklara yapılan estetik değişiklikten bahsetti.

Kadin 07-09-18 14:50

Kadınlar, balon kalçalar için ölümü göze alıyorlar! Peki değer mi?

Üç çocuk annesi bir İngiliz, Brezilya tipi kalça kaldırma (Brazilian butt lift - BBL) ameliyatı olmak için gittiği Türkiye'de kalp krizi geçirdi. Peki bu estetik operasyon son dönemde neden popülerleşti ve bunun için bıçak altına yatmak tehlikeli mi?

Kadin 05-09-18 15:07

Brezilya tipi kalça kaldırma ameliyatı riske değer mi?

Üç çocuk annesi bir İngiliz, Brezilya tipi kalça kaldırma (Brazilian butt lift - BBL) ameliyatı olmak için gittiği Türkiye'de kalp krizi geçirdi. Peki bu estetik operasyon son dönemde neden popülerleşti ve bunun için bıçak altına yatmak tehlikeli mi?

Haber 05-09-18 06:05

GRAFİKLİ - FETÖ mensupları kiliseyi buluşma mekanı yaptı

ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşayan bazı FETÖ üyelerinin, bölgede Türk ve Müslüman toplumuna ait kuruluşlar bulunmasına rağmen buluşma yeri olarak kiliseyi kullandıkları ortaya çıktı - FETÖ’cüler her akşam Trinity Episcopal Kilisesi’nde toplanıyor - FETÖ’nün ABD’deki çatı örgütlerinden Ortak Değerler İttifakı Başkanı ve Gülen’in tercümanlığını yapan Yüksel Alp Aslandoğan'ın da aralarında bulunduğu FETÖ mensupları, ellerindeki anahtarla kiliseyi kendileri açıp kapatıyor - Kiliseye gelen FETÖcülerden birinin girişte bekleyenlere nizami asker selamı vermesi dikkati çekti - AA'nın, bir işyerinde ABD bayrağını öpüp sallandırırken görüntülediği FETÖ'cü de kilisedeki toplantıların katılımcılarından

Haber 14-06-18 13:59

Razer Naga Trinity : Klavyenin rolünü çalıyor

Bu gaming mouse’unun en önemli özelliği, takılıp çıkarılabilir tuş kombinasyonlarına sahip olması. Özellikle MMO ve MOBA oyunları için size büyük kolaylıklar sağlayabilecek bu mouse, haliyle diğer tür oyunlarda da çok iyi performans gösteriyor.

Haber 13-04-18 15:03

Dünya Markası, Etiler’de Güzellik Merkeziyle İşbirliği Yapacak

Medikal ve estetik sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin müşterilerine sunduğu dünyaca ünlü gıda takviyesi Collagen Lift...

Yurthaber 06-03-18 14:41

Dünya markası, Etiler’de güzellik merkeziyle işbirliği yapacak

Medikal ve estetik sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin müşterilerine sunduğu dünyaca ünlü gıda takviyesi Collagen Lift Paris, İstanbul Etiler’de hizmet veren Dermagen Güzellik Merkezi ile iş birliği yapacak.Markanın ürünlerine perakende olarak Dermagen Güzellik Merkezi’nde ulaşılabilecek.

Haber 06-03-18 13:47

Hesarek Kayak Merkezini 1 ayda 45 bin kişi ziyaret etti

Bingöl’de, kış sezonunun vazgeçilmezleri arasında yer alan Hesarek Kayak Merkezini bir ayda 45 bin kişi ziyaret etti.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, merkeze bağlı Dikme Köyü sınırlarındaki Hesarek Dağı’na inşa edilen il merkezine 34, Bingöl Havalimanı’na 40 kilometre uzaklıktaki Hesarek Kayak Merkezi’nin kentin turizmine önemli katkı sağladığını belirtti.Kayak sezonunun geç başlamasına rağmen yoğun bir şekilde ziyaret gerçekleştirildiğini kaydeden Arıkan, 4 haftada 45 bin kişinin tesisi ziyaret ettiğini söyledi.Bin 600 metre pist uzunluğuna sahip, 70 yatak kapasiteli oteli, teleski, telesiyej ve baby lift bölümlerinden oluşan tesisi geçen yıl 100 bine aşkın insanın ziyaret ettiğini kaydeden Arıkan,"Her geçen gün daha fazla kayak severin ilgisini çeken tesisimiz özellikle okulların yarı yılı tatiline girdiğinde ve hafta sonları yoğun ilgi görüyor.

Haber 15-02-18 13:26

Brezilya poposu hakkında bilmeniz gerekenler

Son dönemin en çok dikkat çeken estetik operasyonlarından biri olan brazilian butt lift ameliyatı ile; kadınlar hayal etmiş oldukları dik, biçimli ve hatları belirgin bir kalçaya sahip olmaktadırlar…

Kadin 09-02-18 09:48

Cıbıltepe yatırımcıları cezbediyor

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden olan ve her geçen gün yıldızı parlayan Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi, yatırımcıların ilgisini çekiyor - Sarıkamış Belediye Başkanı Toksoy: - "Sarıkamış'ta son iki yılda önemli aşamalar kaydedildi. Sarıkamış, gerek alt yapı gerekse kayak merkezindeki turizm yatırımları ve kış koridoru projesiyle turizmin vazgeçilmez cazibe merkezi olunca turizm yatırımcılarının da ilgi odağı haline geldi" - İş adamı Aras: - "Sarıkamış eşsiz sarıçam ormanları, kristal karı ve muhteşem doğasıyla insanı büyülüyor. Biz de insanları büyüleyen bu memleketimize eşi, benzeri olmayan, standartları yüksek, herkesin ilgisini çekecek konaklama tesisi ve gondol lift yapmayı düşünüyoruz"

Haber 04-02-18 11:33