9 Kasim Yarim Gun Mu Haberleri

Bayramın en tartışmalı konusu olmuştu! Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu? Son noktayı uzman isim koydu

9 günlük Ramazan Bayramı tatili sırasında Düzce'de denetim yapan trafik polislerinin radarlarından kaçmak için bazı sürücüler diğer sürücülere selektör yaparak uyarıda bulunmuşlardı. Bu şekilde uyarıda bulunan 66 sürücüye para cezası kesilmiş ve bu durum sosyal medyada çok konuşulmuştu. Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu sorusunun cevabını uzman isim yanıtladı. İşte tüm detaylar!

Haber 2024-04-15 17:20:14

Çocuğun cinsel organını ısırarak koparmıştı! Mahkemede şoke eden sözler: 'Sünnet oldunuz mu?'

Ankara'da görme engelli Evren Demirci (43), sokakta oynayan 4 çocuğu yardım etmeleri bahanesiyle evinin bodrumuna indirip cinsel istismar girişiminde bulunup birinin cinsel organını ısırarak kopardı. 111 yıla kadar hapisle yargılanan Demirci hakim karşısına çıktı. Demirci’nin cinsel organını kopardığı H.H.A. (9), “Adam bizi, bodruma bir yere götürdü. Işıkları açtırdı ve 'Sünnet oldunuz mu' dedi. Sonra 'Sen içeride dur, onlar çıksın' dedi bana. Arkadaşlarım dışarı çıktı. Bana zarar verdi" dedi.

Haber 2024-03-19 15:59:27

Kafa kafaya deniyordu... 9 anket şirketi tek tek açıkladı: İşte İstanbul seçim anketinde son durum! İmamoğlu mu, Kurum mu önde?

Yerel seçimler için artık kritik viraja girilirken özellikle İstanbul'daki yarışta ipi kimin göğüsleyeceği merak ediliyor. Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kafa kafaya bir yarışın geçtiği belirtilen İstanbul'da son seçim anketleri de peş peşe açıklanıyor. İstanbul'da kim önde? Hangi aday kazanacak? sorularına yanıt aranırken, son bir ayda 9 anket şirketi tarafından yapılan anket sonuçları dikkat çekti. İşte İstanbul seçim anketlerinde son durum ve adayların aldıkları oy oranları...

Haber 2024-03-13 09:58:01

Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Sosyal medyadaki 'matematik' iddiaları doğru mu sorusuna 'seyreltmeler olacak' yanıtı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredata yönelik düzenlemelerin yeni eğitim öğretim yılına yetişeceğini bildirerek, "2024-2025 eğitim öğretim yılında 1-5. ve 9. sınıflarda uygulanacak. Çalışmaların yüzde 80'i bitmiş durumda. Önümüzdeki haftalarda hepsi tamamlanmış olacak ve kademeli olarak uygulamaya geçilecek." dedi. Bakan Tekin sosyal medyada yer alan, "matematik müfredatından bazı konuların çıktığı" iddialarına ilişkin de, 'seyreltmeler olacak' yanıtını verdi.

Haber 2024-03-05 12:11:32

Diğer Haber Etiketleri

selektör radar Ramazan Bayramı Düzce Ankara cinsel istismar cinsel organ sünnet İstanbul Seçim 2024 seçim anketi Matematik yusuf tekin müfredat ele karakteri Oyuncu star tv yayin akisi yalı çapkını Enflasyon İOKBS bursluluk sınavı başvuru bursluluk sınavı anne çocuğun istedi Esra Erol Esra Erol'da esra erol canlı esra erol canlı yayın süper loto sonuçları süper loto nasıl oynanır Milli Piyango deprem deprem mi oldu Son depremler afad kandilli rasathanesi halka arz halka arz edilecek hisseler halka arz takvimi Borsa İstanbul Sermaye Piyasası SPK sermaye piyasası kurulu ara tatil ara tatil ne zaman meb ferit sosyal medya lgs lise kayıtları lise kayıtları ne zaman başlıyor lise kayıtları ne zaman bitiyor lise kayıtları ne zaman Show TV Damla Sönmez Caner Cindoruk AÖL açık lise kayıt Açık Öğretim Lisesi eczaneler eczaneler açık mı Kurban Bayramı noterler açık mı kargolar çalışıyor mu kargolar açık mı noter çalışma saatleri yarın bankalar açık mı bankalar açık mı gram altın çeyrek altın altın fiyatları son dakika Kapalıçarşı kurban bayramı tatili ne zaman başlıyor aldatmak trt1 yayın akışı camdaki kız camdaki kız yeni bölüm Ekşi Sözlük halay Horon medya yağmurda EYT Vedat Bilgin Bakan başakşehi kulübün medipol başakşehir Emre Belözoğlu Youssouf Ndayishimiye cumhurbaşkanı adayı seçim emekli ne zaman emekli olabilirim asgari ücret recep tayyip asgari ücret zam oranı asgari ücret belli oldu mu Asgari ücret zammı asgari ücret ne zaman açıklanacak türk iş Ergün Atalay Asgari Ücret Tespit Komisyonu cumhurbaşkanı erdoğan eyt son dakika eyt son durum şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu ab ak atan süper li galatasaray Alanyaspor penaltı kırmızı kart Hakem Ali Palabıyık

SAKLA BENİ 9. BÖLÜM STAR TV CANLI İZLE! Yalı Çapkını ve Sakla Beni birleşiyor mu, yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti

Sakla Beni 9. bölüm izle ekranı sorgulanıyor. Star TV'nin sevilen dizisi bu akşam dokuzuncu bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati de merak edildi. 'Sakla Beni yeni bölüm ne zaman, Sakla Beni saat kaçta' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Yalı Çapkını ve Sakla Beni birleşiyor mu, yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti

Magazin 28-12-23 18:45

KASIM AYI ENFLASYON RAKAMLARI SON DAKİKA: TÜİK herkesin beklediği veriyi duyurdu: TÜFE’de yüzde 3,28 artış

Son dakika haberi. Kasım ayı enflasyon rakamları belli oldu. Böylece ‘Kasım ayı enflasyon rakamları belli oldu mu? sorusu da TÜİK’in duyurusu ile yanıt buldu. Buna göre enflasyon Kasım’da aylık bazda yüzde 3,28 arttı. Yıllık ise yüzde 61,98 seviyesine geldi.

Finans 04-12-23 10:01

İOKBS 2024 tarihi belli oldu mu? Bursluluk Sınavı ne zaman? İşte MEB sınav takvimi

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nın (İOKBS) tarihi merak ediliyor. Her yıl düzenlenen bursluluk sınavına katılım sağlayacak adaylar bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS 2024 tarihi belli oldu mu? gibi sorulara yanıt arıyor. İşte MEB sınav takvimine göre 2024 İOKBS tarihi...

Egitim 21-11-23 07:48

Böyle anne - baba olmaz olsun! Esra Erol çıldırdı: Siz cani misiniz? 9 aylık bebeği daha anne karnındayken...

Esra Erol'da programında Damlanur ve Dursun Ciğer çiftine dair öne sürülen iddialar ekran başındakileri şaşırttı. 3 çocukları olduğunu belirten Dursun Bey, bebeklerini başka bir aileye verdiklerini belirtti. Esra Erol yaşananlara ilişkin ayrıntıları duyunca çileden çıktı. Ünlü sunucu "Siz bir çocuğu kendi ellerinizle daha anne karnındayken vermişsiniz. Onu dünyanızda da yok saymışsınız. Sizde bir gram merhamet yok mu ya?" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 16-11-23 07:21

9 KASIM SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI! Süper Loto nasıl oynanır? millipiyangoonline.com ile sorgulama

Süper Loto sonuçları 12 Kasım Pazar akşam saatleri itibariyle şans oyunu severler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Süper Loto çekilişi haftanın üç günü gerçekleşiyor. 12 Kasım Pazar akşamı bu haftanın ikinci çekilişi, Milli Piyango İdaresi tarafından yapıldı. Peki, SÜPER LOTO sonuçları açıklandı mı? 12 Kasım Süper Loto nasıl oynanır?

Haber 12-11-23 21:37

SÜPER LOTO SONUÇLARI 9 KASIM AÇIKLANDI! Süper Loto nasıl oynanır? millipiyangoonline.com ile sorgulama

Süper Loto sonuçları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Süper Loto çekiliş sonuçları şans oyunu severler tarafından heyecanla takip ediliyor. Vatandaşlar çekiliş sonrasında 'Süper Loto sonuçları açıklandı mı?, Süper Loto en çok çıkan sayılar 2023' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Süper Loto'da şansını deneyenler 9 Kasım Perşembe akşamı çekiliş sonuçlarını Milli Piyango'nun resmi sitesinden öğrenebiliyorlar. Peki, SÜPER LOTO sonuçları açıklandı mı? 9 Kasım Süper Loto nasıl oynanır?

Haber 09-11-23 21:37

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ 9 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? Hatay 4.8 ile sallandı

Son depremler listesi 9 Kasım 2023 Perşembe günü vatandaşlar tarafından inceleniyor. Hatay'da deprem meydana geldi. Yaşadığı ilde sarsıntı hisseden birçok kişi internette "Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde?" gibi soruları araştırıyor. İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 09-11-23 08:02

HALKA ARZ TAKVİMİ 6 KASIM - 10 KASIM 2023: SPK bülteni ile Kasım ayında halka arz olacak şirketler hangileri, talep toplama tarihleri neler?

Halka arz olan şirketler vatandaşlar tarafından merak edildi. Borsa ve ekonomini gündemini yakından takip eden kişiler yeni halka arz olacak şirketleri internette araştırıyorlar. Bilindiği üzere Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı sonrası şirketler halka arz oluyor. Peki, Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? 6 - 10 Kasım 2023 halka arz olacak şirketler belli oldu mu, borsada ne zaman işlem görecekler?

Finans 06-11-23 10:07

HALKA ARZ TAKVİMİ 30 EKİM-3 KASIM 2023! Bu hafta halka arz olacak şirketler var mı, belli oldu mu?

Halka arz olacaklar şirketler takvimi merak ediliyor. Haftanın ilk gününden itibaren 30 Ekim - 3 Kasım 2023 halka arz olacak şirketlere dair araştırmalar yoğunlaştı. Borsayı yakından takip eden vatandaşların gözü halka arz tarihlerine çevrilmiş durumda. Peki, Bu hafta halka arz olacak şirketler var mı, belli oldu mu?

Finans 30-10-23 23:16

Ara tatil nasıl, ne zaman olacak? Okullarda ara tatil tarihleri belli oldu mu? Milli Eğitim Bakanı açıkladı

Ara tatil hakkında araştırmalar hız kazandı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için okulların ne zaman tatil edileceği merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan 2023-2024 eğitim öğretim yılı çalışma takvimine göre okullar ara tatil, yarıyıl tatili ve yaz tatilinde kapalı oluyor. Şimdilerde 9 günlük ara tatil beklenirken Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den son dakika açıklaması geldi. Peki, Ara tatil nasıl, ne zaman olacak? Okullarda ara tatil tarihleri belli oldu mu?

Egitim 11-10-23 12:09

Yalı Çapkını ne zaman başlıyor? Yalı Çapkını 37. yeni bölüm tarihi belli oldu mu?

Yalı Çapkını ne zaman başlıyor, yeni bölüm tarihi belli oldu mu gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizi 9 Haziran Cuma günü yayınlanan son bölümüyle sezon finali yapmıştı. Ferit'in vurulduğu bölüm büyük ses getirmişti. Şimdi ise yeni sezon büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizinin yeni sezon ilk tanıtımı da yayınlandı. Peki, Yalı Çapkını ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar...

Magazin 08-09-23 15:23

LİSE KAYITLARI başladı mı, ne zaman başlayacak? MEB 2023 lise kayıt tarihleri belli oldu mu? 9. sınıf kaydı için gerekli belgeler!

Lise kayıt tarihleri okulların açılmasına az bir zaman kala yoğun araştırma konusu oldu. Bu yıl LGS sınavı 4 Haziran'da gerçekleşirken sonuçlar ise 23 Haziran'da açıklandı. İlk tercih işlemleri 3 Temmuz- 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Açıklanan LGS tercih sonuçlarına göre herhangi bir okula yerleşemeyen veya kazandığı okuldan farklı bir okula geçmek isteyen öğrenciler için nakil dönemi başladı. Peki, lise kayıtları ne zaman başlayacak? MEB 2023 lise kayıt tarihleri belli oldu mu?

Egitim 13-08-23 14:47

MAVİYE SÜRÜGÜN bu akşam yok mu, neden yok? MAVİYE SÜRGÜN yeni bölüm ne zaman? 9 Ağustos 2023 SHOW TV yayın akışı

Maviye Sürgün dizisi neden yok, sorusunun yanıtı sıklıkla sorgulanıyor. Oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı gibi isimlerin yer aldığı Maviye Sürgün dizisinin yeni bölümü Show TV'nin 9 Ağustos 2023 tarihli yayın akışı listesinde dizinin yayın saatinde yer almadı. Maviye Sürgün'ün yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Maviye Sürgün bu akşam var mı, neden yok? Maviye Sürgün yeni bölüm ne zaman?

Magazin 09-08-23 18:55

AÇIK LİSE KAYITLARI başladı mı, ne zaman başlayacak? MEB 2023-2024 AÖL açık lise kayıtları tarihleri belli oldu mu?

Açık lise kayıtlarının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. AÖL 3. dönem sınavları 9 Ağustos günü tamamlanacak. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında Açık Öğretim Lisesi'ne ilk kez kayıt yaptıracak ve kayıt yenileyecekler MEB takvimini sorguluyorlar. Peki, açık lise kayıtları başladı mı, ne zaman başlayacak? MEB 2023-2024 AÖL açık lise kayıtları tarihleri belli oldu mu?

Egitim 09-08-23 00:02

ARİFE günü hastaneler açık mı, kapalı mı? Yarın hastaneler çalışıyor mu? Kurban Bayramı arife günü sağlık ocağı ve hastanelerde son durum

Arife günü hastaneler açık mı? Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Kurban Bayramı arifesi yarın. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 9 günlük tatil devlet kurumlarında çalışan vatandaşları kapsıyor, özel sektör için resmi bayram tatili ise 4.5 gün. Peki, arife günü hastaneler açık mı, kapalı mı? Yarın hastaneler çalışıyor mu? İşte, Kurban Bayramı arife günü sağlık ocağı ve hastanelerde son durum...

Haber 26-06-23 11:04

ARİFE günü eczaneler açık mı, kapalı mı? Yarın eczaneler çalışıyor mu? 27 Haziran 2023 Kurban Bayramı arife günü eczanelerde son durum

Arife günü eczaneler açık mı? Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Kurban Bayramı arifesi yarın. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 9 günlük tatil devlet kurumlarında çalışan vatandaşları kapsıyor, özel sektör için resmi bayram tatili ise 4.5 gün. Peki, arife günü eczaneler açık mı, kapalı mı? Yarın eczaneler çalışıyor mu? İşte, Kurban Bayramı arife günü eczanelerde son durum...

Haber 26-06-23 10:58

ARİFE günü noterler açık mı, kapalı mı? Yarın noterler çalışıyor mu? 27 Haziran 2023 Kurban Bayramı öncesi noterlerde son durum

Arife günü noterler çalışıyor mu? Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Kurban Bayramı arifesi yarın. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 9 günlük tatil devlet kurumlarında çalışan vatandaşları kapsıyor, özel sektör için resmi bayram tatili ise 4.5 gün. Peki, arife günü noterler açık mı, kapalı mı? Yarın noterler çalışıyor mu? İşte, 27 Haziran 2023 Kurban Bayramı öncesi noterlerde son durum...

Haber 26-06-23 10:49

BUGÜN kargolar açık mı? 26 Haziran 2023 ve Kurban Bayramı arife günü kargolar çalışıyor mu, arife günü kargo gelir mi?

Bugün kargolar açık mı? Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılması nedeniyle konuya dair bilgi edinmek isteyen kişiler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Ürün gönderecek olanlar ile siparişinin eline ulaşmasını bekleyenler "bugün kargolar açık mı?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, bugün ve Kurban Bayramı arife günü kargolar çalışıyor mu, arife günü kargo gelir mi? İşte detaylar...

Haber 26-06-23 10:20

BUGÜN borsa açık, mı kapalı mı? Kurban Bayramı arifesi öncesi 26 Haziran 2023 Borsa İstanbul çalışıyor mu?

Bugün borsanın açık olup olmadığı Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılması nedeniyle merak konusu oldu. Bilindiği üzere, bu sene 4 günlük 26 Haziran ve 27 Haziran günlerinin de idari izin kapsamına alınmasıyla bayram tatili 9 güne çıktı. Çok sayıda vatandaş internette "Bugün borsa açık, mı kapalı mı?" sorusunu araştırıyor. Peki, 26 Haziran 2023 Borsa İstanbul çalışıyor mu, tatil mi? İşte detaylar...

Haber 26-06-23 10:11

BUGÜN noterler açık, mı kapalı mı? Kurban Bayramı arifesi öncesi 26 Haziran 2023 Pazartesi noterler çalışıyor mu?

Bugün noterlerin açık olup olmadığı Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılması nedeniyle internette araştırılıyor. Bilindiği üzere, bu sene Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklama sonrası 4 günlük 26 Haziran ve 27 Haziran günlerinin de idari izin kapsamına alınmasıyla bayram tatili 9 güne uzatıldı. Çok sayıda vatandaş internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, bugün noterler açık mı, kapalı mı? Bugün noterler çalışıyor mu? İşte 26 Haziran 2023 Pazartesi günü noterlerin çalışma saatleri...

Haber 26-06-23 10:09

Bugün bankalar açık mı? Kurban Bayramı arifesi öncesi 26 Haziran 2023 Pazartesi bankalar çalışıyor mu? Banka çalışma saatleri!

Bugün bankaların açık olup olmadığı Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılması nedeniyle internette araştırılıyor. Bilindiği üzere, bu sene Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklama sonrası 4 günlük 26 Haziran ve 27 Haziran günlerinin de idari izin kapsamına alınmasıyla bayram tatili 9 güne uzatıldı. Çok sayıda vatandaş internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, bugün bankalar açık mı, kapalı mı? Bugün bankalar çalışıyor mu? İşte 26 Haziran 2023 Pazartesi günü bankaların çalışma saatleri...

Haber 26-06-23 10:09

ARİFE günü bankalar açık mı, kapalı mı? Yarın bankalar çalışıyor mu? 27 Haziran 2023 Kurban Bayramı öncesi banka çalışma saatleri

Arife günü bankalar çalışıyor mu? Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Kurban Bayramı arifesi yarın. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 9 günlük tatil devlet kurumlarında çalışan vatandaşları kapsıyor, özel sektör için resmi bayram tatili ise 4.5 gün. Peki, arife günü bankalar açık mı, kapalı mı? Yarın bankalar çalışıyor mu? İşte, 27 Haziran 2023 Kurban Bayramı öncesi banka çalışma saatleri...

Haber 26-06-23 09:52

BUGÜN kargolar açık, mı kapalı mı? 26 Haziran 2023 Kurban Bayramı arifesi öncesi kargolar çalışıyor mu? Kargo çalışma saatleri!

Bugün kargoların açık olup olmadığı Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılması nedeniyle merak konusu oldu. Bilindiği üzere, bu sene 4 günlük 26 Haziran ve 27 Haziran günlerinin de idari izin kapsamına alınmasıyla bayram tatili 9 güne çıktı. Çok sayıda vatandaş internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Bugün kargolar açık, mı kapalı mı? 26 Haziran 2023 kargolar çalışıyor mu, tatil mi? İşte konuya ilişkin detaylar...

Haber 26-06-23 07:36

Kurban Bayramı arefe günü kamu ve özel bankalar çalışıyor mu? 27 Haziran 2023 bankalar idari izinde açık mı, kapalı mı?

Kurban Bayramı arefe günü kamu ve özel bankaların çalışıp çalışmadığı merak konusu oldu. Bilindiği üzere, bu sene 4 günlük Kurban Bayramı için 26 Haziran ve 27 Haziran günlerinin de idari izin kapsamına alınmasıyla bayram tatili 9 güne çıktı. Peki, Kurban Bayramı arefe günü kamu ve özel bankalar çalışıyor mu? 27 Haziran 2023 Salı günü bankalar idari izinde açık mı, kapalı mı?

Haber 22-06-23 09:13

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 2023: Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor ve bitiyor? Kaç gün sürecek?

Kurban Bayramı tatilinin uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu olmuştu. Müslüman vatandaşların heyecanla beklediği mübarek Kurban Bayramı'nda İslam dininin farzı yerine getirilecek. Yeni Kabine ile ilk toplantı sonrası önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kurban Bayramı tatiline ilişkin müjdeli haberi duyurdu. Buna göre bayram tatili takvimi belli oldu. Peki, Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün sürecek? Kurban Bayramı tatili uzatıldı mı, 9 gün oldu mu?

Haber 15-06-23 00:08

Altın fiyatlarında son durum! 6 Haziran Cuma (bugün) gram altın ne kadar oldu, yükseliş sürüyor mu? Kapalıçarşı'da son durum...

Son dakik altın haberi: Dolar kurundaki yükselişle birlikte tırmanışa geçen altın fiyatları haftanın son gününe de yükselişle başladı. Kapalıçarşı'daki son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, gram altın 9 Haziran Cuma gününe (bugün) bin 480 TL seviyesinden başladı. Peki çeyrek altın, yarım altın, cumhuriyet altın ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum...

Finans 09-06-23 09:08

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 2023: Kurban bayramı tatili ne zaman başlıyor, hangi tarihte, 9 gün oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Kurban Bayramı tatili ile ilgili beklenen son dakika açıklaması geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Bilindiği üzere geçen yıl bayram tatili 15 Temmuz ile birleştirilmiş ve 9 gün olmuştu. Peki, 2023 Kurban bayramı tatili ne zaman başlıyor, hangi tarihte? urban Bayramı tatili 9 gün oldu mu, özel sektöre kaç gün?

Haber 07-06-23 07:19

Aldatmak bu akşam var mı, neden yok? Aldatmak yeni bölüm ne zaman? İşte 9 Şubat Perşembe ATV yayın akışı

Aldatmak dizisi ATV'nin en sevilen yapımlarından birisi. Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun başrolde olduğu dizide bir aile hikayesi anlatılıyor. Sevilen dizinin yeni bölüm ATV'nin 9 Şubat yayın akışında yer almadı. Peki Aldatmak bu akşam var mı, yok mu? Aldatmak yeni bölüm ne zaman? İşte ayrıntılar...

Magazin 10-02-23 00:45

Al Sancak bu akşam var mı, neden yok? Al Sancak dizisi yeni bölüm ne zaman? 9 Şubat 2023 TRT1 yayın akışı

Al Sancak dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı tüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Büyük yıkımlara neden olan depremlerin ardından ülke genelinde milli yas ilan edildi ve tüm kanalların yayın akışları değiştirildi. Peki, Al Sancak bu akşam var mı, yok mu? Al Sancak dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte, 9 Şubat 2023 TRT1 yayın akışı hakkında tüm bilgiler....

Magazin 10-02-23 00:43

Camdaki Kız bu akşam var mı, yok mu? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? İşte 9 Şubat 2023 Perşembe Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız yeni bölümünün bu akşam saat 20:00'de Kanal D'de ekrana gelip gelemeyeceği merak konusu oldu. Dizide, Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Selma Ergeç ve Enis Arıkan gibi isimlerle başrolü paylaşıyor. Peki, Camdaki Kız bu akşam var mı, yok mu? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? İşte 9 Şubat 2023 Perşembe Kanal D yayın akışı...

Magazin 09-02-23 19:22

Ekşi Sözlük çöktü mü, erişim sorunu mu var? 9 Şubat 2023 Ekşi Sözlük Ekşi sözlük erişim sorunu düzeldi mi?

Ekşi Sözlük kullanıcıları hem siteye hem de uygulamaya girmekte zorluk yaşıyor. 'Ekşi Sözlük çöktü mü?' araştırmaları hız kazanmış durumda. İnternet kullanıcıları için büyük bir bilgi kaynağı olan Ekşi Sözlük'te de erişim sıkıntısı yaşanıyor. Peki Ekşi Sözlük çöktü mü, erişim sorunu mu var? 9 Şubat 2023 Ekşi Sözlük Ekşi sözlük erişim sorunu düzeldi mi? İşte ayrıntılar...

Haber 09-02-23 06:40

'Halay mı horon mu?' kavgası düğünü karıştırdı! Polis müdahale etti, çok sayıda yaralı var

İstanbul'da yaşanan olaya akıllara durgunluk verdi. Pendik ilçesinde düğün salonunda taraflar arasında "halay mı, horon mu" kavgası çıktı. Kavgada 9 kişi yaralanırken çevre esnafı yaşanan dehşeti anlattı.

Haber 31-01-23 21:00

Hayatımın Şansı final mi yapıyor? Hayatımın Şansı dizisi bitiyor mu? Fox Tv bir dizisinin daha fişini çekti!

Fox Tv bir dizisinin daha fişini çekti. NTC Medya imzalı Hayatımın Şansı dizisi için final kararı çıktı. Yapım şirketi çalışanlarına emekleri için teşekkür eden bir açıklama gönderdi ve “Dizimiz 9. bölümde final yapıyor” açıklamasını paylaşıldı. Hayatımın Şansı final mi yapıyor, neden bitiyor? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Magazin 26-01-23 15:32

EYT'de ilk maaş ne zaman yatar? Bakan Bilgin canlı yayında tarih açıkladı: 'Şartlar değişecek' iddiasına yanıt

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin katıldığı programda emeklilikte yaşa takılanların (EYT) ilk maaşlarını 1 Mart'ta almalarına imkan sağlayacak bir düzenlemenin Meclis'ten çıkacağını düşündüğünü dile getirdi. Bakan Bilgin, "EYT ile ilgili 9 Eylül 1999 tarihinin geriye doğru esnetilmesi mümkün olur mu?" sorusuna da yanıt verdi. İşte detaylar...

Finans 25-01-23 08:47

İnanılması zor teklif! Youssouf Ndayishimiye takımdan ayrılıyor mu? Gözler Emre Belözoğlu'na çevrildi...

Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun takımın başına geçmesiyle birlikte farklı bir performans ortaya koyan Youssouf Ndayishimiye'ye inanılmaz bir transfer teklifi geldi. Fransız kulübü Nice, Başakşehir'e Youssouf Ndayishimiye için 9 milyon Euro önerdi. Bu teklif karşısında beklemeye geçen Başakşehir yetkilileri topu Emre Belözoğlu'na attı.

Spor 15-01-23 14:24

Altılı masa Cumhurbaşkanı adayı belli oldu mu? 2023 Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Tarih verildi!

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için açıklanması beklenen Cumhurbaşkanı adayı milyonlarca vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor. Altılı masa, 9 saat süren toplantının ardından kritik açıklamalarda bulundu. Peki Altılı masa Cumhurbaşkanı adayı belli oldu mu? 2023 Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? İşte detaylar...

Haber 06-01-23 17:57

2000 sigorta girişi olan ne zaman emekli olur? 2000 sigorta girişi olanlar EYT kapsamına giriyor mu?

EYT ile ilgili beklenen açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamuoyunda "Emeklilikte Yaşa Takılanlar" olarak bilinen düzenlemeye ilişkin açıklamada bulundu. EYT'li olmak için 9 Eylül 1999 öncesinde sigortalı olarak işe girilmiş olması gerekiyor. Peki, 2000 sigorta girişi olan ne zaman emekli olur? 2000 sigorta girişi olanlar EYT kapsamına giriyor mu? İşte ayrıntılar...

Finans 04-01-23 07:25

ASGARİ ÜCRET 2023 için herkesin gözü o saatte! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni asgari ücret rakamını duyuruyor... '9 bin TL' sözleri sonrası yeniden o rakam gündemde…

Asgari ücret 2023 zammı açıklanıyor. Milyonlarca çalışanın maaşları ve birçok kalemde fiyatları yeniden belirleyecek yeni asgari ücreti Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 12.00 civarında açıklayacak. Tüm Türkiye nefesini tutmuş heyecanla beklerken “Asgari ücret ne kadar olacak”, “Asgari ücret zammı 9 bin TL olur mu?” sorularını merak ediyor. Ancak Erdoğan’ın dünkü açıklaması sonrası yeniden o rakam gündeme geldi. İşte Asgari ücret 2023 son dakika haberleri için detaylar…

Finans 22-12-22 10:52

SON DAKİKA | Asgari ücret 9 bin lira olur mu? Erdoğan ilk kez bu kadar net konuştu: Asgari ücret 2023 zammı yarın belli oluyor

Son dakika: Asgari ücret 2023 için nefesler tutulmuş tarih beklenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş bir açıklama geldi. "Asgari ücret ne zaman açıklanacak, ne kadar olacak?" sorusuna çok net yanıt geldi. Erdoğan yeni asgari ücretin yarın açıklanacağını duyurarak, 9 bin lira iddiaları için, "Herkesin dediğiyle adım atmayız, bizim sırtımızda küfe var" dedi.

Finans 21-12-22 18:22

ASGARİ ÜCRET 2023 RAKAMI YARIN açıklanacak mı? Yeni asgari ücret için 9 bin TL teklif masada!

Milyonların büyük bir heyecanla beklediği YENİ ASGARİ ÜCRET rakamı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 3. toplantısını dün gerçekleştirdi. Bu toplantıda İşçi, işveren ve hükümetin rakamları içeren teklifler masaya geldi. Türk-İş rakamlarının 9 bin TL olduğunu açıkladı. Peki, asgari ücret ne zaman açıklanacak? ASGARİ ÜCRET 2023 RAKAMI YARIN belli olur mu? İşte tüm detaylar...

Finans 21-12-22 12:49

ASGARİ ÜCRET ne kadar oldu, belli oldu mu? Asgari ücret 2023 ne zaman açıklanacak? 9 bin TL açıklaması

Asgari ücretin ne kadar olacağı vatandaşların merak konusu oldu. Asgari ücret 2023 zam oranına dair son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 20 Aralık tarihinde üçüncü toplantısını gerçekleştirdi. Ancak toplantının ardından karara varılamadığı duyuruldu. Peki, Asgari ücret ne kadar oldu, belli oldu mu? Asgari ücret 2023 ne zaman açıklanacak?

Finans 21-12-22 09:14

Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Milyonların merakla beklediği 2023 asgari ücret belli oluyor! İşte son durum

Asgari ücret 3. toplantısı 20 Aralık Salı günü tamamlandı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu Toplantısı sonrası TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay açıklamalarda bulundu. Atalay, "Asgari ücret için resmi teklifimiz 9 bin TL'dir. Bu teklifimiz kabul edilirse imzalarız yoksa masada olmayız" dedi. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 2023 asgari ücrete dair son durum aramam motorlarında sorgulanıyor. Peki, Asgari ücret ne zaman açıklanacak? 2023 Asgari ücret ne kadar oldu, belli oldu mu? İşte son durum...

Finans 20-12-22 18:55

EYT'de son durum 9 Aralık 2022: EYT ne zaman çıkacak, yaş şartı değişiyor mu? Bakan Bilgin'den 1.5 milyonu heyecanlandıran açıklama!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri 9 Aralık 2022 Cuma günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, 5 Aralık Pazartesi günü Genel Kurulda görüşülmeye başlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin geçtiğimiz gün flaş bir açıklamada bulundu. Peki, EYT ne zaman çıkacak, EYT'DE yaş şartı değişiyor mu?

Finans 09-12-22 08:28

ŞOK 9 KASIM 2022 AKTÜEL KATALOĞU! Bugün ŞOK'ta indirimli market ürünleri neler?

ŞOK aktüel ürünler kataloğu 9 Kasım 2022 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 9 Kasım kataloğunda buharlı ütü, fritöz, soba, halı, cam kapaklı tencere ve bilgisayar gibi çok sayıda ürün yer aldı. Peki, Bugün ŞOK'ta indirimli market ürünleri neler? İşte ŞOK 9 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğundaki indirimli ürünler...

Finans 09-11-22 09:32

9 KASIM NE GÜNÜ? Tarihte bugün ne oldu? İşte 9 Kasım'da yaşananlar!

9 Kasım ne günü, sorusunun yanıtı tarihte bugün neler yaşandığını öğrenmek isteyen kişiler tarafından merak konusu oldu. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü öncesi birçok kişi internette araştırma yapıyor. Bilindiği üzere Ulu Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin yıl dönümü olan 10 Kasım'da yurdun dört bir yanında anma etkinlikleri düzenlenecek. Atatürk’ü Anma Günü öncesi tarihte bugün yaşanan olayları, doğum ve ölümleri sizler için derledik. Peki, 9 Kasım'da ne oldu? İşte 9 Kasım'da yaşananlar...

Haber 09-11-22 08:01