Abant Izzet Baysal Universitesi Haberleri

Şifre: Kuğu emojisi! Yazdıkları ilaç başına paranın yarısını aldıkları iddiası... O doktorlara soruşturma

Bolu’da İzzet Baysal Devlet Hastanesi ile İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli ortopedi doktorlarının ilaç mümessilleri ile ortak çalışarak hastaya uygulanan ilaçtan gelen kazancın yarısını aldıkları iddiasıyla 4 doktor hakkında soruşturma başlatıldı. Bazı doktorların hastalara verdikleri her bir ilacın kupürü için ilaç mümessiline WhatsApp aracılığıyla kuğu emojisi gönderdiklerine ilişkin kayıtlar soruşturma dosyasına girdi.

Haber 2024-06-25 12:39:04

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Afrikalı öğrenci tepkisi: 'Otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Abant İzzet Baysal Üniversite’ne özellikle Afrika ülkelerinden öğrencilerin getirildiğini belirterek aldıkları yeni kararı açıkladı. Karabük'te Afrikalı öğrencilerin sayısındaki artışın Bolu'da da yaşandığını belirten Özcan "Bu şekilde gelmiş olan öğrencilerin, otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız. Bunlar öğrenci mi değil mi belli değil? Orada suça karışıp, karışmadıkları belli değil, kim oldukları belli değil” dedi

Haber 2024-04-15 22:20:15

Adana'da keşfedilen yeni bitki türüne kentin mitolojik ismi verildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Eker'in bilim literatürüne "Gladiolus adanus Eker & Sağıroğlu" olarak kazandırdığı bitkiyle bugüne kadar keşfettiği tür sayısı 22'ye ulaştı.

Yurthaber 2024-03-22 11:53:07

Doğum için hastaneye geldiler, bebeklerinin öldüğünü öğrendiler! Şoke eden iddia: 2 saat boyunca...

Bolu'da, doğum için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'ne gelen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) aldıkları haberle yıkıldılar. Doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen genç çift gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu. Şikayetçi olacağım” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 2023-12-26 15:59:33

Park halindeki otomobilin motor kısmı alev aldı!

Bolu’da İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesi içerisinde park halindeki otomobilin bilinmeyen bir nedenle motor kısmı alev alev yandı.

Haber 24-11-23 23:40

Hastanede randevu çilesi bitti, artık beklemek yok

Türkiye’nin birçok şehrindeki ortodonti bölümünde randevu çilesi oluşurken, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Diş Hekimliği Fakültesi randevu defterindeki hastaları tedavi ederek, listeleri boşalttı.

Yurthaber 03-11-23 10:27

Ekmek teknesi alev alev yandı: Kendisi söndürdü

Bolu’da İzzet Baysal Caddesi’nde faaliyet gösteren bir mısırcı dükkanı henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı.

Yurthaber 14-08-23 15:03

Bolu’da tavuk döner dükkanında yemek yiyen 21 kişi zehirlendi

Bolu’da İzzet Baysal Caddesi üzerinde yeni açılan bir tavuk döner dükkanında yemek yiyen 21 kişi bulantı, karın ağrısı ve ishal şikayetleriyle hastaneye başvurdu.

Yurthaber 21-06-23 08:01

Meslek liseliler hava kalitesini ölçen giyilebilir cihaz üretti

Bolu İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, açık ve kapalı alanlarda hava kalitesini ölçen giyilebilir cihaz geliştirdi.

Yurthaber 15-06-23 11:55

51 yaşında üniversiteden mezun oldu

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulunda mezuniyet coşkusu yaşandı.

Yurthaber 02-06-23 14:08

Türkiye’nin akın ettiği hastane! 2 bin kişi bekliyor, 1 yıl sonraya sıra veriliyor

Bolu'da, kaplıca ve termal su kaynaklarının bulunduğu Karacasu beldesindeki İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye’nin dört bir yanından fiziksel hastalığı bulunanları ağırlıyor. Doğal kaplıca suyunun kullanıldığı ve termal otel konforundaki hastanede tedavi ve rehabilitasyon için yaklaşık 2 bin kişi sıra bekliyor. Önceliğin felçli hastalara verildiği hastanede, fizik tedavi gerektiren daha küçük tedaviler için en az 1 yıl sonrasına sıra veriliyor.

Haber 21-05-23 20:55

İçişleri Bakanı Soylu'dan Sarıyer'de huzurevi sakinlerine bayram ziyareti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ramazan Bayramı dolayısıyla Sarıyer'deki İzzet Baysal Huzurevi'ni ziyaret etti.

Yurthaber 23-04-23 13:21

Hatay'da depremzede çocuklara bayram hediyesi üniversitelilerden

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) öğrencileri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hataylı çocuklar için bayram hediyesi hazırladı.

Yurthaber 17-04-23 14:12

Enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti! Üniversite öğrencisi Dilara ile ilgili kahreden detay

Depremde hayatını kaybeden Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Dilara Şen'in hikayesi yürek burktu. Dilara'nın 23 Kasım’da Düzce’de meydana gelen ve Bolu'da da etkisini hissettiren depremden korktuğu için memleketi Hatay'a gittiği, Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalarak yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Dilara ile ilgili olarak "Maalesef buradaki depremden kaçtı ama oradaki depremden kurtulamadı" dedi.

Haber 10-03-23 18:05

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde bugünkü vize sınavları ertelendi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde (BAİBÜ), bugün yapılması planlanan vize sınavlarının Düzce'de meydana gelen deprem nedeniyle ertelendiği duyuruldu.

Yurthaber 23-11-22 07:39

Seramikte kendisini geliştirmek için 72'sinde üniversiteye başladı

Uzun yıllar resimle ilgilenen, daha sonra seramiğe de merak salan Saadet Söyleyici Yasa, ilerleyen yaşına rağmen sınava girerek üniversiteye yerleşti - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümünü kazanan Yasa: - "Her zaman söylüyorum öğrenmenin, okumanın, sanatın yaşı olmaz"

Yurthaber 14-10-22 11:21

Bolu'nun Ayvazı TEKNOFEST'te sergileniyor

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesince ilk kez 2017 yılında tasarlanan elektrikli araç Ayvaz'ın, tasarımı yenilenen ve performansı artırılan beşinci versiyonu "Ayvaz Neo" TEKNOFEST KARADENİZ'de tanıtılıyor - Vatandaşlar, festival alanında tur attıkları elektrikli araçla hatıra fotoğrafı çektiriyor

Yurthaber 01-09-22 16:50

Karadeniz’in Afrikalı horoncusu: Çok fazla ortak noktamız var, sadece bir konuda farklıyız

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Makine Mühendisliği son sınıf öğrencisi olan ve “Afrikalı Horoncu” adıyla tanınan Zambiyalı Adam Nkandu, Karadeniz bölgesine aşık olduğunu söyledi. Nkandu, “Ben memleketteyken Karadeniz merakım vardı. Deniz isminin neden kara olduğunu merak ediyordum. Orada yaşayan insanlar kara olduğu için bu ismi koyduklarını düşünüyordum. Ortak noktalarımız var. Hepimiz sıcak kanlıyız. Sadece tek noktada biraz farklıyız, biz sinirli değiliz'' ifadelerini kullandı.

Haber 06-05-22 09:33

Doktor anne kız, hastaları iyileştirmek için omuz omuza mücadele veriyor

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde görevli Patoloji Uzmanı Ferda Aksel: - "Kovid-19'la yaşamayı, mücadele etmeyi öğrendiğimiz gibi kızımla beraber o serviste çalıştık. Güzel ve gurur verici bir duygu" - Aynı hastanenin Kovid-19 Servisi'nde çalışan kızı Dr. Doğa Aksel: - "Tanıdık birinin olması, yeni başlayan biri olduğum için daha çok mutluluk verici bir durum"

Yurthaber 14-03-22 12:14

Hayırsever iş insanı İzzet Baysal, mezarı başında anıldı

Hayırsever iş insanı İzzet Baysal, mezarı başında anıldı

Yurthaber 05-03-22 16:44

PORTRE - Bolu'yu Bolu yapan değer: İzzet Baysal

Kente eğitim ve sağlık alanında çok sayıda tesis kazandıran hayırsever iş insanı İzzet Baysal, vefatının 22. yılında Bolu halkının kalbindeki yerini koruyor - İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal: - "İzzet Baysal, servetini edinmede de o serveti harcamada da gösterdiği davranışlarıyla günümüzde unutulma eğiliminde olan 'itibar ölçüsü'nün ne olması gerektiğini hatırlatan nadir örneklerden biridir"

Yurthaber 04-03-22 11:02

Karabük'te camdaki Türk bayrağını indirmek isteyen kadın gözlem altında tutulacak

Kadın, psikolojik rahatsızlığı bulunduğu gerekçesiyle Bolu İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine gönderilecek

Yurthaber 05-01-22 16:46

Bolu'da göz doktoru saldırıya uğramıştı! İfadesi ortaya çıktı... ''Öğleden sonra gelin'' dediği için saldırmış

Bolu’da, geçtiğimiz gün eşini göz muayenesi için Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götüren Yunus Emre D.’nin eşi sıra beklemek istememesi üzerine poliklinikte bulunan hemşirelerle tartıştı. Eşinin tartıştığını duyan Yunus Emre D. muayene odasına girerek göz doktoru Emre B.’ye yumruklu saldırıda bulundu. Tutuklanan Y.E.D'nin ifadesi de ortaya çıktı. Saldırgan, ''Doktorun bize ‘Öğleden sonra gelmeniz lazım’ demesi üzerine tartışma yaşadık'' dedi.

Haber 24-12-21 16:58

Bolu'da üretilecek fotodedektörler Türkiye'nin Ay görevinde kullanılacak

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Nükleer Radyasyon Dedektörleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ercan Yılmaz: - "Ay görevindeki roket sisteminin ateşleyici kısmının veriminin izlenmesinde, yangın söndürmede ve infilak bastırmada kullanılacak sensörlerin üretimini burada gerçekleştireceğiz" - "Proje onaylandı, şu anda bütçesini beklemekteyiz. Bütçesinin gönderilmesinden sonra çalışmalara hızlı şekilde başlayacağız"

Yurthaber 31-10-21 12:39

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde Bitki Hastanesi kurulacak

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde "Bitki Hastanesi" kurulacak

Yurthaber 28-10-21 11:21

Resmi Gazetede yayımlandı! 3 üniversiteye rektör ataması

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi ve Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi rektörlüklerine rektör ataması yapıldı.

Haber 05-10-21 07:09

Dünyayı etkileyen çip krizini sonlandıracaklar! Cumhurbaşkanımızın desteğiyle...

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Nükleer Radyasyon Dedektörleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜRDAM) Müdürü Prof. Dr. Ercan Yılmaz, "Son günlerde dünyada çip krizi nedeniyle otomotiv sektöründe üretimin yüzde 20'lere kadar inmesi üzerine NÜRDAM olarak, devletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde tensip ve destekleri olması durumunda bu krizi sonlandırmaya ve dünya otomotiv sektörüne çip üretmeye talibiz." dedi.

Finans 23-09-21 16:03

Üniversitede maaş vurgunu! 9 yıldır öğrencisi olmayan fakülteye dekan ve personel atadılar

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde 2012 yılında kurulan ve öğrencisi olmadığı için atıl kalan Teknoloji Fakültesi’ne 2019 yılında dekan ve personel atanarak maaşlarının ödendiği Sayıştay raporunda ortaya çıktı.

Haber 11-08-21 14:10

Fizyoterapist Zafer Aksungur kimdir, kaç yaşında ve çalışmaları neler? İşte Zafer Aksungur biyografisi...

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulunu'ndan mezun olan ve Amerika'nın önde gelen manuel terapi okullarından Hands on Seminars' in Türkiye'deki asistanı olmuş olan fizyoterapist Zafer Aksungur, bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu oluyor. Peki Fizyoterapist Zafer Aksungur kimdir, kaç yaşında ve çalışmaları neler? İşte Zafer Aksungur biyografisi...

Haber 21-05-21 09:43

Bolu'daki araştırma merkezinde bilim adamları çok yüksek hassasiyetli radyasyon sensörü geliştirdi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Nükleer Radyasyon Dedektörleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ercan Yılmaz: - "Bir sensörün üzerinde yaklaşık 260 bin piksel var, bu şekilde hassasiyetini artırmaktayız. Bu sensörlerin ölçebileceği nükleer radyasyon enerjisi alanını çok geniş bir alana çekmekteyiz" - "Uzaya gönderilecek sistemlerde, roketlerde bu sensörler kullanım imkanı bulacaktır. Uzaya giden sistemler üzerine düşen radyasyonların ölçülmesi önemli"

Yurthaber 28-03-21 12:17

Öğretmen Çakır’ın yazdığı polisiye romanı kitapçılarda yerini aldı

Erzurum’da bulunan bir özel okulda öğretmenlik yapan İsrafil Çakır kitap yazarak satışa çıkarttı.Erzurum’da yaşayan ve özel bir okulda öğretmenlik yapan, Abant İzzet Baysal üniversitesi mezunu olan İsrafil Çakır, adını Maun Kırmızılı Kapı koyduğu bir polisiye romanı yazdı.

Yurthaber 09-02-21 10:45

Öğretmen Çakır’ın yazdığı polisiye romanı kitapçılarda yerini aldı

Erzurum’da bulunan bir özel okulda öğretmenlik yapan İsrafil Çakır kitap yazarak satışa çıkarttı.Erzurum’da yaşayan ve özel bir okulda öğretmenlik yapan, Abant İzzet Baysal üniversitesi mezunu olan İsrafil Çakır, adını Maun Kırmızılı Kapı koyduğu bir polisiye romanı yazdı.

Yurthaber 09-02-21 10:45

Öğretmen Çakır’ın yazdığı polisiye romanı kitapçılarda yerini aldı

Erzurum’da bulunan bir özel okulda öğretmenlik yapan İsrafil Çakır kitap yazarak satışa çıkarttı.Erzurum’da yaşayan ve özel bir okulda öğretmenlik yapan, Abant İzzet Baysal üniversitesi mezunu olan İsrafil Çakır, adını Maun Kırmızılı Kapı koyduğu bir polisiye romanı yazdı.

Yurthaber 09-02-21 10:45

Bolu Jandarma Alay Komutanı Albay Ersever’den Ülkü Ocakları ziyareti açıklaması

Bolu’da, Ülkü Ocakları ziyareti nedeniyle sosyal medyada linç edilmeye çalışılan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Ersever, “Anlık olarak gerçekleşen ziyaret tamamen insani gerekçeyle icabet eden bir ziyaretti” dedi.Bolu İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, geçtiğimiz gün İzzet Baysal caddesi üzerinde işyeri bulunan Kıbrıs gazisini ziyaret etti.

Yurthaber 25-01-21 00:00

Bolu Aladağlar'da yeni bir bitki türü keşfedildi

Sakarya ile Bolu Abant İzzet Baysal üniversitelerinden 2 akademisyenin, Bolu'nun Aladağlar bölgesindeki çalışmalarında keşfedilen, süsengiller familyasından bitkiye "Aladağ kılıçotu" adı verildi - SAÜ Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Sağıroğlu: - "Bu bitkinin, dünyadaki diğer örneklerinden birçok yönüyle farklı olduğunu, bilimsel çalışmalarla ortaya koyduk. Daha sonra bu çalışmalarımızı bir araya getirerek bilimsel dergide de yayınladık"

Yurthaber 24-01-21 11:22

Ölen amcasının dükkanındaki giysileri hayır kurumlarına bağışladı

Bolu’da Tuğçe Beşlioğlu isimli vatandaş, Nisan ayında ölen amcasının işyerinde bulunan giyim eşyalarını hayır kurumlarına bağışladı.Edinilen bilgiye göre, Tabaklar mahallesi İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan Ahmet Beşlioğlu, Nisan ayında hayatını kaybetti.

Yurthaber 24-11-20 17:14

Hem maske takmadı, hem de kendisine ceza kesen polisle tartıştı

Bolu'da, polis ekipleri kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi'nde maskesini düzgün takmayan, sigara içen ve yürürken bir şeyler yiyip içen vatandaşlara 900'er TL para cezası uyguladı. Maske takmayan belediye işçisi Harun Ö., kendisine ceza uygulayan polislerle tartıştı.

Haber 16-11-20 15:08

Teknoloji bağımlılığı çocukları risklere açık hale getiriyor

Bolu AİBÜ İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hülya Ensari: - "Aileler çocuklarının yanlarında güvence altında olduklarını zannederken aslında onlar telefonları başında sanal dünyada çok farklı yerlerde dolaşıyor olabilir" - "Çocuk kendi odasında akıllı telefonuyla internete bağlanıp dünyanın bir başka ucundaki kendisine hiç uygun olmayan riskli bir arkadaş ilişkisi kurabilir. Yani birçok risk aynı anda onları bekliyor"

Yurthaber 28-10-20 11:10

Sağlık çalışanları için üniversite-sanayi iş birliğiyle özel ayakkabı üretildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile bir ayakkabı firması ortaklığında özel olarak üretilen medikal ayakkabıların, Kovid-19 ile mücadelede saatlerce özveriyle çalışan sağlık personeline rahatlık sağlaması amaçlanıyor - Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı: - "Uzun saatler özel kıyafetleri içinde görev yapan sağlık çalışanlarımıza biraz olsun yardımcı olmak ve onların ayak sağlığını korumak amacıyla özel tasarım ayakkabı üretiyoruz"

Yurthaber 23-10-20 11:02

Üniversiteden sokak köpeklerine protez bacak desteği

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde görevli akademisyenler tarafından doğuştan ya da sonradan bir uzuvlarını kaybeden sokak köpekleri için 3 boyutlu yazıcı ile protez bacak tasarlandı

Yurthaber 04-09-20 11:24

Üniversiteden sokak köpeklerine protez bacak desteği

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde görevli akademisyenler tarafından doğuştan ya da sonradan bir uzuvlarını kaybeden sokak köpekleri için 3 boyutlu yazıcı ile protez bacak tasarlandı

Yurthaber 04-09-20 11:24

Trakya Üniversitesi koordinatörlüğünde oluşturulan konsorsiyumdan bir ilk

Trakya Üniversitesi koordinatörlüğünde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve Yunus Emre Enstitüsünün ortaklığıyla oluşturulan konsorsiyumun Türkiye Ulusal Ajansına sunduğu “Erasmus+ Türkçe’nin Öğretimi” projesi kabul edildi.Koordinatörlüğünü Trakya Üniversitesinin üstlendiği “Erasmus+ Türkçe’nin Öğretimi” projesi, Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Yurthaber 24-07-20 11:48

Bolu Valisi Ahmet Ümit, son 3 günde 17 vaka tespit edildiğini açıkladı

Bolu Valisi Ahmet Ümit, korona virüs ile mücadele kapsamında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kentte son 3 günde 17 vaka tespit edildiğini söyledi.Korona virüs ile mücadele kapsamında Bolu Valisi Ahmet Ümit, İzzet Baysal Caddesi üzerinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Yurthaber 01-06-20 17:48

Bolu’da, karantinada kalan çocuklara, balon ve oyuncak sürprizi

Bolu’da, aileleri ile bayramlaşmak için Türkiye’ye gelerek karantina altına alınan çocuklara, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü personeli tarafından oyuncak ve balon hediye edildi.Kırgızistan’da yaşayan ve Ramazan Bayramı’nı aileleri ile geçirmek isteyen 146 Türk vatandaşı, Türkiye’ye getirildikten sonra korona virüs tedbirleri kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsü’nde bulunan Hayrettin Tokadi Kız Öğrenci Yurdu’nda karantina altına alındı.

Yurthaber 21-05-20 13:31

Hayırsever iş insanı İzzet Baysal anıldı

Hayırsever iş insanı İzzet Baysal anıldı

Yurthaber 11-05-20 16:16

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde cep tipi dezenfektan üretimi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde cep tipi dezenfektan üretimi

Yurthaber 05-05-20 10:21

Bolu’da, İzzet Baysal Vakfı, İl Sağlık Müdürlüğüne 660 bin liralık ekipman bağışı yaptı

Bolu’da, İzzet Baysal Vakfı tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne, korona virüs ile mücadele için tam 660 bin liralık cihaz ve ekipman bağışı yapıldı.Bolulu büyük hayırsever İzzet Baysal tarafından kurulan ve şu an yönetim kuruluğu başkanlığını Ahmet Baysal’ın yaptığı İzzet Baysal Vakfı, korona virüs ile mücadele kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağış yaptı.

Yurthaber 17-04-20 16:09

İzzet Baysal Vakfından Sağlık Müdürlüğüne 660 bin liralık ekipman bağışı

İzzet Baysal Vakfından Sağlık Müdürlüğüne 660 bin liralık ekipman bağışı

Yurthaber 17-04-20 14:01

Bolu'da hastane personelinden steril maske üretimi

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Gürdal: - "Maskeleri piyasadaki maliyetinin 10'da biri fiyatına mal ediyoruz"

Yurthaber 21-03-20 10:36