Ak Parti Myk Haberleri

AK Partili Metin Külünk’ten çok konuşulacak ‘Erdoğan’ yorumu: Sosyolojisi eriyor, haramla helal birbirine karışmış vaziyette!

AK Partili Metin Külünk son dönemlerde yaptığı dikkat çeken çıkışlarına bir yenisini daha ekledi. Külünk, "Türkiye'de Erdoğan sosyolojisi eriyor" diyerek, "AK Parti sosyolojisini 2023’te sokak eritti. Cevabını verdi ama Erdoğan’a sahip çıktı. 2024’ten sonra beyefendinin 'mesajı aldık' diyerek gereğini yapmasını bekledi. Şu anda iktidarda haramla helal birbirine karışmış vaziyette" şeklinde konuştu.

Haber 2024-07-26 10:23:14

Erdoğan ivedilikle çözülmesi için talimat verdi: Mali yükü de artırıyor! Bu, devlete şantajdır

Son günlerde uçak rötarları sıklaştı. Hava trafik kontrolörlerinin "inisiyatif almadan çalışma" sistemine geçmesiyle baş gösteren sorun mali yük olarak da geri dönüyor. Kontrolörler maaşlarının artmasını isterken konu AK Parti MKYK'da da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sorumluları hesaba çekin" deyip sorunun çözülmesi için talimat verdiği öne sürüldü.

Haber 2024-07-26 07:37:10

AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'den sahipsiz hayvan açıklaması! O maddeyi işaret etti: 'Yasa uygulanabilir değil'

AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, katıldığı canlı yayında sahipsiz hayvanlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 4 milyon hayvanın sahiplendirilinceye kadar barınaklarda bakmanın mümkün olmadığını ifade eden Özlü, "Ben bu yasa tasarısının uygulanabilir olmadığı kanaatindeyim" dedi.

Manşet 2024-07-25 22:58:30

'Çirkin bir iftira' demişti! Bebeğin babası eski İYİ Partili Mehmet Başaran çıktı

Antalya'da eski İYİ Parti Antalya İl Başkanı iş insanı Mehmet Başaran'a babalık davasında mahkeme kararını verdi. Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA incelemeleri sonunda Başaran ve bebek D.M.Ş.'den alınan örnekler birebir uyumlu çıktı. Mahkeme de gerekçeli kararında, Mehmet Başaran'ın DNA testi sonucuna göre küçük D.M.Ş.'nin babası olduğunu belirtti.

Haber 2024-07-25 19:23:54

Erdoğan'ın 'belediye borçları tahsil edilecek' açıklamasına Özel'den yanıt! En borçlu belediyeler AK Parti'den devraldıklarımız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hazine ve Maliye Bakanlığımız, belediyelerin borçlarının tahsiline başlayacaktır" sözlerine cevap veren Özel, "Kendi ödemedikleri parayı bizden kesmeye kalkıyorlar" dedi. Özel ayrıca en borçlu belediyelerin de AK Parti'den devralınan belediyeler olduğunun altını çizdi.

Haber 25-07-24 14:36

Yeni görüntüler ortaya çıktı! AK Parti Bilecik vekili Halil Eldemir, DEM Partili Ali Bozan'ı adeta yere serdi

TBMM'de dün gerçekleşen yumruklu kavganın yankıları devam ediyor. AK Partili eski bakan Adil Karaismailoğlu'nun yumruk attığı DEM Partili Ali Bozan'ın AK Parti Bilecik vekili Halil Eldemir tarafından yere düşürülme görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 25-07-24 12:32

Yetkili isim canlı yayında duyurdu: 'En düşük emekli maaşı' açıklaması!

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Elitaş sahipsiz sokak hayvanları ve belediye borçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'la CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 29 Ekim'de protokol amaçlı görüşebileceklerini ifade eden Elitaş, en düşük emekli maaşıyla ilgili de önemli bir açıklamada bulundu.

Haber 25-07-24 12:31

Meclis en gergin gününü yaşadı! Önce AK Parti-DEM kavgası, ardından İYİ Parti-MHP gerginliği... Yumruklar havada uçuştu

TBMM son zamanlardaki en gergin gecesini yaşadı. AK Partili vekillerle DEM Partili vekiller yumruk yumruğa kavga etti. İkinci perde de ise MHP'li vekillerle İYİ Partililer birbirine girdi. İYİ Partili Selçuk Türkoğlu MHP'li Erkan Akçay'ın kendisine vurduğunu söyledi. Bozdağ tüm grup başkanvekilleriyle görüşme yapmak zorunda kaldı.

Haber 25-07-24 10:56

Erdoğan’dan talimat: Tatil için acele etmeyin, tümünü bitirin!

AK Parti hükümetinin son dönemde getirdiği yeni yasa tasarıları Meclis’te yoğun tartışmalara neden olsa da Cumhurbaşkanı Erdoğan geri adım atılmaması konusunda talimat verdi. Erdoğan’ın kurmaylarına yönelik mesajında “Tatil için acele etmeyin. Önce gündemdeki yasaların tümünü geçirin, çalışın” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haber 25-07-24 07:34

TBMM'de yeni gerilim! Sırrı Sakık'ın Sizin grubunuzdan bir kadın arkadaş çıkıp grubumuza o... ç... dedi sözleri ortalığı karıştırdı

TBMM Genel Kurulu'nda 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' görüşmeleri sırasında yeni bir gerilim daha yaşandı. AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında yaşanan yumruklu kavganın ardından birleşime ara verildi. Daha sonra söz alan DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, geçmişte yaşanan kavgayı hatırlatarak "Sizin grubunuzdan bir kadın arkadaş çıkıp grubumuza o... ç... dedi" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından yine gerilim yaşandı.

Haber 25-07-24 00:05

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök: 'Şahsıma karşı itibar suikastidir'

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, kendisi ve eşi hakkında yapılan haberlere yanıt verdi. Ök, "Bu haber ve söylemler tamamen şahsıma karşı itibar suikastidir" dedi.

Haber 24-07-24 19:34

Meclis'te gergin anlar! DEM ve AK Partili vekiller arasında kavga çıktı: Karaismailoğlu, DEM'li vekile yumruk attı

TBMM'de yine tansiyon yükseldi. Kürsüde bulunan DEM Milletvekili Ali Bozan, konuşma yaptığı sırada "AK Parti hırsızdır" deyince ortalık karıştı. AK Partili vekillerin de karşılık verdiği olay, fiziki kavgaya dönüştü. Kavgada eski bakan ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’a yumruk attı.

Manşet 24-07-24 18:22

Tüketiciyi koruma teklifi Meclis'te: Yanıltıcı reklama cezalar artıyor

AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.

Finans 24-07-24 08:28

Son dakika | 'Ötanazi' kelimesi çok tartışılmıştı! AK Parti'den 'katliam yasası' tepkisi... Yakarız, yıkarız gibi ifadeler yanlış

Son dakika haberi: AK Parti MKYK toplantısının ardından basın toplantısı düzenleyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sahipsiz sokak hayvanlarına ilişkin düzenlemeden 'ötanazi' kelimesinin çıkarılmasına ilişkin "Bunu bir katliam yasası gibi sunmak oldukça yanlıştır. Bahsettiğiniz kelimenin değiştirilmesi ortak bir akılla sorunu çözmek istediğimizi net bir şekilde gösteriyor" diye konuştu.

Haber 23-07-24 16:52

AK Partili Baykan'ın sözleri komisyonu karıştırdı! Gece yarısı kendini arayan kadına 'sizlerin uyutulması gerek' demiş

Son günlerin en sıcak konusu sokak hayvanlarıyla ilgili yapılan düzenleme. Teklifin görüşüldüğü komisyonda ise gerginlikler bitmiyor. Son olarak AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan konuyla ilgili gece yarısı bir kadının kendini aradığını ve yanıt olarak ise 'sizlerin uyutulması gerek' dediğini ifade etti. Bu sözler komisyonda tepki çekti.

Haber 23-07-24 15:56

Erdoğan emeklilik sistemi için reform mesajı verdi: Kademeli olarak eşitlenecekti: Emeklilikte ‘istenmeyen formül’

Emeklilik sisteminde yapılacak olan düzenlemenin sosyal yardımlarla sınırlı olacağı iddia edildi. Henüz AK Parti sıralarında konuşulan o formül emekliler arasında en istenmeyen formül olarak öne çıkıyor. Emekliler en düşük emekli taban maaştan kaynaklanan prim adaletsizliğinin giderilmesini istiyor.

Finans 23-07-24 12:52

Biden adaylıktan çekilince 24 saatte rekor bağış toplandı

ABD gündemi son günlerde adaylık seçimleriyle oldukça hareketli devam ediyor. Joe Biden’ın dün adaylıktan çekildiğini duyurarak, Kamala Harris’i aday olarak önerdi. Parti kongresi ise Biden’ın bu hareketini yanıtsız bırakmadılar. Harrris’inin 24 saatte topladığı bağış ise duyanları bir hayli şaşırttı.

Haber 23-07-24 10:10

AK Partili Elitaş'ın EYT hesabına SGK Uzmanı'ndan sert çıkış: Bu hesaba göre EYT'liler ayda 75 bin TL emekli aylığı alması lazım!

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) ilişkin yaptığı açıklama gündem oldu. Elitaş'ın "EYT'nin maliyeti 300 milyar dolar" açıklaması hesapları karıştırdı. Sosyal Güvenlik Uzmanı Aziz Çelik, "Ya sayı saymasını bilmiyorlar, ya sayı saymasını bilmiyorlar!" sözleriyle sert çıkış yaptı.

Finans 23-07-24 09:30

Son ankette tablo tersine döndü: Fark bıçaksırtı! Özgür Özel Keyfimiz yerinde demişti

CHP lideri Özgür Özel erken seçimi gündeme getirmeye devam ederken bazı anket sonuçlarını da açıklamıştı. Bu sırada MAK Araştırma'nın temmuz ayı seçim anketi sonuçları ortaya çıktı. AK Parti ile CHP'nin ilk iki sırayı paylaştığı ankette iki parti arasındaki fark bıçaksırtı. Seçmenlerin 14 Mayıs 2023'teki tercihleri de soruldu; bu tercihler dikkate alındığında Temmuz 2024'te iki partinin de oylarında büyük değişim olduğu görüldü.

Haber 23-07-24 08:51

İYİ Parti'de istifalar sürüyor! Milletvekili Ersagun Yücel istifa etti

İyi Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel ve Isparta Milletvekili Aylin Cesur partisinden istifa etti. Yücel, sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber 22-07-24 21:50

Sahipsiz sokak köpeği düzenlemesinde değişiklik! Ötanazi terimi yasa teklifinden çıkarıldı

Uzun süredir Türkiye'nin gündeminde olan, başta köpekler olmak üzere sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemede yeni bir gelişme yaşandı. TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifi görüşmelerinde 5. maddede yer alan “ötenazi” ibaresi, AK Parti Grubu’nun önergesiyle metinden çıkarıldı.

Haber 22-07-24 17:41

AK Parti kulislerinden sızan 'değişim': Bayrak değişimi yarın! Tüm gözler Erdoğan'ın en yakın kurmaylarında

AK Parti'nin ilk kez ikinci sıraya düştüğü 31 Mart seçimlerinin sonuçlarının faturası kesilmeye devam ediyor. İl başkanlarıyla başlayan süreç Kabine'de iki ismin değişimiyle devam etmiş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan "Değişimin sürecinin başlangıcını yaptık" demişti. Şimdiyse gözler yarınki MKYK toplantısında! AK Parti kulislerine göre bu kez genel başkan yardımcılarının değişmesi söz konusu. Seçimden sonra istifaya davet edilen o isimler gündemde.

Haber 22-07-24 10:41

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Netanyahu hükümetine çok sert sözler! 'Katliam şebekesi...'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın sosyal medya platformundan yaptığı paylaşıma tepki göstererek, "İsrail Dışişleri Bakanının Cumhurbaşkanımız hakkındaki yalanları, bir faşistin hakikate saldırısından ibarettir" dedi.

Haber 21-07-24 20:12

AK Parti'den 31 Mart özeleştirisi: Seçmen incindiğini ifade etti, bizi uyardı

31 Mart seçimlerinde tarihinde ilk kez ikinci parti konumuna düşen AK Parti'den özeleştiri geldi. Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yılmaz Kars'ta yaptığı konuşmada, "İnsanımız yerel seçimde zaman zaman sandığa gitmeyerek, sandığa gidip biraz incinmişliğini ifade eden geçersiz oy kullanarak veya başka partileri tercih ederek bize bir uyarıda bulundu." ifadelerini kullandı.

Haber 20-07-24 15:50

KKTC’de dikkat çeken görüntü! Erdoğan ile Özgür Özel bir süre sohbet etti

CHP ile AK Parti arasından normalleşme sürecinin ardından sert açıklamaların peş peşe gelmesi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel arasında yeni bir görüşme olup olmayacağını merak konusu olmuştu. KKTC’deki törenden bugün gelen görüntüler ise dikkat çekti.

Haber 20-07-24 13:33

Son seçim anketi yayınlandı! Bu zamana kadarki en dikkat çeken oran: Zirvede 1.7 puanlık fark

Temmuz ayında yapılan ve 2 bin katılımcının olduğu son anket Asal Araştırma ve Danışmanlık şirketi tarafından yayınlandı. Vatandaşlara 'Bu pazar milletvekili seçimi olsa kime oy verirsiniz? sorusu yöneltildi. CHP birinci parti çıkarken son yerel seçimlerde olduğu gibi AK Parti yine ikinci parti olarak çıktı. Zirvedeki rekabette puan farkının 1.7 olması ise dikkat çekti.

Haber 20-07-24 09:43

Özgür Özel ve Müsavat Dervişoğlu'ndan 'ittifak' sorusuna yanıt: Orada birleşiriz

İYİ Parti ile CHP arasındaki ittifakın sona ermesiyle birlikte Türkiye siyasetinde önemli değişiklerde beraberinde gelmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ortak açıklama yaptı. Gazetecilerin ittifak sorusuna da yanıt veren iki lider seçimlere kadar geçecek zamanı işaret ederek cevap verdi.

Haber 20-07-24 07:32

Temel Karamollaoğlu’nun acı günü: Annesi son yolculuğuna uğurlandı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun annesi Edibe Karamollaoğlu bugün cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine mevcut siyasi parti genel başkanları ve temsilcileri, ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Haber 19-07-24 15:32

Dünyanın gözü önünde bir anda tişörtünü yırtıp bağırdı! Efsane güreşçi Hulk Hogan yaptı yapacağını: Trump için geldi, daha çok konuşuldu

ABD'nin gelecek dönem başkanlığına göz kırpan Donald Trump suikast girişiminin ardından ilk kez Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi'nde halkın karşısına çıkarak konuşma yaptı. Kongreye damgasını vuran ise efsane güreşçi Hulk Hogan'ın şovu oldu. Kongrede adeta rol çalan Hogan bir anda tişörtünü yırtınca tüm gözler üstünde yazana çevrildi.

Haber 19-07-24 11:08

Suriyeliler geri mi dönüyor? ‘100 bin kişi’ iddiası gündem oldu

Suriyelilerin ülkelerine geri dönmeleri konusunda tartışmalar sürerken dikkat çeken bir iddia geldi. AK Parti ile Esad yönetimi arasındaki diyaloglarla birlikte haziran-temmuz döneminde 100 bin Suriyelinin ülkesine dönüş yaptığı öne sürüldü. Bu iddia sonrası ‘yumuşama’ mesajlarının şimdiden karşılık bulduğu yorumları da yapılmaya başlandı. İşte detaylar…

Haber 19-07-24 08:01

Bahar'ın Timur'u Mehmet Yılmaz Ak soluğu tatilde aldı! Sevgilisiyle denizde aşka geldi

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Füsun Demirel ve Hatice Aslan gibi başarılı isimleri bir araya getiren Bahar dizisinde Timur rolüne hayat veren Mehmet Yılmaz Ak dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Ünlü oyuncu sevgilisiyle denizin ve güneşin tadını çıkarırken kameralara yakalandı.

Magazin 18-07-24 11:43

SON DAKİKA: Enflasyon farkı, seyyanen zam, refah payı... SGK Uzmanı tek tek anlattı! 2002 detayı: 'Emekli aylığı aslında 31 bin 800 liraya denk geliyordu!

Son dakika haberi... Milyonlarca emekli temmuz zamları için gün sayıyordu. SSK, Bağkur ve memur emeklilerinin enflasyon farkında doğan zam oranları belli oldu, en düşük emekli maaşı ise 12 bin 500 TL olarak açıklandı. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emeklilere seyyanen zamma kapıları kapattı. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun emekli maaşlarında bilinmeyenleri tek tek anlattı. 2002 detayına dikkat çekti.

Finans 18-07-24 11:28

170 bin lira maaş alıyorlar ama gelmiyorlar! Erdoğan 'hakkımı helal etmiyorum' demişti, yeni uyarı yolda

31 Mart seçimlerinde yaşanan ikinciliğin nedenleri araştırılmaya devam edilirken AK Partili vekiller arasında yeni bir gündem konusu ortaya çıktı. O da genel kurula gelmeyen milletvekilleri. Vekiller bu ay 170 bin lira maaş aldı ancak AK Partili 100'e yakın vekil beklenilen katılımı sağlamadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz sene 'hakkımı helal etmiyorum' demişti. Bu vekiller için yakın zamanda yeni bir uyarı bekleniyor.

Haber 18-07-24 07:28

Eski il başkanı, tartıştığı kiracısını öldürdü

Malatya'da, eski İYİ Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz, dükkanında kiracı olan Eyüp İshakoğlu'nu alacak meselesi yüzünden tabancayla vurdu. Hastaneye kaldırılan kiracının hayatını kaybettiği belirlendi.

Haber 17-07-24 12:25

Emekliler için 'idam fermanı' çıkışı: Zamlı en düşük maaş muhalefeti ayağa kaldırdı! Yöneticilerinizin ödediği bahşiş bile değil

Emeklilerin merakla beklediği yeni en düşük emekli maaşı dün belli oldu. 12 bin 500 lira muhalefetten eleştiri topladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'kıyma' ve 'çeyrek altın' hesabıyla dikkat çekmişti. Bugün de üç partiden peş peşe tepkiler geldi. İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, "Bu, emekliye ‘öl’ demektir" diye konuştu. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan "10 bin TL ile geçinemeyen emeklimizin 12 bin 500 TL ile geçinmesini beklemek ya bir akıl tutulmasıyla açıklanabilir" dedi.

Finans 17-07-24 11:52

Sert sözler canlı yayında okundu! Tuğrul Türkeş'in 'Osman Kavala' çıkışına MHP'den zehir zemberek tepki

Siyasetin gündemine damga vuran çıkış Alparslan Türkeş'in oğlu, AK Partili milletvekili Tuğrul Türkeş'ten geldi. Türkeş, Gezi davası hükümlüsü Osman Kavala'yı ziyaret edeceğini açıklayarak son zamanların en dikkat çeken çıkışlarından birine imza attı. CHP lideri Özgür Özel "Bakalım MHP ne diyecek" demişti. MHP'den Türkeş'in Osman Kavala çıkışına tepkiler gecikmedi.

Haber 17-07-24 10:08

Trump'ın ekonomi yönetimi netleşiyor! Paranın patronu için kararını verdi: 'Fazlasıyla abartılıyor' dediği ismi bakan yapacak

ABD'de Cumhuriyetçi Parti başkan adayı Donald Trump, seçimi kazanması halinde süresi sona ermeden ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ı görevden almayacak ve JPMorgan CEO'su Jamie Dimon'u hazine bakanı olarak düşünecek.

Finans 17-07-24 10:07

Trump'a suikast girişiminin ardından ABD'de polisi alarma geçiren olay! Bıçaklı şüpheli öldürüldü

Eski ABD Başkanı ve ABD seçimleri için Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump'a geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen suikast girişiminin ardından bir sıcak gelişme daha yaşandı. Milwaukee kentinde düzenlenen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi yakınlarında polisin, elinde bıçak olan bir kişiyi vurarak öldürdüğü bildirildi.

Haber 17-07-24 01:16

En düşük emekli maaşı belli oldu! Canlı yayında dikkat çeken ek zam iddiası: 'Haftaya Cumhurbaşkanı açıklayacak'

En düşük emekli aylığıyla ilgili tartışmalar bugün son buldu. Ekonomi yönetiminin anlaştığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulan rakam açıklandı. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, rakamın 12 bin 500 TL olduğunu ifade etti. Rakamın belli olmasının ardından eski devlet bakanı Masum Türker bir iddiada bulunarak emekli maaşlarına refah payı zammının yapılacağını, bunun da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından haftaya açıklanacağını aktardı.

Manşet 16-07-24 21:46

İmamoğlu madde madde sıraladı, çözüm önerisini de paylaştı: Sokak hayvanları düzenlemesi uygulanamaz!

Sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili yasa tasarısı Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden biri olarak yerini koruyor. AK Parti'nin Meclis'e getirdiği teklifte bazı sokak köpeklerine ötanazi uygulanabileceği düzenlemesi yer alıyordu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yasa tasarısının uygulanamayacağını öne sürdü, madde madde açıklama yaptı.

Haber 16-07-24 15:12

İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor! 17 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail savunmasız Filistinlileri vurmaya devam ederken dünya sessizliğini korumaya devam ediyor. Son olarak Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Han Yunus’ta yerinden edilmiş Filistinlilere yönelik saldırı gerçekleştirdiğini ve bu saldırıda 17 Filistinlinin hayatını kaybettiğini duyurdu. AK Parti'den saldırıya tepki geldi.

Haber 16-07-24 14:59

En düşük emekli maaşının açıklanma anına muhabirin sorusu damga vurdu! 'Adaletsizlik yok mu?' sorusuna AK Partili Güler'den yanıt

Milyonların beklediği 'en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?' sorusu nihayet yanıt buldu. 10 bin lira olan maaş 12 bin 500 liraya çıkarıldı. Açıklamayı yapan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'e bir muhabir tarafından yöneltilen soru ise toplantıya damga vurdu. 'Adaletsizlik yok mu?' diyen muhabire Güler'in cevabı ise 'bütçemizin büyüklüğü belli' oldu.

Finans 16-07-24 13:07

SON DAKİKA: Milyonlar bekliyordu: En düşük emekli maaşı duyuruldu! Bakan Işıkhan'dan ilk açıklama geldi: Yeni çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz

Son dakika: Milyonlarca emeklinin beklediği haber AK Parti'den geldi. 10 bin TL olan en düşük emekli maaşı 12 bin 500 TL'ye yükseliyor. En düşük emekli maaşının belli olmasının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan da açıklama geldi. Bakan Işıkhan, "Yeni çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

Finans 16-07-24 13:04

En düşük emekli maaşı son dakika: Kamera karşısına geçip rakamı açıkladı: 10 bin liraydı, emekliye ek zam belli oldu

Son dakika haberi… Yüzde 24,73’lük artışa rağmen yüzde 0 zam alanlar için emekliye zam düzenlemesi Meclis’e geliyor. Peki Bağ-Kur (4b) SSK (4a) en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Temmuz 2024 emekli zammı kaç TL? Açıklama AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’den geldi. Emekli kök maaşı 8018 TL’nin TL’nin altında olanlar dikkat!

Finans 16-07-24 12:13

'AK Parti' formülünü açıklayıp isim isim saydı: 'Muhalif kesimle net olarak temas halindeler! Parti iki parça halinde'

Siyaset sahnesi önümüzdeki günlerde çok konuşulacak milletvekili transferlerine gebe olabilir. Gelecek Partisi'nden özellikle üç milletvekilinin adı AK Parti'ye geçecekleri iddiasıyla gündeme geldi. Gazeteciler Barış Terkoğlu ve İsmail Saymaz o isimleri açıkladı. Terkoğlu "Gelecek Partisi içindeki muhalif kanat, AK Parti içerisindeki arayışta olan ekiple şu an net bir şekilde görüşme içinde" dedi.

Haber 16-07-24 11:41

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala 15 Temmuz gecesi verdiği talimatı açıkladı! Gerekirse yıkın!

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, 15 Temmuz hain darbe girişiminin "Türkiye'yi, Suriye ve Irak'a çevirmeye yönelik bir ihanet projesi" olduğunu ifade etti. 15 Temmuz 2016 yılında İçişleri Bakanı olan AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, o gece TRT'de bildiri okunması üzerine, "Neye mal olursa olsun gerekirse TRT binasını yıkın, altında kalsınlar ama bu darbecileri oradan temizleyin" diye talimat verdiğini söyledi.

Haber 15-07-24 19:05

Emekliye zamda son dakika haberi! En düşük emekli maaş zammında rakam belli oldu: Bu akşam Erdoğan'ın önüne gidecek

Son dakika emekliye ek zam haberleri... En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Sona gelindi! AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler milyonların merak ettiği rakamı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacaklarını açıkladı. Tarihi de bildirdi.

Finans 15-07-24 14:22

'Bir formül bulduk' diye açıkladı! AK Partili Elitaş: 'Muhalefet partisi ile baş başa verdik'

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, kooperatif mağduru çok kişinin olduğunu ifade ederek, eski Bakan Özhaseki ile bir formül bulduklarını aktardı. Elitaş açıklamasının devamında "Muhalefet partisi ile baş başa verdik, dedik ki 'bunu çözmemiz lazım'. Çünkü bazı kooperatifler vatandaşlarımıza kazık atmış, onları kandırmış" dedi.

Haber 13-07-24 22:06

Size yakında bir imkan daha vereceğim diyerek ilk kez duyurdu! Soylu'dan 'dokunulmazlık' kararı

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu. Kendisine yönelik yıllardır intikam ve iftiralarla dolu haberle yapıldığını ve bunun son bulmadığını belirten Soylu, "Size yakında bir imkan daha vereceğim. Dokunulmazlığımın kalkması için TBMM’ye müracaat edeceğim" dedi.

Haber 13-07-24 14:44