Alim Işık Haberleri

Canlı Kütahya seçim sonuçları! Kütahya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Kamil Saraçoğlu mu CHP adayı Eyüp Kahveci mi kazanacak?

Tüm Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü sandığa gidecek. 61 milyon seçmenin oy kullanacağı yerel seçimlerde sandıklar 17.00’da kapanacak ve oy sayım işlemleri başlayacak. Kütahya seçim sonuçları da bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Kütahya yerel seçimlerinde AK Parti adayı Kamil Saraçoğlu mu CHP adayı Eyüp Kahveci mi avantajlı? İşte konuya dair tüm ayrıntılar...

Haber 29-03-2024 12:38

Belediye Başkanı'ndan anket çağrısı! Açılsın mı açılmasın mı? İnternet sitesinde anket başlattılar: 3 bin kişi...

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Pirler Mahallesi yeni muhtarlık hizmet binası açılışında konuştu. Işık, vatandaşları Cumhuriyet Caddesi'nin trafiğe açılması ya da açılmaması yönünde oluşturulan ankete katılmaya çağırdı. Işık, Belediye'nin internet sitesi üzerinden açılan anketin yanı sıra yüz yüze anket çalışması başlatacaklarını da söyledi. Işık, "Kararınız ne olursa olsun, saygı duyuyorum ama desteğinizi ve ilginizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 15-03-2023 11:50

2019 yerel seçim sonuçları

Kütahya kesin olmayan sonuçlara göre, Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı Alim Işık seçildi - Işık: - "Allah nasip ederse, hemşehrilerimize sunduğumuz 130 başlık altındaki projelerimizi 5 yıl içinde tamamlamak için yoğun bir çalışma içine gireceğiz"

Haber 01-04-2019 10:45

Alim Işık

Alim Işik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alim Işik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.