Alım Satım Haberleri

Uzman isim yatırımcıları uyardı: Sakın macera aramayın, süreç başladı!

Dolar kuru geçtiğimiz hafta 30 TL seviyesini gördü, altın onsunda düşüş yaşanırken gram altında düşüş gözlenmedi. Yatırımcılar "Dolara mı altına mı yatırım yapmalı? Dolar kuru ne kadar olacak? Gram altın ne kadar olacak?" sorularına yanıt ararken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi.

Finans 14-01-2024 09:05

Trakya'da yasal sınırın üzerinde araç alım satımı yapan 19 kişi hakkında işlem başlatıldı

Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ'da 7 aylık süreçte yasal sınırın üzerinde araç alım satımı yapan 19 kişi hakkında işlem başlatıldı.

Yurthaber 18-10-2023 10:15

Merkezi Karşı Taraf nedir?

Para piyasalarında işlem gören bir ya da daha fazla sayıda finansal sözleşmelerin tarafları arasında satıcı kişiye ya da kuruma karşı alıcı görevi üstlenilebilir. Bu durumun tam tersi de gerçekleştirilmesi mümkündür. Bu işlemlerin tamamlanmasını taahhüt etmekle yükümlü olan kuruluş Merkezi Karşı Taraf olarak tanımlanır.

Finans 31-10-2022 18:10

Opsiyon ne demek? Ekonomi terimi olarak opsiyon nedir?

Ekonomi alanında kullanılan birçok terim ve kısaltma kodları vardır. Yatırımcıların, para piyasalarındaki hareketleri takip ederken ve işlem yaparken bilmeleri gereken bu terim ve kısaltmalara aynı zamanda hâkim olmalar, işlerini kolaylaştırır. Opsiyon da bu terimlerden biridir. Bir ekonomi terimi olarak kullanıldığında; opsiyon ne demek?

Finans 28-07-2022 21:27

Alım Satım

Alım Satım Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alım Satım Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.