Alioski Haberleri

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Süper Lig devine imza atmak için Türkiye'ye geliyor

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Ezgjan Alioski ile Trabzonspor her konuda anlaşma sağladı. Sol bek oyuncusu arayan bordo-mavililer çözümü eski Fenerbahçeli'de buldu.

Spor 06-02-2024 16:30

Fenerbahçe'de Ezgjan Alioski ile yollar ayrılıyor! Yıldız oyuncu İstanbul ekibi ile anlaşmak üzere...

Sezon başında Fenerbahçe'nin Al-Ahli takımından kiraladığı Ezgjan Alioski'nin performansından memnun kalmayan Jorge Jesus, yıldız oyuncunun biletini kesti. Ligin ikinci yarısı takımda düşünülmeyen Ezgjan Alioski, İstanbul ekibi ile anlaştı.

Spor 22-02-2023 11:36

Alioski: “Her zaman bu harika kulüpte oynamayı hayal ettim”

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Ezgjan Alioski, son lig maçında statta atmosferin çok güzel olduğunu ifade ederken, "Her zaman bu harika kulüpte oynamayı hayal ettim" dedi.

Spor 23-08-2022 23:12

Son dakika: Fenerbahçe Ezgjyan Alioski transferini resmen açıkladı! Ezgjyan Alioski kimdir, kaç yaşında, nereli? Alioski hangi takımlarda oynadı?

Son dakika... Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe, bir transferi daha resmen açıkladı. Sarı-Lacivertli ekip sol bek mevkiinde forma giyen, Makedon oyuncu Ezgjyan Alioski'yi kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu. 30 yaşındaki futbolcu son olarak Al Ahli kulübünde forma giymişti. İşte detaylar...

Spor 01-08-2022 18:05

Alioski

Alioski Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alioski Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.