Cilt Güzelliği Haberleri

Her gün bir çay bardağı içmek yetiyor! Cildi bebek gibi parlatıyor, kemikleri güçlendiriyor

Tam bir antioksidan deposu bir besin olan keten tohumu, vücudun hastalıklardan korunmasında oldukça etkilidir. İçeriğinde keten tohumu bulunduran bu karşımı günde bir çay bardağı tüketmeniz halinde hem cildiniz eskisinden daha parlak oluyor hem de kemik sağlığınızı güçlendiriyor. Ayrıca menopoz döneminde olan kadınların en büyük destekçisi oluyor.

Kadin 21-09-2023 09:45

Cildiniz hiç olmadığı kadar parlak ve genç gözükecek! Bu doğal malzeme yaşlanmayı geciktiriyor

Zamanla cildimizde çeşitli problemler oluşabiliyor. Herkes pürüzsüz ve genç bir cildin hayalini kuruyor. Hayal edilen cilde ulaşmak için cilt bakımlarını aksatmamak gerekiyor. Cilt bakımı denildiğinde aklınıza hemen pahalı ürünler gelmesin. Evde bulunan doğal malzemeler de cilt için mucizevi etkiler yaratabiliyor. TikTok'ta uyguladığı cilt bakım hilesini paylaşan bir influencer oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 26-10-2022 09:39

Cilt tipinize göre en kullanışlı ve yararlı ürün önerileri

Canlı ve ışıl ışıl parlayan bir cilde kavuşmak için cilt bakımında kullanılan ürünleri doğru seçmek gerekir. Kuru, karma, yağlı, akneli ve hassas gibi birçok farklı cilt tipi olduğundan cildin ihtiyacı olan bakımı yaparken dikkatli olmakta fayda var. Aksi hâlde cilt problemleriyle karşılaşılabilir. Her cilt tipine uygun, yararlı ürünleri listeledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 05-10-2022 16:07

Cilt Güzelliği

Cilt Güzelliği Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Cilt Güzelliği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.