Cilt Tahrişi Haberleri

Uzmanı bacağınızı yanlış tıraş ettiğinizi paylaştı! Pürüzsüz bacaklar için...

Bacak tıraşına yaz ayları yaklaşırken daha da dikkat ediliyor. Bacaktaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için ağda yerine tıraş bıçağını tercih edenlerin sayısı giderek artıyor. Ancak tıraş bıçağı kullanırken yapılan basit hatalar cildinizi mahvedebiliyor. Bir doktor bacaklarınızı doğru tıraş etmenin ve pürüzsüz bacaklara kavuşmanın yolunu paylaştı.

Kadin 25-04-2023 15:59

Sürekli yapıyorsanız risk altındasınız! Mastürbasyonun 5 sağlık riski

Mastürbasyon cinsellik hakkında merak edilen konular arasında bulunuyor. Birçok kişi internet üzerinden mastürbasyon zararlı mı? diye aramalarda bulunuyor. Mastürbasyonun sağlık üzerindeki etkileri göz korkutabiliyor. Uzmanlar sık yapılan mastürbasyonların 5 sağlık riskini belirtiyor.

Haber 02-11-2022 22:04

Hazineyi yıllarca çöpe atmışız! Yumurta kabuklarının faydalarını duyunca çöpe attığınıza pişman olacaksınız

Yumurta neredeyse her gün tüketilen faydalı besinler arasında bulunuyor. Yıllar boyunca yumurtanın içini kullandıktan sonra kabuğunu çöpe attık. Ancak yumurta kabuğunun faydaları resmen hazine gibi. Yumurta kabukları birçok alanda hayatımıza kolaylık sağlıyor. Yumurta kabuklarının kullanım alanları çok yararlı olsa da maalesef bilinmiyor. Bu faydaları öğrendikten sonra kimse bu kabukları çöpe atmıyor.

Kadin 26-10-2022 09:00

Cilt Tahrişi

Cilt Tahrişi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cilt Tahrişi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.