Devlet Hastaneleri Haberleri

Bakkalda ele geçirildi, devlet hastanelerinin çıktı! Tam 35 bin kutu ilaç...

Adana’da polisin operasyon düzenlediği bakkal dükkanında çoğu kanser tedavisinde kullanılan 35 bin 206 kutu ilaç ele geçirildi. Farklı devlet hastanelerine ait olduğu belirlenen ilaçları, usulsüz yollarla temin ettiği belirtilen Erdal B. ile eşi Hicran B. gözaltına alındı. Ayrıca ilaçların hastanelerden kim tarafından ve nasıl çıkartıldığının tespit edilmesi için de çalışma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 29-02-2024 10:59

Son dakika... Devlet hastanesi ve polisevi de çöktü! Hatay Valisi duyurmuştu, görüntüler geldi

Hatay Valisi Rahmi Doğan depremle ilgili yaptığı son dakika açıklamasında çok çarpıcı bilgiler paylaştı. Deprem sonrasından hayatını kaybedenlerin olduğunu belirten Vali Doğan çok sayıda da yaralı olduğunu bildirdi. Doğan açıklamasında ayrıca "İskenderun'daki ve Antakya'daki devlet hastaneleri yıkıldı. Polisevi de yıkıldı" ifadelerini kullandı. Öte yandan bölgeden gelen bilgilere göre arama kurtarma çalışmaları devam ederken yıkılan hastaneden ilk görüntüler de geldi.

Haber 06-02-2023 13:01

Genel sağlık sigortası hangi hastanelerde geçerli, GSS neleri kapsar? GSS her hastanede geçerli mi?

GSS, Genel Sağlık Sigortası anlamına gelir. 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununda genel sağlık sigortası, “Kişilerin, sağlıklarının korunması veya herhangi bir sağlık sorunu yaşaması durumunda sağlık kurumlarında yaptıracağı muayene ve tedavi giderlerini, vatandaşı zor durumda bırakmadan karşılayan sağlayan sigorta” şeklinde tanımlanır. Bu kanunla Türk vatandaşlarının sağlık hizmetlerinden yararlanması güvence altına alınmıştır. Peki, GSS hangi hastanelerde geçerli?

Haber 09-01-2023 16:19

Devlet hastanelerindeki randevularla ilgili şok detay! Sağlık Bakanlığı rakam açıkladı: 3 milyon…

Devlet hastanelerinde randevu bulamayan vatandaşların şikayetleri her geçen gün artarken ortaya çıkan bir bilgi adeta isyan ettirdi. Ekim ayında Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden 13 milyon - 623 bin 42 doktor randevusu alındı, yaklaşık 3 milyon randevuya gidilmedi! Randevu alıp da gitmeyen hastalar yüzünden yaşanan mağduriyetler tepki çekti. Öte yandan yoğun bakımda hastası olanlarla ilgili Sağlık Bakanlığı yeni bir uygulama başlattı.

Haber 28-11-2022 07:46

Devlet Hastaneleri

Devlet Hastaneleri Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Devlet Hastaneleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.