Emek Haberleri

10 bina aynı anda yerle bir oldu! 20 yıllık emeğim vardı, şu an ağlamak üzereyim

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Hatay’da 10 bina dinamitle patlatılarak aynı anda yıkıldı. Dron ile havadan da görüntülenen 640 adet milyonluk konuttan geriye enkaz kaldı. Evi yıkılan Seyfettin Yetken, "Bu evde benim 20 yıllık emeğim vardı, şu an ağlamak üzereyim" dedi.

Haber 07-10-2023 19:29

Son dakika: YSK duyurdu! Emek Partisi, Emek ve Özgürlük İttifakı ile seçime girmekten vazgeçti

Son dakika haberi... Emek Partisinin (EMEP) 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, Emek ve Özgürlük İttifakı'ndan çekildiğine dair karar Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) internet sitesinde yayımlandı. Emek Partisi Genel Başkanı Ercüment Akdeniz konuyla ilgili yaptığı açıklamada seçime Yeşil Sol Parti listelerinden gireceklerini söyledi.

Haber 06-04-2023 16:41

Samandağlı kadınlar tandır yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor

Hatay'ın Samandağ ilçesine bağlı Yeşilköy Mahallesi'nde yaşayan 20 kadın, evlerinin önünde çamurdan yaptıkları tandırla ekonomik kazanç elde ediyor - Tandır ustası 4 çocuk annesi Sibel Çatak: - "Evde oturmaktansa yevmiyeye gitmemek için tandır yapıyoruz ve eşlerimize katkıda bulunuyoruz"

Yurthaber 03-10-2022 12:59

Emek eş anlamlısı nedir? Emeğin eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçe çok zengin bir dildir. Bir kelime birden fazla anlam içerebilir. Bu sebeple bir kelimenin eş anlamlıları da çeşitlilik gösterir. Emek kelimesi de bu özelliklere sahiptir. Birden fazla anlamda kullanılabilir. Çalışma, zahmet, mesai gibi kelimeler emek yerine geçebilir. Emek kelimesinin eş anlamlısı nedir? Emek eş anlamlısı ve cümle için kullanım örnekleri...

Egitim 07-08-2022 16:29

Emek

Emek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.