Gianluigi Donnarumma Haberleri

Milan-PSG maçında taraftarlardan Donnaruma'ya ilginç tepki! Akıllara Gökhan Gönül geldi

Şampiyonlar Ligi'nin kritik mücadelesinde Milan sahasında PSG'yi konuk etti. Karşılaşma Milan'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanırken PSG kalecisi Donnarumma'ya gösterilen tepki geceye damga vurdu. İşte detaylar...

Spor 08-11-2023 11:09

Donnarumma ve eşinin evini soydular! Kan donduran hırsızlık olayı! Her detayı korkunç...

Paris Saint-Germain'in kalecisi Gianluigi Donnarumma'nın evine hırsız girdi. Film sahnesini aratmayacak soygunun detayları, okuyanların adeta kanını dondurdu.

Spor 21-07-2023 12:57

Son dakika: Balotelli ve Haaland'ın menajeri Mino Raiola hayatını kaybetti! İstanbul'a da gelmişti... Mino Raiola kimdir?

Son dakika: Mario Balotelli, Haaland, Donnarumma gibi isimlerin menajerliğini yapan Mino Raiola'nın hayatını kaybettiği açıklandı! Raiola öldü mü? Akciğerinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Raiola, hayata gözlerini yumdu.

Spor 30-04-2022 17:14

Son dakika: Balotelli ve Haaland'ın menajeri Mino Raiola'nın öldüğü iddia edilmişti, açıklama geldi! İstanbul'a da gelmişti... Mino Raiola kimdir?

Son dakika: İtalyan basınında çıkan haberlere göre Mario Balotelli, Haaland, Donnarumma gibi isimlerin menajerliğini yapan Mino Raiola'nın hayatını kaybettiği iddia edilmişti! Raiola öldü mü? Akciğerinde yaşadığı sıkıntı nedeniyle hastaneye kaldırılan Raiola, Balotelli transferi için Türkiye'ye gelmişti.

Spor 28-04-2022 14:49

Gianluigi Donnarumma

Gianluigi Donnarumma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gianluigi Donnarumma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

PSG'de Donnarumma krizi!

EURO 2020'de İtalya ile yaşadığı şampiyonluk sonrası PSG'ye transfer olan Gianluigi Donnarumma, Keylor Navas'ın arkasında süre alamamaktan şikayetçiyken Lionel Messi ve diğer Güney Amerikalı oyuncuların Navas'ın oynamasını istedikleri aktarılmakta.

Spor 27-09-2021 16:48

Gianluigi Donnarumma'nın transferi sonrası Paris Saint-Germain'de kaleci sayısı 9 oldu.

Paris Saint-Germain yaz transfer döneminin en önemli hamlelerinden birine imza attı.

Spor 15-07-2021 18:10

Paris Saint-Germain, Donnarumma transferini açıkladı

Fransız devi Paris Saint-Germain, İtalyan kaleci Gianluigi Donnarumma'yı kadrosuna kattığını duyurdu.

Spor 14-07-2021 20:45