Hadise Ve Reza Zarrab Sevgili Mi Haberleri

Patrondan aldığı ahlaksız teklifi Binbir Gece dizisinin efsane repliğiyle anlattı! Eleman mı sevgili mi arıyorlar anlamadım

Cennet Bashimova isimli bir kadın kısa bir süre önce başladığı işteki patronundan aldığı ahlaksız teklifi sosyal medyadan ifşa edince gündem yarattı. Başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in paylaştığı 'Binbir Gece' dizisindeki bir replikle durumu anlatan genç kadının paylaşımı çok konuşuldu.

Trend 2024-02-13 07:38:23

Ebru Gündeş'in son hali olay oldu! Görenler tanımakta zorlandı: Dişler, çene ve dahası...

Reza Zarrab ile yaşadığı evlilik, şarkıcı Hadise ile dostluğunun bitmesi derken özel hayatıyla gündemden düşmeyen Ebru Gündeş değişimiyle şoke etti. Ebru Gündeş yeni imajını paylaşınca şarkıcıyı görenler tanımadı.

Magazin 2023-12-15 15:08:21

Hadise pozlarını paylaştı! Göğüslerini mi büyütmüş? dedirten pozlar

Özel hayatı, sahne tarzı ve iddialı seçimleri ile sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Hadise bu defa makyajsız pozlarıyla adından söz ettirmişti. En doğal hallerini takipçileri ile paylaşan güzel şarkıcı bu sefer de göğüs dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 2023-11-20 07:12:51

Hadise davayı kazandı! Göndermeli pozu olay oldu

Hadise, bir televizyon programında Reza Zarrab'la ilişki yaşadığını öne sürüp, kendisine hakaretlerde bulunduklarını iddia ettiği Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'ye açtığı davaya kazandı. Hadise gündem olunca bakın nasıl bir gönderme yaptı.

Magazin 2023-10-05 09:51:38

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya büyük şok! Hadise'nin açtığı dava sonuçlandı

Şarkıları ve klipleriyle gündemden düşmeyen Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya dava açmıştı. Hadise'nin açtığı davada ünlü isimler hakkında "Hakaret" suçundan 3 aydan 4 yıl 8 aya kadar değişen hapis istemiyle ayrı ayrı iddianame düzenlendi. Hadise’nin 3 program sunucusuna açtığı tazminat davasında karar çıktı.

Magazin 04-10-23 13:04

Hadise Bircan Bali'nin beraatine itiraz etti! Hakim karşısına çıkacak

Hadise, Reza Zarrab ile arasında ilişki olduğu iddiaları doğrultusunda kasıtlı ve tahammül sınırlarını aşan şekilde ifadeler kullandığı iddiasıyla magazin programı yorumcusu Bircan Bali hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Hadise Bircan Bali'nin beraatine itiraz etti.

Magazin 26-07-23 15:00

Ebru Gündeş eski kocası Reza Zarrab'ın eski nişanlısı Günel'in işlerini mi engelliyor? Sen kötü kalplisin

Reza Zarrab'ın eski nişanlısı Günel son paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Azerbaycan'da vereceği bir konserinin Reza Zarrab'ın eski karısı Ebru Gündeş tarafından engellendiğini ileri süren Azeri kızı Günel, öfke kustu. 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen Günel ve Reza Zarrab'ın ilişkisi Ebru Gündeş yüzünden bitmişti.

Magazin 06-07-23 07:35

Hadise şikayetçi olmuştu! Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında karar çıktı! Ünlü sunucu mahkeme kararını yayınladı

Sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla gündemden düşmeyen Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya dava açmıştı. Söylemezsem Olmaz'ın sivri dilli sunucusu Bircan Bali mahkeme kararını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 04-07-23 12:12

Reza Zarrab ve Ebru Gündeş arasında gerilim! 'Artık kızını göremeyecek' iddiası

Ebru Gündeş’in Amerika’da yaşayan eski eşi Reza Zarrab’la arasındaki gerginlik devam ediyor. Son olarak yeni albüm müjdesi veren Ebru Gündeş eski kocasıyla velayet davasında istediğini aldı. İddialara göre Reza Zarrab’ın artık 12 yaşındaki kızı Alara’yı göremeyeceği konuşuluyor.

Magazin 18-06-23 08:09

Fatih Portakal'dan canlı yayında Kılıçdaroğlu, Eren Erdem ve CHP çıkışı: Günaydın, şimdi mi aklınıza geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in "Bugünden itibaren Babala TV'de izlediğiniz Kemal Kılıçdaroğlu’nu göreceksiniz" sözlerine Fatih Portakal'dan tepki geldi. Erdem'e seslenen Portakal, "Günaydın, şimdi mi aklınıza geldi. Sevgili Eren sen mi yazdın bu cümleleri. 80 yaşına gelen birisinin arkasından mı gidecek bu millet" ifadelerini kullandı. Portakal, "Kılıçdaroğlu'ndan geriye sevgi dili kalmıştı. Ama onu da inatla görevde kalarak yok ediyor" şeklinde de konuştu.

Haber 07-06-23 20:07

Hadise; Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'nun peşini bırakmıyor! Bakın ne kadar tazminat istedi

Son dönemde pozlarıyla gündeme gelen Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya ve televizyon programına 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Magazin 01-06-23 09:23

Sezer Çakır kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kadir Doğulu ile sevgili mi? Sezer Çakır'dan Kadir Doğulu açıklaması

Sezer Çakır, Kadir Doğulu ile ilişkisi olduğu yönünden bazı haber sitelerinde yer alan iddialar üzerine açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan genç kadın, iddiaları yalanladı. Twitter gibi sosyal medya platformlarının yanı sıra basında yer alan haberler nedeniyle Kadir Doğulu ile adı anılan genç kadın böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Peki, Sezer Çakır kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kadir Doğulu ile sevgili mi?

Magazin 27-04-23 10:32

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto, Hadise ile Reza Zarrab'ın mesajlarını canlı yayında okumuştu! Flaş hapis istemi

Hadise ile Reza Zarrab'ın mesajlarını Söylemezsem Olmaz canlı yayınında okuyan Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında hapis istemi gündemde. Hadise hakkında sert ifadeler kullanan üç isim için 3 aydan 4 yıl 8 aya kadar değişen hapis istemiyle ayrı ayrı iddianame düzenlendi.

Magazin 26-04-23 13:25

Hadise ve Reza Zarrab’ın mesajlarını ifşa etti mi? 9 yıla kadar hapis istemi

Hadise’nin bir dönem yakın arkadaşı olan Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab’la arasında olduğu iddia edilen mesajları internet sitesinde olduğu gibi yayınladığı iddia edilen gazeteci hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede şüphelinin 2 ayrı suçtan toplamda 9 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

Magazin 24-04-23 10:41

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab arasında ipler gerildi! Kızı için harekete geçti

Ebru Gündeş ve eski kocası Reza Zarrab arasında ipler geriliyor. Şarkıcı Gündeş iddiaya göre, kendisine velayet davası açan eski eşi Reza Zarrab’a, kızları Alara’yla kişisel ilişkisinin kaldırılması için karşı dava açtı.

Magazin 03-03-23 07:37

Ebru Şancı'dan Hadise iddiası! Reza Zarrab'ın hediye ettiği otomobili 200 bin Euro'ya satmış

Eski model ve şimdilerde yorumcu olan Ebru Şancı, Söylemezsem Olmaz'da bir bomba daha patlattı. Şancı'nın iddiasına göre; Reza Zarrab Hadise'ye 5 milyon TL'lik otomobil hediye etti. Hadise ise geçtiğimiz günlerde o aracı 200 bin Euro'ya sattı.

Magazin 20-01-23 15:50

İbrahim Tatlıses kolluyor demişti! Hadise, Seren Serengil'den şikayetçi oldu! 3 saat ifade verip Ebru Gündeş'i tanık gösterdi

Sık sık Hadise'yi hedef alan Seren Serengil 3 saat ifade verdi. Ebru Gündeş'in boşanma nedenleri arasında Hadise'nin Reza Zarrab ile aşk yaşadığı iddiasını ortaya atan Seren Serengil, Zarrab'ın eski avukatı ve Ebru Gündeş'i tanık olarak savcılığa bildirdiğini söyledi.

Magazin 06-01-23 09:32

Seren Serengil'den bomba iddia... İbrahim Tatlıses, Hadise-Reza ilişkisi konuşulurken bana mesaj atıp...

Seren Serengil, İbrahim Tatlıses konusu konuşulduğu anda bir anda söze girerek Tatlıse ve Hadise hakkında şaşırtıcı sözler sarf etti. Seren Serengil, İbrahim Tatlıses'in Hadise ile anılan Rıza Sarraf ile yakın dost olduğunu iddia etti ve "Haliyle yenge konumunda olduğu için kolluyor olabilir" dedi.

Magazin 05-01-23 13:39

O Ses Türkiye sahnesinde dikkat çeken yakınlaşma! Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz sevgili mi?

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümü ile ekrana geldi. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı programda Ayça Ayşin Turan performansıyla dikkat çekti. Ayrıca Murat Boz ile arasındaki samimi diyalogda geceye damga vurdu. Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz'un bu yakınlaşması akılları 'sevgililer mi?' sorusunu getirdi.

Magazin 02-01-23 09:05

Ebru Gündeş'in kızı Alara Zarrab annesinin kopyası! İşte ünlüler ve çocukları...

Son zamanların popüler isimleri arasında yer alan Ebru Gündeş'in, 2010'da dünya evine girdiği ve 2021'de boşandığı Reza Zarrab'tan olan kızı Alara Zarrab ile benzerliği dikkat çekti. Ebru Gündeş'in kızı Alara Zarrab 2011 doğumlu ve 9 yaşında. İşte ünlüler ve çocukları...

Magazin 01-01-23 00:50

Bomba iddia! Hadise ile Hasan Can Kaya sevgili mi? Boşanalı 3 ay olmuştu

Mehmet Dinçerler ile 30 Eylül'de boşanan ünlü şarkıcı Hadise'nin Hasan Can Kaya ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Hasan Can Kaya 2.5 yıllık sevgilisi Sultan San ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı. İkilinin ilişki yaşadığına dair detaylar ortalığı salladı.

Magazin 28-12-22 15:49

Hadise 2023'e adım atıyorum diyerek kalça dansını yayınladı! Hep aynı hareketler

Şarkıcı Hadise son dönemde hem Reza Zarrab ile yazışmalarıyla hem de boşanmasıyla gündemdeydi. Kendisine bir yalı dairesi alan ve evine taşınmak için gün sayan Hadise kalça dansı yaptığı anları paylaşınca olay oldu. İşte Hadise'nin o dansı...

Magazin 20-12-22 13:26

40 milyon TL'ye yalı dairesi almıştı! Hadise yeni evine bakın kaç milyon TL masraf yaptı

Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra Reza Zarrab ile aşk mesajları ifşa olan Hadise geçtiğimiz ay 40 milyon TL'ye bir yalı dairesi satın aldı. Hadise yeni evine masraf yapmaktan da çekinmedi ve kesenin ağzını açtı. İşte Hadise'nin yeni evi için harcadığı para...

Magazin 16-12-22 12:59

Hadise yazı geri getirdi! O detaya yorum yağdı

Son günlerde Mehmet Dinçer'le boşanması ve Reza Zarrab ile mesajlaştığı yönündeki iddialarla gündeme gelen Hadise sosyal medyada yeni bir paylaşım yaptı. Hadise'nin göğüs dekolteli paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 12-12-22 15:51

Özel hayatı ifşa olan Hadise dekolteli paylaşım yaptı! İrem Derici sessiz kalmadı

Son günlerde Reza Zarrab ile mesajları ifşa olan ve pek çok iddiayla gündeme gelen Hadise sosyal medyada yeni bir paylaşım yaptı. Hadise'nin derin bacak dekoltesini gören İrem Derici ise paylaşıma yorum yapmayı ihmal etmedi.

Magazin 25-11-22 07:07

Ebru Gündeş O Ses Türkiye'nin kulisinde şoku yaşadı! Hadise'nin odasına girdi eşi Reza Zarrab'ın...

Ebru Gündeş ile yakın arkadaş olduğu dönem Reza Zarrab ile aşk yaşayan Hadise günlerdir gündemde. İddialara göre Gündeş kocasıyla arkadaşının aşk yaşadığına O Ses Türkiye kulisinde şahit oldu. Gündeş Hadise'nin kulisinde kocasının adını görünce şoke oldu. İşte o iddia...

Magazin 24-11-22 15:14

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'den yollamıştı... Reza Zarrab ve Hadise mesajlarında Acun Ilıcalı detayı

Hadise ve Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab'ın mesajlaşmaları gündeme bomba gibi düştü. Seren Serengil'in sık sık gündeme getirdiği olayda ikiliye ait olduğu iddia edilen mesajlar canlı yayında okundu. Reza Zarrab ve Hadise mesajlarında Acun Ilıcalı detayı da dikkat çekti. İkilinin yasak aşk iddiaları gündeme geldiği dönem Ilıcalı Hadise'yi O Ses Türkiye'den yollamıştı...

Magazin 24-11-22 09:43

Hadise ve Reza Zarrab beraber mi? Reza Zarrab kimdir? Seren Serengil'den Hadise'ye gözdağı!

Hadise ile Reza Zarrab'ın beraber olduğunu iddia eden Seren Serengil, ünlü popçunun meydan okumasının ardından dün akşam dikkat çeken bir video yayınladı. Söylemezsem Olmaz Programı'nın yorumcularından Seren Serengil, ünlü şarkıcıya gözdağı verdi. Peki, Hadise ve Reza Zarrab beraber mi? Hadise ile birlikte olduğu iddia edilen Reza Zarrab kimdir? İşte detaylar...

Magazin 23-11-22 10:47

Seren Serengil hız kesmiyor! Hadise'nin paylaşımı ardından olay açıklama! Reza haberler çıkarsa intihar ederim

Ünlü şarkıcı Hadise'nin Reza Zerrab'la ilişkisi olduğunu iddia eden Seren Serengil, elinde kanıt olduğunu ve bunları açıklayacağını söyledi. Bunun üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve RTÜK'ü etiketleyip bir paylaşım yapan Hadise, "Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum." diyerek duruma isyan etti. Hadise'ye yanıt veren Serengil ise iddialarının arkasında durarak sabah programda kanıtlarını açıklayacağını söyledi.

Magazin 23-11-22 08:43

Hadise'den olay açıklamalar! Taciz ve tehdit ediliyorum diyen Hadise RTÜK ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığını da etiketledi

Ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir mesajla isyan etti. Mehmet Dinçer ile boşanan Hadise, kendisi hakkındaki iddialara sert tepki gösterdi. 37 yaşındaki şarkıcı Hadise "1,5 senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum. Özel hayatıma resmen tecavüz ediyor bu insanlar. Şantaj, tehdit… Ben Hadise’yim diye rahatlıkla bunu yapabileceklerini mi düşünüyorlar?" ifadelerini kullanarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve RTÜK'ü de etiketledi.

Magazin 22-11-22 22:28

Reza Zarrab'dan Ebru Gündeş'e tehdit iddiası! İranlı milyarderden ayrılma sebebi bu mu?

Ebru Gündeş geçtiğimiz günlerde İranlı milyarder sevgilisi Rassan Khoshnaw ile yollarını ayırmıştı. İddiaya göre Gündeş'in eski eşi ve kızının babası Reza Zarrab, Gündeş'in evlenmesi halinde kızının velayetini almakla tehdit etti. Kızını kaybetme korkusu yaşayan Gündeş, eski eşinin tehdidi karşısında çareyi ayrılmakta buldu.

Magazin 22-11-22 12:57

Polat Bilgin ve Binnur Kaya sevgili mi? Binnur Kaya'nın babası Mustafa Kaya'nın ölüm haberini duyuran Polat Bilgin hakkında tüm merak edilenler!

Polat Bilgin, ünlü oyuncu Binnur Kaya'nın babası Mustafa Kaya hayatını kaybettiğini duyurdu. Acı haberin ardından; Avrupa Yakası, Türk Malı, Aramızda Kalsın ve Kırmızı Oda gibi dizilerle adından söz ettiren Binnur Kaya ile Polat Bilgin'in arkadaşlığı merak konusu oldu. Peki, Polat Bilgin ve Binnur Kaya sevgili mi? İşte Binnur Kaya'nın babası Mustafa Kaya'nın ölüm haberini duyuran Polat Bilgin hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 19-11-22 09:46

Gecenin Ucunda dizisi ne zaman, son bölümde neler yaşandı? Gecenin Ucunda dizisi Macide ile Kazım sevgili mi olacak? İşte yeni bölümün detayları...

Gecenin Ucunda dizisinin başrollerinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti yer alıyor. Başarılı oyuncular en son Fatih Harbiye dizisinde aynı sahneyi paylaştıktan sonra dünyaevine girmişlerdi. Oyuncuların hayranları tarafından oldukça ilgi gören Gecenin Ucunda dizisinin son bölüm özeti ve yeni bölümün detayları merak ediliyor. Peki, Gecenin Ucunda dizisi ne zaman, son bölümde neler yaşandı? Gecenin Ucunda dizisi Macide ile Kazım sevgili mi olacak? İşte yeni bölümün detayları...

Magazin 08-11-22 20:47

Yalı Çapkını Sultan ile Ferit sevgili mi? Ferit’in çocuğu mu var? Diziyi izleyenler bunu merak ediyor…

Yalı Çapkını dizisi her hafta Cuma seyircisiyle buluşuyor. Star Tv'nin yeni yapımı olan Yalı Çapkını dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin sıkı takipçileri başrol oyuncusu Ferit ile hizmetçi rolündeki Sultan karakterinin sevgili olup olmadıklarını merak ediyorlar. Dizide Sultan'ın olan çocuğun babasının ise Ferit olduğu düşünülüyor. Peki, Yalı Çapkını Sultan ile Ferit sevgili mi? Ferit’in çocuğu mu var? İşte detaylar...

Magazin 07-10-22 23:21

'Hadise ve Reza Zarrab ile tekrar görüşmeye başladı' iddiasına İbrahim Tatlıses'ten jet açıklama

İş insanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz nisan ayında dünyaevine giren Hadise, şu sıralar boşanma sürecinde. Hakkında çıkan iddiaların hız kesmediği Hadise için, Arto'dan yeni bir iddia geldi. Arto'nun açıklamasına göre, boşanma arifesinde olan Hadise, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile tekrar görüşmeye başladı. Arto'nun iddiaları üzerine yayına bağlanan İbrahim Tatlıses'in açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 20-09-22 13:48

Hadise ve Mehmet Dinçerler'den iddialara sert cevap! Aralarında kriz mi var?

Geçtiğimiz mayıs ayında hayatlarını birleştiren şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler'in evliliklerinde kriz yaşadığı ileri sürüldü. Dinçerler'in çocuk istemesine rağmen, Hadise'nin yoğun iş temposundan dolayı anne olmaya henüz sıcak bakmaması nedeniyle çiftin evliliklerinde kara bulutların dolaştığı iddia edildi. Çıkan söylentiler sonrasından Hadise'den ilk açıklama geldi.

Magazin 10-09-22 09:29

Hadise ve Mehmet Dinçerler arasında ne oluyor? Hadise hakkında bomba iddia

Konserinde 'Küçük Bir Yol' şarkısını söylerken ağlamasından sonra evliliğiyle ilgili iddialarla gündeme gelen Hadise hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Mehmet Dinçerler'in mekânının açılışında yer almayan Hadise evi terk mi etti? Hadise'nin kayınvalidesiyle sorunlar yaşadığı da iddialar arasında...

Magazin 09-09-22 11:47

Bu sorulara vereceğin cevaplar sevgilinin kaç IQ'ya sahip olacağını gösteriyor

Ahh biz insanlar. Her zaman her şeyin ya fazlasını ya da en iyisini istiyoruz öyle değil mi? Aşk ve mantık ilişkisini ele aldığımız bu test senin için en ideal sevgili IQ'sunu söylüyor.

Trend 25-08-22 17:08

Yargı'nın savcısı Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer sevgili mi? Burcu Denizer kimdir, Kaan Urgancıoğlu ile aşk mı yaşıyor?

Yargı'nın savcısı Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer'in sevgili oldukları iddia edildi. Tam 8 yıldır meslektaşı Zeynep Oymak ile sevgili olan ünlü oyuncu gündem oldu. Peki Yargı'nın savcısı Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer sevgili mi? Burcu Denizer kimdir, Kaan Urgancıoğlu ile aşk mı yaşıyor? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Magazin 29-07-22 12:31

Reza Zarrab'tan eski karısı Ebru Gündeş'e velayet davası! Alara'yı istiyor

Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemde olan Ebru Gündeş'e eski kocası Reza Zarrab dava açtı. ABD'de tutuklanan ve 2017'de itirafçı olduktan sonra tahliye edilen ve Petek Dinçöz ile aşk yaşadığı konuşulan Zarrab kızı Alara'nın velayetini istiyor.

Magazin 09-07-22 07:18

Survivor Nisa kimdir? Survivor 2022 finalisti Nisa Bölükbaşı nereli ve kaç yaşında, Ogeday ile sevgili mi?

Survivor Nisa Bölükbaşı, 30 Haziran 2022 Perşembe günü canlı olarak ekrana gelecek büyük final öncesi merak konusu oldu. Çek Cumhuriyeti'nde yetişen genç yarışmacı Barış Murat Yağcı ile birlikteydi, ayrılık sonrası yeniden Survivor'a katılan ikili izleyiciler tarafından yakından takip ediliyordu. Genç yarışmacının Ogeday'la sevgili olduğu ortaya çıkmıştı. Peki Survivor Nisa kimdir, nereli ve kaç yaşında, Ogeday ile sevgili mi? Survivor 2022 finalisti Nisa Bölükbaşı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 30-06-22 14:29

Sinan Akçıl kimdir? 2. Sayfa konuğu Sinan Akçıl kimlerle sevgili oldu, Hadise ile ne zaman sevgiliydi, Burcu Kıratlı ile neden boşandı?

Sinan Akçıl, 24 Haziran 2022 Cuma günü Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. Sayfa magazin programına konuk oluyor. 2. Sayfa'nın sosyal medya hesabında yapılan duyuru sonrası vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Peki Sinan Akçıl kimdir? 2. Sayfa'nın konuğu Akçıl kimlerle sevgili oldu, Hadise ile ne zaman sevgiliydi, Burcu Kıratlı ile neden boşandı? İşte ünlü şarkıcıya dair merak edilenler...

Magazin 24-06-22 09:31

Hadise hamile mi? Örf ve adetlerimize bağlı bir çiftiz

Çantasıyla karnını kapattığı için hamile olduğu iddia edilen Hadise'den açıklama geldi. Geçtiğimiz aylarda imam nikahı yaptığı da iddia edilen Hadise 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada "Örf ve adetlerimize bağlı bir çiftiz" dedi.

Magazin 24-04-22 13:23

Petek Dinçöz’ün eski eşi Serkan Kodaloğlu'ndan Reza Zarrab iddiasına yanıt! Hadise sorusuna verdiği yanıt kafa karıştırdı

Petek Dinçöz’ün eski eşi Serkan Kodaloğlu, Söylemezsem Olmaz programına açıklamalarda bulundu. "Petek ile mutlu bir evliliğimiz vardı. Bundan 1.5 ay önce Petek ile boşanacaksınız deselerdi" diyen Kodaloğlu, Reza Zarrab ve Hadise iddialarına da yanıt verdi.

Magazin 21-04-22 14:35

Survivor Nisa ve Barış neden ayrıldı? Kitap olayı nedir? Nisa ve Barış kitap olayı yüzünden mi ayrıldı?

Bilindiği üzere Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, Survivor 2020 sezonunun ardından bir süre sonra sevgili olduklarını duyurmuşlardı. İkili, aradan biraz vakit geçince de ayrıldıklarını sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Çek Cumhuriyetinde yetişen ünlü yarışmacı eski sevgilisi hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu. Peki Survivor Nisa ve Barış neden ayrıldı? İşte detaylar...

Magazin 18-04-22 20:23

Hadise 50 bin TL olan lüks otele gitti! Para ödedi mi?

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in düğünü için ünlü markalar şarkıcının peşinde koşuyor. Hadise bu teklifler devam ederken ise Maldivler tatilini bedavaya getirdi. Hadise 50 bin TL olan lüks otelde reklam karşılığında indirimli kalıyor.

Magazin 01-04-22 11:04

Hande Erçel kimdir? Kaan Yıldırım ile sevgili olduğu iddia edilen Hande Erçel nereli ve kaç yaşında?

Hande Erçel kimdir? Ünlü oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düşen haberlerin ardından günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Hadise ile evliliğin eşiğinden dönen Kaan Yıldırım ile görüntülenen ünlü oyuncu ile ilgili Hande Erçel kimdir? Kaan Yıldırım ile sevgili olduğu iddia edilen Hande Erçel nereli ve kaç yaşında? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 30-03-22 13:58

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım sevgili mi? Hande Erçel ile Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor?

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım sevgili mi? sorusunun yanıtı magazin gündemine bomba gibi düşen haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kerem Bürsin ile olan birlikteliğini bir süre önce noktalayan güzel oyuncunun Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddia edildi. Peki Hande Erçel ve Kaan Yıldırım sevgili mi? Hande Erçel ile Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor? Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Magazin 30-03-22 13:41

Cennet Mahallesi'nin küçük Ayşe'si Belemir Temizsoy'u görenler Hadise sandı!

Bir zamanın popüler dizisi Cennet Mahallesi, özellikle çocuk ve genç oyuncularının yetişkinlik halleri ilgi görmeye devam ediyor. Cennet Mahallesi'nin minik Ayşe'si Belemir Temizsoy bir değişti pir değişti. Dizide rol alan ve Ayşe karakterine hayat veren Belemir Temizsoy'un son halini görenler 'Hadise mi o?' diyor.

Magazin 30-03-22 11:28