Istanbul Finans Merkezi Hangi Ilcede Haberleri

İstanbul Tabip Odası'nda gündem seçim: 'Değişim istiyoruz'

İstanbul Tabip Odası’nın 5 Mayıs’taki seçimleri yaklaşırken hekim grupları da seçim stratejilerini duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda “Cumhuriyetçi Hekimler” de seçimde hangi grubu destekleyeceklerini bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Haber 2024-04-29 23:31:48

İstanbul'da yapay zeka lisesinin kurulması için çalıştay düzenlendi

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Teknopark İstanbul işbirliğiyle düzenlenen "Yapay Zeka Lisesi Kurulum ve İçerik Geliştirme Çalıştayı"nda, akademisyenler, bilişim öğretmenleri ve sektör temsilcilerince, yapay zeka lisesinin içeriğinin geliştirilmesi, müfredatının tasarlanması, hangi derslerin okutulması gibi konular ele alındı.

Yurthaber 2024-04-25 14:12:04

AKOM'dan İstanbul için kuvvetli sağanak uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte pazar gününe kadar kuvvetli sağanak geçişlerinin etkili olabileceğini duyurdu.

Yurthaber 2024-04-18 10:04:26

Meteoroloji'den 16 ilde sarı kodlu alarm! AKOM'dan İstanbul için son dakika uyarısı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Son dakika: İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde 16 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Ülkenin birçok ilinde kuvvetli rüzgar ve fırtına etkisini gösterecek. Kuvvetli beklenen sağanak yağış öncesi tarih ve saat verilerek uyarılar yapıldı. İşte detaylar...

Haber 2024-04-17 18:54:04

İstanbullular dikkat! AKOM'dan sağanak yağış uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu.

Haber 17-04-24 16:33

Tatil yerlerinde yağmur eksik olmayacak! Meteoroloji İstanbul, Ankara ve İzmir için parantez açtı: Bayramda hava nasıl olacak?

Bayramda hava durumu haftanın en çok merak edilen konularından biri. Ülke genelinde ılık bir hava hakim olsa da kimi yerlerde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor; bu iller arasında Muğla, Antalya gibi tatil bölgeleri de var. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayramda İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu için de ayrı bir rapor hazırladı. Peki arife günü (9 Nisan) ve bayramda hava nasıl olacak, hangi illerde yağmur yağacak?

Haber 08-04-24 09:41

Canlı Beykoz ve Fatih seçim sonuçları! Artık son saatler, heyecan dorukta: Beykoz ve Fatih seçim sonuçlarını kim kazandı?

İstanbullular için beklenen gün geldi çattı. Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz ve Fatih'te sonuçları da yakından takip ediliyor. Beykoz ve Fatih'te hangi adaylar seçimi kazandı? Mevcut adaylar mı yarışı önde bitirdi yoksa yeni isimler mi seçimden galip ayrıldı? İşte Beykoz ve Fatih seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 16:23

Kadıköy canlı seçim sonuçları! Kadıköy yerel seçimi Veli Arslan mı Mesut Kösedağı mı kazanıyor? Hangi aday önde?

İstanbul seçim sonuçları heyecanla beklenirken İstanbul'un tüm ilçeleri gibi Kadıköy'de de seçim sonuçları merakla takip ediliyor. İstanbul'un en önemli ilçelerinden Kadıköy'de seçim sonuçları en çok araştırılan konuların başında geliyor. Peki Kadıköy'de AK Parti'nin adayı Veli Arslan mı, CHP'nin adayı Mesut Kösedağı mı önde? Hangi aday ipi göğüsleyecek? İşte Kadıköy seçim sonuçları ile ilgili detaylar...

Haber 30-03-24 23:24

CANLI Kartal seçim sonuçları! Kartal'da yerel seçimi Gökhan Yüksel mi Hüseyin Karakaya mı kazanacak?

Yerel seçimler Kartal ilçesinde de büyük bir heyecanla takip ediliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi sonuçları merak edilirken Kartal Belediyesi için de başkan adayları kıyasıya yarış bir yarış içerisinde. Mevcut belediye başkanı Gökhan Yüksel mi yoksa AK Parti'nin adayı Hüseyin Karakaya mı seçimi kazanacak? Kartal'da hangi partinin adayı daha avantajlı? İşte Kartal yerel seçim sonuçları ile ilgili yeni gelişmeler ve son dakika bilgileri...

Haber 30-03-24 23:19

Kağıthane canlı yerel seçim sonuçları! İstanbul Kağıthane ilçesinde yerel seçimi Mevlüt Öztekin mi Tonguç Çoban mı kazanıyor?

Milyonlarca seçmen 31 Mart yerel seçimleri için yeniden sandık başına giderken, İstanbul seçim sonuçları en çok merak edilen konuların başında geliyor. İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları bu merakı daha da artırıyor. Kağıthane seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Kağıthane'de AK Partili Mevlüt Öztekin mi, CHP'nin adayı Tonguç Çoban mı daha önde? İpi hangi aday göğüsleyecek? İşte Kağıthane seçim sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler ve canlı sonuçlar...

Haber 30-03-24 23:13

Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu kazanacak? SONAR, seçime iki gün kala İstanbul anketini açıkladı! Fark dikkat çekti

Yerel seçimler için artık saatler kaldı. Özellikle İstanbul'da hangi adayın kazanacağı merak ediliyor. Seçimin Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında geçmesi bekleniyor. Son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde doğru tahminlerde bulunan SONAR Araştırma yaptığı son anket sonuçlarını paylaştı.

Haber 29-03-24 18:29

İstanbul'da 2 ayda turist akını: En çok turist hangi ülkeden geldi?

İstanbul ilk 2 ayda 2 milyon 457 bin 518 yabancı ziyaretçi ağırladı. İstanbul’u Şubat ayında en çok Ruslar tercih etti.

Finans 26-03-24 14:30

İstanbul’un ilçeleri ile ilgili anket sonuçları açıklandı! Esenyurt’ta sürpriz sonuçlar var; Ataşehir, Kadıköy, Eyüpsultan ve Sarıyer’de ise…

İstanbul’da yerel seçim heyecanı devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçları kadar bazı ilçelerdeki yerel seçim heyecanı da yakından takip ediliyor. “İstanbul’da hangi ilçe yönetimleri el değiştirecek?” sorusu gündemdeki yerini korurken ORC Araştırma; Ataşehir, Kadıköy, Esenyurt, Eyüpsultan ve Sarıyer’de yaptığı son anket sonuçlarını paylaştı. Özellikle Esenyurt’ta ortaya çıkan tablo oldukça dikkat çekti.

Haber 20-03-24 12:11

Maltepe Cumhuriyet Meydanı ve Fındıklı Sosyal Yaşam Merkezi açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) düzenlenen Maltepe Cumhuriyet Meydanı ve Fındıklı Sosyal Yaşam Merkezi törenle açıldı.

Yurthaber 18-03-24 07:47

Yatırımcılar dikkat! Borsa tahtını devretti, en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Geçtiğimiz hafta yatırımcısına kazandıran Borsa İstanbul bu hafta yüzde 3.57 puan değer kaybetti. Bu hafta rekor üstüne rekor kıran altın ve dolar kazandırdı.

Finans 17-03-24 08:58

Kafa kafaya deniyordu... 9 anket şirketi tek tek açıkladı: İşte İstanbul seçim anketinde son durum! İmamoğlu mu, Kurum mu önde?

Yerel seçimler için artık kritik viraja girilirken özellikle İstanbul'daki yarışta ipi kimin göğüsleyeceği merak ediliyor. Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kafa kafaya bir yarışın geçtiği belirtilen İstanbul'da son seçim anketleri de peş peşe açıklanıyor. İstanbul'da kim önde? Hangi aday kazanacak? sorularına yanıt aranırken, son bir ayda 9 anket şirketi tarafından yapılan anket sonuçları dikkat çekti. İşte İstanbul seçim anketlerinde son durum ve adayların aldıkları oy oranları...

Haber 13-03-24 09:58

İL İL İFTAR SAATLERİ 2024 | İstanbul'da iftar saat kaçta? Diyanet Ramazan İmsakiye takvimi: Ankara, İzmir ve 81 ilde iftar vakitleri

İftara ne kadar kaldı? Ramazan ayının başlamasıyla beraber oruç tutanlar bu soruyu sormaya başladı. 81 ildeki iftar saatleri ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere iftar saatleri belli oldu. Diyanetin yayımladığı ramazan imsakiyesine göre hangi il iftarını saat kaçta açacak? İşte 81 ilin tamamının iftar saatleri...

Haber 11-03-24 16:21

3 partinin seçmeninden fire: İstanbul anketinde ilginç detay! Kendi partilerinin adayını tercih etmediler

İstanbul için yapılan yerel seçim anketlerinin sonuncusunda çarpıcı detaylar yer aldı. Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında yoğunlaşan rekabette hangi adayın 31 Mart akşamının kazanacağı büyük merak konusu. Son ankette ortaya çıkan fark da dikkat çekti. Ayrıca AK Parti ve CHP dışındaki seçmenlerin de kendi partilerinin adayları yerine iki isimden birini daha çok tercih etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Haber 10-03-24 14:05

İstanbul'da son 15 günde tablo değişti, seçim anketlerine yansıdı! İmamoğlu mu Kurum mu? Hangi aday öne geçti?

İstanbul anket sonuçlarında 15-20 günde tablo değişti. 49 adayın yarıştığı İstanbul'daki seçimlere geri sayım sürerken SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasındaki yarışı değerlendirdi. Son 15 gün içerisinde 2-3 puanlık bir farkın oluştuğunu belirten Bayrakçı, "Sahaya indi, o bir fark çıkışı yarattı" diye konuştu.

Haber 07-03-24 06:55

Bağlı olunan Sosyal Güvenlik Merkezini öğrenme: Hangi sosyal güvenlik merkezine bağlıyım? Bağlı bulunduğum Sosyal Güvenlik Merkezini nasıl öğrenebilirim?

Çalışan kişiler çalıştıkları iş koluna, kamu veya özel sektöre bağlı bir şekilde çalışmalarına göre çeşitli sigorta türlerinden fayda sağlar. Çalışan kişilerin birtakım nedenlere bağlı olarak SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) üzerinden prim sorgulaması yapması gerekebilir. Bu sorgulamayı bazı yollardan, kolay bir şekilde yapabilmek mümkün olur. Peki, bağlı olunan Sosyal Güvenlik Merkezi nasıl öğrenilir?

Haber 04-03-24 18:31
sgk

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den 24 il için kritik uyarı! Bugün deprem olsa şaşırmayacağımız yerler Dikkat çeken İstanbul değerlendirmesi...

Jeoloji Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, Türkiye'de 24 ilin diri fay hattı üzerinde konumlandığına dikkat çekti. Tüysüz ayrıca İstanbul'da da derhal araştırmaların başlaması gerektiğine dikkat çekerken, İstanbul'daki 1 milyon 160 bin konuttan 750 bin tanesinin hasar göreceğini açıkladı. Hangi kentlerin öncelikli riskli olduğunu da açıklayan Tüysüz, bu kentlerde her an deprem olabileceğini ifade etti. İşte Tüysüz'ün işaret ettiği ve dikkat edilmesi gereken o iller!

Haber 04-03-24 12:16

Optimar’ın son anketinde çok çarpıcı CHP ve DEM Parti detayı! Bu oran şaşırttı: Yüzde 58.6…

Yerel seçimler öncesinde anketler gelmeye devam ederken Optimar yaptığı son araştırmasında CHP ile DEM Parti arasındaki ‘kent uzlaşısı’ ile ilgili dikkat çeken sonuçlara ulaştı. Seçmene ‘sizce CHP ile DEM Parti arasındaki bu uzlaşı yeni bir ittifak mıdır?’ diye sorulurken ortaya çok konuşulacak sonuçlar çıktı. Peki bu uzlaşı İstanbul seçimlerini nasıl etkileyecek? Hangi partinin oyu ne kadar? İşte yerel seçimler öncesi anketlerde son durum…

Haber 24-02-24 08:27

Yeni bir fay mı? O ilde 19 günde 150 mikro deprem! 'İstanbul ya da Marmara depremi değil; beklenen Anadolu depremi'

Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4 Şubat'tan bu yana 150'ye yakın mikro deprem meydana geldi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, "Zaman zaman bu gerilmelerin neticesinde bu küçük depremlerin oluşturduğu yeni bir fayın ortaya çıktığını söylemek söz konusu olabilir" dedi.

Haber 23-02-24 16:38

Sarıyer'de son gün hesaplar karıştı! CHP aday göstermedi, Şükrü Genç bağımsız aday oldu

İstanbul Sarıyer'de son gün hesaplar karıştı. CHP Genel Merkezi tarafından yeniden aday gösterilmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bağımsız aday olma kararı aldı.

Haber 20-02-24 13:53

UKOME'den taksi kararı! Bin 38 araç 4+1 taksiye dönüştürülecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Şubat ayı toplantısında, minibüs ve taksi dolmuştan 8+1 taksiye dönüştürülen 1755 araçtan 1038'inin normal taksiye çevrilmesine karar verildi. Dönüştürülecek taksi sayısını yeterli bulmayan bazı 8+1 taksi sahipleri Saraçhane'ye yürümek istedi.

Haber 15-02-24 18:56

İstanbul'da 1755 adet 8+1 taksiden 1038'inin normal taksiye dönüştürülmesi kararlaştırıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, minibüs ve taksi dolmuştan 8+1 taksiye dönüştürülen 1755 araçtan 1038'inin normal taksiye çevrilmesine karar verildi.

Yurthaber 15-02-24 15:17

UKOME'den yeni taksi kararı! İstanbul'a 1038 taksi geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında taksilere ilişkin yeni karar çıktı. Karara göre, 8+1 taksiye dönüştürülen bin 755 araçtan 1038'i normal taksiye çevrildi. Böylece İstanbul'da 30 yıl sonra ilk defa ulaşıma yeni taksi eklenmiş oldu.

Finans 15-02-24 15:03

İstanbullular dikkat! AKOM'dan kuvvetli yağış uyarısı: Yarın öğlene kadar sürecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentin kuzey ilçelerinde şiddetli rüzgarla birlikte kuvvetli yağışın etkili olmasının beklendiğini duyurdu. Meteoroloji bugün beklenen kuvvetli yağış nedeniyle İstanbul, Bilecik, Bolu, Bursa, Kocaeli, Sakarya ve Düzce'ye sarı kodlu uyarıda bulundu. Prof. Dr. Orhan Şen de su baskınlarına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Haber 15-02-24 12:59

İstanbul'a turist akını: Tüm zamanların rekoru kırıldı, en çok hangi ülkeden turist geldi?

İstanbul 2023 yılında 17 milyon 370 bin 30 yabancı ziyaretçi ağırlayarak tüm yılların rekorunu kırdı.

Finans 13-02-24 15:17

İstanbul'da en çok nereli yaşıyor? Zirvenin sahibi 3 il değişmedi! İşte herkesin merak ettiği o liste...

TÜİK’in son açıklanan nüfus istatistiklerine göre İstanbul’da 15 milyon 56 bin 806 kişi ikamet ediyor. İstanbul nüfusuna kayıtlıların sayısı ise 2 milyon. Sivas'ta yaşayanlar İstanbul'daki Sivaslılardan az! Peki İstanbul'a en çok hangi kentlerden göç geldi?

Finans 09-02-24 11:27

Emlak Katılım’a yılın en başarılı sukuk ihracı ödülü

İslami finans piyasalarının önde gelen yayınlarından Islamic Finance News tarafından düzenlenen ‘IFN Deals of The Year 2023’ ödülleri sahiplerini buldu. Emlak Katılım’ın aracılığını üstlendiği Türkiye Varlık Fonu İstanbul Finans Merkezi A.Ş.’nin 800 milyon TL tutarlı Eser Sözleşmesine Dayalı Kira Sertifikası (Sukuk) ihracı, Türkiye’de yılın en başarılı sukuk ihracı ödülüne layık görüldü.

Finans 09-02-24 10:30

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden adliye saldırısına ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, İstanbul Adliyesi'ne yönelik silahlı saldırıda hayatını kaybeden Dilfiraz Karataş'ın, polis kurşunuyla öldürüldüğü iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Haber 08-02-24 19:28

İstanbul'daki yarışta çok konuşulacak detay: İmamoğlu ve Kurum... İki şeye çok şaşırdım diyerek son anket sonucunu açıkladı

Yerel seçim anketleri bir bir açıklanmaya devam ediyor. 31 Mart için geri sayım sürerken özellikle İstanbul seçim sonuçları merak ediliyor. "İstanbul'da hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'un oy oranları ne?" sorusuna yanıt aranırken, Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, son anket sonuçlarını açıkladı. Bayrakçı, "İki şeye çok şaşırdım" diyerek o detaya dikkat çekti. İşte İstanbul'da son anket sonuçları...

Haber 06-02-24 09:17

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den Ekrem İmamoğlu'na sert sözler

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. Kabaktepe paylaşımında "Soruyoruz; devasa büyüklükte bir bütçe ile 20 otobüs için hizmet yapmak hangi bilimin konusudur?" dedi.

Haber 05-02-24 17:47

İstanbul Tabip Odası Başkan Adayı Dr. Ahmet Erçek seçim beyannamesini açıkladı

İstanbul Tabip Odası Başkanlığı için yapılacak seçimde ‘Değişim Grubu’ndan aday olan Dr. Ahmet Erçek, hazırladıkları beyannameyi meslektaşlarına açıkladı. Yönetime talip olduklarını ifade eden Erçek, “2024 İstanbul Tabip Odası seçimlerini kazandığımızda, bir meslektaşımızı dahi dışarıda bırakmamaya, tamamını kucaklamaya gayret edeceğiz. Mesleğimizin ve memleketimizin menfaati hangi taraftaysa, biz o safta olacağız” dedi.

Haber 04-02-24 16:17

İstanbul'da hangi aday önde? Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu? DEM Parti ve YRP aday çıkarırsa... Kaç puan fark olduğunu canlı yayında açıkladı

İstanbul'da son seçim anket sonuçlarıyla ilgili dikkat çeken bir iddia geldi. Seçim yarışının Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında geçeceği belirtilen kentte, son durum yakından takip ediliyor. Vatandaşlar İstanbul'da hangi aday önde? Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu? Kaç puan fark var? sorularına yanıt ararken; Cumhur İttifakı İstanbul adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında dikkat çeken bir iddiada bulundu. "CHP'nin yaptığı ankette de böyle" diyen Kurum, puan farkını da açıkladı.

Haber 01-02-24 06:58

AKOM'dan İstanbul için kar uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte salı öğle saatlerine kadar çoğunlukla karla karışık yağmur şeklinde etkili olması beklenen yağışların, kısa süreli kuvvetlenerek ani kar sağanakları şeklinde de görülebileceği uyarısında bulundu.

Yurthaber 29-01-24 15:24

CHP'den istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi'den Ekrem İmamoğlu açıklaması:

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun partisinin MYK ve PM'sinin henüz toplanmadan Ataşehir'de belediye başkan adayı olarak kendisiyle yol yürümeyeceği kararını şahsına ilettiğini belirterek, "İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, şahsımla ilgili hangi görev ve yetki ile böyle bir karar veriyor ve partimizin üst kurullarının karar alma yetkisini hangi hakla kullanıyor?" ifadelerini kullandı.

Yurthaber 29-01-24 11:06

İTÜ'den deprem araştırma merkezi! Türkiye'deki aktif faylar mercek altına alınıyor

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) bünyesinde Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle Marmara Aktif Fay Tehlike ve Risk Uygulama ve Araştırma Merkezi (MATAM) hayata geçirildi. Merkezde; başta Marmara Bölgesi olmak üzere Türkiye'deki aktif fayların oluşturduğu tehlike ve risklere dair dinamik, sayısal, interaktif tehlike ve risk haritalama teknikleri geliştirilecek.

Haber 26-01-24 12:00

AKOM uyardı: ’Kar yağışı bekleniyor’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) yaptığı açıklamada, İstanbul’da hafta sonu Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkili olması beklendiği belirtildi.

Yurthaber 26-01-24 11:49

Karadeniz üzerinden geliyor! Meteoroloji tahminleri paylaştı... 36 ilde kar yağışı! Son dakika 24 - 28 Ocak hava durumu

Türkiye'nin, perşembeden itibaren Karadeniz üzerinden gelen yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girmesi bekleniyor. Peki, hangi illerde kar yağışı olacak? Paylaşılan tahminlere göre ilerleyen günlerde çok sayıda ilde kar yağışı bekleniyor. İşte İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve diğer bölgelerde beklenen hava durumu...

Haber 24-01-24 09:49

İBB anketinde fark açıldı! Bu kez Cumhur İttifakı seçmeni yorumu dikkat çekti: Türkiye geneli için böyle

Belediye başkan adaylarının büyük ölçüde açıklanmasıyla seçim anketleri de peş peşe gelmeye başladı. Sonucu en çok merak edilen illerden biri, Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum'un yarışacağı İstanbul. Türkiye genelinde yapılan son ankette iki isim arasındaki fark ortaya çıktı. Hangi partinin daha başarılı olacağı şeklindeki soruda ise tablo değişti. Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir'in Cumhur İttifakı seçmenine dair yorumu da dikkat çekti.

Haber 23-01-24 09:22

SON DAKİKA hava durumu tahmini! 23 ilde lapa lapa kar yağacak, sıcaklık 10 derece düşecek... Meteoroloji'den 22 Ocak Pazartesi bugün için kar yağışı uyarısı! İl il son durum

Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmini geldi. Yeni haftanın ilk gününde 23 kent için sarı kodlu uyarı yapılırken, 22 Ocak Pazartesi bugün birçok kentte kar yağışı bekleniyor. Yapılan son tahminlere göre hava sıcaklığı bazı yerlerde 10 derece birden azalacak. Vatandaşların buzlanma, don ve ve çığ tehlikelerine karşı dikkatli olunması istendi. Peki hangi illerde kar yağacak? İstanbul ve Ankara'da kar yağışı var mı? İşte kar yağışı beklenen 23 il ve hava durumuyla ilgili son tahminler...

Trend 22-01-24 06:34

M1A metro durakları 2024 - M1A hangi duraklardan geçiyor? M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı kaça kadar çalışıyor?

İstanbul şehrinde birçok metro hattı hizmet verir. Aynı zamanda inşası süren metro hatları da bulunmaktadır. M1A metro hattı Yenikapı – Atatürk Havalimanı arasında hizmet veren bir metro hattıdır. Yenikapı durağından entegrasyonla Marmaray hattına bağlanan M1A Metro hattı, Bayrampaşa bölgesinden sonra Otogar, Merter ve Atatürk Havalimanı'na kadar gider. Peki, M1A hangi duraklardan geçiyor?

Haber 21-01-24 20:43

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ulaşım bilgileri

Japonya ve Türkiye iş birliği ile açılan Çam ve Sakura Şehir hastanesi bu yönüyle uluslararası sağlık merkezi özelliği taşımaktadır. Açıldığı günden itibaren büyük ilgi gören hastane, uluslararası etkin ve geçerli tedavi yöntemleri konusunda da dikkat çekmektedir. Peki, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Haber 21-01-24 20:24

İstanbullular dikkat! AKOM'dan kar uyarısı: Hafta sonu etkili olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), hafta sonu için kar yağışı uyarısında bulundu. AKOM'dan yapılan açıklamada, İstanbul’da bu hafta sonu Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı hava etkili olacağı belirtildi. İşte İstanbul hava durumu ile ilgili tüm detaylar...

Haber 19-01-24 10:59

Başkan Tekin’den o projeye tam destek

Bilecik Borsa İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Ceylin Naz Eryılmaz’ın "TÜBİTAK 2204-A" projesi çerçevesinde Pazaryeri’nin yöresel katma değerli ürünlerinin geliştirilmesine yönelik çalışmasına Belediye Başkanı Zekiye Tekin’den tam destek geldi.

Yurthaber 16-01-24 11:38

İstanbul yerel seçim anketi! Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu? Asal Araştırma paylaştı, puan farkı dikkat çekti: Yarışa önde başlıyor

İstanbul yerel seçim anketi yayımlandı. Asal Araştırma tarafından yapılan son anket çalışmasında Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'un oy oranları yer alırken, aralarındaki puan farkı da dikkat çekti. Peki İstanbul'daki seçim anketinde Ekrem İmamoğlu mu Murat kurum mu önde? Hangi aday seçimi kazanacak? İmamoğlu ve Kurum'un oy oranları ne? İşte 31 Mart'taki yerel seçimlere 2,5 ay kala yapılan son seçim anketine göre İstanbul sonuçları...

Haber 16-01-24 07:34

Yeniden Refah'tan İstanbul adımı! 'Kurum' açıklaması ses getirmişti: Adaylık için o isimler ön plana çıktı

AK Parti ve CHP'nin İstanbul adayını açıklamasının ardından hangi partilerin destek vereceği hangi partilerinse aday çıkaracağı gündemdeki yerini koruyor. İstanbul'da artık en çok takip edilen konu, Yeniden Refah Partisi'nin aday konusundaki izleyeceği politika... Aday çıkaracağı konuşulan partide öne çıkan isimler de belli oldu.

Haber 12-01-24 09:32