Kekin Kabarmasi Icin Haberleri

Yedikçe yediriyor: Kakaolu ıslak kek tarifi! Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Kakaolu ıslak kek tarifi sıklıkla yapılan lezzetlerden biri. Üzerindeki sosu ve yumuşacık kekiyle ağızlarda muhteşem bir tat bırakan bu tarifi yapmak oldukça pratik ve kolay. Misafir sofralarının baş tacı kakaolu ıslak kekin bazı püf noktaları da bulunuyor. Peki, Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 2023-07-15 17:33:22

Tüm kek tariflerini unutun: Tam kıvamında kakaolu ıslak kek tarifi! Kakaolu ıslak kek nasıl yapılır?

Kek hem çayın hem de kahvenin yanına eşsiz bir uyum sağlıyor. Sevilen tatlılar arasında bulunan kekin çeşitli tarifleri bulunsa da ıslak kek en sevilen çeşidi olabilir. Kakaolu ıslak kek bol sosuyla herkesin favori lezzetlerinden. Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi uygulamalısınız.

Yemek 2022-12-14 11:48:53

Kekin kurumasını önlemenin en kolay yolu

Mükemmel kabarmış bir kekin tadını günlerce korumanın bir yolu var. Kek piştikten ve dilimlendikten sonra olması gerektiği gibi muhafaza edilmediği için kurumaya başlar. Bunu önlemenin birbirinden basit iki yolu var.

Yemek 2022-10-19 20:41:53
kek

En lezzetli şerbetli tatlı: Karamelli trileçe tarifi! Trileçe nasıl yapılır?

Sütlü tatlı mı şerbetli tatlı mı yapsam diye düşünüyorsanız bu ikisini birleştirerek hem lezzetli hem de çok hafif bir tatlı yapabilirsiniz. Trileçe kekin üzerine dökülen sütlü şerbet ile oldukça lezzetli bir tada sahip oluyor. Karamelli trileçe nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 2022-10-06 14:48:18

Bu ıslak kek brownie tadında oluyor! Lezzet patlaması kakaolu ıslak kek tarifi

Kek hem çayın hem de kahvenin yanına yakışan az sayıdaki lezzetler arasında bulunuyor. Herkesin severek tükettiği kekin çok çeşitli tarifleri bulunuyor. Ancak en sevilen kek tarifi şüphesiz ıslak kek tarifleri olabilir. Eğer evde yaptığınız ıslak kekin kıvamını tutturamıyorsanız bu tarifi denemeniz gerekiyor. 'Kakaolu ıslak kek nasıl yapılır?' merak ediyorsanız işte tarifi...

Yemek 09-09-22 10:23

Yoğurtlu kek nasıl yapılır? Yoğurtlu kek malzemeleri neler?

Evde süt yoksa yoğurtlu kek yapmayı deneyebilirsiniz. Oldukça kolay bir tarif olan yoğurtlu kekin yapılışına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki yoğurtlu kek nasıl yapılır? Yoğurtlu kek malzemeleri neler? İşte merak edilenler...

Yemek 06-07-22 22:48

Kabarmayan keklere son! Keki kabartmak için yapacağınız etkili öneriler

Kek, çay saatlerinin vazgeçilmez tatları arasında bulunuyor. Farklı farklı çeşitleri bulunan keklerin tadı güzel olsa da şeklinin de kabarık ve puf görünmesi isteniyor. Kek yaparken dikkat edilmeden yapılan ufak yanlış kekin şeklinin tamamen bozulmasına neden olabiliyor. Kekin çok daha kabarık görünmesi için evde basit ama etkili olan yöntemleri mutlaka denemelisiniz.

Yemek 20-05-22 07:29

Böylesi hem daha hızlı hem daha pratik: Misafirlerinize parmaklarını ısırtacak tavada muzlu kek tarifi

"Ben kekin her türlüsünü severim." diyenlere özel, tavada muzlu kek tarifiyle geliyoruz! Fırınla uğraşmak istemediğiniz zamanlarda tavada kolayca pişirebileceğiniz muzlu kek, her evde bulunan malzemeleri ve pratik yapım tekniği ile size zahmetsiz bir lezzet sunacak. Peki, basit ve lezzetli muzlu kek tavada nasıl yapılır?

Yemek 24-02-22 16:35

Enfes İtalyan tatlılarından biri daha: Portakallı kek tarifi

Klasik kek yapımını aslında herkes az çok biliyor. İtalyan keki de tıpkı onlara benzer şekilde hazırlanıyor. Ancak bu kekin lezzeti dillere destan. İçerisinde bulunan portakal aroması sayesinde yediğinizde Akdeniz mutfağını daha iyi hissediyorsunuz. Kokusu, tadı ve sarı turuncu renkleriyle kendine çeken bir tarif.

Yemek 24-02-22 16:35

Lezzetine bayılacağınız bir tarif: Gülüt keki

Tarifin içerisinde mısır ununun yer aldığını duyunca çok şaşıracağınızı biliyoruz. Ancak bu tarif diğer keklere hiç benzemiyor. İçerisinde yer alan mısır unu sayesinde eşsiz bir tarif ortaya çıkıyor. Keki her türlü sevenlerin bu lezzete de bayılacağına inanıyoruz. İsteğe göre üzerine fındık, ceviz veya susam da eklenebiliyor. Sizin için mısır unlu kekin tarifini hazırladık. İşte tarif hakkında detaylar...

Yemek 23-02-22 17:55

Elma tarçın ikilisine aşık olanlar bu şekersiz tarife bayılacaksınız

Kek deyince aklınıza şekerli ve unlu bir tarif geldiğinin farkındayız. Fakat kahvenize eşlik edecek kekin illaki şekerli olmasına gerek yok. Tarçın ve elmanın birleşiminden oluşan bu tatlı karışım sayesinde artık kekte şekere ihtiyaç duymayacaksınız. Kolayca hazırlanan bu şekersiz tarifi sofralarınızdan eksik etmeyeceksiniz.

Yemek 23-02-22 17:54

Çikolata ve kekin enfes birleşimi ıslak kek nasıl yapılır? Islak kek tarifi ve malzemeleri nelerdir?

Islak kek, çay saatlerinin vazgeçilmez tatlısıdır. İster kendinize ister gelen misafirlerinize ıslak keki gönül rahatlığıyla ikram edebilirsiniz. Islak kek denilince internette birden çok tarifle karşılaşabilirsiniz. Size yapılışı kolay ve tadıyla gözlerinizden kalpler çıkaracak bir ıslak kek tarifi veriyoruz. İşte aradığınız Islak kek tarifi!

Yemek 18-02-22 21:30

Yumuşacık kek yapmak isteyenler için: Kekin kurumaması için gerekenler

Kek, neredeyse her evde pişen ve sevilen bir lezzet. Keki kusursuz pişirmek de mutfak sanatının bir parçası. Peki, iyi bir kek nasıl olmalı? Kurumaması için neler yapılabilir? İçinin iyi pişip kabarması ve yumuşacık olması gereken kek, bazen istediğiniz gibi olmayabilir. Kek yapımı istediğiniz gibi ilerlemezse ve kekiniz fırından çıkardıktan sonra kurursa malzemeleriniz de ziyan olabilir.

Yemek 08-02-22 09:47

Meslek liseliler glüten ve şeker içermeyen kek üretti

İzmir'deki Alsancak Nevvar-Salih İşgören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerinin çölyak, diyabet, haşimato hastaları için ürettiği kekin seri üretimine geçilmesi hedefleniyor - Çölyak, diyabet ve haşimato hastalıklarının isimlerinden esinlenilerek "ÇÖLDİHA" adı verilen keke Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından "faydalı model" belgesi verildi

Yurthaber 10-01-22 12:49

Kabarmayıp süngere dönen kekleri unutun! İşte puf puf kabaran yumuşacık sodalı kek tarifi

Kek; beş çaylarının, ev buluşmalarının ve kısır günlerinin olmazsa olmazlarından biri. Genelde çay ve kahvenin yanında ikram edilen kek çeşitleri, bir çırpıda hazırlanıp kısa sürede mis gibi kokular yayarak piştiği için de hepimizin favorisi. Ancak kekin iyi kabarması gerçekten bir mesele. Puf puf kabaran, yumuşacık bir kek tarifinin peşindeyseniz sizi böyle alalım.

Yemek 01-12-21 10:36
kek

Kış meyvelerine doyamayanlara tavada yumuşacık mandalinalı ters yüz kek tarifi

Yapımı oldukça kolay, fırına bile ihtiyaç duymayacağınız bir kek tarifi ile tanışmak ister misiniz? Sizi, özellikle kış aylarında yiyebileceğiniz en güzel meyvelerden biri olan mandalina ile hazırlanan harika bir tarifle buluşturuyoruz. Hem ferah hem de yumuşacık bir tarif arıyorsanız mandalinalı ters yüz kekin tadına doyamayacaksınız!

Yemek 24-11-21 07:24

İkinci Dünya Savaşı sırasında hava saldırısında kömürleşen kek kalıntısı bulundu

Almanya’daki arkeologlar, Lübeck kasabasındaki bir mahzende 79 yıl öncesine ait olan bir kek kalıntısına rastladı. İkinci Dünya Savaşı yıllarında pişirildiği düşünülen fındık ve bademli kekin üzerinde araştırmalar yapılıyor.

Trend 10-11-21 15:53

Kek nasıl yapılır? Kek malzemeleri neler?

Çayın yanında sevilerek tüketilen yiyeceklerden biri olan kekin yapımı oldukça pratik. Sade kek yapmak için 3 adet yumurta, 1 su bardağı şeker, 1 paket vanilya ve yarım su bardağı sıvı yağ gerekli malzemeler arasında yer alıyor. Kekin yapımına hamuru hazırlamakla başlanır.

Yemek 21-09-21 23:27

Kolay kek tarifi arayanlara özel! Çikolatalı fincan kekin lezzetine aşık olacaksınız

Kek, kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz klasik lezzetlerden bir tanesidir. Kekin kokusu evinizi bir yuvaya çevirirken aynı zamanda sizleri çocukluğunuza götürür. Herkesin tatlı ihtiyacına cevap verebilecek kolay kek tarifini sizler için araştırdık. Küçük bir fincan içinde pişen bu lezzet sıcak sohbetlerin ve beş çaylarının kurtarıcısı olacak.

Yemek 12-08-21 15:15

Kekin içinden uyuşturucu çıktı

Ardahan’da polisin durdurduğu şahısların üzerlerinde ve çantalarında, kekin içine saklanmış 63 gram eroin ele geçirildi.

Yurthaber 17-02-21 15:28

Hazır almaya son! Pastane vitrinlerinin vazgeçilmezi karamelli trileçe tarifi

İki İspanyolca kelimenin birleşiminden oluşan Tres ve Leches, yani 'üç' ve 'süt' ya da bir başka deyişle 3 sütlü tatlı adını alan trileçe, süngerimsi keki, sütlü şerbetiyle ve sosuyla bir yiyenin bir daha yediği benzersiz bir tatlı. Yapması zor gibi görünse de aslında hiç öyle değil. Trileçe için normal kekin sütle şerbetlenmesi ve karamelle tatlandırılması yeterli. İşte karamelli trileçe tarifi için yapılması gerekenler.

Yemek 12-02-21 11:03

En sevdiğiniz çikolatalı kurabiyeye yeni rakip: Kırmızı buruşuk kurabiye!

Kırmızı kadife kekin tahtına aday olan kırmızı buruşuk kurabiye her tatlı severin bayılarak yiyeceği mükemmel bir atıştırmalık. Kırmızı buruşuk kurabiye misafirleriniz ve aileniz için farklı bir o kadar da lezzetli bir ikrama dönüşecek.

Yemek 26-01-21 17:06

Usta şeften havuçlu kek tarifi! Pişme aşamasını anlamak için püf noktasına dikkat

Havuçlu kek tarifinin birden farklı çeşidi bulunuyor. Kimileri keki havuçlu cevizli olarak hazırlıyor kimileri de kremalı havuçlu olacak şekilde. Biz size bugün klasik havuçlu kekin tarifinden bahsedeceğiz. Usta şefin pişme aşamasında verdiği püf noktaları ise oldukça işinize yarayacak.

Yemek 13-01-21 10:40

Davet sofralarının vazgeçilmez tadı: Ağlayan kek tarifi! En önemli püf noktası...

Gün sohbetlerinin vazgeçilmez tatlarından biridir kek. Sizler için bugün ağlayan kek tarifi ya da başka bir adıyla ağlayan pasta tarifini veriyoruz. Alt zemini ıslak kek, üst katmanı kremşanti ve en üst katmanı çikolata sosundan oluşan ağlayan kek hafif oluşuyla ve pratik oluşuyla vazgeçilmez tatlar arasında yer alıyor. Ağlayan kekin yapılışını haberimizde okuyabilir ve izleyebilirsiniz.

Yemek 07-01-21 11:26

Denendi ve onaylandı! Enfes çikolatalı kekin sırrı kahve ve sirke...

İnsanlar bu 'oyunun kurallarını değiştiren' çikolatalı kek tarifine bayılıyor. Mükemmel çikolatalı kek için ihtiyacınız olan iki malzeme ise kahve ve sirke!

Yemek 17-11-20 15:49

Huzurevinde hasat şenliği

Pandemi başından beri sıkı izolasyon kurallarının uygulandığı Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde hasat şenliği yapıldı.Pandemi süreci başladığı andan itibaren kuruluşta kalan yaşlılar icin oluşturulan hobi bahcesinde, yaşlılar tarafından yetistirilen havuç, lahana, biber gibi ürünlerden turşular kurulurken, ıspanak soğan, sarımsak gibi ürünlerden gözlemeler yapıldı, kuruluş bahçesinde bulunan ceviz ağaclarındaki cevizler toplandı.Hasat Şenliğinde yaşlılar; Huzurevinde Sosyal Çalışmacı olarak görev yapan Mesrur Sabahoğlu’nun sazıyla seslendirdiği eserlerle eğlenirken, kendi yetiştirdikleri ürünleri yemenin mutluluğunu yaşadılar.

Yurthaber 13-10-20 08:11

Vali Akbıyık; Korona virüs Hakkari’den kovacağız

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari halkının korona virüs tedbirlerine uyduğunu belirterek, "İnşallah biz bunu Hakkari’de kovacağız" dedi.Vali Akbıyık koordinasyonunda belediye, jandarma, emniyet, müftülük, sağlık, tarım ve milli eğitim, muhtar, imam ve STK temsilcilerinin katılımıyla ’Sağlık İcin Hepimiz İçin sloganıyla" korona virüs denetimi yapıldı.Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Akbıyık, maske, mesafe ve hijyen denetimleri yapacaklarını anımsatan Akbıyık, bu denetimler tüm ilgili kurumlar, sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla gerçekleştireceklerini söyledi.

Yurthaber 08-10-20 14:00

Vali Akbıyık; Korona virüs Hakkari’den kovacağız

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari halkının korona virüs tedbirlerine uyduğunu belirterek, "İnşallah biz bunu Hakkari’de kovacağız" dedi.Vali Akbıyık koordinasyonunda belediye, jandarma, emniyet, müftülük, sağlık, tarım ve milli eğitim, muhtar, imam ve STK temsilcilerinin katılımıyla ’Sağlık İcin Hepimiz İçin sloganıyla" korona virüs denetimi yapıldı.Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Akbıyık, maske, mesafe ve hijyen denetimleri yapacaklarını anımsatan Akbıyık, bu denetimler tüm ilgili kurumlar, sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla gerçekleştireceklerini söyledi.

Yurthaber 08-10-20 14:00

Son dakika! Türkiye'den Ege'de yeni NAVTEX ilanı

Türkiye, Lozan ile belirlenen gayri askeri statüsü ihlal edildiği icin Ege'de yeni NAVTEX ilan etti. 24 Eylül saat 11.00'a kadar geçerli olacak.

Haber 22-09-20 17:04

Michelle Obama: Trump yanlış başkan

ABD'de Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimleri icin Demokratların adayının resmiyet kazanacağı parti kongresi başladı. Kongrenin ilk gününde konuşan Michelle Obama Trump için "yanlış başkan" dedi.

Haber 18-08-20 09:23

Dikkat! Risk altında olabilirsiniz! Eğer fırını bu şekilde temizlemiyorsanız...

Mutfakların gözdesi konumundaki fırınlar, yüksek sıcaklıkta meydana gelen lezzetlerin hazırlanması için tasarlanmışlardır. Fırına sürdüğünüz tariflerden meydana gelen mis kokular iştahınızı bir kekin kabarması gibi kabartabilir. Fırın içinde hazırlanan yemeklerden kalan kalıntıların temizliğini de unutmamalısınız. Karşınızda fırınlarınızı temizlerken uygulayabileceğiniz adımlar...

Kadin 04-08-20 14:43

Elmalı kekin tahtını sallamaya aday: Ayvalı kek tarifi

Kek severler dikkat! Sıcacık çayın yanında, ailenizle ya da dostlarınızla beraber keyifli bir sohbet eşliğinde ağzınızı tatlandıracak çok lezzetli bir kek olan ayvalı kek tarifi ile karşınızdayız.

Yemek 01-07-20 12:26

Her kekin rüyası: Ağlayan kek

Bütün bir günün yorgunluğundan sonra eve girdiğinizde sizi en çok mutlu edecek şeylerden biri fırında pişireceğiniz leziz bir kek olabilir.

Yemek 01-07-20 12:26

BUSKİ’den fatura bilgilendirmesi

Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı BUSKİ Haziran ayında yapılacak sayaç okumalarında, ilk üç aylık ortalama değerlerin baz alındığı Nisan ve Mayıs aylarında tüketimleri daha az olduğu saptanan abonelere, ödedikleri fazla tutar için mahsuplaşma/iade yapılacağını duyurdu.BUSKİ’den yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi."BUSKİ Yönetim Kurulu kararı ile Koronavirüs tedbirleri kapsamında, vatandaşlarımızın temizliğe daha fazla ihtiyaç duyduğu bugünlerde su faturalarının ödenmesi noktasında vatandaşlarımıza destek olmak icin Nisan ayında su sayaçlarının fiilen okunmamasına, sadece mesken grubu abonelere 2020/Nisan ayı için 2020 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarındaki tüketim miktarlarının ortalamasının % 50’sinin faturalandırılmasına, işletmelere ise 2020/Nisan ayında faturalandırma yapılmamasına, bu dönemki tahakkuka bağlanmayan tüketimlerin daha sonraki aylarda Korona salgınının durumuna göre yeniden faturalandırılmasına, Mayıs ayında; su sayacı okuma işleminin mesken grubu abonelerde 3 ayın (2020 Ocak, şubat, Mart) ortalaması alınarak, işyeri grubu ile diğer abone gruplarında ise fiili olarak faaliyet gösterenlerin su sayaçları okunarak tahakkuklarının yapılmasına, aktif olmayan işyerleri için ise faturalandırma yapılmamasına, bu dönem tahakkuka bağlanmayan tüketimlerin daha sonraki aylarda Korona salgınının durumuna göre yeniden faturalandırılmasına,Haziran ayından itibaren fiili olarak su sayaçları okunarak faturalandırma yapılmasına ancak; Haziran ayında mesken grubu abonelerin geçmiş iki dönemde tahakkuka bağlanmayan miktar ile birlikte fiili olarak tespit edilen tüketimleri 15 m ün altında olanlara fiili tüketimleri üzerinden, 15 m ün üzerinde tüketimi olanlara 15 m olarak faturalandırma yapılıp aşan miktar (m2) ikiye bölünerek 2020 Temmuz ve Ağustos aylarındaki tüketimlerine ilave edilmesine, ayrıca faturalandırmalarda okuma gün sayısı üzerinden kademe aralığına bağlı fiyatlandırma yapılmasına, karar verilmiştir.

Yurthaber 18-06-20 10:20

BUSKİ’den fatura bilgilendirmesi

Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı BUSKİ Haziran ayında yapılacak sayaç okumalarında, ilk üç aylık ortalama değerlerin baz alındığı Nisan ve Mayıs aylarında tüketimleri daha az olduğu saptanan abonelere, ödedikleri fazla tutar için mahsuplaşma/iade yapılacağını duyurdu.BUSKİ’den yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi."BUSKİ Yönetim Kurulu kararı ile Koronavirüs tedbirleri kapsamında, vatandaşlarımızın temizliğe daha fazla ihtiyaç duyduğu bugünlerde su faturalarının ödenmesi noktasında vatandaşlarımıza destek olmak icin Nisan ayında su sayaçlarının fiilen okunmamasına, sadece mesken grubu abonelere 2020/Nisan ayı için 2020 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarındaki tüketim miktarlarının ortalamasının % 50’sinin faturalandırılmasına, işletmelere ise 2020/Nisan ayında faturalandırma yapılmamasına, bu dönemki tahakkuka bağlanmayan tüketimlerin daha sonraki aylarda Korona salgınının durumuna göre yeniden faturalandırılmasına, Mayıs ayında; su sayacı okuma işleminin mesken grubu abonelerde 3 ayın (2020 Ocak, şubat, Mart) ortalaması alınarak, işyeri grubu ile diğer abone gruplarında ise fiili olarak faaliyet gösterenlerin su sayaçları okunarak tahakkuklarının yapılmasına, aktif olmayan işyerleri için ise faturalandırma yapılmamasına, bu dönem tahakkuka bağlanmayan tüketimlerin daha sonraki aylarda Korona salgınının durumuna göre yeniden faturalandırılmasına,Haziran ayından itibaren fiili olarak su sayaçları okunarak faturalandırma yapılmasına ancak; Haziran ayında mesken grubu abonelerin geçmiş iki dönemde tahakkuka bağlanmayan miktar ile birlikte fiili olarak tespit edilen tüketimleri 15 m ün altında olanlara fiili tüketimleri üzerinden, 15 m ün üzerinde tüketimi olanlara 15 m olarak faturalandırma yapılıp aşan miktar (m2) ikiye bölünerek 2020 Temmuz ve Ağustos aylarındaki tüketimlerine ilave edilmesine, ayrıca faturalandırmalarda okuma gün sayısı üzerinden kademe aralığına bağlı fiyatlandırma yapılmasına, karar verilmiştir.

Yurthaber 18-06-20 10:19

Havuçlu kek tarifi: Beş çayınızın vazgeçilmezi tarçın ve cevizle buluşuyor

Ev yapımı havuçlu kek tarifinde kullanılan tam ölçülü malzemeleri ve püf noktalarını uyguladığınız takdirde kekiniz pastaneden alınanları aratmayacak. Özel günlerinizde misafilerinize pişirebileceğiniz bu enfes kekin tadına bakan herkes hayran kalacak. Hazırsanız kokusuyla baş döndüren havuçlu kek tarifine başlıyoruz.

Yemek 09-06-20 09:29

Portakallı kek tarifi! İçi yumuş yumuş olacak, kokusu baş döndürecek

Ağızda eriyen dokusu, portakal aroması ile yumuşacık bir portakallı kek tarifi ile geldik. Hazırsanız bu nefis kekin reçetesine bakalım.

Yemek 03-06-20 17:11

Antalya Valisi’nden evcil ve sokak hayvanları için önemli karar

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, vatandaşların ihtiyacı icin köpeklerini kapılarının önüne çıkarabileceğini duyurdu.

Yurthaber 11-04-20 20:45

Portakallı kek tarifi! İçi yumuş yumuş olacak, kokusu baş döndürecek

Ağızda eriyen dokusu, portakal aroması ile yumuşacık bir portakallı kek tarifi ile geldik. Hazırsanız bu nefis kekin reçetesine bakalım.

Yemek 16-03-20 11:52

Adıyaman'da kekin içine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi

Adıyaman'da kekin içine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi

Haber 09-01-20 19:36

Kuzenler sattıkları kekin gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladı

Mersin’de 2 kuzen evde annelerine yaptırıp pazarda sattıkları kekin gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.Barış Pınarı Harekatı kapsamında Mehmetçik’e destekler sürüyor.

Yurthaber 21-10-19 11:46

Şerbetli tatlıların en güzeli: Revani tarifi

Kökeni Osmanlı zamanına dayanan revani tatlısı belki de şerbetli tatlılar arasında yapımı en kolay olanı. Kekin şerbetle mükemmel uyumunu tadacağınız bu tarife dilerseniz haşhaş ekleyebilirsiniz.

Yemek 18-09-19 12:08

UYAFA CUP’da ilk imzalar atıldı

UYAFA (Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi) olarak, ‘Gelecegin icin saglıklı beslen, haraketli yasa, topragını isle ve suyunu israf etme’ Projesi kapsamında 2022 Dünya Kupası öncesi Eylül ve Ekim ayında ‘UYAFA CUP’ Mini Dünya Kupası için Avrupa Türk Futbol Federasyonu Başkanı Levent Karaca ve UYAFA Başkanı Özcan Şimşek ön protokolü imzaladı.Turnuva, Sanlıurfa Gobeklitepe, Erzurum Yuksek Irtifa Kamp Merkezi, Sarıkamıs Kayak Merkezi, Istanbul Riva, Antalya, İzmir ve diğer ilerin birinde yapılacak.

Yurthaber 11-07-19 13:10

10 Mayıs Dunya Saglık Için Hareket Et Gunu

10 Mayıs Dünya Saglık icin Hareket Et Gunu dolayısıyla İl Sağlık Müdürü Dr.

Yurthaber 10-05-19 12:43

HDP Şişli’de CHP’li adayı destekleyecek

CHP Şişli Belediye Başkanı Mumammer Kekin, katıldığı toplantıda ‘Kürdistan’daki Belediyeler’ tabiri kullanan HDP’li şahısla yan yana durması tepkilere yol açtı.

Haber 25-02-19 13:07

İsfahan'a 30 ton sarı kek gönderilecek

İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Ali Ekber Salihi, nükleer tesislerde yakıt olarak kullanılan 30 ton sarı kekin bugün Erdekan tesisinden İsfahan'a gönderileceğini söyledi

Haber 30-01-19 16:03

Denizli'de kekin içinde eroin ele geçirilmesi

Gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı

Haber 04-12-18 15:44

Kek içinde uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı

 DENİZLİ'de polisin durdurduğu otomobilde özel eğitimli narkotik köpeği ile yapılan aramada, koltuğun altına kekin içine saklanmış 77 gram eroin ve 18 gram metamfetamin ele geçirildi.

Haber 03-12-18 18:48

Kek içinde uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı

 DENİZLİ'de polisin durdurduğu otomobilde özel eğitimli narkotik köpeği ile yapılan aramada, koltuğun altına kekin içine saklanmış 77 gram eroin ve 18 gram metamfetamin ele geçirildi.

Haber 03-12-18 18:47