Köy Okulları Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Özer, Ordu'da konuştu:

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Zorunlu eğitim kapsamında ilkokul, ortaokul ve lisede kayıt yaptırmamış öğrenci sayısı toplam 94 bin 984'tür, 3,5 milyon değildir. Bu normal bir yalan değil, kuyruklu yalan." dedi.

Yurthaber 09-05-2023 13:21

Öğretmenler Masalcı Nine ve Muciddin karakterleriyle köylerde çocuklarla buluşuyor

"Kitap Diyarbakır Projesi" kapsamında sınıf öğretmeni Nursel Gündüzalp Gülsever ile fen bilgisi öğretmeni Recep Gün, müzik öğretmeni Hakan Özkoçak'ın çaldığı kanun eşliğinde köylerde çocuklara masallar anlatıyor, çeşitli deneyler yapıyor - Öğretmen Gülsever: - "Öğrencilerimizin bu etkinliğe katılması beni inanılmaz mutlu ediyor. Onların hayatına dokunuyoruz"

Yurthaber 20-10-2022 11:03

Bingöl'de atıl kalan okullarda yeniden çocuk sesi yankılanacak

Milli Eğitim ile Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen "Köy Yaşam Merkezleri" projesi kapsamında ilde atıl bulunan ve yapılan çalışmalarla yenilenen 26 okulda, yıllar süren aranın ardından 12 Eylül'de ders zili çalacak - İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel: - "Köy okullarımızı cazibe ve yaşam merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz. Hobi bahçelerinde çocukların çalışma yapabileceği imkanlar da oluşturduk"

Yurthaber 08-09-2022 11:02

Mobil eğitim merkeziyle köylerdeki 3 bin çocuk teknolojiyle buluşturuldu

İzmir İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Burhanettin Kansızoğlu: - "Şu ana kadar 3 bine yakın öğrenciye gittik" - "Özellikle ekonomik durumu olmayan çocuklara destek vererek onları iyi bir mühendis olarak yetiştirmek istiyoruz"

Yurthaber 04-09-2022 11:58

Köy Okulları

Köy Okulları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Köy Okulları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.