M Hu Haberleri

Süper Lig maçlarının yayıncısı belli oldu! TFF ile beIN Medya 182 milyon dolarlık anlaşma sağladı...

Son dönemde tartışma konusu olan ve sonucu büyük merakla beklenen yayın ihalesinin sonuçlandı. TFF, Süper Lig'in yeni yayıncısının yeniden beIN Sports olduğunu açıkladı.

Spor 02-03-2024 19:34

Daha önce çocuğu da Sarı-Kırmızılı formayı giymişti! Galatasaray'dan Icardi'yi bile unutturacak transfer... Hulk geliyor!

Galatasaray'da ara transfer döneminin yaklaşmasıyla transfer temasları da sıklaşırken, Bakambu'nun beklentilerin altında kalan performansı sonrası Icardi'yi yedekleyecek bir golcü arayışları hızlanmıştı. Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılılar gündemine dünyaca ünlü yıldız isim Hulk'u alırken, bu gelişme çok konuşuldu. İşte detaylar...

Spor 27-11-2023 18:01

Youcef Atal, Filistin'e destek verdiği için kariyeri bitebilir! 7 maç men cezasının ardından 7 yıla kadar hapis...

Ligue 1 yönetimi, Nice forması giyen Youcef Atal'a sosyal medya paylaşımları nedeniyle 7 maç men cezası verdi. Atal, geçtiğimiz günlerde Filistin'e destek veren bir paylaşımda bulunmuş ve bunun ardından Nice, oyuncuyu kadro dışı bırakmıştı.

Spor 26-10-2023 08:45

Fransa ve Almanya'dan skandal karar! Filistin'e destek veren El Ghazi takımdan kovuldu, Youcef Atal ise kadro dışı...

Nice, Filistin'e destek mesajı paylaşan Youcef Atal'ın kadar kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Alman ekibi Mainz 05, Filistin'e destek paylaşımı yapan Fas asıllı Hollandalı oyuncu El Ghazi'nin sözleşmesini feshetmiş ve büyük tepki çekmişti.

Spor 18-10-2023 12:30

M Hu

M Hu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. M Hu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Süper Lig'e çıkar çıkmaz transfer bombasını patlattı! Samsunspor yıldız oyuncu Hulk için harekete geçti

Süper Lig'in çiçeği burnunda ekibi Samsunspor yeni sezon hummalı bir şekilde hazırlanırken, transferde de oldukça ses getirecek bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Karadeniz ekibi birçok isimle görüşmelerini sürdürürken yıldız isim Hulk için de ilk hamlesini yaptı. İşte detaylar...

Spor 10-07-2023 15:07