Neden Olur Haberleri

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin inceleme başlatıldığını açıklamıştı! “Sosis Partisi: Gıdatopya” animasyonuna ceza

Uluslararası yayıncı Prime Video'nun Türkiye kataloğunda yer alan “Sosis Partisi: Gıdatopya” adlı animasyon filmi için harekete geçildi. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ise tartışmalara neden olan söz konusu içerik ile ilgili inceleme başlatıldığını belirtmişti. RTÜK tarafından, söz konusu animasyona katalogdan çıkarma ve üst sınırdan idari para cezası verildi.

Haber 2024-07-26 11:46:30

Eskişehir'de kereste deposunda çıkan yangın hasara neden oldu

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde bir kereste deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 2024-07-26 08:52:39

İki ülke arasında kriz sürüyor! Çöp balonları şimdi de yangına yol açtı... Uçuşları engelledi 'Zaman ayarlı patlayıcı yerleştiriliyor'

Kuzey Kore tarafından gönderilen çöp balonları Güney Kore’nin başkenti Seul’de uçuşları engelledi, çatıda yangına neden oldu. Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı sözcüsü Lee Sung-jun, bazı çöp balonlarının yangına neden olabilecek zaman ayarlı patlayıcılarla donatıldığını belirtti.

Haber 2024-07-25 16:58:48

Son dakika… İstanbul Çatalca Sahili’nde patlayıcı madde yüklü jet ski bulundu

İstanbul’dan gelen bir son dakika haberi paniğe neden oldu. Çatalca Sahili’nde Ukrayna donanmasına ait olduğu tahmin edilen üzerinde patlayıcı madde yüklü bir jet ski bulundu. İstanbul Valiliğinden olayla ilgili açıklama geldi.

Haber 2024-07-25 15:53:36

Türkiye'den gönderilen deliller yeterli bulundu! Eylem Tok olayında düğüm çözüldü çözülecek: İade ediliyor

Ehliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un Türkiye'ye iadesiyle ilgili kritik gelişmeler yaşandı. Davanın hakimi Türkiye'den gönderilen delilleri yeterli buldu. Yakın bir tarihte Eylem Tok Türkiye'ye iade edilebilir.

Haber 25-07-24 09:38

Tartışmalara neden olan vergi düzenlemesinde ilk 7 madde TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın hazırladığı ve bazı maddeleri kamuoyunda gündem olan vergi paketinin görüşmeleri devam ediyor. En düşük emekli aylığının da yükseltilmesini içeren paketin ilk 7 maddesi TBMM'de kabul edildi.

Finans 25-07-24 08:32

Erdoğan’dan talimat: Tatil için acele etmeyin, tümünü bitirin!

AK Parti hükümetinin son dönemde getirdiği yeni yasa tasarıları Meclis’te yoğun tartışmalara neden olsa da Cumhurbaşkanı Erdoğan geri adım atılmaması konusunda talimat verdi. Erdoğan’ın kurmaylarına yönelik mesajında “Tatil için acele etmeyin. Önce gündemdeki yasaların tümünü geçirin, çalışın” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haber 25-07-24 07:34

Basit bir diş ağrısı az daha ölümüne neden oluyordu! Yüzde 70 ölüm sebebiymiş! Yüzü şişmeye başlayınca fark etti

Bitlis'in Tatvan ilçesinde diş ağrısı şikayeti yaşayan Gamze Kılıçer, ilk olarak ilçedeki sağlık kuruluşuna başvurdu. Daha sonra bir tıp merkezine sevk edilen Kılıçer'e diş iltihabına bağlı göğüs boşluğunda enfeksiyon oluştuğu tanısı konuldu. Hemen ameliyata alınan Gamze Kılıçer, 3 saat süren operasyonun ardından sağlığına kavuştu. Konu hakkında 'diş apsesi deyip geçmemek lazım' diyen uzman isim bu durumun literatürdeki kitaplarda ölüme yüzde 70 neden olduğundan bahsedildiğini söyledi.

Kadin 24-07-24 15:48

Bingöl'de deprem hendekleri kazıldı! Uzmanlar bu 3 sorunun peşine düştü

Türkiye deprem gerçeği ile yüzleşmeye her gün ufak sarsıntılar yaşayarak devam ederken önemli bir gelişme de Bingöl’de yaşandı. Üç bakanlık öncülüğünde TÜBİTAK'ın desteklediği proje kapsamında araştırma ekibi aralarında Yedisu fay hattının da bulunduğu alanda toprağı kazarak inceleme yapıyor. Uzmanlar araştırmasında “Bir sonraki deprem ne zaman olur?” sorusuna yanıt arıyor. İşte son dakika deprem haberinin detayları…

Haber 24-07-24 14:41

Cenazeye katılmadığı için çok eleştirilmişti! Ebru Şahin eski rol arkadaşı Akın Akınözü'nü aramış...

Akın Akınözü'nün annesinin cenazesinde gözler Hercai'deki rol arkadaşı Ebru Şahin'i aradı. Ebru Şahin cenazede olmayınca sosyal medyada büyük tepki gördü. Oyuncunun neden cenazede olmadığı belli oldu.

Magazin 24-07-24 13:58

Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Mahkeme tarihi belli oldu

Ehliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un 11 Eylül’de yeniden hakim karşısına çıkacağı bildirildi.

Haber 24-07-24 06:18

Tüm Türkiye fenomen çobanın seçim sonrası yazdığı sitem dolu şiirini konuşmuştu! Şimdi de yeni videosu izlenme rekoru kırdı...

Geçtiğimiz yerel seçimlerde muhtarlığa adaylığını koyan ve aldığı 29 oy ile kaybeden çoban Aydın Battal, o dönem kendisine oy vermeyen baldız ve bacanağına yazmış olduğu şiirle tüm Türkiye'de konuşulmuştu. Bir diziden 3 bölümlük teklif dahi alan Battal'ın 'Neden fakirim' isimli videosu izlenme rekoru kırdı.

Haber 22-07-24 23:36

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Batuhan Taşarası Survivor'a göz kırpıyor

Batuhan Taşarası, sahne adıyla Batt, Kısmetse Olur 2. sezon yarışmacısı olarak 1. bölümden finale kadar elenmeden ilerlemeyi başardı. Yarışmada seslendirdiği "Düşemem" şarkısı ve kendine özgü doğal tavırlarıyla izleyicilerin dikkatini çekiyor.

Haber 22-07-24 14:11

Vücut pozitifliği savunucusu Spencer Barbosa sosyal medyanın ne kadar sahte olduğunu kanıtladı

Instagram fenomeni Spencer Barbosa, vücut pozitifliğini teşvik etmede öncü rol oynuyor. Genç fenomen yakın zamanda Instagram filtrelerinin ruh sağlı için neden bu kadar zararlı olabileceğini açıkladı. Sosyal medyanın ne kadar sahte olduğunu göstermek için selfie çekerek filtrelerden önce ve sonraki halini paylaştı.

Kadin 22-07-24 10:40

Gece vakti mahallede korku dolu anlar! 'Evi neden yaktın?' sorusuna verdiği yanıt şoke etti

Bursa’da bir kadın; ailevi nedenlerini öne sürüp 4 katlı binanın giriş katında oturduğu evi ateşe verdi. Korku dolu anlar yaşayan mahallelinin ihbarı üzerine itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürürken, gözaltına alınan kadın, ‘evi neden yaktın ?’ sorusuna “Yakmak istedim, yaktım” diye karşılık verdi.

Haber 22-07-24 09:21

Tüm piyasaların kilit noktası! Salı günü belli oluyor: Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? TCMB politika faizi ne olur? Piyasaların dikkat kesildiği Salı gününe kısa bir süre kala tahminler netleşti. Yüzde 50 seviyesinde bulunan Merkez Bankası faiz kararı için beklenti sabit kalması yönünde oldu. İşte detaylar...

Finans 21-07-24 13:59

CHP'den Doğu Perinçek'e çok sert tepki: Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir televizyon programında "Hiç kimse PKK'nın yanında olan bir partiyi Türkiye'nin başkenti Ankara'nın tepesine oturtmaz. Ne ordu razı olur, ne polis razı olur" sözleriyle CHP'yi hedef aldı. Bu sözler üzerine CHP'li Ali Mahir Başarır'dan çok sert tepki geldi: "Kandil'in püskülü! Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!"

Haber 21-07-24 07:53

MYNET ÖZEL | TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesindeki Bayram Saral seçim sürecinde yaşanan skandalı açıkladı!

TFF'de Mehmet Büyükekşi'yi mağlup ederek başkanlık koltuğunun yeni sahibi İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, seçimin yankıları Türk futbolunda sürüyor. Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan, daha önce İstanbulspor'da Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten hukukçu Bayram Saral, seçim sürecinin öncesi ve sonrasında yaşananları, Mehmet Büyükekşi'nin neden karşısında olduklarını ve Servet Yardımcı'nın adaylık çekilme sürecini Mynet'e anlattı.

Spor 20-07-24 12:53

Böcek, sinek ısırığı deyip geçmeyin: Yaz aylarında artan tehlike! Hayatı tehdit ediyor

Yaz aylarında sıkça artan ve hayatı tehdit eden böcek sokmalarına karşı uyarıda bulunan Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, "İnsanların büyük bir çoğunluğu hayatları boyunca en az bir kez arı sokmasına maruz kalır ve bazen anafilaksiye yol açabilir. Arılar dışında, sivrisinekler, karıncalar ve at sinekleri gibi böceklerin sokmaları daha az ciddi alerjik reaksiyonlara neden olur. Ancak bazı durumlarda, geniş ve kaşıntılı şişlikler de gelişebilir" dedi.

Haber 20-07-24 11:16

'Küresel yazılım sorunu' dünyada kaosa neden olmuştu! Elon Musk kararını verdi: Tüm sistemlerimizden sildik

Tesla, SpaceX ve X gibi şirketlerin sahibi milyarder Elon Musk, küresel yazılım sorununun ardından CrowdStrike'ı sistemlerinden sildiğini bildirdi. Musk, X hesabından yaptığı paylaşımda, "CrowdStrike'ı tüm sistemlerimizden sildik." ifadesini kullandı. Microsoft'a siber güvenlik hizmeti sağlayan CrowdStrike'ın sistemlerindeki aksaklık sonrası işletmeleri etkileyen küresel yazılım sorunu, dün dünyanın birçok bölgesinde hayatı olumsuz etkilemişti.

Finans 20-07-24 09:17

'5 yaş altı çocuklarda ölüme neden olabiliyor' Dünyada milyonlarca vaka var

Uzm. Dr. Ali Şimşek, “Dünyada 5 yaş altı çocuklarda yılda 1,3 milyar ishal vakası, 1,5 veya 2,5 milyon ishale bağlı ölüm görülmektedir” dedi.

Kadin 19-07-24 16:05

'Küresel yazılım sorunu' kaosu! Dünya alarma geçti, uzman isim nedenini böyle açıkladı

Dünya genelinde siber güvenlik firması Crowdstrike ve Microsoft kaynaklı bir sorun nedeniyle 'yazılım krizi' yaşanıyor. Söz konusu sorun dünyanın dört bir yanında çok sayıda banka, havayolu, telekomünikasyon ve medya şirketinin hizmetlerinde kesintiye neden oldu. Siber güvenlik uzmanı Baran Erdoğan, CrowdStrike'ın doğru şekilde test etmediği bir güncellemeyi yapıp dünya çapında soruna sebep olduğunu belirtti.

Haber 19-07-24 14:20

Koronavirüsü bilen kahin Athos Salome küresel kesintiye aylar öncesinde söyledi! Yine tahmini doğru çıktı

Microsoft’un sisteminde yaşanan sıkıntı dünya genelinde büyük bir yazılım arızasına neden oldu. Dünyanın konuştuğu olayı "Yaşayan Nostradamus" lakabıyla tanınan kahin Athos Salome'un aylar öncesinde tahmin ettiği iddia edildi. Kahinin 2024 öngörülerinde "üç günlük karanlık" olarak nitelendirdiği küresel teknoloji krizi yer aldı.

Trend 19-07-24 13:28

Mehmet Büyükekşi'nin sihri ortaya çıktı! İşte herkesin tepkilerine rağmen külliyeyi ikna eden başkan...

Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri tam anlamıyla düne damga vurdu! TFF tarihinin en tartışmalı başkanı Mehmet Büyükekşi, 5 oyla seçimi kaybetti. Yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu olurken tartışmaların göbeğindeki Büyükekşi yönetimi büyük bir hüsran yaşadı. Servet Yardımcı'nın tehditlerle adaylıktan çekilmesi kamuoyunda infiale neden olmuştu.

Spor 19-07-24 12:32

Kan donduran detaylar! 15 yaşındaki Taylandlı genç kız aşk üçgeni yüzünden bıçaklanarak öldürüldü

Tayland'ın merkezindeki Pathum Thani 16 yaşındaki bir genç, aşk üçgeni yüzünden 15 yaşındaki bir çocuğu bıçaklayarak öldürdükten sonra polise teslim oldu. 15 yaşındaki kız hayatını kaybederken onun yanında bulunan 16 yaşındaki bir başka gençte yakalandı. Mağdur olan 16 yaşındaki gencin annesi olaya bir aşk üçgeninin neden olduğunu iddia etti.

Trend 18-07-24 13:25

Bir il oraya akın etti! 100 TL'ye satılacağını duyan koştu... Metrelerce kuyruk oluştu

Trabzon’da bir restoran kuruluş yıldönümüne özel 100 gram et döneri 100 TL’ye satacağını duyurunca döner yemek isteyenler izdihama neden oldu. Restoranda metrelerce kuyruk oluşurken vatandaşlar fiyatın da gayet makul olduğunu söyledi.

Haber 18-07-24 09:36

Erzurum'un Oltu ilçesinde meydana gelen sel hasara yol açtı

Erzurum'un Oltu ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesi'nde sağanak sonrası meydana gelen sel hasara neden oldu.

Yurthaber 18-07-24 09:08

İtalya sokaklarında garip anlar! Sarhoş turist heykele tırmanarak onu öpmeye çalıştı... O anlara tepki yağdı

İtalya'nın en ünlü şehirlerinden birinde, bir turistin ikonik bir heykele tırmanarak onu öpmeye çalıştığı ardından ise heykele kalçasını dokundurduğu anlar tepkilere neden oldu. O anlar sosyal medyadan ifşa edince tepkileri de beraberinde getirdi.

Trend 18-07-24 09:02

CHP'den Tanju Özcan kararı! Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri nedeniyle disipline sevk edildi

CHP, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle disipline sevk etti. Tanju Özcan'ın kendisine yönelik sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu "Gün olur ecel vuku bulursa cenazeme katılmanı istemiyorum...Yazık sana, sana verdiğim emeklere…" ifadelerini kullanmıştı.

Haber 17-07-24 19:48

10 yaşındaki evlatlık oğlunun üzerine oturarak öldürdü! Üzerine yatıyordum çünkü yaramazlık yapıyordu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Indianapolis eyaletinde 48 yaşındaki Jennifer Lee Wilson isimli bir kadın 10 yaşındaki evlatlık oğlunun üzerine oturarak boğulmasına neden oldu. Tutuklanan kadın küçük çocuğun yaramazlık yapmasına engel olmak için böyle bir hareket yaptığını söyleyerek savundu.

Trend 17-07-24 14:38

Bir il o wanted afişini konuşuyor! Bulana 300 bin euro ödül 'Bu adamı neden arıyorlar anlamadım ama görürsem çok iyi olur'

Türkiye’de yaşadığı iddia edilen ’Hollandalı’ uyuşturucu baronunun; Edirne cadde ve sokaklarına "wanted/aranıyor" ibaresiyle asılan afişlerinde, bulana 300 bin euro ödül verileceği yazıyor. Edirne'deki vatandaşlar gördükleri afişi dikkatle incelerken bir vatandaş "Bu adamı neden arıyorlar anlamadım ama 300 bin euro ödül konulmuş, değişik bir durum ama görürsem çok iyi olur" şeklinde yorum yaptı.

Haber 17-07-24 13:12

Refinansman nedir? Refinansman nasıl yapılır?

Kredi yapılandırma ve refinansman, finansal borçlarını daha yönetilebilir hâle getirmek isteyen bireyler için önemli iki stratejidir. Bu yöntemler, borç yükünü hafifletmek ve daha uygun ödeme koşulları sağlamak için tasarlanmıştır. Peki, refinansman nedir, neden ve nasıl yapılır?

Finans 17-07-24 12:04

Genç erkekler arasında önde gelen ölüm nedeni! Yılda 360 bin can alıyor... Yazın artan vakalara dikkat!

Havaların ısınmasıyla beraber serinlemek için denizler ve havuzlar dolup taşmaya başladı. Her ne kadar eğlenceli olsa da bir o kadar da tehlike taşıyan yüzme, özellikle genç erkekler arasında boğulmalara neden olabiliyor. Konuya dair uyarılarda ve tavsiyelerde bulunan Doç. Dr. Mehmet Cihat Demir, asla rüzgarlı veya fırtınalı havalarda yüzülmemesi gerektiğini, dünya çapında boğulma nedeniyle yılda yaklaşık 360 bin ölüm yaşandığını söyledi.

Haber 17-07-24 10:03

Kırıkkale'de park ve seyir halindeki 2 otomobil yandı

Kırıkkale'de park ve seyir halindeki 2 otomobilde çıkan yangın hasara neden oldu.

Yurthaber 17-07-24 09:57

Arabasına astığı yazı hayatını değiştirdi! 14 yıl sonra... 'Gerçekten işe yaradı'

Hatay’da 14 yıldır ehliyeti olmasına rağmen korkusunu yenemeyerek trafiğe çıkamayan Pelin Tuzluoğlu, arabasının arka camına astığı "Acemiyim. Lütfen anlayışlı olur musunuz" yazısının yer aldığı not sayesinde 10 gündür trafikte araç kullanıyor. Tuzluoğlu "Trafiğe çıkalı bir hafta oldu. 10 gündür bu yazı arabamın arkasında. Çok faydası oldu. Yazı gerçekten işe yaradı. Kendimi daha güvende hissediyorum. Etrafımdaki insanlar en azından daha anlayışlı karşılıyorlar" ifadelerini kullandı.

Haber 17-07-24 09:30

Doğduğun gün karakterini etkiliyor! İşte günlere göre karakter analizi...

Astrolojiye göre, doğduğunuz gün karakteriniz ve kişilik özellikleriniz üzerinde büyük bir etkiye sahip. Her günün kendine özgü enerjileri ve etkileri var. Bu da insanların doğdukları günün özelliklerini taşımalarına neden olur. Haftanın günlerine göre karakter analizine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 17-07-24 08:30

SON DAKİKA: 1500 TL mi 3 bin TL mi tartışılıyordu: Yurt dışı çıkış harcı açıklandı! İşte vergi düzenlemesinin ayrıntıları...

Son dakika haberi: Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren düzenleme Meclis'e geliyor. Vergi paketinin detayları belli oldu. Kamuoyunda tartışmalara neden olan yurt dışı çıkış harcı ücreti ise 500 TL olarak açıklandı.

Finans 16-07-24 12:18

21 günde 122 sevgilisi olan kadın erkeklerin aldatma nedenini açıkladı! Sözleri sosyal tepkilere neden oldu

İngiltere'nin Nottingham şehrinde yaşayan sosyal medya fenomeni Bonnie Blue, Meksika'nın Cancun kentinde geçirdiği üç haftalık tatilde yaklaşık 122 kişiyle sevgili olduğunu söyleyerek şaşkına çevirdi. 120'yi aşkın ilişki tecrübesinin ardından erkeklerin aldatma nedenini çözümlemeyi başardığını söyleyen Blue, "Kadınlar yatak odasında daha iyi olsalardı, erkekler aldatmazdı" deyince tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 16-07-24 11:47

Yunanistan tatilinin detaylarını paylaştı! Yeme içme çok ucuz dedi... Masadakileri tek tek böyle anlattı

Sosyal medyada yaz aylarının gelmesiyle birlikte Yunanistan'a tatile gidenlerin sayısında inanılmaz bir artış yaşandı. Son dönemde Türkiye'den Yunanistan'a tatile giden Türkler'in paylaşımları viral olmaya devam ediyor. Türk bir tatilci, "Neden herkes Yunanistan’a tatile geliyor merak ediyor musunuz?" sorusunun cevabını böyle verdi.

Trend 16-07-24 10:51

Kısmetse Olur Cansel Çördük son halini paylaştı! Kimi şortuna kimi kilosuna takıldı

Kısmetse Olur yarışmasıyla hafızalara kazınan Cansel Çördük, uzun süredir yurt dışında yaşıyor. Sosyal medyada aktif olan Kısmetse Olur Cansel son halini paylaşınca gündeme geldi. Cansel Çördük zayıflamasıyla dikkat çekti.

Magazin 16-07-24 08:58

İzmir'deki yangın hava trafiğini engelledi! Adnan Menderes Havalimanı'na inişler durduruldu

İzmir Çeşme'de çıkan yangın saatler sonra söndürülmüştü. Yangından acı haber gelmiş ve 3 kişinin hayatını kaybettiği aktarılmıştı. Yangının gökyüzünde neden olduğu yoğun dumanlar nedeniyle Adnan Menderes Havalimanı'na inişler durduruldu.

Haber 15-07-24 20:59

Çeşme'de korkutan görüntülerin ardından acı haber geldi! Yangında 3 kişi hayatını kaybetti

Korkutan haber bu kez Ege'den geldi! İzmir’in Çeşme ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına hem havadan hem karadan müdahale edilirken şiddetini artıran rüzgar alevlerin yayılmasına neden oldu. Acı haberin geldiği yangında 3 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan yangın kontrol altına alındı.

Haber 15-07-24 14:02

Dilan Polat iddianamesi savcı ve mahkeme arasında krize neden oldu! 4 maddelik sert gerekçe...

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Polat'ların davasında yeni bir gelişme daha yaşandı. Dilan Polat iddianamesinin savcı ile mahkeme arasında krize neden olduğu ortaya çıktı. Mahkeme 4 maddelik sert bir gerekçeyle iddianameyi iade etti. İşte detaylar...

Kulis 14-07-24 22:59

Ses kartı nedir, ne işe yarar? Ses kartı olmasa ne olur?

Bilgisayarların verimli ve yüksek performansta çalışmasını etkileyen birçok farklı donanım parçası vardır. Bu cihazlar iç ve dış olmak üzere toplamda 2 farklı türde donanım parçalarından meydana gelmektedir. Klavye, mouse, kasa gibi parçalar dış donanım olarak tabir edilirken ekran kartı, sabit disk gibi parçalar da iç donanım olarak isimlendirilir. Ses kartı da bir donanım parçası olarak karşımıza çıkar. Peki, ses kartı nedir, ne işe yarar ve ses kartı olmasa ne olur?

Haber 14-07-24 21:49

SON DAKİKA: Emekli aylığında yüzde 30 farka neden olacak! Bir detay tabloyu değiştirecek! Takvimlerinizde o tarihi işaretleyin

Son dakika haberi: En düşük emekli aylığının açıklamasına sayılı günler kaldı. Emekliler zam oranlarında değişiklik olup olmayacağını merak ederken yeni emekli olacaklar da maaşlarında kayıp yaşamamak için en doğru tarihte dilekçelerini teslim etmenin yollarını araştırıyor. Yüksek emekli maaşı alabilmek için en doğru tarih hangisi? Emekli aylığında yüzde 30 farka neden olan detay nedir? Takvimlerinize o tarihi işaretleyin... İşte detaylar...

Finans 14-07-24 07:28

Rusya ilk kez açık açık söyledi: 'Potansiyel kurbanlar Avrupa başkentleri olur'

Rusya ve ABD arasında yaşanan tansiyon giderek yükseliyor. En son ABD füzelerinin Almanya'ya konuşlanması kararı verilmişti. Bu adım sonrasında Rusya'dan sert bir açıklama geldi. Peskov, füzeleri durdurmak için potansiyele sahip olduklarını açıklarken "Ancak potansiyel kurbanlar, Avrupa devletlerinin başkentleri olacak" dedi.

Haber 13-07-24 23:02

Ortaokulda zorbalık skandalı! Özel gereksinimli öğrenciye sınıf arkadaşları saldırdı... Görüntüler sosyal medyada infiale neden oldu

Tayland'da iki kız öğrencinin, özel gereksinimli sınıf arkadaşlarına zorbalık yaptığını gösteren video sosyal medyada viral oldu. Olaya karışan üç kız çocuğunun da ortaokul ikinci sınıfta öğrenim gördüğü bildirildi. Zorbalığa uğrayan çocuğun ailesinin görüntülerin sosyal medyada infiale neden olmasından sonra polise yaptıkları ihbarla birlikte özel gereksinimli öğrenciye saldıran iki öğrenci okuldan uzaklaştırıldı.

Trend 13-07-24 15:13

İkisi de cinsiyet değiştirdikten sonra 3 ay sonra evlendiler! Eşimin çocuğu şaşkına döndü

Jaymar Hill ve eşi Ocean Banks tanıştıkları anda birbirlerine aşık oldular ve üç ay sonra nikah masasına oturdular. Çift ikisinin de cinsiyet değiştirmesi nedeniyle ilişkilerinin tepkilere neden olduğunu dile getirdi. Banks, Hill'in oğlunun hızlı evlilikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemediğini söylerken, "Eşimin çocuğu şaşkına döndü. Bizim aşkımıza en çok o inandı" dedi.

Trend 13-07-24 10:29

Cani baba 2 yaşındaki oğlunu ısırarak öldürdü! İşkencenin detayları kan dondurdu... Tarif edilemeyecek kadar iğrenç

İngiltere'nin Lancashire şehrinin Blackpool bölgesinde 31 yaşındaki Daniel Hardcastle isimli bir baba iki yaşındaki oğluna işkence uygulayarak ölümüne neden oldu. Babası tarafından vahşice öldürülen 2 yaşındaki Damion Russel isimli küçük çocuğun bedeninde ısırık izleri bulundu. Mahkeme kayıtlarında 'tarif edilemeyecek kadar iğrenç' olarak tanımlanan işkence detayları kan dondurdu.

Trend 13-07-24 09:53