Oto Yedek Parcaci Haberleri

Okan Buruk, Galatasaray'ın iki yıldızının üstünü çizdi! Takımdan gönderiliyorlar...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımdan gidecek oyuncuları belirledi. Yeni sezonda yedek kulübesinde dahil mutsuz oyuncu istemeyen Okan Buruk, performanslarını yeterli bulmayan oyuncuların listesini yönetime verdi.

Spor 2024-07-20 12:18:05

Bahçeli ev hayali için harekete geçti, yeni bir mesleği oldu! Siparişlere yetişemiyor... Herkese önerdi: 'Ben yardımcı olurum'

Adana'nın Kozan ilçesinde oto yedek parça satışı yapan bir kişi bahçeli ev hayali kurarak aldığı 6 dönüm araziye tropik meyve üretim merkezine dönüştürürken, siparişlere yetişemediği İstanbul'dan 1 ton sipariş aldığı öğrenildi. Siparişlere yetişememesi konusunda "Çok şükür" ifadesini kullanan Mesut Mutlu, "İnsanlar hep portakal mandalina yetiştiriyor. Avokado yetiştirsinler, benden sonra çok eken oldu. Her türlü ben yardımcı olurum" şeklinde konuştu.

Finans 2024-07-17 11:37:06

Eve yedek anahtarla girmişti! Eski kız arkadaşını öldürdü!

Karaman’da sevgilisinden ayrılan Y.T, olaydan önceki gün eski sevgilisinin evine yedek anahtarla girmişti. Zanlı bu defa eski sevgilisinin ölümüne neden oldu. Eski sevgilisinin yanında bulunan kişinin ise yaralanmasına neden oldu. Yaralı hastaneye kaldırılırken, zanlı gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmesinin ardından tutuklandı.

Haber 2024-07-12 17:18:02

İkinci elde yaprak kıpırdamıyor, galericiler isyan etti! Vatandaştan, Bindiğiniz dalı kestiniz yanıtı gecikmedi

İkinci el satışları geçen yılın aynı ayına göre yüzde 20'den fazla düştü. Oto galeriler fiyatları aşağı çekse de piyasada yaprak kıpırdamadı. Otogalericiler sektördeki zorlukların devam etmesi haline galericilik mesleğinin tamamen ortadan kalkacağını söylerken sosyal medyada da vatandaşlardan yanıtlar gecikmedi. Vatandaşlar, oto galericilerin özellikle pandemi döneminde fiyat artışlarına neden olduğunu söylerken, "Bindiğiniz dalı kestiniz" değerlendirmesini yaptı.

Finans 2024-07-09 12:08:24

Türkiye'de ilk ve tek! İnsan için 'Yedek parça' üretiyorlar

İnsan için üretilen yedek parçalar görenleri şaşırtıyor. Burun kıkırdağından kalça kemiğine, kafatasından göğüs kafesine kadar aklınıza gelebilecek her kemik Gülhane Medikal Tasarım ve Üretim Merkezi METÜM'de 3D yazıcılarla üretilip hastalara naklediliyor.

Haber 09-07-24 07:48

Şehitlik yönetmeliğinde değişiklik! Resmi Gazete'de yayımlandı

9 Temmuz (bugün) yayımlanan Resmi Gazete'de yer alan yeni düzenlemeyle birlikte, Şehitlik yönetmeliğinde değişiklikler yapıldı. 'Yedek astsubay' detayı dikkat çekerken, hayatını kaybeden askeri öğrenciler ve aday öğrenciler için de yeni bir bent eklendi. Ayrıca 'Bakanlar Kurulu' ifadesi 'Cumhurbaşkanı' olarak değiştirilerek güncellendi.

Haber 09-07-24 07:34

Çinli BYD'den sonra bir haber de Togg'dan geldi! Dev şirketle sürpriz görüşme

Yatırım teşvikle yapılan Çin menşeli oto ithalatı ek mali yükümlülükten muaf tutulmasının ardından Çinli dünya devi BYD, Türkiye'ye 1 milyar dolarlık yatırım yapma kararı gelmişti. BYD yatırım kararı aldı, Ulu Motor ile Çin'in teknoloji firmalarından Skywell'in üreticisi Skyworth yetkilileri Ankara'ya geldi. Bir haber de Togg'dan geldi. Togg dünya deviyle görüşmelere başladı.

Finans 07-07-24 07:50

Ek vergide istisna gelmişti! Dünya devinden Türkiye kararı! 1 milyar dolarlık imza atılıyor

Son dakika: Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı uyarınca yatırım teşvikle yapılan Çin menşeli oto ithalatı ek mali yükümlülükten muaf olacak. Muafiyet kararının ardından Çinli otomotiv devinden Türkiye karar geldi. BYD, Türkiye'ye 1 milyar dolarlık yatırım yapma kararı aldı. Pazartesi günü imzalar atılacak.

Finans 05-07-24 14:44

UEFA, Bellingham’a soruşturma başlattı! Yıldız oyuncunun başı belaya girebilir...

UEFA, İngiltere’nin yıldız oyuncusu Jude Bellingham’ın Slovakya maçında yedek kulübesine yaptığı hareket sebebiyle soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Spor 01-07-24 18:32

İkinci elde '6+6' freni! Satışlarda yüzde 20 detayı: Tam zamanı diyerek duyurdu! Fiyatlar...

Ticaret Bakanlığı'nın 6+6 uygulaması uzatıldı. Bakanlığın kararı sonrası fiyatlar düştü ama ikinci el araç satışında yaprak kıpırdamıyor. İkinci el satışları geçen yılın aynı ayına göre yüzde 20'den fazla düştü. Oto galeriler fiyatları aşağı çekti. Sektör temsilcileri araç almak isteyenler için düşüşlerin fırsat olduğunu vurguladı.

Finans 30-06-24 08:51

İnternetten oto yedek parça satışı yapıyormuş süsüyle dolandırıcılık yapan 3 kişi tutuklandı

Bitlis'te sosyal medya hesapları ve sahte internet siteleri üzerinden oto yedek parça satışı yapıyormuş süsü vererek dolandırıcılık yapan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Yurthaber 28-06-24 11:04

İstanbul’daki tarihi yapıda 'pes' dedirten görüntü! Namazgaha oto lastik dükkanı açtılar…

Sadrazam Mehmet Paşa tarafından 1600’lü yılların başında inşa edilen çeşme ve namazgah yıllar içinde kaderine terk edildi. Tarihi yapının altında alüminyum doğrama ve oto lastik dükkanı da açıldı. Çevredekilerin sosyal medyadaki tepkileri üzerine harekete geçen belediye ekipleri, yapıya monte edilmiş reklam panolarını ve eklentileri söktü. O anlar böyle görüntülendi…

Haber 27-06-24 14:03

İkinci el çevrim içi oto pazarında satışlar mayısta yüzde 7 azaldı

İkinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında geçen ayki satışlar, 2023'ün aynı ayına göre yüzde 7 düşüşle 160 bin 811 adet oldu. Binek ve hafif ticari araç pazarında perakende fiyatların mayısta bir önceki aya göre ortalama yüzde 0,35 düştüğü, yıl başından itibaren ise yüzde 1,89 arttığı gözlemlendi.

Finans 27-06-24 11:50

Otomobil satışları için karar! Peş peşe açıklandı: 6 ay 6 bin kilometre sınırlamasında süre uzadı

Ticaret Bakanlığı, otomotiv sektöründe "6 ay-6 bin kilometre" ve "ilan kısıtlaması" uygulamalarının 1 Ocak 2025'e kadar uzatıldığını bildirdi. Ayrıca bugüne kadar 6 ay 6 bin km düzenlemesi kapsamında, otomobil yetkili bayisi ile oto galerilere yaklaşık 52 milyon TL, ilan kısıtlamasına aykırı hareket edenlere ise yaklaşık 90 milyon TL idari para cezası uygulandı.

Finans 27-06-24 09:01

Almanya'daki skandal hakem kararına isyan eden Uğurcan Çakır yedek kulübesinde sarı kart gördü! O anlar sosyal medyada gündem oldu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında A Milli Futbol Takımı'nın Çekya ile karşı karşıya geldi. Maçın 66. dakikasında Çekya'nın Mert Günok'a yaptığı faule rağmen, hakem ve VAR'ın skandal kararıyla gol kararı verildi ve durum 1-1'e geldi. Bu sırada yedek kulübesinde sinirlenen Uğurcan Çakır, Rumen hakem Kovacs’a itiraz ettiği için sarı kart gördü. Sosyal medyadaki görüntülerde, Uğurcan'ın sarı kart sonrası küfür ettiği de iddia edildi.

Spor 26-06-24 23:55

Sultangazi'de oto sanayi sitesinde çıkan yangına müdahale ediliyor

Sultangazi'deki Sanko Oto Sanayi Sitesi'ndeki bir iş yerinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Yurthaber 26-06-24 10:46

Bursa'da yolcu minibüsü ve otomobil çarpıştı! Çok sayıda yaralı var

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde otomobil ile çarpışan minibüs, savrularak oto yedek parça dükkanına girdi. Kazada iki araç sürücüsü ile minibüste bulunan 8 yolcu yaralandı. Kaza anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber 15-06-24 23:38

Durgunluk onları da vurdu! Önceden 2-3 saat beklenir, önlerinde kuyruk oluşurdu 'Yüzde 60 düşüş'

Araç fiyatlarında ciddi düşüşe rağmen durgunluğun devam etmesi oto ekspertiz firmalarına da yansırken, bir zamanlar kuyrukların oluştuğu, kimi zaman 2-3 saat beklenen ekspertiz firmalarında artık eski yoğunluk kalmadı. Ekspertiz firması sahibi Ufuk Olgun, “İşlerimizde yüzde 60 civarında düşüş söz konusu. Artık 2. el yatırım aracı olmaktan çıktı” dedi.

Haber 13-06-24 10:58

Fiyatlar yüzde 20 düştü ama yaprak kıpırdamıyor: İkinci el araba alacaklara 'Temmuz' uyarısı: 'Otomatik olarak yansıyacak...'

İkinci el araç piyasası bayram öncesi de durgunluğunu koruyor. Araç fiyatları ortalama yüzde 20 gerilerken, piyasada araç bolluğu yaşanıyor. Araç seçeneklerinin çok fazla olduğunu söyleyen oto galericiler, araç almak için doğru zaman olduğunu belirttiler. Oto galericiler, mevduat faizlerinin yüksek olmasından dolayı kimsenin araç almadığını söyledi.

Finans 11-06-24 15:31

Otomobil alacaklar dikkat! '2 parça değişeni var' dendi, gerçek bambaşka çıktı

Konya’da otomobil almak isteyen bir kişi, almak istediği aracı ekspertiz için götürünce hayatının şokunu yaşadı. Araç sahibinin 2 parça değişeni var olarak bildiği, 6 ay önceki ekspertiz raporunu gösterdiği aracın, 3 farklı araçtan parçalarla toplandığı ortaya çıktı. Raporu gören alıcı, aracı satıcıya götürerek iade etti. Oto ekspertiz uzmanı, araç satın almak isteyenlerin ekspertizi mutlaka kendilerinin yaptırması gerektiği konusunda uyardı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 11-06-24 09:50

Hizmet aynı fiyat farklı... Ticaret Bakanlığı devreye girecek: İkinci el araba alım satımı yapanlar dikkat!

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç, oto ekspertiz merkezlerinde belirli standartlar olması gerektiğini belirterek, "Baktığınız zaman aynı işlemlerin bir yerde bin liraya bir başka merkezde de 3 bin liraya yapıldığını görebiliyorsunuz. Kalite standartları ne denli önemliyse fiyat standardı da önemli." dedi.

Finans 08-06-24 12:12

Bursa'da yedek parça fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, otomobil yedek parça fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 29-05-24 08:02

Ekspertize götürülen otomobilde şoke eden görüntü! Airbagden çıkan şaşkına çevirdi

Son dönemde ikinci el otomotiv alım satımında çeşitli hileler yapan dolandırıcılar, araçlarda yolcular için hayati önem taşıyan airbaglere kadar uzandı. Konya’da ekspertize götürülen otomobilin kontrolleri sırasında airbaginden çıkan şey pes dedirtti. Oto ekspertiz uzmanı Şenol Uysal, ikinci el araç almak isteyenlere hayati uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 10:59

Oto elektrikçi Mehmet Usta geliştirdiği simülatörü 35 ülkeye satıyor

Gaziantep'te oto elektrikçilik yapan Mehmet Çoban, araçların beyinlerindeki sorunları belirlemek için yaklaşık 30 yıllık çalışma sonucu kendi imkanlarıyla geliştirdiği simülatörü 35 ülkeye ihraç ediyor.

Yurthaber 13-05-24 11:29

Kırklareli'nde kaçakçılık yaptığı iddiasıyla iki sanığa 5'er yıla kadar hapis istemi

Kırklareli'nde, Bulgaristan'dan yasa dışı yollarla araç yedek parçası, kozmetik eşya, cinsel içerikli ürün ve teknolojik ürün kaçakçılığı yaptığı iddia edilen iki sanık hakkında iddianame hazırlandı.

Yurthaber 13-05-24 10:21

'Dublör araba' tuzağı! Pazarda farklı, noterde farklı araç... Oto yıkamacının o cümlesi kuşkulandırdı, gerçek ortaya çıktı

İkinci el araba piyasasında pek çok hileye yıllardır tanık olunurken, bugüne kadar ise böylesi görülmedi. Hatay İskenderun'da bir galeriden araç satın alan müşteri, ekspertiz yaptırdığı araçla kendisine teslim edilen aracın aynı olmadığını satış işlemi gerçekleştikten sonra anladı. Oto yıkamacının tek bir cümlesiyle şüphelenen alıcı, farklı bir ekspertize gittiğinde duyduklarına inanamadı. Uzmanlar ise benzer olayın herkesin başına gelebileceğini belirtirken, araç alacakları uyardı.

Finans 09-05-24 08:10

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid tarih yazarak finale çıktı! Bayern Münih öne geçmesine rağmen maçı kazanamadı...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Finale çıkma mücadelesi veren iki ekibin karşılaşması adeta nefes kesti. 68. dakikada 1-0 geriye düşen Real Madrid yine üstüne düşeni yaptı ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak finale çıktı. Real Madrid'de milli futbolcu Arda Güler karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.

Spor 09-05-24 00:01

Bursa'da gümrük kaçağı oto yedek parçaları operasyonunda 1 zanlı gözaltına alındı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir depoda yapılan aramalarda çok sayıda gümrük kaçağı oto yedek parçası ele geçirildi.

Yurthaber 08-05-24 15:31

Trafik sigortasında yeni düzenleme sinyali! Günler önce değişmişti: ‘Daha fazla prim ödeyeceği fiyatlama sistemi…’

Zorunlu trafik sigortası primleri için Mayıs ayının başında yeni bir düzenlemeye gidilmiş ve her ay asgari ücret, yedek parça, bakım-onarım ve motorlu araçlardaki fiyat değişimleri dikkate alınarak hesaplanacağı açıklanmıştı. Ancak yeni uygulamaya rağmen poliçe primlerinin maliyet artışlarını karşılayamaması sebebiyle sektör temsilcileri serbest tarife uygulamasına geçilmesini talep ediyor. Bu kapsamda trafik sigortası primleri için yeni düzenlemenin kapısı aralandı.

Finans 07-05-24 11:42

Yaşlı araçlar yedek parça olacak! Otomobil sektörü temsilcileri 2030 yılı için açıkladılar

Otomotiv sektörünün önde gelen isimlerinden Saim Aşçı, ''Daha çok otomobil, daha çok yedek parça anlamına gelir. Geçtiğimiz yıl dünyada 700 milyar dolar olarak ölçülen yedek parça pazarı büyüklüğü, 2030’a geldiğimizde 1 trilyon dolara ulaşacaktır'' dedi.

Finans 06-05-24 15:45

İkinci el otomobil piyasası tepetaklak! Son 1 yılda yüzde 30 düştü! Yatırım aracı olmaktan çıktı

İstanbul’da ikinci el araç piyasasında araç bolluğu oluşurken, fiyatlar son bir yılda yaklaşık yüzde 30 oranında geriledi. İstanbul’da ikinci el araç piyasasında araç bolluğu oluşurken, fiyatlar son bir yılda yaklaşık yüzde 30 oranında geriledi. Oto galericiler, araç satışındaki durgunluğun arttığını belirtti.

Finans 03-05-24 16:45

Erdek merkezli dolandırıcılık şebekesinin inanılmaz yöntemi

Balıkesir’in Erdek ilçesinde sahte internet sitesi kuran çete üyeleri, oto yedek parçası almak ve villa kiralamak isteyen vatandaşları 300 bin lira dolandırdı.

Yurthaber 02-05-24 15:14

Kapıkule'de gümrük kaçağı yaklaşık 19 kilo altın ve oto yedek parçaları ele geçirildi

Kapıkule Sınır Kapısı'nda düzenlenen operasyonda 18 kilo 725 gram gümrük kaçağı altın ve lüks araçlara uygun yedek parça ele geçirildi.

Yurthaber 02-05-24 09:52

Fenerbahçe'de Dzeko'nun yedek kalmasının ardından ortalık karıştı! Ersun Yanal'dan olay yaratan iddia...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, derbide Edin Dzeko'yu yedek bıraktı. Tecrübeli çalıştırıcının bu tercihi sonrası İsmail Kartal'a yoğun eleştiri yapıldı. Yayıncı kuruluşta yorum yapan Ersun Yanal'ın ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 27-04-24 18:15

Kocaeli'de oto yıkamacıdaki cinayete ilişkin 3 sanık hakim karşısında

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki oto yıkamacıda bir kişinin bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin 3 sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 24-04-24 15:46

Real Madrid El Clasico'yu kazandı, Arda Güler takımla birlikte sevinmedi! Ancelotti'den maç sonu açıklama geldi

La Liga’nın 32. haftasında Real Madrid, Barcelona’yı 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Karşılaşmada yedek kulübesinde bulunan Arda Güler forma şansı bulamazken maç sonunda toplu sevince katılmadı. Teknik Direktör Ancelotti maçın ardından kendisine milli yıldız ile ilgili gelen soruya da yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 22-04-24 08:19

AK Partili yeni başkan, 'belediyenin çok borcu var' diyerek makam aracını satışa çıkardı: Yedek anahtarını eski başkana sormak lazım

31 Mart yerel seçimleri geride kalırken yeni seçilen belediye başkanları da ilk icraatlarına başladı. Gelibolu Belediyesi'nin yeni başkanı AK Partili Ali Kamil Soyuak, belediyenin çok borcu olduğunu belirterek makam aracını ikinci el sitesinden satışa çıkardı. Makam aracı 3 milyon 300 bin TL'den ilana koyuldu.

Finans 21-04-24 09:19

Yer: İzmir! 94 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, yakayı ele verdi: Yaşı şaşkına çevirdi

İzmir'de iki ilçede oto hırsızlıkları yapıldığı yönündeki ihbarlar sonrasında harekete geçen polis, 4 kişiyi gözaltına aldı. Yakalananlar arasında bulunan 18 yaşındaki U.H.Y.'nin 94 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı öğrenildi.

Haber 18-04-24 18:06

Fuzul Pazarlama ve Marka İletişim Müdürü Burak Salman: Fuzul ev de aldırır oto da!

Bir finans şirketi olarak güven temelli iletişim stratejimizi, daha yalın ve herkes tarafından anlaşılabilir bir hâle getirmeyi amaçladık. Bu yılki ilk reklam filminde tasarruf finansman sisteminin özünü en iyi şekilde tanımladığımızı düşündüğümüz "Fuzul Ev de Aldırır Oto da" sloganını ön plana çıkardık.

Finans 16-04-24 12:13

Ancelotti'nin Arda Güler'e nefreti ortaya çıktı! İspanyollar yazdı: Geleceğin için bavulunu topla git Arda''

Real Madrid'de bir türlü istediği forma şansını bulamayan Arda Güler'in son oynanan Mallorca maçında da süre bulamaması sabırları taşırdı. Mallorca maçına yedek ağırlıklı kadroyla çıkmasına rağmen yine de Arda'ya süre vermeyen Ancelotti için İspanyol basınında flaş ifadeler kullanıldı.

Spor 15-04-24 11:09

Real Madrid'den Arda Güler'e büyük ayıp! Ancelotti'nin kararına taraftarlar bile anlam veremedi...

İspanyol devinin teknik direktörü Ancelotti, Arda Güler'i Mallorca maçında da yedek bıraktı. Ligin 31. haftasında oynanan mücadeleye rotasyonlu bir kadroyla çıkan Ancelotti'nin Arda'yı yine yedek kulübesinde bekletmesi İspanyol taraftarların sabrını taşırdı.

Spor 13-04-24 20:03

Bayram öncesi herkes oraya akın etti! Yoğunluk oluştu... Yaptırmak için sıraya girdiler

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Çankırı’da tatil için başka şehirlere gitmek için yola çıkacak vatandaşlar oto sanayilerde yoğunluk oluşturdu.

Haber 06-04-24 12:05

'Eğer o olmadan yola çıkılırsa...' 150 bin TL'ye mal olabilir! Bayram tatiline çıkacakları uzmanı uyardı

9 günlük Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla uzun yola araçlarıyla çıkacak olan vatandaşlara tavsiyelerde bulunan oto bakım ustası Hasan Balta, “Araçta motor suyu olmadan yola çıkılırsa 150 bin TL’lik masraf kapıda olur” dedi.

Haber 05-04-24 13:31

Yasak kalkınca vatandaşlar oto lastikçilerde yoğunluk oluşturdu

Zorunlu kış lastiği uygulamasının sona ermesi ve havaların ısınmasıyla birlikte oto lastikçilerde yoğunluk yaşanmaya başlandı.

Yurthaber 03-04-24 10:36

Yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz hem şık hem fonksiyonel plaj çantaları

Yaz tatili için planlarınızı yaptınız ancak hâlâ istediğiniz plaj çantasını bulamadıysanız doğru yerdesiniz! Kendinizi sıcak kumlardan serin sulara atacağınız plaj aktiviteleriniz esnasında güneş kreminden havluya, yedek mayodan güneş gözlüğüne kadar tüm ihtiyaçlarınızı yerleştirebileceğiniz plaj çantası olmadan valiziniz hazır sayılmaz. Öyleyse tatilde hayatınızı kolaylaştıracak plaj çantası önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 01-04-24 18:05

Oto servisinde çıkan yangında itfaiye erlerinin dumanla mücadelesi

Antalya’da otomobil servis ve bakımının yapıldığı işyerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yurthaber 01-04-24 14:00

Başakşehir’de iş yerine silahla ateş ederek 3 kişiyi yaralayan şahıs yakalandı

Başakşehir’de oto tamir dükkanına silahlı saldırı gerçekleştirerek 3 kişinin yaralanmasına neden olan 1 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 27-03-24 14:02

Motosiklet hırsızları polisten kaçamadı

Adana’da kentin birçok noktasından motosiklet çalan 4 kişi, oto hırsızlık polisleri tarafından yakalandı.

Yurthaber 25-03-24 09:53

Antalya'da oto yıkamada 17 yaşındaki gencin tabancayla öldürülmesiyle ilgili 2 zanlı yakalandı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde oto yıkama dükkanında 17 yaşındaki gencin tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 18-03-24 14:55