Pirasa Sarma Haberleri

Leziz ve pratik: Tavuklu krep sarma tarifi! Misafir sofralarının baş tacı tavuklu krep sarma nasıl yapılır?

Tavuklu krep sarma tarifi merak ediliyor. Klasik tariflerden sıkılanların denemek istediği tavuklu krep sarma (bohça) tarifi misafir sofralarına da oldukça çok yakışıyor. Deneyenlerin bayılarak tükettiği bu yemek risksiz tarifler arasında yer alıyor. Tavuk sote ve kreplerin beşamel sosla birleşip fırına atılmasıyla hazırlanan bu tarif hem lezzetli hem de pratik. Peki, fırında tavuklu krep sarma tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 2024-05-07 14:10:16

169 bin 650 makaron ele geçirildi

Antalya’da kaçakçılık faaliyetlerine yönelik yapılan çalışmalarda 169 bin 650 adet dolu/boş makaron ve sigara sarma kağıdı, 13 bin 600 şişe sahte alkol, bin 400 paket cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

Yurthaber 2024-03-27 15:55:22

Güllaç sarma tarifi: Güllaç sarma nasıl yapılır?

Güllaç tatlısı, ramazanın gelişi ile birlikte adını en sık duyduğumuz yiyeceklerin başında gelir. İftar sofralarının baş tacı güllaç, çeşitleri ile de bilinir. İşte farklı bir güllaç servisi yapmak isteyenler için güllaç sarma tarifimiz.

Yemek 2024-03-08 19:11:39

Baklava, sarma, cacık derken şimdi sıra etli ekmeğe geldi! Sivaslılardan Yunanlara cevap: ‘Yıllar önce aldıkları cevabı tekrar alırlar’

Son yıllarda Türk mutfağının öne çıkan lezzetlerini sahiplenmeye çalışan Yunanistan, bu kez de etli ekmeğin kendilerine özgü olduğunu iddia etti. Sivaslılar ise etli ekmeğin Türkiye’ye, Türkiye’de ise Sivas’a ait olduğunu söyledi.

Kadin 2024-03-05 11:29:37

Amasya'da bir kadının parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye, ip sarma tekniğiyle çıkardı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde bir kadının parmağına sıkışan yüzük, itfaiye ekibince "ip sarma" yöntemiyle çıkarıldı.

Yurthaber 19-01-24 14:14

Baklama, sarma ve cacık... Yunanistan şimdi de başka bir yemeğimizi sahiplendi

TasteAtlas tarafından yayımlanan "Dünyanın en iyi 100 yemeği listesi"ne 8 Türk yemeği girdi. Listede en iyi Türk yemeği olarak 'cağ kebabı' gösterilirken, kokoreçin Yunanistan'a ait olarak gösterilmesi büyük tepki topladı.

Trend 14-12-23 09:41

Edirne’de kaçak sigara operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı

Edirne’de polis ekiplerince 11 işyeri ve ikamette yapılan aramalarda çok sayıda kaçak sigara, sigara filtresi, boş makaron, sigara likiti, sigara sarma makinası, tütün ve nargile kömürü ele geçirildi.

Yurthaber 28-09-23 15:19

Denizli’de 4 milyon 310 bin adet sarma sigara ele geçirildi

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kaçakçılara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 4 milyon 310 bin adet doldurulmuş sarma sigara ele geçirildi.

Yurthaber 28-09-23 09:50

BALIKESİR KAYMAKLISI TARİFİ! MasterChef Balıkesir kaymaklısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Balıkesir kaymaklısı tarifi MasterChef izleyicileri tarafından merak edildi. MasterChef All Star'ın Balıkesir'de gerçekleştirilen çekimlerinde, şehre özgü yemekler yapıldı. Yarışmacılar dokunulmazlık kazanabilmek için patlıcanlı basma börek, tirit, ballı kuzu kaburga sarma ve Balıkesir otlar tabağı yaptılar. Peki, MasterChef Balıkesir kaymaklısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte Balıkesir kaymaklısı tarifi...

Yemek 07-09-23 22:02

Balıkesir Tirit tarifi! MasterChef Balıkesir Tirit malzemeleri neler, nasıl yapılır?

Balıkesir tirit tarifi MasterChef izleyicileri tarafından merak edildi. MasterChef All Star'ın Balıkesir'de gerçekleştirilen çekimlerinde, şehre özgü yemekler yapıldı. Yarışmacılar dokunulmazlık kazanabilmek için patlıcanlı basma börek, tirit, Balıkesir kaymaklısı, ballı kuzu kaburga sarma ve Balıkesir otlar tabağı yaptılar. Peki, MasterChef Balıkesir Tirit malzemeleri neler, nasıl yapılır? İşte tarifi...

Yemek 07-09-23 21:50

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş için devrim gibi karar! En fazla...

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde 11 ilde yıkım meydana geldi ve 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremin ardından yaraları sarma çalışmaları devam ederken Kahramanmaraş merkezi için de devrim gibi bir karar alındı. Fay hattı üzerinde olan kentte zemin artı 10 kata kadar olan binalar artık yerini zemin artı 4 katlı binalara bırakacak.

Haber 09-08-23 22:38

Kepçe operatörü, kardeşine kepçeyle yaprak sarması yedirdi: İlk denemem değil

Edirne’de kepçe operatörü Tayfun Fidan, kepçeye bağladığı çatal ile kardeşine yaprak sarması yedirdi. Kardeş Tarık Fidan, "Ağabeyimle iddiaya girdik, bana çatal ile yaprak sarma yedirince iddiayı kaybettik, sağlık olsun” ifadelerini kullandı. Tayfun Fidan ise “İlk bu değil, daha önce yine iddia ile kepçe ağzı ile çakmak yakma yapmıştım. Denemelere devem edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber 02-08-23 17:24

Kaçakçılık operasyonlarında gözaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı.

Denizli’de kaçaklığın önlenmesi için yapılan çalışmalar çerçevesinde 3 ayrı adrese yönelik gerçekleşen operasyonda; sarma sigara, kaçak içki ile çok sayıda ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Yurthaber 24-07-23 15:17

MasterChef All Star dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? 11 Temmuz 2023 MaterChef eleme adayları...

MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı merak konusu oldu. 11 Temmuz Salı akşamı MasterChef All Star'ın ilk takım oyunu heyecanı yaşandı. Şefler yarışmacılardan Türkiye'nin 7 bölgesinden 7 ayrı lezzet yapmalarını istedi. Bu yemeklerin isimleri şu şekilde; grida buğulama, yenidünya kebabı, çirleme, çiporta, karalahana sarması, çökelekli hingel ve ciğer sarma. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? 11 Temmuz MaterChef'te eleme adayları kim?

Magazin 12-07-23 08:36

Bilecik'te şerbetçi otu üretilen arazilerde iplik sarma işlemi başladı

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, genellikle ilaç endüstrisi ve içecek sanayisinin yanı sıra ekmek mayası ve alternatif tıp alanında kullanılan şerbetçi otu üreticileri bu yıl iplikleme işlemine yağışlar nedeniyle geç başladı.

Yurthaber 10-05-23 11:23

Gelinim Mutfakta yaprak dolama tarifi! Sarma lezzetinde yaprak dolama nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında pazartesi günü yaprak dolama tarifi verildi. Yaprak sarmanın lezzetini katlayan yaprak dolma tarifi oldukça beğeniliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri iştah kabartan yaprak dolama nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte yaprak dolama tarifi...

Yemek 08-05-23 13:18

Gelinim Mutfakta pırasa sarma tarifi! Tadına doyum olmayan pırasa sarma nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında çarşamba günü pırasa sarma tarifi verildi. Sarma tarifleri sevenlerin favorilerinden olacak olan pırasa sarmasının kesinlikle denenmesi gerekiyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri incecik pırasa sarma nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte leziz pırasa sarma tarifi...

Yemek 26-04-23 13:18

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan '14 Mart Tıp Bayramı' mesajı! 'Bu yılki 14 Mart...'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 14 Mart Tıp Bayramı mesajı yayınladı. Bakan Koca 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde 505 sağlık çalışanının hayatını kaybettiğini belirterek, bu 14 Mart Tıp Bayramı'nın yaraları sarma günü olduğunu söyledi.

Haber 14-03-23 09:55

Samandağ'da depremin yaralarını sarma çalışmaları sürüyor

Hatay'ın Samandağ ilçesinde depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere başlatılan çalışmalar sürüyor.

Yurthaber 27-02-23 11:58

Dağılmayan lahana sarması tarifi! Enfes lahana sarması nasıl yapılır?

Sarma tarifleri yediden yetmişe herkesin favori yemekleri arasında yer alıyor. Sarma denildiğinde ilk akla yaprak sarması gelse de lahana sarması da en sevilen lezzetlerden. Oldukça hafif tadıyla tabak tabak yediren lahana sarması tarifini mutlaka denemeniz gerekiyor.

Yemek 14-02-23 11:27

Hindistan'da 'çocuk evlilik' operasyonu! En az 1800 kişi gözaltına alındı

Hindistan'ın Assam eyaletindeki çocuk evlilik operasyonunda en az 1800 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Eyaletin Başbakanı Himanta Biswa Sarma, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yetkililerin kadınlara karşı 'affedilemez ve iğrenç suça karşı sıfır tolerans ruhuyla' hareket edeceğini bildirdi. Öte yandan söz konusu evliliklerde nikahı kıyan din görevlilerinin de yetkililerin hedefinde olduğu açıklandı.

Haber 03-02-23 23:06

Akşam yemeğine müthiş bir tarif: Kıymalı karalahana sarması! Zuhal Topal'la Yemekteyiz sarma malzemeleri ve tarifi!

Kıymalı karalahana sarması, sarmaların en güzel tariflerinden biridir. Yapımı meşakatli olan bu tarifin yemesinin de bir o kadar zevkli olduğunu herkes bilir. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında kıymalı karalahana sarması yemeği yapıldı. Bu tarif, görüntüsüyle iştah kabarttı. İşte kıymalı karalahana sarması malzemeleri ve tarifi...

Yemek 27-01-23 08:58

Anne elinden çıkmış gibi: Nefis lahana sarması tarifi! Lahana sarması nasıl yapılır?

Sarma yediden yetmişe herkesin favori lezzetleri arasında bulunuyor. Hem zeytinyağlısı hem de sıcak hali sevilerek yenilen sarmanın yapımının zor olduğu düşünülse de sarma sarmaya alışıldığında oldukça pratik bir şekilde yapılıyor. Evde lahana sarması nasıl yapılır merak ediyorsanız anne elinden çıkmış gibi lahana sarması tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 06-12-22 11:59

Caminin yıkımını hüzünlü gözlerle izlediler: O bizim parçamızdı

Düzce'de yaşanan ve çok sayıda vatandaşı etkileyen 5.9 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarma çalışmalarına devam ediliyor. Bazı binaların yıkılacağı kararı dün duyurulmuştu. Çalışmalar çerçevesinde Gölyaka'nın Sarıdere köyündeki bir cami yıkıldı. Köylüler camilerinin yıkımını izlerken duygusal anlar yaşadı. 1999'daki depremden de etkilenen caminin kendileri için önemli olduğunu belirten köylüler, "O bizim parçamızdı" ifadelerini kullandı.

Haber 25-11-22 19:10

Tescillenen Edirne ciğer sarma lokanta menülerine girecek

Tescillenen "Edirne ciğer sarma" lokanta menülerine girecek

Yurthaber 26-07-22 14:53

MasterChef Türkiye'de üst tura kimler çıktı? 21 Temmuz MasterChef üçlü elemelerde kazananlar kim oldu?

MasterChef Türkiye 2022'nin yeni bölümünde dün akşam 2. eleme turu heyecanı yaşandı. Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef eleme turunda yarışmacılardan istedikleri yemekleri yapmalarını istedi. MasterChef'te tavuk, ciğer sarma ve patlıcan kebabı yemeklerinin yapılmasını isteyen şefler, yarışmacılara zorlu anlar yaşattı. Peki, MasterChef Türkiye'de üst tura kimler çıktı? 21 Temmuz MasterChef üçlü elemelerde kazananlar kim oldu?

Magazin 22-07-22 09:39

MasterChef ciğer sarma nasıl yapılır? Ciğer sarma tarifi nasıl yapılır?

MasterChef 2. turda yapılması istenen tariflerden biri ciğer sarma oldu. ciğer sarmanın nasıl yapıldığı internette sorgulanmaya başladı. Peki ciğer sarma nasıl yapılır? Ciğer sarma tarifi nasıl yapılır? İşte detaylar...

Yemek 21-07-22 22:46

Gölgede kalmış bir lezzet: Edirne ciğer sarma! Coğrafi işaretle tescillendi

Edirne'nin son yıllarda tava ciğeri öne çıksa da onun gölgesinde kalan Rumeli usulü ciğer sarması da kent mutfağının en leziz yemekleri arasında yer alıyor. Trakya Kalkınma Ajansından yapılan açıklamada, Trakya'nın seçkin lezzetlerinden Edirne Ciğer Sarma'nın coğrafi işaret aldığı belirtildi.

Yemek 21-07-22 12:34

Edirne ciğer sarma coğrafi işaret aldı

"Edirne ciğer sarma" coğrafi işaret aldı

Yurthaber 20-07-22 15:39

Korkunç kaza! Balya sarma makinesinde sıkışan genç feci şekilde can verdi

İngiltere, Plymouth'taki bir çiftlikte meydana gelen korkunç kazada genç bir çiftçi yaşamını yitirdi. İsmi açıklanmayan gencin, balya sarma makinesine sıkıştığı ve tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği bildirildi.

Trend 11-07-22 12:33

Zeytinyağlı sarma ne demek? Zeytinyağlı sarma birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dilbilgisi hakkında bilgi sahibi olmak, fikirlerin ve duyguların başarıyla dile getirilmesini mümkün kılar. Kişinin kendisini rahatlıkla ifade etmesine yardımcı olan dilbilgisi kuralları, birleşik kelimeleri de şekillendirir. İki kelimenin birleşimi sırasında devreye giren bu kurallar, kelimelerin anlam kazanmasında önemli yan rol oyuncuları arasındadır. Zeytinyağlı sarma birleşik kelimesi de dilbilgisi kuralları ile oluşmuştur. Zeytinyağlı sarma ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:58

Kilit sarma ne demek? Kilit sarma birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede sözcükler tek başına bir anlam ifade ettiği gibi bir araya geldiklerinde de farklı anlamlarda kullanılabilir. Bu aşamada sözcüklerde bazı harfler düşebilir, kelimeler birleşebilir ya da hiçbir değişime uğramadan bir araya gelerek kullanılabilir. Yaşanan bu harf ve anlam değişiklikleri ise ortaya çıkan yeni sözcüklerin ve anlamlarının araştırılmasını zorunlu kılar. Türkçede kullanılan kelimelerin anlamları ile ilgili inceleme yürüten Türk Dil Kurumu (TDK), Kilit sarma birleşik kelimesini de mercek altına almıştır. Kilit sarma birleşik kelimesi ne demek, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 20:30

Sarma kafiye ne demek? Sarma kafiye birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede birleşik kelimeler, basit sözcüklerin bir araya gelmesiyle oluşur. Eklerle birlikte tür değiştirebilen sözcükler, birleşik kelimeleri oluştururken ses düşmesi, ses türemesi gibi değişimler geçirebilir. Dilbilgisi kuralları göz önünde tutularak oluşturulan iki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle türeyen sözcüklerden biri de Sarma kafiye birleşik kelimesidir. Sarma kafiye ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:33

Sarma ne demek? Sarma kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Yeni bir dil öğrenirken çoğunlukla karşılaşılan problem, o dilin sözcüklerini öğrenmek ve anlamlarına tam olarak hakim olmaktır. Pek çok dilde, bir sözcüğün birden fazla anlamda kullanıldığı durumlar yaygındır. Bu anlam çeşitliliği kafa karışıklığına yol açabilir. Bu bağlamda anlamı araştırılan kelimelerden bir tanesi olan Sarma ne demek? Sarma TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 23:33

Ciğer sarma ne demek? Ciğer sarma birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, en az iki sözcüğün bir araya gelmesiyle ortaya çıkan ve yeni bir anlama sahip olan sözcüklerdir. Türkçede pek çok birleşik sözcük bulunur ve bunlar oluşumlarına, yapılarına göre farklılaşırlar. Bu sözcükler tarihsel anlamda da bir geçmişe sahiptir ve kalıplaşarak günümüze gelmişlerdir. Bunlardan biri de Ciğer sarma birleşik kelimesidir. Ciğer sarma ne demektir, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 21:14

Kış döneminin en sevilen yemeklerinden biri olan lahana sarmasını zahmetsiz bir şekilde hazırlamanın püf noktaları burada!

Yaz döneminde genellikle zeytinyağlı yaprak sarma tercih edilirken kış sofralarının vazgeçilmezi lahana sarması oluyor. Gelin görün ki bu lezzetli yemeği yapmak bir hayli emek istiyor. Doğru tekniği bildikten sonra lahana sarmanın çok da zor olmadığını göreceksiniz. Kolay bir şekilde lahana sararak akşam sofralarınızı lezzetlendirmek ister misiniz?

Yemek 24-02-22 18:29

Davet sofralarına özel bir yemek: Erzurum usulü patates sarma

Besleyici ve doyurucu bir lezzet olan bu yöresel yemek, lahana yapraklarıyla patatesi birleştiriyor! Erzurum usulü patates sarmaya hayran kalacaksınız. Çay saatlerinden akşam yemeklerine kadar hemen her öğünde tüketebileceğiniz yöresel yemek, bir hayli lezzetli! Baharat uyumuna hayran kalacağınız, o yöresel lezzeti evlerinize taşıdık. Buyurun tarifimize.

Yemek 05-02-22 11:26

Bella Hadid mutfağa girip sarma sardı

Dünyaca ünlü Filistin asıllı Amerikan model Bella Hadid, mutfaktaki becerisini sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü manken bir tencere sarma yaparak sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-01-22 14:00

Yılbaşı gecesi için farklı bir tarif arayanlara: Enfes fırında hindi sarma tarifi

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezlerinden olan hindi hem leziz hem sağlıklı bir et alternatifi olarak sıkça tercih ediliyor. Siz de bu yılbaşı geleneğini sofranıza taşımak istiyorsanız ve hep aynı tariflerden de sıkıldıysanız sizin için çok farklı, bir o kadar da pratik bir tarifimiz var: Fırında hindi sarma tarifi.

Yemek 26-12-21 13:40

Maruldan sarma mı olurmuş demeyin! İşte Malatya mutfağından sofralara şenlik zeytinyağlı marul sarması tarifi

Türk mutfağında Malatya'ya ait pek çok farklı ve lezzetli tarif var. Zeytinyağlı marul sarması da bu özel tariflerden biri ve sık sık da pişiriliyor. Zaten sarmanın her türlüsünü çok sevdiğimiz ve yenilebilir her yaprağı sarmaya meylettiğimiz için marul sarması da kulağa fena fikirmiş gibi gelmiyor. Peki, zeytinyağlı marul sarması nasıl yapılıyor?

Yemek 30-11-21 07:08

Denemeyen bin pişman! Ağız sulandıran sarmanın gömlek sarma tarifi ile misafirlerinizi etkileyin

Gömlek sarma, Balkanlardan bize ulaşıp dillere destan lezzeti ile hepimizin gönlünü kazanmayı başardı. Özellikle ciğeri ve Osmanlı mutfağında da sıklıkla kullanılan kuş üzümü ile dolmalık fıstık birleşimini sevenler için eşsiz bir lezzet olarak karşımıza çıkıyor. İşte bildiğiniz sarma ve ciğer çeşitlerinin pabucunu dama attırmaya aday gömlek sarma tarifi...

Yemek 21-10-21 07:00

Şehit başçavuş Ferhat Gedik'in en sevdiği yemek, sınırdaki Mehmetçikler için pişirildi

Şehidin kız kardeşi Neriman Kaya: - "Her izne geldiğinde yolun yarısında 'Pişti mi yemekler' derdi. Onu yollarda beklerdik. Gelirdi, hemen sofra serilir sarma ve dolmalar konulurdu"

Yurthaber 11-08-21 12:18

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sarıgül, Kayseri'de konuştu:

"(Orman yangınları) Bugün siyaset yapma, kendini gösterme günü değil yaraları sarma günüdür"

Yurthaber 07-08-21 16:43

MasterChef Türkiye'de jüriden sürpriz karar! Mehmet Yalçınkaya: İlk kez böyle bir şeye şahitlik ediyoruz

TV8'de yeni sezonuyla seyirciyle buluşan MasterChef Türkiye'de 2. tur elemeleri ekrana gelmeye devam ediyor. MasterChef son bölümde Mustafa, Mert ve Emre üçlü düelloda etli sarma yaparak yarıştı. Tadım sonrasında ise ünlü şefler herkesi şaşırtan bir karar aldı. Başarılı yemek yapan iki yarışmacı aynı anda üst tura çıkmayı başardı. Şef Mehmet Yalçınkaya ise "MasterChef'te biz de ilk kez böyle bir şeye şahitlik ediyoruz" dedi.

Magazin 28-07-21 00:52

MasterChef 27 Temmuz 2021 Etli yaprak sarma nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte Etli yaprak sarma tarifi!

27 Temmuz 2021 Salı yayınlanan MasterChef programında yarışmacılar, jürilere etli yaprak sarma yemeği hazırladı. Etli yaprak sarmasında yaprakların patlamaması oldukça önemli. Yapraklar salamura ise sıcak suda bekletilmeli ve tuzundan arındırılmalı. İşte Etli yaprak sarma tarifi!

Yemek 27-07-21 22:57

Manisa’da 22 bin adet boş makaron ele geçirildi

Manisa’nın Akhisar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 4 bin 960 adet satışa hazır makaron sigara, 22 bin adet bandrolsüz boş makaron, 13 adet sigara sarma makinesi, 1 adet faturasız kuru sıkı tabanca, 160 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.Akhisar ilçesinde Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM, JASAT, istihbarat ve asayiş şube ekipleri tarafından kaçak sigara operasyonu düzenlendi.

Haber 26-03-21 22:29

Köyceğiz’de uyuşturucu operasyonu

Muğla’nın Köyceğiz İlçesinde 4 farklı adreste eş zamanlı gerçekleştirilen uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.Muğla İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Köyceğiz İlçesinde uyuşturucu madde ticaretine yönelik 4 farklı adreste 25 Mart Perşembe günü yapılan eş zamanlı aramalarda 300 gram kenevir tohumu, 2 kök kenevir bitkisi, 200 gram kubar esrar, 1 adet esrar öğütme aparatı, 2 paket tütün sarma kağıdı ve 3 bin 500 lira nakit para ele geçirildi.

Yurthaber 26-03-21 11:20

Kahramanmaraş’ta kaçakçılığa 2 gözaltı

Kahramanmaraş’ta düzenlenen kaçak tütün ve tütün ürünleri operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Şeyh Şamil ve Yusuflar Mahallesi’nde iki ayrı iş yerinde arama yaptı.Yapılan aramada, 200 kilogram kıyılmış tütün, 3 bin 100 adet doldurulmuş makaron sigara, 45 bin dal boş makaron, 10 kilogram nargile tütünü, 15 bin adet sigara sarma kağıdı, 100 tablet cinsel içerikli ilaç, 21 bin adet sigara sarma pamuğu ele geçirildi.Olaylarla ilgisi bulunan iki kişiye yasal işlem başlatıldı.

Haber 22-03-21 14:51

Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu

Konya’nın merkez Karatay ilçesinde jandarmanın uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda 70 gram esrar, 1 paket sigara sarma kağıdı, 1 adet av tüfeği ve çeşitli silah fişekleri ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.Konya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Haber 21-03-21 19:39