Portakal Suyu Haberleri

Alt yapı çalışmaları sırasında bulundu! 'Kepçenin kovasına aldığımızda fark ettik'

Adıyaman'da alt yapı yenileme çalışmaları sırasında Roma dönemine ait özel bir alanı belirleyen sınır taşı bulundu. Kepçe operatörü Gürsel Yorulmaz, içme suyu hattında çalıştıklarını belirterek "Çalışma esnasında bir taş parçası bulduk. Kepçenin kovasına aldığımız esnada taşın üzerinde yazı olduğunu fark ettik" dedi. Sınır taşının milattan sonra 2'nci yüzyıl Roma dönemine olduğunu belirleyen ekipler, taşı müzeye götürdü.

Haber 2024-07-26 12:22:45

Bahçeli ev hayali için harekete geçti, yeni bir mesleği oldu! Siparişlere yetişemiyor... Herkese önerdi: 'Ben yardımcı olurum'

Adana'nın Kozan ilçesinde oto yedek parça satışı yapan bir kişi bahçeli ev hayali kurarak aldığı 6 dönüm araziye tropik meyve üretim merkezine dönüştürürken, siparişlere yetişemediği İstanbul'dan 1 ton sipariş aldığı öğrenildi. Siparişlere yetişememesi konusunda "Çok şükür" ifadesini kullanan Mesut Mutlu, "İnsanlar hep portakal mandalina yetiştiriyor. Avokado yetiştirsinler, benden sonra çok eken oldu. Her türlü ben yardımcı olurum" şeklinde konuştu.

Finans 2024-07-17 11:37:06

Esnaf nar suyu için 1200 TL alınca turist şikayetçi oldu! Parası iade edildi... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Antalya'da kaydedilen bir görüntü sosyal medyanın gündemine yerleşti. Nar suyu satın alan bir turist kendisinden 1200 TL alınması üzerine durumu polise şikayet etti. Olay yerine gelen polisler turistin parasının iade edilmesini ve nar suyunun gerçek ücretinin alınmasını sağladı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 2024-07-17 10:55:41

Aydın'da kahreden olay! İşçiler toprak altında kaldı, 3 kişi hayatını kaybetti

Aydın'da DSİ’nin içme suyu isale hattı çalışması yapılırken, göçük meydana geldi. Toprak yığını altında kalan taşeron firmaya ait 3 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi yaralı olarak kurtarıldı.

Haber 2024-07-14 19:50:39

İzmir'deki trajedide dağıtım şirketinden açıklama! Bilgi verilmedi, onayımız alınmadı

İzmir'de sel sırasında İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz'in elektrik akımına kapılarak ölmesi sonrası gözler belediyeye ve elektrik dağıtım şirketine çevrilmişti. Şirketten açıklama geldi. Açıklamada "5 Ocak'ta ilgili altyapı kuruluşu tarafından bilgi verilmeden ve onayımız olmaksızın bölgedeki elektrik şebekemiz üzerine üç yeni yağmur suyu ızgarası yapıldığı belirlenmiştir" dendi.

Haber 14-07-24 10:59

Yoğurt suyu faydaları nelerdir? Yoğurt suyu neye iyi gelir, böbreklere iyi gelir mi?

Zengin bir kalsiyum oranına sahip olan yoğurt, kemik sağlığını koruması ve osteoporoz ihtimalini azalması gibi yararları ile de bilinir. Bol miktarda vitaminler ve mineraller içeren yoğurt hem tek başına hem de sadece suyu ile şifalı bir besin olarak kabul edilmiştir.

Haber 11-07-24 17:49

Türkiye'nin en büyük içme suyu kaynaklarından biri alarm alarm veriyor: Eğirdir Gölü can çekişiyor!

Türkiye'nin en önemli içme suyu kaynaklarından biri can çekişiyor! Gün içerisinde 7 kez renk değiştirmesiyle ünlü Eğirdir Gölü artık günde 2 renk veriyor. Gölde su hacmi öyle azaldı ki devreye Çevre Bakanlığı yetkilileri girdi. Isparta'da toplanan bakanlık yetkilileri aciliyet gerektiren bir konunun altını çizdi. Alarm veren gölden gelen fotoğraflar da son durumu gözler önüne serdi.

Haber 11-07-24 11:18

Selçuk Özdağ'dan Milli Takım'a videolu destek! 'Portakal böyle soyulur'

Milli Takımımızın bu akşam Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Saadet Partisi Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, milli maç öncesi dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

Haber 06-07-24 19:48

Ünlü Youtuber Enes Batur Kocaeli'de kaza yaptı! Hastaneye kaldırıldılar

Ünlü Youtuber Enes Batur, Kocaeli'de trafik kazası yaptı. Batur'un kullandığı araçla bir başka araç çarpıştı. Kaza nedeniyle bir araç, yol kenarındaki yağmur suyu kanalına düştü. Batur ve arkadaşı hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu aktarıldı.

Kulis 05-07-24 21:42

Murat Nehri’nin bereketli suyu vatandaşın geçim kaynağı oldu

Ağrı’da vatandaşlar, Murat Nehri’nde avladıkları balıkları şehir merkezinde satarak, ek gelir elde ediyor.

Yurthaber 05-07-24 10:45

Neyi ne zaman içmelisiniz? Limonlu su, maden suyu, Türk kahvesi...

Hangi içeceği ne zaman tükettiğiniz, hem sağlık hem de günlük enerji seviyeleriniz üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Limonlu su, maden suyu, Türk kahvesi gibi içecekler, farklı zamanlarda tüketildiğinde vücudunuzun ihtiyaçlarına yanıt verecektir.

Kadin 02-07-24 14:24

Gizli kanser tehlikesi: Sıcaklarda suyu sakın böyle içmeyin! Ciddi hastalıklara yol açıyor

Sıcak yaz günlerinin gelmesi ve havaların ısınmasıyla beraber su tüketimi de arttı. Uzmanlar, sıcakta bekleyen suların tehlike saçtığını söylüyorken özellikle arabada bekletilmiş suların zararlı maddeleri ortaya çıkardığı belirtiliyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Gıda Uygulama Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ayla Ünver Alçay, Güneşe maruz kalan damacana ve pet şişelerdeki suların tüketiminin insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerine ilişkin konuştu.

Haber 28-06-24 11:34
su

Gazipaşa’da bahçeye giren kurt hayvanları telef etti

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde portakal bahçesinde bağlı keçilere saldıran kurt, Mehmet Taşar’a ait 5 tane keçiyi telef etti.

Yurthaber 25-06-24 11:46

Fiyatı yüzde 100 artınca çare diye ona koştular! Uzun kuyruklar oluşuyor ama... Tabeladaki tehlikeli detay dikkat çekti

Antalya'da içme suyu masrafını azaltmak isteyenler, 'Dağdan, ormandan memba suyu' düşüncesiyle kaynaklardan su doldurup evine götürmeye başladı. Araçlarıyla kaynağa gelip bakteri uyarısına aldırmadan su dolduranlar uzun sıra oluşturdu. Tabeladaki, kaynakta koliform bakterisi tespit edildiği için içme suyu olarak tüketilmesinin uygun olmadığı yazılı alanın beyaza boyanıp, görülmesinin engellendiği göze çarptı.

Haber 25-06-24 10:41

Sıcak havada bu hatayı sakın yapmayın! Zararları saymakla bitmiyor

Sıcak havada çok hızlı içilen soğuk suyun mide ve bağırsak rahatsızlıklarına yol açabileceğini belirten Prof. Dr. Vedat Göral, “Soğuk suyu hızlı içmek, yemek borusunda kasılmalara ve rahatsızlığa yol açabilir. Gastrit ve ülser hastalığı olanlarda soğuk su içilmesi, mide asidini arttıracağı için midede aşırı gaz, kramp şeklinde ağrı, yanma ve mide rahatsızlıklarının artmasına neden olur” dedi.

Haber 25-06-24 07:28

Hastanede akılalmaz olay! Hemşire hastaların serumunu musluk suyuyla değiştirerek 16 hastanın ölümüne neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oregon bölgesindeki bir hastanede çalışan 36 yaşındaki Dani Marie Schofield hastaların serumlarını çalarak yerine musluk suyu koydu. Hastaların çoğunda ciddi enfeksiyonlar gelişti ve 16'sı öldü. Olayın ardından Schofield, geçen hafta tutuklandı ve 44 kez ikinci derece saldırıyla suçlandı.

Trend 21-06-24 11:52

Nemden şehir bile görünmedi! Görüntüler birçok ilden peş peşe geldi... Rekor ölçüm

Tüm yurt sıcak havayla boğuşuyor. İllerden peş peşe rekor sıcaklık haberleri geliyor. Antalya’da nem oranındaki yüzde 86’lık ani artış nedeniyle hissedilen hava sıcaklığı 35 dereceyi aştı. 29 derece olarak ölçülen deniz suyu sıcaklığı ise hava sıcaklığını aratmadı. Şanlıurfa'da termometreler 52 dereceyi gösterdi. Vatandaşlar çeşme başlarında serinledi. Diyarbakır’da hava sıcaklıklarının 43 dereceyi görmesiyle birlikte evde bunalanlar serin yerlere akın etti.

Haber 20-06-24 15:38

Gazeteci Fatih Portakal'ın canlı yayın kombini dikkat çekti! O kare sosyal medyada çok konuşuldu

Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayın sonrası paylaşılan fotoğrafıyla sosyal medyada gündem oldu. Siyah ceket ve kırmızı kravatla ekrana çıkan Portakal, yayın sonrası verdiği pozda altında kot şort ve spor ayakkabı ile görüntülendi. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 16-06-24 10:07

Evrensel andı kafalarına göre değiştirdiler! Portakal sinirden ne diyeceğini bilemedi: Bunlar çocuklarına o ismi bile vermezler

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde yaşananlar sosyal medyada gündem oldu. Üniversite 'cinsiyet, cinsel yönelim' gibi kelimelerden dolayı evrensel andı değiştirdi. Fatih Portakal yaşananlara tepki göstererek, "Bunlar ‘Onur’ kelimesini çocuklarına isim olarak bile vermezler, 'onur yürüyüşlerinden' dolayı' ifadelerini kullandı.

Manşet 15-06-24 11:10

Cumhur İttifakı'ndan neler oluyor? Bahçeli' için 'bardağı taşıran son damla' o oldu: 10 AK Partili isim...

Siyaset gündeminin en çok konuşulan konusu Cumhur İttifakı olmaya devam ediyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin AK Partiler için yaptığı açıklama geniş yankı uyandırmıştı. O açıklamadaki 'suyu bulandıranlar ifadesi dikkat çekmişti. Ayrıca Bahçeli için 'bardağı taşıran son damla' olarak 'Kavala' tartışmaları görülüyor. Öte yandan AK Parti'de MHP'den rahatsız olanların Bahçeli tarafından bilindiği belirtildi.

Haber 15-06-24 09:39

Dünyanın en zararlı yiyeceğine dikkat! Bir küpü bile zehir saçıyor

Et ve tavuk suları yemeklerin lezzetini ve besin değerini artırıyor. Yemeklerin lezzetine lezzet katmak isteyenler et ve tavuk sularını sık sık tüketiyor. Ancak birçok kişi et, tavuk suyu yapımının zor olduğunu düşünüyor. Bu nedenle bulyon kullanımını tercih ediyor. Bulyonların faydalı olduğuna dair bir yanılgı var. Uzmanlar et ve tavuk bulyonlarının sağlık için büyük tehdit oluşturduğunu ve bir küpünün bile adeta zehir saçtığını belirtiyor.

Haber 14-06-24 08:50

Mükemmel fön için gizli silahınız! En iyi fön suyu önerileri

Saçlarınızı şekillendirirken mükemmel sonuçlar elde etmek istiyorsanız, doğru ürünün önemi yadsınamaz. Saçlara şekil verirken nemlendiren, koruyan ve parlaklık katan en iyi fön suyu da bunlardan biri. Siz de saçınızın ihtiyacına uygun bir fön suyu arıyorsanız içeriğimizi okumaya devam edin çünkü mükemmel fön için ideal fön suyu seçeneklerini sizin için araştırdık ve en iyi fön suyu ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 11-06-24 02:50

'Halk yeni yeni keşfetmeye başladı' Faydalarını saymakla bitiremedi! Kanser, mide, bağışıklık, cilt... 'Anlamaya, çözmeye çalışıyorlar'

Kahramanmaraş’ta bir esnaf, antioksidan maddeler açısından zengin olan şeker kamışı suyu satışı yaparak hizmet veriyor. Esnaf Ali Bekmez, şeker kamışı suyunun faydalarının saymakla bitmeyeceğini belirterek kanseri önlemeden mide sağlığına kadar pek çok noktada yararlı olduğunu vurguladı. "Halk yeni yeni keşfetmeye başladı" diyen Bekmez, "Çoğu insan bilmiyor. Anlamaya, çözmeye çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

Haber 10-06-24 10:37

Fatih Portakal, İnsanlık dışı olay dedi, hükümete çağrıda bulundu!

Yüksek enflasyon karşısında milyonlarca çalışan ve emeklinin maaşı erirken asgari ücretliler de temmuz ayında ara zam bekliyor. Mayıs ayında enflasyonda zirve görülürken asgari ücretin artırılması için bir çağrı da gazeteci Fatih Portakal'dan geldi. Portakal, "Milyonlar için rica ediyorum" diyerek asgari ücrete ara zam istedi.

Finans 07-06-24 08:12

Hazımsızlık ve şişkinliği anında kesen detoks suyu tarifi

Son zamanlarda popülerliği giderek artan detoks suları hem kilo vermek hem de sağlıklı beslenmek isteyenlerin sıklıkla tercihi oluyor. Klasik detoks uyu tariflerinden biri olan bu karışımı hazırlamak oldukça basit. Az sayıda malzeme ve su ile şipşak hazırlanabilen bu detoks suyu tarifini mutlaka denemelisiniz.

Kadin 06-06-24 15:10

Erdoğan-Akşener zirvesiyle ilgili gündem olacak sözler: 'Cumhurbaşkanı Yardımcısı olabilir', Ümit Özdağ'ın sözlerini gündeme getirdi: 'Bugünleri görmüş'

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Meral Akşener zirvesi konuşulmaya devam ederken Fatih Portakal'ın gündeme getirdiği ifadeler dikkat çekti. Akşener'in Cumhurbaşkanı Yardımcısı olabileceğine de vurgu yapılırken Portakal, Ümit Özdağ'ın 1,5 yıl önceki sözleriyle ilgili olarak "Ümit Bey aslında o günlerden bugünleri görmüş gibi..." dedi.

Manşet 05-06-24 22:20

Fatih Portakal'ın 'Akşener' yorumu gündem oldu! 'AK Parti' iddiası için Yok artık, o kadar da değil demişti

Dün gazeteci Fatih Portakal canlı yayında Meral Akşener için ilginç bir yorumda bulunmuştu. Bunun üzerine bugün gelen sürpriz Akşener-Erdoğan görüşmesi haberi dikkat çekti. Portakal ile reji arasında geçen diyalogda Akşener'in AK Parti'ye gideceği iddiası dile getirilmişti.

Haber 05-06-24 12:54

Fatih Portakal'dan 'Asgari ücret' isyanı! Canlı yayına damga vurdu, Bakan Mehmet Şimşek'e seslendi: 8 ay nasıl dayanacaklar?

Asgari ücrete ara zam olup olmayacağı milyonlarca kişi tarafından merak edilirken, gazeteci Fatih Portakal'ın isyanı canlı yayına damga vurdu. Zam yapılmayacak söyleri sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e seslenen Portakal, "Asgari ücretle çalışan bir kişi 8 ay nasıl dayanacak?" diye sordu. Şimşek'in sürekli 'sabır' dediğini iddia eden Portakal "Sabır demeyin bana. Bu insanlar sabır denilen o sınırı çoktan geçti çünkü. Başka mucize bir formülünüz varsa bize anlatın." diye konuştu.

Finans 04-06-24 07:03

Fatih Portakal'dan emekli maaşı açıklaması! Alacağınız para üç aşağı beş yukarı belli

Binlerce emekli, temmuz ayında yapılacak zam oranını merak ediyor. 6 aylık enflasyon rakamının belli olması sonrasında hükümet, yeni emekli maaşını açıklayacak. Kulisler hareketlenirken gazeteci Fatih Portakal canlı yayında yaptığı açıklamada "Alacağınız para üç aşağı beş yukarı belli" dedi.

Finans 29-05-24 21:49

Fatih Portakal'dan 'Kovulmadım' paylaşımı! Sözleşme imzaladı, yeni sezonda Sözcü'de mi olacak?

Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Yeni sezonda da ekranda olup olmayacağı merak konusu olan Portakal, 'Kovulmadım' paylaşımıyla dikkat çekti. Yeni sözleşme görüntüsünü paylaşan Portakal, "İmzayı attım" dedi.

Haber 29-05-24 11:16

Yoğurdun suyunu asla çöpe dökmeyin! Öyle faydaları var ki duyan şaşırıyor

Yoğurdun üzerinde biriken suyu çoğu zaman farkında olmadan lavaboya veya çöpe dökeriz. Ancak, bu suyun içerdiği besin değerleri sayesinde sağlığa oldukça faydalı olduğu ortaya çıktı. Yoğurt suyunu çöpe atmak yerine, günlük beslenme rutininize dahil ederek vücudunuza birçok fayda sağlayabilirsiniz.

Kadin 28-05-24 09:59

Fatih Portakal, 'bunları deşifre etmek gerekiyor' diyerek canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü: Kansız, şerefsiz

Sert çıkışlarıyla gündem olan gazeteci Fatih Portakal bu kez canlı yayında çileden çıktı. MSB'nin doğruladığı 'sınırda makam aracıyla kaçakçılık' konusuna değinen Portakal 'bunları deşifre etmek gerekiyor' dedi. Sözlerine devam eden Portakal 'Bazı kansızlar ve şerefsizler var' ifadelerini kullandı.

Manşet 24-05-24 06:39

'Söylendi bana' Fatih Portakal 'Emekli maaş zammını açıklıyorum' deyip anlattı! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 15 - 16 bin TL için...

Yeni emekli maaş zammı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Milyonlarca emekli, bir süredir bu soruların yanıtını araştırıyor. Son olarak Fatih Portakal, YouTube kanalından paylaştığı bir videoda 'en düşük emekli maaşı' ve 'emekli maaşı zammı' ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bazı iddialara göre en düşük emekli maaşının 15 - 16 bin TL'ye yükseleceğinin söylendiğini ancak bunun mümkün olmadığını belirten Portakal, merak edilen o rakamı 'Söylendi bana' diyerek verdi.

Manşet 23-05-24 18:07

Portakal canlı yayında çileden çıktı! Erdoğan'ın sık kullandığı sözü hatırlattı: Ya kendinizi çok akıllı zannediyorsunuz ya da bizi çok salak

Sokak hayvanlarıyla ilgili tasarının Meclis'e gelmesi konuşulurken uygulanacak politikaya Fatih Portakal'dan çok sert tepki geldi. Canlı yayında çok sinirlenen Portakal 'Cinayeti uyutma diye yutturmaya çalışıyorlar' diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sık kullandığı bir sözü hatırlattı. Portakal sözlerinin devamında, 'Ya kendinizi akıllı zannediyorsunuz, ya da bizi salak' dedi.

Manşet 23-05-24 09:49

Kamuda tasarruf tedbirlerinde yeni adım! Meclis'e damacana yasağı geldi

Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında Meclis'te yeni önlemler hayata geçiriliyor. "Kağıtsız parlamento" sloganıyla başlayan uygulamayla gelecek dönemde kağıt kullanımının tamamen kaldırılması hedeflenirken 20 TOGG araç hizmete alındı. Diğer yandan mutfakta ve çay ocaklarında damacana su yerine şebeke suyu arıtılacak.

Finans 22-05-24 11:40

Depremden önce 6 dairesi vardı, şimdi konteynerinde ne elektrik ne de su var! O ülke davet etti, 'ülkemi seviyorum' diyerek kabul etmedi

6 Şubat depremlerinin ardından birçok acı yaşandı. En çok yıkımı ise Hatay'ın Antakya ilçesi yaşadı. Depremde 6 evini kaybeden Ayşe Koçak ise şimdi elektriği suyu olmayan konteynerinde yaşamaya çalışıyor. Koçak kendisine Almanya'dan davet geldiğini belirterek, "Gidemem, memleketimi terk edemem. Ben devletimi çok seviyorum." dedi.

Haber 16-05-24 09:58

Fatih Portakal canlı yayında böyle sesledi: AK Partililer uyarıyorum! Bakın bu kadar net söylüyorum

Yaş çay fiyatının belirlenmesiyle beraber Karadeniz'de bütün gündem değişti. Üretici fiyatı beğenmedi, peş peşe protestolar yaşandı. Rize'nin ardından Artvin'de de bazı üreticiler çaylarını yere döktü. Gazeteci Fatih Portakal yaşananlar üzerinde AK Partilileri uyarırken, "Bakın bu kadar net söylüyorum." ifadelerini kullandı.

Manşet 16-05-24 06:38

Fatih Portakal’dan Ali Yerlikaya iddiası: “3 gün sonra görevden alınırsa hiç şaşmayın!”

Ayhan Bora Kaplan soruşturması siyaseti karıştırmaya devam ediyor. Son yaşanan gelişmelerin ardından ise dikkat çeken bir yorum da gazeteci Fatih Portakal’dan geldi. Portakal, soruşturma ile ilgili ‘ulusal güvenlik meselesi mi?’ sorusunu sorarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile ilgili de dikkat çeken bir yorumda bulundu: “3 gün sonra Ali Yerlikaya da görevden alınırsa hiç şaşmayın!”

Manşet 15-05-24 10:30

SON DAKİKA: Emekli zammı için 3 formül öne çıkmıştı! Özgür Erdursun ve Fatih Portakal’dan dikkat çeken yorum: ‘Temmuz ayında bu şekilde maaşınız olacak…’

Son dakika: Emekli zammı için tüm tahminler tek bir rakamı işaret ediyor. Emekli kök maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesinde Temmuz ayına adım adım yaklaşılırken 16 milyon kişiye ipucu geldi. Peki SSK, Bağ-Kur emekli zammı ne kadar, kaç TL olacak? SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emekliye zamda 'oransal artış işe yaramayacak' dedi. Fatih Portakal ise emekliye seyyanen zamda dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Finans 11-05-24 08:55

Fatih Portakal'ın canlı yayındaki muhalefet eleştirisine Ümit Özdağ'dan yanıt! Adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım

Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayında CHP'nin yapacağı öğretmen ve emekli mitinglerini hatırlatarak diğer muhalefet partilerine eleştiride bulundu. Portakal'ın "Her şeyi CHP'nin üstüne yüklemeyin. Diğer muhalefet partileri nerede?" sözlerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medyadan yanıt verdi. Özdağ "Adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım" ifadelerini kullandı.

Haber 09-05-24 21:06

Fatih Portakal'dan CHP'li Mustafa Bozbey'e sert tepki! Adeta çileden çıktı: Hiç utanma yok!

Atama iddialarıyla gündeme gelen CHP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey'e gazeteci Fatih Portakal'dan çok sert tepki geldi. Söz konusu zihniyetin hastalıklı bir zihniyet olduğunu ve bunlardan kurtulmak gerektiğini belirten Portakal, "Gerçekten bazılarında hiç utanma yok" diye konuştu.

Haber 09-05-24 06:48

Yeğen atamasından sonra Bursa'da çok tartışılacak bir iddia daha! Fatih Portakal canlı yayında ateş püskürdü: Onlar yedi, biz de yiyelim

AK Parti'den CHP'ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan tartışmalı atamanın yankıları sürüyor. Yeğenini şirkete yönetici olarak atayan Başkan Mustafa Bozbey tepkiler üzerine bu kararından geri dönmüştü. Tepkisini dile getiren gazeteci Fatih Portakal yine Bursa'da yaşanan benzer bir iddiayı dile getirip "Siz Cumhuriyet Hısım Partisi misiniz?" diye sordu, "'Onlar yedi, biz de yiyelim' mantığıyla yaklaşıyorlar" deyip ateş püskürdü.

Haber 08-05-24 08:58

Sosyal medyada gündem olmuştu! Anne görüntülerle ilgili konuştu

Küçükçekmece'de, yol ortasında kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla çıkan tartışmada, kendisine tepki gösterenlere "Alın sizin olsun" diyen anne ve kızı sosyal medyada gündem olmuştu. Kız ve annesi ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Annenin ifadesinde, kızının ısrarla meyve suyu istemesi üzerine kızıp bağırdığı ancak darp etmediğini söylediği öğrenildi. Annenin sokak ortasına kızına şiddet uyguladığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 06-05-24 18:47

Gözler, Erdoğan'la yapacağı görüşmeye çevrilmişken... Fatih Portakal, CHP liderinin o sözlerine dikkat çekti: İlk gol Özel'den!

Ankara'da tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yapacağı görüşmeye çevrilmişken; TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş dün CHP grubunu ziyaret etti. Kritik görüşme sonrası Özel'in kullandığı ifadeler dikkat çekerken, gazeteci Fatih Portakal'ın "İlk gol Özel'den!" yorumu ise gündem oldu.

Haber 01-05-24 08:33

Otelde 'milliyet farkı' ücreti skandalı! Alman ve İngiliz'e yok, Türk'e ise ekstra ücret... Fatih Portakal'dan çok sert tepki

Antalya'daki bir otelde rezervasyon yaptırmak isteyenlerden alınan 'Milliyet farkı' ücreti gündem yarattı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan iddialar sonrası Kültür ve Turizm Bakanlığı harekete geçti. Söz konusu skandal iddialarla ilgili gazeteci Fatih Portakal'dan ise çok sert bir tepki geldi. Portakal, "Aşağılık bir haber" ifadelerini kullandı.

Finans 30-04-24 06:44

Maden suyunda dışkı örneğine rastlandı! İsviçreli Nestle 2 milyon Perrier şişesini imha etti

Fransa'daki maden suyu krizi yeni bir boyuta ulaştı. İsviçre firması Nestle, işlettiği kuyulardan birinde dışkı bakterisi bulunması nedeniyle Perrier markalı iki milyon şişeyi imha etti. Durumun sebebi olarak ise Mart ayında bölgeyi vuran Monica fırtınası sırasında yaşanan yoğun yağışların olduğu kaydedildi.

Finans 27-04-24 10:57

Son dakika: Lokanta ve kafelerde, yiyecek ve içecek KDV oranları artırıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı

Son dakika haberi: Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10'a, yüzde 18 olan KDV, yüzde 20'ye çıkarıldı. Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenlemeye göre, lokantaların hizmetlerini, et, su, meyve suyu gibi gıda malzemesi satışı göstererek yüzde 10 yerine yüzde 1 KDV ile faturalandırmasının önüne geçilecek.

Finans 27-04-24 01:17

Fatih Portakal AYM'deki 'cübbe' görüntülerine 'Ben mi öğreteceğim?' deyip tepki gösterdi! 'Kimsenin önünde iliklenmesin diye düğmeleri yok'

Gazeteci Fatih Portakal, AYM'deki görüntülere hem yorumları hem de paylaşımıyla tepki gösterdi. AYM Başkanı Kadir Özkaya ve yeni üye Ömer Çınar'ın cübbelerinin önünü kapattıkları anlara dair yorum yapan Portakal "İlik olmamasının sebebi yargı kimseden emir almadığı, bağımsız olduğu için kimsenin önünde iliklenmesin diye cübbenin düğmeleri yoktur. Bunu ben mi öğreteceğim sizlere ya?" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 11:28

Sana zindelik verecek 3 detoks suyu tarifi

Detoks programları son dönemin en popüler sağlıklı yaşam trendlerinden bir tanesi. Her ihtiyaca ve her beklentiye yönelik farklı detoks suyu tarifleri bulunabiliyor. Özellikle bazıları, gün içinde herkesin ihtiyaç duyduğu enerjiyi geri kazandırarak zindelik veriyor. Sizin için zindelik verecek 3 detoks suyu tarifini ayrıntılarıyla anlattık. Enerjinizin düştüğünü düşündüğünüz ya da yoğun geçecek bir güne başlayacağınız zamanlarda tüketerek kendinizi çok daha dinç hissedebilirsiniz.

Kadin 25-04-24 12:20