Uğur Poyraz Haberleri

CHP kurultayı canlı yayını karıştırdı! Poyraz'ın canlı yayında kullandığı kelime, Babüroğlu'nu sinirlendirdi, ortalık gerildi

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naim Babüroğlu'nun CHP'ye yönelik eleştirileri hukukçu Uğur Poyraz'ı kızdırdı. Canlı yayında bir anda tansiyon yükselirken Poyraz'ın hitap ederken kullandığı kelime gerilimi daha da tırmandırdı. Bunun üzerine Babüroğlu, "Bu tartışma seviyesini de uygun görmüyorum. Benim tarzım değil bu" diyerek tepki gösterdi.

Haber 09-11-2023 10:00

İYİ Parti'den çok konuşulacak Mansur Yavaş açıklaması! Herkes CHP diyordu... Canlı yayında duyunca ne diyeceklerini bilemediler

Yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapıp yapmayacağı merak edilen İYİ Parti'de çok konuşulacak bir açıklama geldi. İYİ Parti Ankara Milletvekili Uğur Poyraz, "CHP, Ankara'da Mansur Yavaş’ı aday gösterirse destekler misiniz?" sorusuna "Yavaş'ın hangi partiden aday olacağını nereden bileceğim" yanıtını verdi.

Haber 29-08-2023 08:24

'CHP ile ittfiak değiliz' demişti! İYİ Partili Uğur Poyraz'dan yeni açıklama

İYİ Partili Uğur Poyraz'dan gündem yaratan 'CHP ile şu anda bir ittifak değiliz' açıklaması sonrası yeni bir açıklama geldi. İttifak sürecinin seçim başladığında açıklanacağını belirten İYİ Partili Poyraz, "Bu sadece yasal bir tanım meselesi. Seçim dışı süreçteki birlikteliğimize ‘işbirliği’ denir. Biz zaten işbirliği halindeyiz." diye konuştu.

Haber 11-09-2022 07:48

Uğur Poyraz

Uğur Poyraz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uğur Poyraz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.