Walison Fonseca Haberleri

Survivor Walison elendi mi? Walison yarışlarda neden yok? Murat Ceylan konseyde açıkladı!

Survivor Walison bir süredir yarışlarda görünmüyordu. Chaby ile birlikte oyunlarda takımına destek veremeyen Walison'un elenip elenmediği, neden oyunlarda yer almadığı merak edildi. Survivor izleyicileri yarışmacının durumunu merak ediyorlar. Chaby, Kahramanmaraş depremleri öncesinde yayınlanan bölümde, sağlık sorunları nedeniyle adadan kendi isteği doğrultusunda ayrılmıştı. Peki Survivor Walison elendi mi? Walison yarışlarda neden yok? İşte ayrıntılar...

Magazin 2023-02-25 22:48:00

Survivor'da herkesi şoke eden ayrılık! Survivor 2023 gerçekten de gelmiş geçmiş en zor Survivor oldu!

Survivor'da şok bir ayrılık daha yaşandı. Bir süredir bazı yarışmacılar yarışlarda yoktu. Acun Ilıcalı hafta başında bir yarışmacının adadan ayrılabileceğinin sinyalini vermişti. Gönüllüler takımından Chaby ve Walison bir süredir oyunlarda yoktu. Beklenen haber bugün dokunulmazlık konseyinde geldi.

Magazin 2023-02-07 01:48:36

Survivor Walison neden yok? Survivor 2023 kim elendi? İşte Survivor Walison ile ilgili son gelişmeler

Survivor Walison neden yok yarışlarda merak edildi. İlgiyle izlenen yarışmada sempatik tavırları ve 'kırık' Türkçesiyle izleyicileri güldüren Walison bir süredir yarışlarda yer almıyor. MasterChef ile adını Türkiye'ye duyuran yarışmacının son durumu araştırılıyor. Peki Survivor Walison neden yok? Survivor 2023 kim elendi? İşte ayrıntılar...

Magazin 2023-02-05 01:37:37
ele

Survivor Walison kimdir, nereli? Survivor 2023 gönüller yarışmacısı MasterChef Walison kaç yaşında, eşi kim?

Survivor Walison Fonseca yarışmanın gönüllüler kadrosunda yer alıyor. Tanıdık bir isim olan Walison daha önce 20220 MasterChef yemek yarışmasına katılmıştı. Survivor yarışmasının seyircileri Walison Fonseca hakkında bazı detayları araştırıyorlar. Peki, Survivor Walison kimdir, nereli? Survivor 2023 gönüller yarışmacısı MasterChef Walison kaç yaşında, eşi kim?

Magazin 2023-01-26 00:06:18

Survivor yıldızı Walison'un Türk eşi güzelliğiyle nefes kesti! Bikinili pozlarına yorum yağdı

2020 yılında katıldığı MasterChef Türkiye ile milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Brezilyalı yıldız Walison Fonseca, şimdilerde Survivor ile adından söz ettiriyor. Özel yaşamıyla merak uyandıran Walison Fonseca'nın eşi Türk çıktı.

Magazin 16-01-23 09:45

SURVİVOR WALİSON KİMDİR, nereli, eşi kim? MasterChef Walison 2023 Survivor gönüllüler kadrosunda!

Walison Fonseca Survivor 2023 gönüllüler kadrosunda yer alan isimlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Aktörlük ve oyunculuk yapan Fonseca 2020 MasterChef yarışmasında da yarışmacı olarak yer almıştı. Yeniden karşımıza çıkan Survivor Walison kimdir, kaç yaşında? Survivor Walison aslen nereli, eşi kim? İşte hakkında tüm bilgiler...

Magazin 15-01-23 23:37

Son dakika: Fenerbahçe olmadı Galatasaray'a geliyor! İşte Cimbom'un muhtemel teknik direktör adayları

Son dakika transfer haberi... Eşref Hamamcıoğlu'nu 135 oy farkla geçerek Galatasaray'ın yeni başkanı olan Dursun Özbek ve ekibi yapılan ilk toplantıda teknik direktör konusunu masaya yatırdı. Domenec Torrent ile yola devam etmesi beklenmeyen Özbek yönetimi birçok ismi gündemine alırken flaş bir iddia ortaya atıldı. Buna göre daha önce Fenerbahçe'nin gündeminde de olan Paulo Fonseca da Galatasaray'ın muhtemel teknik direktör adayları arasında. İşte detaylar...

Spor 15-06-22 12:09

Newcastle United'da yeni aday Paulo Fonseca

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'da teknik direktörlüğe Paulo Fonseca'nın getirilebileceği belirtildi.

Spor 22-10-21 14:15

Instagram fotoğrafları dikkat çekmişti! İşte Masterchef Walison Fonseca'nın eşi ve kızı

MasterChef 2020'nin en dikkat çeken isimlerinden birisi de Brezilyalı model Walison Fonseca olmuştu. Fonseca ilgi çekici tavırları ile geçtiğimiz yıl MasterChef seyircileri tarafından oldukça konuşulmuştu. Walison Fonseca'nın eşi Melisa Pınar ve kızı Amaya Fonseca Instagram'ı aktif olarak kullanıyor. İşte Masterchef Walison Fonseca'nın eşi ve kızı...

Magazin 11-08-21 19:42

Fenerbahçe, Fonseca ile anlaştı iddiası

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adam Paulo Fonseca ile sözleşme imzalayacağı iddia edilmişti. Öte yandan, deneyimli hocanın menajerlik şirketinden yapılan açıklamada, "Paulo Fonseca'nın Fenerbahçe ile anlaştığına dair tüm haberler gerçek dışıdır. Portekizli teknik direktör ile Türk kulübü arasında herhangi bir görüşme olmamıştır" denildi.

Spor 30-06-21 12:11

Paulo Fonseca kimdir, nereli ve kaç yaşında? Paulo Fonseca yeni Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak?

Futbolseverler ve sarı lacivertli taraftarlar tarafından Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü merakla bekleniyor. Yeni teknik direktöre ilişkin kulüp tarafından yapılmış olan açıklamada anlaşma sağlanmış olmasına rağmen sözleşme konusunda bazı eksiklerin bulunduğu ve bu nedenle kısa süre içerisinde açıklamanın yapılacağı belirtilmişti. Paulo Fonseca'nın Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olacağı iddia edildi. Peki Paulo Fonseca kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte yanıtı...

Spor 29-06-21 18:57

Fenerbahçe'de gözler Paulo Fonseca'ya çevrildi

Fenerbahçe’nin teknik direktör adayları arasında yer alan Paulo Fonseca, Tottenham ile anlaşamadı. Bu durumda gözler yeniden Portekizli hocaya çevrildi.

Spor 18-06-21 09:07

MasterChef'ten elenen Walison Fonseca'dan ilk paylaşımlar! Türk eşi Melisa'dan sürpriz

MasterChef Türkiye'den elenen son isim Brezilyalı yarışmacı Walison Fonseca oldu. MasterChef'e veda eden Walison Fonseca Instagram sayfasından paylaşım yaptı. Şeflere ve seyircilere teşekkür eden Walison, "Şimdi daha Türk hissediyorum" dedi. Walison'un Türk eşi Melisa Pınar da eşine doğum günü sürprizi yaptı.

Magazin 12-10-20 20:37

Masterchef Walison Fonseca'nın Türk eşi Melisa bakın ne paylaştı

Masterchef'te elenen isim merak konusu oldu. Sefa, Ebru ve Walison'un son 3'e kaldığı bölümde Masterchef'e veda eden isim Walison Fonseca oldu. Walison Fonseca'nın Türk eşi Melisa Pınar paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 12-10-20 10:12

MasterChef'ten elenen Walison Fonseca kimdir? MasterChef Walison nereli? Evli mi, eşi kim? İşte hayat hikayesi

MasterChef Türkiye'den son elenen isim Brezilyalı Walison Fonseca oldu. Walison Fonseca, MasterChef Türkiye'de eleme turundaki ikinci aşamada hamsi kuşu yaparak yarıştı. Ancak Walison'un tabağı diğer yarışmacılar Ebru ve Sefa'ya göre daha başarısız bulundu ve yarışmaya veda etti. Walison geçtiğimiz haftalarda MasterChef'e yedeklerden katılmıştı. Peki Walison Fonseca kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte MasterChef Walison Fonseca hakkında merak edilenler ve hayat hikayesi

Magazin 12-10-20 00:19

'Sana kucak dansı yapacağız' diye odaya çağırıp vahşice öldürdüler

Portekiz'in Tavira kentinde yaşayan Maria Malveiro ve Mariana Fonseca isimli eşcinsel çift, Diogo Goncalves isimli otel görevlisini öldürüp cesedini parçaladı. Genç kadınlar "Kucak dansı yapacağız" diyerek kandırdıkları görevlinin banka hesabından 80 bin dolar çaldı.

Haber 28-09-20 17:53

Masterchef Walison Fonseca'nın Türk eşi Melisa Pınar pozlarıyla olay oldu

Masterchef Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacılarından Walison Fonseca'nın Türk eşi Melisa Pınar merak konusu oldu. Biscolata erkeği olan Walison Fonseca'ın eşinin paylaşımları sosyal medyada beğeni topladı.

Magazin 25-09-20 09:29

Walison Fonseca MasterChef'ten ayrılacak mı? MasterChef Walison Fonseca kimdir?

MasterChef Türkiye'ye yedeklerden katılan Brezilyalı yarışmacı Walison Fonseca son bölümdeki konuşmalarıyla kafaları karıştırdı. Yarışmanın zorluğundan ve Türkçe'yi tam konuşamadığını bahseden Walison Fonseca arkadaşlarına yarışmadan ayrılmak istediğini söyledi. Oyundan sonra ise şefler, Walison Fonseca ile konuştu. Ancak Walison daha sonra ise yarışmada kalmak istediğini söyledi. Peki Walison Fonseca kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? MasterChef Walison Fonseca hakkında merak edilenler.

Magazin 25-09-20 02:11

MasterChef Walison Fonseca kimdir? MasterChef Walison nereli? Evli mi, eşi kim? İşte hayat hikayesi

Walison Fonseca MasterChef Türkiye'nin yeni yarışmacısı oldu. MasterChef'e yedeklerden katılan Brezilyalı Walison Fonseca, final turunda elenerek veda etmişti. MasterChef macerasına yeniden başlayan Walison Fonseca'nın hayat hikayesi de merak konusu oldu. Eşi de Türk olan Walison Fonseca kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte MasterChef’in yeni yarışmacısı Walison Fonseca hakkında merak edilenler.

Magazin 21-09-20 21:33

MasterChef Walison Fonseca kimdir? MasterChef'in yeni yarışmacısı Brezilyalı Walison Fonseca ne iş yapıyor?

MasterChef Walison, yeni haftanın yedeklerden ana kadroya giren yarışmacısı oldu. MasterChef Türkiye’nin ilk elemelerinde dikkat çeken yarışmacı, final turunu geçememişti. Peki Walison Fonseca kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte MasterChef’in yeni yarışmacısı Walison Fonseca hakkında merak edilenler.

Magazin 21-09-20 01:40

MasterChef Walison Fonseca kimdir? MasterChef Türkiye'nin Brezilyalı yarışmacısı Walison ne iş yapıyor kaç yaşında?

Walison Fonseca, MasterChef Türkiye yarışmasında dikkat çeken isimlerden biri oldu. Brezilyalı aktör ve model Walison Fonseca, MasterChef'te üst tura kalmayı başardı. Yakışıklığı ile dikkat çeken Walison Fonseca 34 yaşında Türk kızı Melisa Pınar ile evli ve bir kız babası. Peki, Walison Fonseca kimdir, kaç yaşında? Brezilyalı yarışmacı Walison Fonseca ne iş yapıyor?

Magazin 10-08-20 23:55

Gianluca Vacchi-Sharon Fonseca çiftinden müjdeli haber

Bir süredir model Sharon Fonseca ile aşk yaşayan İtalyan iş adamı ve Instagram fenomeni Gianluca Vacchi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla baba olacağını duyurdu. Vacchi, paylaşımına "Bize verdiğin bu sevgi için çok teşekkürler. Hayata, bize verdiği bu güzel hediye için minnettarız" notunu düştü.

Magazin 13-05-20 15:38

İş adamı Mehmet Dereli sevgilisinin sperm bankasından hamile kaldığı haberlerini doğruladı

Sevgilisinin sperm bankasına başvurup hamile kalmasına izin veren 61 yaşındaki ünlü ve sosyetik iş insanı Mehmet Dereli, sevgilisi Elaine Fonseca ile görüntülendi. Dereli, sevgilisinin kendisinden hamile kalmadığı iddialarını doğruladı.

Magazin 26-02-20 13:39

Roma derbisinin ardından Cengiz Ünder'e övgü dolu sözler

Roma'da forma giyen milli oyuncu Cengiz Ünder'in, Lazio ile oynanan derbideki performansı övgü topladı. Roma'nın hocası Paulo Fonseca, "O, defansif anlamda da çok iyi çalıştı. Onun gösterdiği bu performanstan memnunum. Hücumda zaten her zaman çok iyi. Çok iyi bir maç oynadı" ifadelerini kullandı. Lazio teknik direktörü Simeone Inzaghi ise "Cengiz Ünder, çok iyi bir maç çıkardı" diyerek, genç oyuncu için övgü dolu sözler sarf etti.

Spor 27-01-20 00:14

Fonseca, açıkladı! Cengiz Ünder ayrılacak mı?

Roma Teknik Direktörü Paulo Fonseca, Cengiz Ünder'in hakkında çıkan transfer iddialarını yanıtladı.

Spor 04-01-20 23:21

Sampdoria, Cengiz Ünder'in peşinde! Roma'dan ayrılabilir

Roma'da Fonseca ile pek yıldızı barışmayan Cengiz Ünder'i Sampdoria istiyor.

Spor 12-12-19 08:36

Fonseca: Cengiz Ünder, kendisini geliştirmek zorunda

Roma'nın Portekizli teknik direktörü Fonseca, sakatlıktan yeni çıkan Cengiz Ünder'in son maçlardaki performansı üzerine, "Ünder, kendisini geliştirmek zorunda" dedi.

Spor 05-12-19 23:54

Paulo Fonseca: Maçın zorluğunu biliyorduk

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5'inci maçında Başakşehir kendi sahasında Roma'ya 3-0 mağlup olurken, müsabakanın ardından Roma Teknik Direktörü Paulo Fonseca basın toplantısına katıldı.

Spor 29-11-19 00:01

Maçın ardından

Roma Teknik Direktörü Paulo Fonseca: "Maçın zorluğunu biliyorduk, gruptan çıkmak, yolumuza devam etmek için maçı kazanmamız gerekiyordu. Takımımız bunun bilinciyle oynadı, oyuncularımız üzerlerine düşen görevi yerine getirdi"

Spor 28-11-19 23:53

Paulo Fonseca: “Bugün güçlü bir Roma gördük ve 3 gol attık”

Roma Teknik Direktörü Paulo Fonseca, hayalindeki Roma’nın çok daha iyi olduğunu belirterek, “Onun için çalışıyoruz.

Spor 28-11-19 23:51

Paulo Fonseca: Yarınki maçta amacımız kazanmak

Roma Teknik Direktörü Paulo Fonseca, "Herhangi bir maça olduğu gibi yarın da maça kazanmak için çıkacağız, amacımız kazanmak" dedi.

Spor 28-11-19 01:40

Paulo Fonseca: Oyuncularıma güveniyorum

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5. hafta maçında Medipol Başakşehir'e konuk olacak Roma'nın teknik direktörü Paulo Fonseca, iki takımın da kazanmak istediğini ancak galibiyet adına oyuncularına güvendiğini söyledi.

Spor 27-11-19 21:13

Paulo Fonseca: “Sahaya kazanmak için çıkacağız”

Roma Teknik Direktörü Paulo Fonseca, Medipol Başakşehir maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5.

Spor 27-11-19 21:05

Paulo Fonseca: Yarınki maçta amacımız kazanmak

Roma Teknik Direktörü Paulo Fonseca, "Herhangi bir maça olduğu gibi yarın da maça kazanmak için çıkacağız, amacımız kazanmak" dedi.

Spor 27-11-19 20:53

California'da iki cinayet zanlısı, tuvaletin tavanını delerek kaçtı

ABD'nin California eyaletinde iki cinayet zanlısının tuvaletin tavanında 55 santimetrelik delik açarak kaçtıkları açıklandı. Salinas polisi, farklı cinayetlerden yargılanmayı bekleyen 21 yaşındaki Santos Samuel Fonseca ve 20 yaşındaki Jonathan Salazar'ın hapishanenin "kör noktasını" bulduklarını söyledi.

Haber 06-11-19 10:38

Paulo Fonseca'dan Mert Çetin'e övgü

Roma teknik direktörü Paulo Fonseca, takıma sezon başında transfer olan Mert Çetin'in başarılı bir oyuncu olduğunu ve takımda yer edinme imkanının olduğunu söyledi.

Spor 01-11-19 20:42

Fonseca'dan Mert Çetin'e övgü

Roma Teknik Direktörü Paulo Fonseca: - "Takımda yer edinme imkanı var. Başarılı bir oyuncu her gün kendini geliştiriyor"

Spor 01-11-19 20:05

Roma'dan Cengiz Ünder ve asker selamı açıklaması

Roma teknik direktörü Paulo Fonseca, Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek için asker selamı paylaşımı yapan Cengiz Ünder'le ilgili konuştu. Fonseca, "Cengiz hakkında kendi içimizde neler konuştuğumuzu sizlere söylemeyeceğim. Sadece şunu söyleyebilirim ki futbol ve siyaset aynı yatakta uyuyamaz" dedi.

Spor 19-10-19 20:44

Paulo Fonseca: Başakşehir'e karşı sürpriz yaşamak istemiyoruz

Roma Teknik Direktörü Paulo Fonseca, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Başakşehir, Arda Turan, Skrtel, Robinho gibi tecrübeli ve kariyeri olan oyunculara sahip. Dikkat etmemiz gereken bir takım konumundalar. Kendi liglerinde sürekli olarak sıkı bir şampiyonluk yarışında kupayı kazanmak için mücadele ediyorlar. Sürpriz yaşamak istemiyoruz” dedi.

Spor 18-09-19 17:12

Roma-Medipol Başakşehir maçına doğru

Roma Teknik Direktörü Paulo Fonseca: -"(Medipol Başakşehir) Herhangi bir sürprizle karşılaşmamak için tüm dikkatimizi vermemiz gereken bir takım"

Spor 18-09-19 16:10

Cengiz Ünder'den Roma'ya Şampiyonlar Ligi hedefi

Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder: "Şampiyonlar Ligi'ne gideceğimizi düşünüyorum. Çünkü biz bunu hak ediyoruz" - "Geçen yıl geçirdiğim sakatlık beni çok etkiledi" - "Fonseca takıma geldiği ilk günden önemli mesajlar verdi. İzlenimim son derece kararlı olduğudur"

Spor 17-07-19 20:10

Antalya Akra Caz Festivali’nde Havana rüzgarı esti

Caz müziğin dünyaca ünlü isimlerini Antalya’da buluşturan Antalya Akra Caz Festivali, ikinci gecesinde Kübalı caz piyanisti Roberto Fonseca’yı sahnesinde konuk etti.Akra Hotels’de gerçekleşen Havana Gecesi’nde Roberto Fonseca eğlenceli dansları ve parçalarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yurthaber 21-06-19 10:50

Kübalı caz piyanisti Fonseca, Antalya'da konser verdi

Kübalı caz piyanisti Fonseca, Antalya'da konser verdi

Yurthaber 20-06-19 23:06

Shakhtar Donetsk'in yeni hocası Luis Castro oldu

Paulo Fonseca ile yollarını ayıran Shakhtar Donetsk, yeni teknik direktörünü buldu. Ukrayna temsilcisi, Luis Castro ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 12-06-19 17:49

Roma'nın yeni hocası Paulo Fonseca!

Milli futbolcu Cengiz Ünder'in de forma giydiği İtalya Birinci Ligi kulübü Roma, teknik direktörlüğe Paulo Fonseca'yı getirdi.

Spor 11-06-19 12:08

Roma'yı Fonseca çalıştıracak

Milli futbolcu Cengiz Ünder'in de forma giydiği İtalyan takımı Roma, Portekizli teknik direktör Fonseca ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı

Spor 11-06-19 12:00

Roma'nın Paulo Fonseca ile anlaştığı iddia edildi

Serie A ekiplerinden Roma, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma'nın, ilk tercihinin Paulo Fonseca olduğu ve görüşmelerde önemli bir aşama kaydedildiği belirtildi.

Spor 05-06-19 12:38

Roberto Fonseca, Antalya'da konser verecek

Roberto Fonseca, Antalya'da konser verecek

Haber 02-05-19 17:02

Dakar Büyükelçisi Civaner, Cabo Verde Cumhurbaşkanına güven mektubunu sundu

Cabo Verde'ye akredite Nihat Civaner, Cumhurbaşkanı Jorge Carlos Fonseca tarafından kabul edildi

Haber 08-06-18 03:08