Cukurambardaki Vergi Dairesi Baskanliginda Meydana Gelen Patlama Haberleri

Bolu'da sunta fabrikasının ham madde silosunda patlama meydana geldi! 3 işçi yaralandı

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, sunta fabrikasının ham madde silosunda meydana gelen patlamada 3 işçi yaralandı. Patlama anı güvenlik kamerasına da anbean yansıdı.

Haber 2024-04-08 18:29:51

Güneş'te şiddetli patlama! Son 6 yılın en güçlüsü denildi, kritik uyarı geldi... Dikkat çeken 'Türkiye' detayı

Güneş'te şiddetli bir patlama meydana geldi. Ulusal Okyanus ve Atmosfer Dairesi (NOAA), jeomanyetik fırtına nedeniyle elektronik araçlarda problemler yaşanabileceği konusunda uyarırken, fırtınanın son 6 yılın en güçlü örneği olduğu söyleniyor! Aynı zamanda bu fırtınayla ilgili bir de Türkiye detayı var.

Haber 2024-03-25 09:56:35

Isparta uçak kazası dosyası 17 yıl sonra kapandı

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, Isparta'da 2007'de meydana gelen 57 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasına ilişkin yeniden yargılanan dönemin Atlasjet Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Tuncay Mustafa Doğaner ile uçuş işletme sorumlusu Mehmet Şerif Erbilgin'e "taksirle öldürme" suçundan verilen 5 yıl 10'ar ay hapis cezalarını onadı.

Yurthaber 2024-03-11 11:03:25

İstanbul'da akaryakıt tankerinde patlama: 1 kişi hayatını kaybetti, 3 yaralı

Ataşehir'de, dinlenme tesisinde bulunan akaryakıt tankerinde meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Haber 2024-03-04 11:43:05

Elazığ'da madende patlama! Yaralılar var

Elazığ'da özel bir şirkete ait bakır madeni ocağında meydana gelen patlama meydana geldi. Olayda 2 işçi yaralandı.

Haber 23-01-24 18:38

Gümrük bekleme süresi uzadı, vergi oranları arttı! TİAD’tan imalat sanayi için kayıp uyarısı

Dünya genelinde yaşanan ekonomik sorunlar başta olmak üzere, Türkiye’de meydana gelen doğal afetler, çevre ülkelerde devam eden savaşlar ve başka pek çok nedenle 2023 yılında ihracat olumsuz etkilendi. 2024 yılı ile birlikte ihracatta büyüme beklentisi olan sanayiciler ise, yeni yıl ile birlikte yapılan bazı düzenlemeler nedeniyle hayal kırıklığına uğradı. TİAD’tan yapılan açıklamada, “Gümrük bekleme süresinin normale göre çok uzaması, Türkiye imalat sanayii için “kayıpları” ifade ediyor”denildi

Finans 17-01-24 10:32

Yer: İzlanda! Kasabaya ulaşan lavlar havadan görüntülendi

İzlanda’da Reykjanes Yarımadası’ndaki yanardağda dün meydana gelen patlama dehşet dolu anlara neden oldu. Patlamanın etkisiyle lavlar evlere ulaştı. Kasabaya ulaşan lavlar havadan görüntülendi.

Haber 16-01-24 01:22

İzlanda cehennemi yaşıyor: Alevler kasabayı yuttu! Başbakan'dan kritik uyarı: Durum çok ciddi

İzlanda'nın güneybatısındaki Reykjanes Yarımadası'ndaki Grindavik şehrinde yanardağ patlaması meydana geldi. Patlama sonrası lavlar, yerleşim yerlerindeki evleri adeta yutarken, bir işçi ise otoyolda oluşan yarığa düştü. Kayıp işçinin arama çalışmaları devam ediyor. Bir ay içinde ikinci kez yanardağ patlaması meydana gelen ülkede Başbakan Jakobsdottir, ülkedeki durumun çok ciddi olduğunu belirtti.

Haber 15-01-24 11:17

Gecenin karanlığını trafo patlaması böyle aydınlattı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde gecenin karanlığını bir trafoda meydana gelen patlama aydınlattı.

Yurthaber 24-11-23 07:51

Erzurum'da bir kafede patlama sonucu hasar oluştu

Erzurum'da bir kafede meydana gelen patlama hasara neden oldu.

Yurthaber 14-11-23 08:07

Hatay'da demir çelik fabrikasında patlama: Yaralılar var! Patlama anı ortaya çıktı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren bir demir çelik fabrikasında meydana gelen patlamada 13 işçi yaralandı. 2 işçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Patlama anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 08-11-23 17:28

Kimyasal atıkların bulunduğu geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde içerisinde kimyasal atıkların da bulunduğu geri dönüşüm tesisinde patlama neticesinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 06-10-23 07:38

Kocaeli’de reaksiyona giren kimyasal madde patladı, binalar boşaltıldı

Kocali’nin Körfez ilçesindeki boş bir dükkanda alüminyum fosfit ile suyun tepkimeye girmesi neticesinde meydana gelen patlama mahalleliyi sokağa döktü.

Yurthaber 05-10-23 07:44

Kocaeli bir dükkanda meydana gelen patlama hasara neden oldu

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki bir dükkan, içerisinde muhafaza edilen kimyasal maddenin reaksiyona girmesiyle yaşanan patlamada hasar gördü.

Yurthaber 04-10-23 07:17

Son dakika | Ankara'da bombalı saldırı girişimi: Kızılay çevresinde patlama sesi duyuldu! Bakan Yerlikaya: 'Teröristlerden biri kendini patlattı, diğeri etkisiz hale getirildi'

Son dakika haberi: Ankara'nın Çankaya ilçesinde Kızılay çevresinde patlama gerçekleşti. Kızılay'da İçişleri Bakanlığı ve TBMM'ye yakın noktada meydana gelen patlama sonrası üst düzey güvenlik önlemleri alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulundu. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirildi" açıklamasında bulundu. Olay yerinden ilk görüntüler geldi. Ankara Emniyet Müdürlüğü vatandaşlara 'Panik olmayın' çağrısı yaptı.

Haber 01-10-23 09:51

Bahçelievler'deki patlamadan dram çıktı! Sipariş alırken ölüm yakaladı

Bahçelievler'deki patlamadan dram çıktı. Meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Ahmet Bal, Esenler Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ahmet Bal'ın içecek dağıtım şirketinde çalıştığı ve ürün siparişi almak için bayiye gittiği sırada patlama olduğu ortaya çıktı.

Haber 29-09-23 19:38

Doğalgaz patlaması neden olur? Doğalgaz patlamasının nedenleri nelerdir? Ankara'da 6 katlı bir binada patlama!

Doğalgaz patlaması neden olduğu, Ankara'da 6 katlı bir binada meydana gelen patlama nedeniyle merak edildi. Mamak ilçesinde 6 katlı bir binanın giriş katında gerçekleşen patlama sebebiyle 1 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. Peki, Doğalgaz patlaması neden olur? Doğalgaz patlamasının nedenleri nelerdir? İşte detaylar...

Haber 29-09-23 08:12

Son dakika | Ankara'daki bir evde doğal gaz patlaması! Acı haber haber geldi

Son dakika haberi: Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir binanın giriş katında patlama meydana geldi. Gelen ilk bilgilere göre patlamanın doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilirken, bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili Ankara Valiliği'nden açıklama geldi.

Haber 29-09-23 07:57

Alev alev yanan araçta meydana gelen patlama anındaki panik kamerada

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde park halindeki bir araç alev alev yandı, araçta meydana gelen patlama anında vatandaşların yaşadığı panikse kameraya yansıdı.

Yurthaber 21-09-23 07:42

Afyonkarahisar'da gizemli olay! Çıkan ses kulakları sağır etti, deprem oluyor zannedip sokağa döküldüler

Afyonkarahisar'da 4 katlı bir binanın giriş katındaki dairede patlama meydana geldi. İlk verilere göre patlamanın doğal gaz kaynaklı olmadığı tespit edilirken, bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri ve bomba imha uzmanları ise detaylı bir inceleme yaptı. Patlamanın yaşandığı dairenin yanındaki binalarda oturanlar çok şiddetli bir ses duyduklarını ve deprem olduğunu düşünerek dışarı çıktıklarını açıkladı.

Haber 24-08-23 23:44

Bodrum'da içme suyu isale hattında meydana gelen patlama nedeniyle yol çöktü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde içme suyu isale hattında meydana gelen patlama nedeniyle kara yolu çöktü.

Yurthaber 17-08-23 07:38

Patlama anı kamerada! 3 ev yıkıldı, onlarcası hasar gördü... 1’i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Pensilvanya eyaletinin Plum bölgesinde meydana gelen patlamada 3 ev yerle bir olurken sokakta bulunan onlarca mülk hasra gördü. Patlamada 1’i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti. Sokağı enkaza çeviren patlamaya ait görüntüler komşu evin kapısının önünde bulunan kameraya yansıdı.

Trend 14-08-23 11:16

Bodrum'da içme suyu ana isale hattındaki patlama güvenlik kamerasına yansıdı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dün içme suyu ana isale hattında meydana gelen patlamaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Yurthaber 09-08-23 15:28

Buğday deposundaki patlama fiyatları etkileyecek mi? Açıklama geldi: ‘Türkiye için oldukça sınırlı…’

Kocaeli'de TMO silosundaki patlamanın hububat fiyatlarını etkileyip etkilemeyeceği merak edilirken Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Ali Kırali konuya ilişkin açıklamada bulundu. "Patlama meydana gelen depolarda bulunan ve etkilenen hububat stok miktarı Türkiye için oldukça sınırlı bir rakamdır" diyen Kırali, “Bu elim kaza nedeniyle iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesi mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

Finans 08-08-23 13:38

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi 8 milyon ton stok yok oldu iddiasını yalanladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) Derince'deki silosunda meydana gelen patlama ile ilgili olarak sosyal medyada yer alan, "8 milyon ton stok yok oldu" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

Yurthaber 08-08-23 10:05

Menemen'de ana isale hattının patlaması su baskınlarına neden oldu

İzmir'in Menemen ilçesinde ana isale hattında meydana gelen patlama nedeniyle iki mahallede su baskınları yaşandı.

Yurthaber 07-08-23 07:20

Tayland'da havai fişek deposu patladı! Ortalık savaş alanına döndü: 9 ölü, 115 yaralı...

Tayland'ın Narathiwat eyaletinde bir havai fişek deposunda meydana gelen patlama da 9 kişi hayatını kaybederken 115 kişi ise yaralandı.

Haber 29-07-23 17:45

Doğal gaz hattında korkunç patlama: Yol resmen ikiye yarıldı! 1 ölü 48 yaralı...

Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde doğal gaz hattında meydana gelen sızıntıdan kaynaklı olduğu düşünülen bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası ortaya çıkan görüntülerde yolun ikiyi ayrıldığı ve park etmiş araçların havaya uçtuğu görüldü. Olay sonrası 1 kişi ölürken 48 kişi ise yaralandı.

Haber 21-07-23 16:23

Elektrik panosu patladı, çıkan kıvılcımlar sokağı böyle aydınlattı

Maltepe’de inşaat halinde olan binada bulunan elektrik panosunda meydana gelen patlama kısa süreli paniğe yol açtı.

Yurthaber 21-07-23 08:23

Diyarbakır’da aydınlatma panosunda patlama: 2 yaralı

Diyarbakır’da 2 elektrik teknisyeni, aydınlatma panosunda bakım ve onarım yaptıkları sırada meydana gelen patlama sonucu yaralandı.

Yurthaber 18-07-23 13:13

Beyoğlu'nda korkutan patlama! Sesi duyan kendini dışarı attı

Beyoğlu'nda 5 katlı binanın bahçesinde meydana gelen patlama büyük korku yarattı. Patlama sesini duyan sokak sakinleri kendilerini dışarı atarken, ihbar üzerine polis alarma geçti. Kur'an kursunun duvarında hasar oluşturan patlamanın nedenini belirleyebilmek için olay yerinde ve çevresinde çalışmalar devam ediyor. İşte detaylar...

Haber 18-07-23 13:00

Beyoğlu'nda bir binanın bahçesinde meydana gelen patlama paniğe neden oldu

Beyoğlu'nda bir binanın bahçesinde meydana gelen patlama paniğe neden oldu.

Yurthaber 18-07-23 07:16

Beyoğlu'nda binanın bahçesinde patlama! Çok sayıda ekip sevk edildi

İstanbul Beyoğlu'nda bir binanın bahçesinde patlama meydana geldi. Mahalleli durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, patlamanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor.

Haber 18-07-23 06:28

Ordu’daki heyelanda ana su borusu patladı! O anlar kamerada

Ordu’nun Altınordu ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen heyelanda ilçenin içme suyu ihtiyacının karşılandığı ana isale hattı patladı. Hattın patlama anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 10-07-23 20:59

Bütçeye maliyeti belli oldu! MTV detayı dikkat çekti... Milyonların gözü orada: Komisyonda görüşmeler başladı! Memur maaşı zammı, vergi düzenlemeleri...

En düşük memur maaşının 22 bin 17 liraya çıkarılması ile bazı vergi artışlarını öngören "6 Şubat 2023 Tarihinde Meydana Gelen Depremlerin Yol Açtığı Ekonomik Kayıpların Telafisi İçin Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi İhdası ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi"nin görüşmeleri, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başladı. Memur zammının bütçeye maliyeti ve MTV'nin geliri de belli oldu. Ayrıca CHP'nin ek MTV'yi AYM'ye götüreceği öğrenildi.

Finans 07-07-23 15:41

Ankara'da temizlik maddesi üretilen fabrikada patlama! 1 yaralı

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde temizlik maddeleri üretilen fabrikada meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber 05-07-23 13:38

Trabzon'da sabah saatlerinde 'patlama' paniği! 1 kişi hayatını kaybetti, Vali Ustaoğlu olay yerinden açıklama yaptı

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sabah saatlerinde endüstriyel temizlik tesisinde patlama meydana geldi. Patlamada Afganistan uyruklu H. Ajmal Mustaki olay yerinde yaşamını yitirdi. Patlamanın nedeninin buhar kazanındaki basınç olduğu belirtiliyor. Olay yerine gelen Vali İsmail Ustaoğlu, patlamanın nedeninin detaylı olarak araştırılacağını vurguladı.

Haber 03-07-23 10:53

Diyarbakır'da korkutan patlama sesleri: Sebebi belli oldu!

Diyarbakır'da bir atık depolama tesisinde çıkan yangında mütemadiyen meydana gelen patlamalar vatandaşları korkuttu. Olayda ölen veya yaralanan kimsenin olmadığı ifade edilirken patlama sesleri kentin dört bir yanından duyuldu.

Haber 27-06-23 09:50

Akaryakıt istasyonunda otomobildeki patlama anı güvenlik kamerasında

Giresun'da akaryakıt istasyonunda bir otomobilde meydana gelen patlama, güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 25-05-23 15:34

Son dakika: Esenler'de oto tamircisinde patlama! Ekipler sevk edildi... Yaralılar var

Son dakika haberi... Esenler'de bir otomobil tamirhanesinde LPG tankı değişim esnasında meydana gelen patlamada biri çocuk 5 kişi yaralandı. Patlama anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

Haber 24-05-23 17:51

Çorum'da patlama meydana gelen otomobildeki 3 kişi yaralandı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde otomobilde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 24-04-23 07:43

İstanbul'da hareketli dakikalar! 6 katlı bina çökme riski nedeniyle boşaltıldı

Bahçelievler'de 6 katlı bina çökme riski nedeniyle boşaltıldı. Bina sakinlerinin bodrum kattaki kolonlardan gelen sesler nedeniyle binayı boşalttığı öğrenildi. Binanın kolonlarında meydana gelen patlama ise iş yeri çalışanı tarafından görüntülendi.

Haber 13-04-23 21:35

Pakistan'da pazarda patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Pakistan'ın Ketta şehrindeki Qandhari pazarında meydana gelen patlamada en az 4 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

Haber 10-04-23 16:04

Rusya'da bir kafede patlama! Putin yanlısı askeri blog yazarı Tatarskiy öldü... Dikkat çeken 'bomba' detayı

Rusya'nın St. Petersburg kentinde bir kafede meydana gelen patlamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yanlısı askeri blog yazarı Vladen Tatarskiy hayatını kaybetti, 16 kişi de yaralandı. Öte yandan Rusya'nın Ukrayna politikasına desteğiyle bilinen Tatarskiy'nin bir videoda sarf ettiği, "Herkesi yeneceğiz, herkesi öldüreceğiz, ihtiyacımız olan herkesi soyacağız. Her şey istediğimiz gibi olacak." ifadeleri yeniden gündem oldu. İşte haberin detayları...

Haber 02-04-23 21:09

Kırklareli'nde cam fabrikasında meydana gelen patlama hasara neden oldu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir cam fabrikasında meydana gelen patlama hasara neden oldu.

Yurthaber 27-03-23 07:56

ABD’de çikolata fabrikasındaki korkunç patlama kamerada

ABD’nin Pennsylvania eyaletindeki bir çikolata fabrikasında meydana gelen patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 9 kişiye ise ulaşılamıyor.

Haber 25-03-23 11:09

Bangladeş’te korku dolu anlar! 7 katlı binada patlama yaşandı: 15 ölü, 100’den fazla yaralı

Bangladeş'in başkenti Dakka'da yedi katlı bir ticari binada meydana gelen patlamada 15 kişi hayatını kaybederken 100’den fazla kişinin de yaralandığı açıklandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi.

Trend 08-03-23 15:07

Hatay’da deprem sonrasında dehşete düşüren görüntü! Felaketin boyutunu gözler önüne serdi... Tarla ikiye bölündü

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki depremin sonrasında Hatay’da bir köydeki zeytin tarlasında 30 metre derinliğinde yaklaşık 200 metre genişliğinde dev bir yarık oluştu. Zeytin tarlası adeta ikiye bölünürken köylüler depremde büyük bir patlama sesinin duyulduğunu ve yeşil bir ışığın gözüktüğünü söyledi.

Trend 11-02-23 08:32

Hatay’da deprem sonrası dehşete düşüren görüntü! 30 metre derinliğinde, 200 metre genişliğinde...

Hatay’da deprem sonrası bir köydeki zeytin tarlasını ikiye bölen 30 metre derinliğinde yaklaşık 200 metre genişliğinde dev bir yarık oluştu. Bölge sakinleri depremde büyük bir patlama sesi duyduklarını söylerken, meydana gelen görüntü dehşete düşürdü.

Haber 10-02-23 18:15