Fi Yapi Haberleri

Sevgilisinin kendisini aldatıp aldatmadığını küçük bir internet ayarıyla kontrol etti! 'Tesadüfen buldum' dedi... Sosyal medyada gündem yarattı

Bir TikTok kullanıcısı sosyal medyadan yaptığı paylaşımında evdeki Wi-Fi ayarlarını karıştırarak öğrendiği bir durumu hayranlarıyla paylaştı. TikTok kullanıcısı, sevgilisinin internet kullanımına ve çevrimiçi ilgi alanlarına ışık tutacak bir teknoloji hilesini paylaştı.

Trend 2024-03-01 08:56:45

Şeytani ikiz saldırısı! Kafe ve restoranlarda bunu yaparken dikkat 'Banka hesap bilgileriniz çalınabilir, eviniz soyulabilir, çocuğunuz kaçırılabilir'

Kafelerde, restoranlarda ve otellerde ücretsiz şifresiz internet ağları oldukça yaygınlaşmış durumda. Ancak bu wi-fi ağları siber korsanların da gündeminde ve ciddi riskler barındırıyor. Tehlike saçan yeni yöntemin adı ise 'şeytani ikiz saldırısı'. Uzmanlar; o ağların hacker'lar tarafından taklit edilerek kurbanlarının o ağlara bağlanmasını beklediğini, sonrasında da tüm bilgilerin ele geçirildiğini söylüyor. Uzmanlar çarpıcı uyarılar yaparken alınabilecek önlemleri de açıkladı.

Finans 2024-02-21 10:38:38

GSB Wi-Fi nedir, nasıl kullanılır? GSB Wi-Fi’yi kimler kullanabilir?

Günümüzde genci yaşlısı fark etmeksizin birçok kişi internet kullanmaktadır. İnternet sayesinde gerek sosyal medya platformlarına giriş sağlanmakta gerek online alışveriş yapılabilmekte gerekse birçok önemli işlem herhangi bir yere gitmeden oturduğumuz yerden gerçekleşmektedir. Tüm işlemlerin yapılması kablosuz ağ olarak bilinen Wi-Fi sayesindedir. Kablosuz ağ ile ilgili GSB olarak isimlendirilen bir Wi-Fi hizmeti de mevcuttur. Peki, GSB Wi-Fi nedir, nasıl kullanılır?

Haber 2024-01-13 19:17:19

15 yaşındaki çocuk biletini gösteremediği için kondüktör tarafından yaka paça dışarı atıldı! Önce koltuktan kaldırdı sonra yerlerde sürükledi

15 yaşındaki Marley, ikiz kız kardeşiyle birlikte okula giderken, zayıf Wi-Fi bağlantısı nedeniyle bilet gösteremediği iddiasıyla kondüktör tarafından trenden atıldı. Koltuktan kaldırılan küçük çocuk yerlerde sürüklenirken ikiz kardeşi de o anları saniye saniye cep telefonuyla kaydetti.

Trend 2023-11-25 09:35:39

İbn-i Sina'nın yüz yıllık gizli reçetesi ortaya çıktı! Sadece bir kaşığı öksürüğü anında kesiyor

İslam dünyasının önemli alimleri arasında yer alan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa da reçeteleriyle çözüm bulmuş. Bu gizli reçetelerden biri daha ortaya çıktı. İbn-i Sina'nın ''El Kanun Fi' Tıbb’’ eserinde bahsettiği bu tarifler öksürüğünüzü anında kesecek.

Kadin 13-11-23 08:51

WiFi şifresi öğrenme - WiFi şifresini nereden öğrenebilirim?

Tam anlamı ile açılımı Wireless Fidelity olan Wi – Fi bağlantıları kendi aralarında ikiye ayrılır. Wan ve Lan adı verilen bağlantılar farklı özelliklere sahiptir. WLAN olarak da anılan bağlantı Kablosuz Yerel Ağ anlamına gelir. Wan bağlantılar ise binalar arasında kablo bağlantısı yetersiz ise kablosuz cihazlar yardımı ile bağlantı sağlanır. Şifreleme ile güvenlik sağlanan Wi – Fi ağlarında şifre bazen unutulabilir ya da otomatik olarak bağlanan şifrenin ne olduğuna bakılması gerekebilir.

Haber 29-10-23 23:05

Eski İtalya Başbakanı Berlusconi hastaneden taburcu edildi

Eski İtalya Başbakanı ve halihazırda iktidarın küçük ortağı konumundaki Forza Italia (FI) partisinin lideri Silvio Berlusconi, hafta başında kontrol maksatlı kaldırıldığı Milano'daki San Raffaele Hastanesinden taburcu edildi.

Haber 30-03-23 17:26

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı

Eski İtalya Başbakanı ve halihazırda iktidarın küçük ortağı konumundaki Forza Italia (FI) partisinin lideri Silvio Berlusconi'nin dün akşam Milano'da hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Haber 28-03-23 21:13

SON DAKİKA | Sinan Ateş cinayetinde tutuklu avukat Serdar Öktem'in ifadesi ortaya çıktı! 'Hafızamı kaybettim'

Son dakika haberi: Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayetiyle ilgili tutuklanan avukat Serdar Öktem'in ifadesi ortaya çıktı. Öktem'in ifadesinde, yakın zamanda koronavirüs geçirdiği için hafızı kaybı yaşadığını ve incelemeye alınacak telefonunun açılış şifresini hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Tetikçiyi olay yerinden kaçırdığı iddia edilen Vedat Balkaya'nın üstünde ise Wi-Fi cihazı ele geçirildi.

Haber 02-02-23 17:50

iPhone 14'teki özellik Android telefonlara da gelecek! Telefon çekmese de iletişim kurulabilecek

Apple, iPhone 14 ailesiyle uydu bağlantısı özelliğini sundu. Apple'ın "Uydu ile Acil SOS özelliği" dediği bu özellik, kapsama alanı dışındayken acil servise kısa mesaj göndermeyi sağlıyor. Böylece telefonun çekmediği veya Wi-Fi ve hücresel bağlantının olmadığı yerlerde iletişime geçilebiliyor. Bu özellik, şimdi Android üreticilerini de harekete geçirdi. Kurulan yeni bir ortaklık sayesinde bu yılın sonuna doğru üst model Android telefonlara da uydu bağlantısı özelliği getirilecek.

Haber 06-01-23 11:58

Sinema keyfini evinize taşımanızı sağlayacak 2022'nin en iyi televizyonları

Mükemmel bir seyir keyfi yaşamak için harika bir televizyona ihtiyacınız var. 4K görüntü kalitesi, canlı renkleri, Wi-Fi özelliği ve çok daha fazlasına sahip bir televizyon ile sinema keyfini evinize taşımanız mümkün. Üstün görüntü ve ses kalitesiyle hem oyun oynayabileceğiniz hem dizi, film izleyebileceğiniz 2022'nin en iyi TV modellerini sizler için listeledik.

Haber 23-12-22 14:44

Kullanıcılar şikayet etti: Bazı iPhone'larda Wi-Fi sorunu yaşanıyor!

Bazı iPhone kullanıcıları Wi-Fi sorunu yaşadığını dile getiriyor. Kullanıcıların Reddit, Twitter ve Apple destek forumlarında paylaştıkları raporlara göre bazı iPhone'larda Wi-Fi bağlantısı kesiliyor. Bunun arkasında ise geçtiğimiz günlerde yayınlanan iOS 16.1 güncellemesinin olduğu öne sürülüyor.

Haber 28-10-22 11:18

İbn-i Sina tarifini yıllar önce verdi: Sadece bir kaşığı öksürüğü bıçak gibi kesiyor

Modern tıbbın babası olarak adlandırılan İbn-i Sina’nın tarifleri günümüzde de uygulanmaya devam ediyor. İbni Sina'nın birçok hastalık için oldukça etkili önerilerde bulunuyor. İbn-i Sina'nın bin yıl önce kaleme aldığı ‘’El Kanun Fi' Tıbb’’ eserinde bahsettiği tarifler her derde deva oluyor. Yazdığı en etkili tariflerden olan aşağıdaki karışım yaşadığınız sorunları bıçak gibi kesiyor.

Haber 24-10-22 08:01

Bakan Karaismailoğlu'ndan 6G'de Li-Fi açıklaması! Wi-Fi'nin yerine geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 15. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı'nda yaptığı konuşmada 6G haberleşme teknolojilerinde Li-Fi açıklaması yaptı. Bakan Karaismailoğlu, haberleşme uydularının sağlayacağı iletişim ortamında 6G haberleşme teknolojilerinde Wi-Fi yerine, Li-Fi, yani yüksek enerjili LED’lerle görünür ışıkla haberleşme teknolojileri kullanılacağını söyledi. Li-Fi ile Wi-Fi'ye göre çok daha hızlı veri aktarımı gerçekleştirilebiliyor.

Haber 19-10-22 13:37

IP adresi alınıyor hatası nedir, neden olur? IP adresi alınıyor hatası nasıl çözülür?

Akıllı telefon kullanıcıları zaman zaman kablosuz ağa bağlanmada birtakım sorunlar ile karşılaşmaktadır. İnternetin sürekli kesilmesi veya mobil cihazların Wi-Fi adresini görmemesi bağlantı hatalarından kaynaklıyken cihazın Wi-Fi adresini görmesine rağmen bağlantı süresinin uzun sürmesi IP yapılandırma hatası ile alakalıdır. IP adresi alınıyor hatası nedir, neden olur?

Haber 10-10-22 13:52

Telefondan Wi-Fi şifresi nasıl değiştirilir? Telefondan Wi-Fi şifresi değiştirme ve öğrenme adımları nelerdir?

İnternet, uzaktan çalışma modeliyle birlikte evlerin olmazsa olmazları arasında yerini aldı. İnternet özelliği bulunan cihazlarla modem arasında kablosuz olarak hızlıca bağlantı kurmaya yarayan Wi-Fi'lerde can alıcı nokta ise şifreler. Kullanıcılar, Wi-Fi şifresini sıkça unuttuğu için telefonlardan pratik şekilde Wi-Fi şifresi öğrenme ve değiştirme işlemlerini gerçekleştirmek istiyor. Peki telefondan Wi-Fi şifresi değiştirme ve öğrenme nasıl yapılır?

Haber 08-10-22 19:43

İnternet paylaşımı nasıl yapılır? Android ve iOS cihazlarda telefondan telefona internet nasıl bağlanır?

Mobil internet paylaşımı, özellikle dışarıda internet paketi bittiğinde sık kullanılan bir opsiyondur. Genellikle yakın çevreden istenen internet paylaşımı işlemi, iOS ve Android cihazlar için farklı şekilde yapılmaktadır. Bir telefondan diğer telefona Wi-Fi paylaşımı yapıldığında, tıpkı ev internetine bağlanır gibi paylaşım internete bağlanmak mümkündür. Başka telefonun internetine bağlanma işlemi nasıl yapılır?

Haber 08-10-22 19:42

Modem ismi değiştirme: Wi-Fi kullanıcı adı ve modem şifre bilgileri değiştirme adımları nelerdir?

Modem ismi değiştirme, modem kullanıcı arayüzünden yapılabilir. Modem ayarları üzerinden Wi-Fi adı değiştirme işleminden modem şifre değiştirme işlemine kadar tüm işlemler yapılmaktadır. Modem kullanıcı adı değiştirme için ise modem kullanıcı arayüzüne ulaştıktan sonra belirtilen adımları izlemek gerekir. Bu adımlar istenilen sonucu elde etmeyi sağlayacaktır. Modem ismi (kulanıcı adı) / Wi-fi adı değiştirme nasıl yapılır? Türk Telekom modem ve modem şifre değiştirme adımları nelerdir?

Haber 27-09-22 14:29

Adımları ile NFC İstanbul Kart yükleme: Telefondan NFC ile İstanbul Kart bakiye yükleme ödemesi nasıl yapılır?

İstanbul Kart yükleme için kullanılan NFC, Bluetooth ve Wi-Fi’ye nazaran daha zayıf güçlerde çalışır. Kısa mesafelerde kullanılabilir. Kablosuz paylaşım teknolojisi ile bu teknolojiye sahip cihazların Wi-Fi ya da Bluetooth’a gerek duymadan veri alışverişi yapmasını sağlamak amaçlanır. NFC ile temassız ödeme ve kartlara para yükleme işlemleri de gerçekleştirilebilir. NFC ile İstanbul Kart yükleme işlemi nasıl yapılır? Telefondan NFC ile İstanbul Kart ödeme adımları için yapılması gerekenler...

Haber 27-09-22 14:17

Modeme bağlı cihazları görme işlemi adımları: Aynı Wi-Fi ağına bağlı olanları nasıl görürüm?

İnternet sahipleri modeme bağlı cihazları görme yöntemlerini kullanarak internetlerini kontrol altında tutabilirler. Bilgisayarların veya telefonların genel ağa katılmasını sağlayan modemler, modülatör ve demodülatör sözcüklerinin kombinasyonu ile oluşur. Modemler, dijital veriyi analog veriye, karşı taraftan gelen analog veriyi dijital veriye çevirerek kullanırlar. Modeme bağlı cihazları görme işlemi için ne yapmak gerekir? Wi-Fi ağına kimlerin bağlı olduğunu görmek mümkün mü?

Haber 26-09-22 21:31

Adımları ile modemde geçmişe bakma: Wi-Fi modemden geçmişe bakma işlemi nasıl yapılır?

Modem geçmişine bakma internete erişim sağlayan herkesin yapmak isteyeceği bir işlendir. Tüm web sitesi ziyaretlerinde kayıt tutan modemler, verilerin hepsini depolar. Yalnızca arama motoru geçmişinde oluşmayan kayıtlar, bilgisayar dışında bağlı olduğunuz modemde bir geçmişiniz oluşabilir. Oluşan bu modem geçmişi görünür mü? Wİ-Fİ modem geçmişine nasıl bakılır? Modemde geçmişe bakma için nasıl bir yol izlenmelidir?

Haber 26-09-22 20:40

CS GO ping düşürme kodu nedir, nasıl kullanılır? CS GO ping kaç olmalı, nasıl düşürülür?

CS GO ping sorunu, oyunda en sık rastlanan sorunlardan biridir. Wi-Fi sorunu olarak da bilinir. Ping sorununu, CS GO ping düşürme kodu ile çözülebilir. Oyuncular, bu kod sayesinde oyunda istediği hızı elde etmeyi başarırlar. CS GO ping düşürme kodu kaç olmalı? CS GO ping düşürme yöntemleri nelerdir?

Haber 26-09-22 19:54

Modem ışıkları yeşil yandığı halde internet yoksa ne yapılır? Modem ışıkları yanıyor ama internet yok

Modem ışıkları yanıyor ama internet yok ise sorun, kullanılan cihazdan kaynaklanmaktadır. İnternet bağlantısı sağlanamadığı durumlarda neler yapılması gerekir? Modem ışıkları yanıyor ama internet yok hatası yaşanıyorsa izlenebilecek bazı adımlar vardır. Modemi yeniden başlatma ve sıfırlama, uçak modunu kontrol etme, Wi-Fi ve LAN ayarlarını kontrol etme, Ağ ayarlarını düzeltme, ağ komutlarının kullanılması ve sürücü güncelleme gibi adımlar izlenebilir.

Haber 25-09-22 22:14

İnternet hızınızı arttıracak en kaliteli ve uzun ömürlü ADSL modem çeşitleri

İnternet hizmetinden etkili şekilde faydalanmak için yüksek internet hızını destekleyen bir modem gerekir. Modemler önemsiz ürünler gibi görünse de internetin performansı ve verimliliği üzerinde doğrudan etkili olabilir. Aynı zamanda Wi-Fi ağının genişliği gibi bazı önemli konulara da etki eder. Bu sebeple iyi bir modem, internetten verim almanın ilk şartı. Yeni bir modeme ihtiyacınız varsa en iyi ADSL modem seçeneklerini derlediğimiz listeyi inceleyebilirsiniz!

Haber 07-09-22 15:10

Azra Kohen'den tepki çeken paylaşım! Başak Sayan'ın seksi fotoğrafını paylaşıp...

Başak Sayan, Azra Kohen'in 2013 yılında yayımlanan 'Fi' adlı kitabının kendisinin 2011 yılında yayımlanan ‘Bağlanma Korkusu’ adlı kitabından çalıntı olduğunu iddia etmişti. Bunun üzerine Azra Kohen, 1.5 milyon TL'lik manevi tazminat davası açmıştı. Azra Kohen, yaptığı son paylaşımda 150 bin TL manevi tazminata hükmedilen Başak Sayan'a 'yalancı' deyip, seksi fotoğrafını paylaştı. Ünlü yazarın bu hamlesi sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 08-08-22 13:56

Wi-Fi IP adresi alınamadı hatası ve çözümü: IP adresi alınamadı hatası nasıl çözülür?

İnternet kullanıcıları, zaman zaman bağlantı esnasında birtakım hatalar ile karşılaşmaktadır. Bu hatalar çoğunlukla internet bağlantısı ile ilgilidir. İnternet bağlantısı dışında modeme veya cihaza otomatik olarak IP adresi tanımlanmamış olabilir. Özellikle akıllı telefonlarda modem IP adresi alınamadı hatası en çok karşılaşılan hatalardan biridir. Wi-Fi IP adresi alınamadı hatası ve çözümü nedir?

Haber 26-07-22 16:26

Modemde bulunan WPS tuşu ne işe yarar? WPS ile güvenilir ağa erişim nasıl sağlanır?

İnternet bağımlılarının merak ettiği sorulardan biri WPS nedir sorusudur. Evde veya iş yerinde ortak internet bağlantısı kullanımlarında güvenle internette gezinmek için kullanılan WI-FI Protected Setup yani WPS ayarı hakkında bilmeniz gerekenler yazımızda sizlerle!

Haber 10-07-22 13:59

Dayanıklı ve uzun ömürlü en iyi Vestel Bulaşık Makineleri ve kullananların yorumları

"Mutfağın 1 numaralı kurtarıcı ürünü hangisi?" diye sorsak, bulaşık makinesinin ilk yanıtlardan biri olacağına eminiz. Hele bir de uzun ömürlü ve maksimum performansla, pırıl pırıl bulaşıklarla sizi karşılayan bir makineyse sırtınızdan büyük bir yük kalkmış gibi hissedersiniz. Bu yüzden gelişmiş fonksiyonlarıyla fiyat performansta revaçta olan ürünlerden Vestel BM 4202 Wi-Fi Bulaşık Makinesi'ni sizin için incelemeye aldık! Hazırsanız başlıyoruz.

Haber 01-06-22 17:01

Fi tarihinde ne demek? Fi tarihinde birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede kelimeler yapı bakımından türlere ayrılırlar. Bu türler basit, türemiş ve birleşik olarak farklılaşır. Basit kelimeler türü değişmemiş kelimelerdir. Türemiş kelimeler anlam bakımından değişmiş sözcükler, birleşik kelimeler ise birden çok sözcüğün birleşmesi ile oluşan kelimelerdir. Birleşik kelimeler bir isim veya eylem olarak görülebilirler. Fi tarihinde de yapı bakımından birleşik kelimeler arasındadır. Fi tarihinde TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 20:43

Kaspersky, halka açık Wi-Fi kullananlara güvenlik ipuçlarını paylaştı:

"Halka açık Wi-Fi kullanırken dikkatli davranılmalı. Özel bir bilgi alışverişi ne kadar acil olursa olsun, parolasız Wi-Fi ağları önemli bilgilerle iş yapmak için uygun bağlantılar değildir" - "Mümkünse banka, pasaport ve diğer hassas bilgilerin depolandığı hesaplara yalnızca güvenli ev ya da iş ağlarından oturum açılmalıdır"

Yurthaber 13-04-22 11:01

Azra Kohen'den ilginç savunma! Evdeki çalışanlar yazmış

Oyuncu Başak Sayan ‘Bağlanma Korkusu’ adlı kitabını 2011’de, Azra Kohen ise ‘Fi’ isimli kitabını 2013 yılında yayımladı. Sayan, kitabın kendi eserinden çalıntı olduğunu iddia etti. Azra Kohen, 1.5 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Magazin 31-12-21 10:26

Wi-Fi 6, 2022'de 5G'yi geride bırakacak

Deloitte Türkiye Teknoloji, Medya ve Telekomünikasyon Endüstrisi Lideri Metin Aslantaş: - "Evlerde duvarlardan kaynaklanan kapsama sorunlarını da çözen Wi-Fi 6 teknolojisi, ileri kablosuz çözümler alanında 5G'nin önemli bir ortağı olacak"

Yurthaber 28-12-21 12:20

Serenay Sarıkaya'nın annesini gören şaşıp kaldı! ''Serenay'ın yaşlı hali''

Fi, Medcezir, Adanalı, Lale Devri gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesini görenler, ''Serenay'ın yaşlı hali'' ve ''Annesine benziyormuş'' gibi yorumlar yaptı. Kimi sosyal medya kullanıcısı ise ''Serenay hastanede karışmış'' ve ''Serenay'ın annesi olduğuna emin miyiz?'' diyerek, anne-kızın birbirine benzemediğini dile getirdi.

Magazin 10-12-21 08:24

Sanat için koluna üçüncü kulağını yaptırdı! Mikrofon yerleştirmek istiyor

Avusturalyalı dünyaca ünlü sanatçı Sterlarc, sanatı için sol koluna üçüncü bir kulak yaptırdı. Estetik operasyon sayesinde üçüncü bir kulağı olduğunu söyleyen Sterlac, ilerleye dönemde Wİ-Fİ bağlantılı bir mikrofon yerleştirmeyi planlıyor. Sanatçının planları arasın tüm dünyadaki insanların onun duyduğu şeyleri duyması amacı yer alıyor.

Trend 21-10-21 14:46

NASA Ay'da Wi-Fi ağı kurmayı planlıyor

ABD'nin bazı bölgelerindeki internet sorununa çözüm arayan ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), yeni bir çalışma başlatarak Ay'da Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı Alanı) ağı kurmayı planladığını belirtti.

Haber 18-10-21 09:35

İnterneti evinizin her köşesinde tam güç kullanmanızı sağlayan en iyi wifi güçlendirici modelleri

Pandemide iş hayatında uzaktan çalışma modelinin güçlenmesiyle beraber evden çalışma sistemi de yükselişe geçti. Bu konuda en önemli ihtiyaçlardan biri de güçlü bir internet bağlantısı. Teknolojinin gelişmesiyle, yüksek hızlı internete ulaşmak kolaylaştı ancak yüksek hız kadar evin her yerinden aynı güçte sinyal alabilmek de önemli. Bunun için en iyi Wi-Fi güçlendirici alternatiflerini incelemeye ne dersiniz?

Haber 16-10-21 16:13

Azra Kohen Başak Sayan'a icra takibi başlattı

Fi kitabının kendi eserinden çalıntı olduğunu iddia eden Başak Sayan'a dava açarak 150 bin lira manevi tazminat kazanan Azra Kohen, kararın kesinleşmesine rağmen parasını alamadığı gerekçesiyle Sayan'a icra takibi başlattı.

Magazin 05-10-21 13:37

Nokia'dan 7 yıl sonra tablet geliyor

HMD Global çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Nokia, ortaya çıkan bilgilere göre uzun bir aranın ardından yeni bir tablet üretecek. Nokia T20 adını taşıyacağı söylenen tabletin biri Wi-Fi, diğeri 4G/LTE destekli iki farklı model ile piyasaya sürülmesi öngörülüyor.

Haber 03-08-21 10:19

iPhone 13 gelişmiş Wi-Fi 6E desteği ile gelecek

DigiTimes‘tan gelen en son rapora göre , yaklaşmakta olan iPhone 13’ün, Wi-Fi 6 çerçevesinin ek bir 6GHz bandı avantajıyla genişletilmiş bir versiyonu olan gelişmiş Wi-Fi 6E desteği ile gelmesi bekleniyor.

Haber 19-07-21 10:24

iPhone kullanıcılarının canını sıkabilecek ikinci Wi-Fi hatası!

iPhone'larda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakabilecek başka bir isimlendirme daha keşfedildi. Buna göre, iPhone "%secretclub%power" adını taşıyan bir Wi-Fi ağına bağlanırsa, Wi-Fi özelliği devre dışı kalıyor. Bu bir önceki "%p%s%s%s%s%n" hatasına oldukça benziyor.

Haber 05-07-21 09:26

iPhone'larda garip hata! Stresli anlar yaşatabilir

iPhone'larda Wi-Fi bağlantısının devre dışı kalmasına neden olan garip bir hata keşfedildi. Buna göre, bir Wi-Fi ağına "%p%s%s%s%s%n" adı verildiğinde iPhone, Wi-Fi özelliğini kaybediyor.

Haber 21-06-21 09:24

Cam Tavanlar oyuncusu Aziz Caner İnan kimdir? Aziz Caner İnan kaç yaşında ve nereli?

Cam Tavanlar dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler arasında Aziz Caner İnan da bulunuyor. Aziz Caner İnan; Kırık Kalpler Bankası, Fi, Siyah Beyaz Aşk gibi projelerde yer almıştır. Peki Cam Tavanlar oyuncusu Aziz Caner İnan kimdir? Aziz Caner İnan kaç yaşında ve nereli?

Magazin 08-06-21 16:37

Samsung Galaxy Book Go neler sunuyor?

Samsung’un ARM tabanlı yeni bir çift uygun fiyatlı dizüstü bilgisayarı var. Standart Samsung Galaxy Book Go modeli Wi-Fi ve LTE varyantları ile geliyor ve 5G modeli hareket halindeyken yeni nesil bağlantı sağlıyor.

Haber 07-06-21 09:34

Apple Music Hi-Fi'nin muhtemel logosu keşfedildi!

Apple Music Hi-Fi ciddi ciddi geliyor gibi görünüyor. Apple'ın daha yüksek kaliteli müzik bağlantısı sunacağı söylentilerine ek olarak, şimdi de Apple Music'in web sürümünde yeni bir logo görüldü. Bu logo, verdiği izlenime bakılırsa Apple Music Hi-Fi olarak bahsedilen pakete ait olabilir.

Haber 17-05-21 14:45

Apple, Apple Music'te tanıtım yapmaya başladı! Apple Music Hi-Fi mı geliyor?

Apple, Apple Music'in Göz At sekmesinde özel bir tanıtım videosu göstermeye başladı. Tanıtım videosunun başlığına bakılırsa, bir süredir söylenti halinde bulunan Apple Music Hi-Fi yakında duyurulabilir.

Haber 17-05-21 10:41

Samsung Galaxy Tab S7 Lite için yeni sızıntı!

Samsung Galaxy Tab S7 Lite üç farklı varyantla gelmesi bekleniyor. Bunlar; Wi-Fi destekli model (SM-T730), 4G destekli model (SM-T735) ve 5G destekli model (SM-T736B / SM-) T736N). Bugün Wi-Fi ve LTE modelleri, bu süreçte 44W şarj desteğini ortaya çıkaran 3C sertifikası aldı.

Haber 10-05-21 09:18

Huawei WiFi AX3 Router, Wi-Fi 6 Plus ile ev ağlarında işleri kolaylaştırıyor

Huawei tarafından geliştirilen Wi-Fi 6 çipleri, Huawei WiFi AX3 ve Huawei'nin en yeni amiral gemisi cep telefonlarında kullanılıyor

Yurthaber 04-05-21 12:43

Fi prodüksiyondan özel çocuklara özel etkinlik

Gaziantep’te Fi Prodüksiyon tarafından down sendromlu çocuklar için düzenlenen özel etkinliklikte çocuklar ve aileler doyasıya eğlendi.Gaziantep’te Fi Prodüksiyon tarafından down sendromlu çocuklar için özel bir etkinlik düzenlendi.

Yurthaber 27-03-21 11:02

Balıklı Meydanı’nda ücretsiz internet hizmeti başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmayla Balıklı Meydanı’nda ücretsiz Wi-Fi hizmeti verilmeye başlandı.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey İlçesi’nde bulunan Balıklı Meydanı’nda vatandaşların ücretsiz internetten yararlanacağı Wi-Fi noktası oluşturdu.

Yurthaber 20-03-21 12:26