Taşeron Işçi Haberleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanları kadro için eylemde

İzmir Büyükşehir Belediyesinin taşeron firmasında çalışan evde sağlık ve bakım işçileri, kadro talebi için eylem başlattı.

Yurthaber 05-09-2023 15:08

Sözleşmeli personele kadro çıktı mı? Taşeron işçilere kadro müjdesi geldi mi?

Sözleşmeli personele kadro ile ilgili son dakika açıklamaları takip ediliyor. Taşeron işçiler için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, daha önce müjde vermişti. Bu kapsamda 90 bin taşeron işçiye kadro verilmesi bekleniyor. Peki, Sözleşmeli personele kadro çıktı mı? Taşeron işçilere kadro müjdesi geldi mi? İşte konu hakkında son dakika gelişmeleri...

Finans 22-11-2022 12:17

90 bin taşeron işçi ne zaman kadroya geçecek? 90 bin taşerona kadro geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklayacak

ile ilgili yeni gelişmeler ve bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası yapılacak açıklamanın ayrıntıları taşerona bağlı olarak kamu kurumlarında çalışan kişiler tarafından merak konusu oldu. Taşerona kadro, sözleşmeli çalışan personele kadro ve EYT ocak zammı gibi konulara dair çalışmalar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin liderliğinde yapılıyor. Peki, 90 bin taşeron işçi ne zaman kadroya geçecek? İşte 90 bin taşerona kadro konusunda son gelişmeler...

Finans 24-10-2022 14:02

EYT'de çok tartışılacak taşeron işçi detayı! Emekli olmak istemiyorlar

Milyonlarca çalışan EYT düzenlemesini dört gözle beklerken, yüz binlerce taşeron işçi ise EYT korkusu yaşıyor. EYT düzenlemesi ile birlikte 1999 öncesi çalışmaya başlayan taşeron işçiler zorunlu olarak emekli edilecekler. Peki yaklaşık 1 milyon taşeron işçi neden emekli olmak istemiyor? EYT için süreç nasıl işleyecek? Taşeron işçi için en olası EYT formülü ne? İşte ayrıntılar..

Finans 14-10-2022 11:05

Taşeron Işçi

Taşeron Işçi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Taşeron Işçi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

90 bin taşerona kadro verilecek! Müjdeli haberi Bakan Bilgin duyurdu… Taşerona kadro ne zaman verilecek?

Taşeron ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. 90 bin taşeron işçi heyecanla kadroya geçmeyi bekliyor. Bugün yapılacak olan kabine toplantısında kamudaki 550 bin sözleşmeliye yönelik kadro çalışması, mevsimlik ve geçici işçilerin durumu ile yaklaşık 90 bin taşeron işçisinin kadroya alınması için yürütülen çalışmaların görüşülmesi bekleniyor. Peki, taşeron işçilere ne zaman kadro verilecek?

Finans 10-10-2022 15:13

KDK'dan joker işçi için emsal kadro kararı

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde taşeron firma üzerinden "joker işçi" olarak çalışan ve sürekli kadroya geçmek için açtığı davayı kazanmasına rağmen kadroya alınmayan başvurucuyu haklı buldu. KDK, başvurucunun, sürekli işçi kadrosuna geçiş için gerekli diğer şartları da sağlaması halinde işlemlerinin tamamlanması için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne tavsiye kararı verilmesini kararlaştırdı.

Finans 24-07-2021 12:10

'Tediyeler ne zaman yatacak?' sorusu yanıt buldu!

Taşeron işçiler ve kamu işçilerine verilen tediyeler için tarih belli oldu. Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre ilki 29 Ocak, ikincisi 11 Mayıs tarihinde ödenen tediyeler için yeni tarih açıklandı. Temmuz ayı ilave ödemelerinin üçüncü taksitini bekleyen taşeron ve kamu işçilerinin bekleyişi son buldu. Açıklanan karara göre Temmuz ayı ilave ödemelerini 3. Taksitinin verileceği tarih netleşti.

Finans 07-07-2021 09:42

Taşerondan kadroya geçen 1 milyon işçiye müjde! 696 sayılı KHK’da değişiklik yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü hazırlık çalışmalarına başladı. Söz konusu çalışmalarda, işçilerle yapılacak toplu sözleşmelerde ortaya çıkacak problemlere çözüm yolu aranacak.

Finans 24-05-2021 22:54