Uzman Haberleri

Dünyayı tedirgin eden haber! Yeni salgın kapıda: Uzman isim 2 yıl içinde diyerek uyardı!

İngiltere'de bulunan King's College London'da bulaşıcı hastalıklar üzerine klinik öğretim görevlisi Dr. Nathalie MacDermott, dünyayı yeni bir salgının beklediği konusunda uyarıda bulundu. Salgının iki yıl içinde de 20 yıl içinde de olabileceğini savunan uzman MacDermott, "Tetikte kalmalıyız, hazırlıklı olmalıyız ve yeniden fedakarlık yapmaya hazır olmalıyız." dedi. Ayrıca uzman isim salgının nasıl çıkacağı konusunda da tahminde bulundu.

Haber 24-03-2024 17:52

İkinci el araçta değişim rüzgarı! 3 ayda ibre döndü... Uzman isim tarih verdi

2023 sonu düşüşlerin yaşandığı ikinci el piyasasında rüzgar tersine döndü, 3 ayda ibre yukarı yönlü hareket ediyor. İkinci elde fiyat artışı devam edecek mi, uzman isim piyasadaki gelişmeleri yorumladı.

Finans 14-03-2024 12:30

Uzman isim uyardı: Ramazan’da ‘açlık ataklarına’ dikkat!

Ramazan ayında oruç tutan bazı kişiler açlık atakları ile karşı karşıya kalabiliyor. Uzman Psikolog Arzu Hamurcu, Ramazan ayında uzun süre aç kalmanın bazı bireylerde açlık ataklarına neden olabileceğini söyleyerek, “Uzun süre aç kalmakla sorunu olan bireyler, uzmanlarla görüşmeli” dedi.

Kadin 12-03-2024 14:50

Elinde altın olanlar dikkat! İslam Memiş uyardı, o tarihleri işaret etti: 'Gram altın yeni rekorları test edecek'

"Gram altında yükseliş devam edecek mi, alım fırsatı var mı?" sorularına yanıt aranırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gram altın için yeni öngörüler geldi. Memiş elinde altın olanları uyardı. Gram altında yükseliş yaşanacak tarihleri anlattı.

Finans 01-03-2024 08:36

Diğer Haber Etiketleri

bilek belirti Kuaför Psikolog Tarih sgk deprem gram altın balık bal kakao karbonat karpuz magnezyum muz peynir sirke yeşil çay cinsel ilişki kan şekeri saç dökülmesi şeker biyopsi ayakkabı buzdolabı maaş koltuk dudak kalemi dolar EYT Merkez Bankası Sebze Faiz kararı şampuan kafein çamaşır makinesi meyve kalp hastalıkları hastalık uyku musluk pamuk saç kremi fırın kızartma Altın Bakteri faiz Güneş saç bakımı Antioksidan Kalp‎ Karaciğer‎ Mide‎ Göz Türk lirası Alanya Çay Kiraz kuru şampuan uçuk cilt bakımı sigara oje Nargile kahve su faturası karaciğer yetmezliği rekor para temizlik Elektrik faturası sinek güneş kremi badem çocuk sivilce dışkı İslam Memiş elmas parmak tsunami tedavi Ramazan Meghan Markle tuz kırmızı et ağda kaş tırnak İsa Karakaş seks seçim tiktok akciğer kanseri alzheimer böbrek yetmezliği diyabet felç grip hipertansiyon hipertiroidi hipotiroidi idrar yolu enfeksiyonu influenza inme (beyin krizi) kalp krizi kanser kepek koah regl tiroit bezi uykusuzluk yüksek tansiyon Türkiye Cevdet Yılmaz alara akçaağaç şurubu akciğer kanseri belirtileri cumhurbaşkanı yardımcısı çöp çorap cilt değişim ayrılık çekici fatura fayda enerji içeceği fiyat gece terlemesi gece terlemesi neden olur güzellik görünüm gözenekler gıda genç hata havlu hyaluronik asit içecekler hoşgörü haşere inanç insülin ilik ilk buluşma ifşa ikinci el ayak araştırma emekli emekli ikramiye zammı dudak kanser belirtileri karaciğer kanseri karaciğer kanseri belirtileri karar işaret isim japon ipek kirpik ipucu kalite kalıcı oje yiyecek yöntem yaş yaşam yaşlı yemek kepek nasıl geçer mon ne kadar müjde mum rakamlar sabah saç problem regl ağrısı regl ağrısı nasıl geçer risk sinek kovucu sivrisinek kovucu sıcaklık sevgi salgın tehlike test sls sls nedir soğuk tarak tasarruf tatlı patates takma kirpik kadın kireç çözücü kireç lekesi kuru koca kol partner ölüm otomotiv trend uyarı tıraş solunum yolu enfeksiyonu sivrisinek hangi kokuya gelmez karaciğer kanseri belirtisi ayakkabı koku giderici kuzey anadolu fay hattı karı ayakkabı kokusu nasıl giderilir altın düşüşte mi yükselişte mi tüyo yüz yıkama zarar video viral yağ tiroit genital bölge bitkiler eo sinirli akne nasıl geçer cinsi göğüs sivilceleri hücreler saç stili ilk buluşmada ne yapılır saçta kepek neden olur sırt uyumak için ne yapılır seks yapmak ayaklar

Uzman

Uzman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uzman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kademeli emeklilikte müjde var mı? SGK Uzmanı EYT misali kademe kademe geliyor dedi, emeklilik düzenlemesini işaret etti!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesini (EYT) kaçıranlar için son günlerde kademeli emeklilik yasası gündemden düşmüyor. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor.SGK Uzmanı İsa Karakaş, emeklilik sisteminde er ya da geç düzenleme yapılacağını belirtti, son gelişmeleri yorumladı.

Finans 16-02-2024 07:32

Emekli ikramiyesinde yeni hesap! 3 bin TL mi 5 bin TL mi olacak? SGK Uzmanı net rakamı vererek anlattı

Emekli bayram ikramiyesinin 2024 yılı için ne kadar olacağı merakla bekleniyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşı zammı sonrası bu kez ikramiye ödemeleri için zam beklentisi oluştu. SGK Uzmanı İsmail Sevinç, ikramiyeler için net rakam verdi.

Finans 11-02-2024 07:30

EYT'yi kıl payı kaçırmışlardı! 9 Eylül 1999- 2008 arası sigortalılar dikkat! SGK Uzmanı Özgür Erdursun kademeli emeklilik için o tarihi işaret etti

Kademeli emeklilik son dakika gelişmeleri milyonlarca kişinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinden yararlanamayanlar kademeli emeklilik haberlerini takipte. Peki kademeli emeklilik çıkacak mı? Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun kademeli emeklilikle ilgili son bilgileri paylaştı.

Finans 07-02-2024 11:37

Japon deprem uzmanından Türkiye açıklaması! Akdeniz, Ege, Marmara hepsini tek tek saydı; tsunami yüksekliği…

Türkiye deprem korkusu ile yaşarken uzmanlardan gelen son dakika açıklamaları ile ilgili haberler de gündem yaratmaya devam ediyor. Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki Kayseri’de katıldığı bir panelde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Moriwaki açıklamasınra “Akdeniz, Ege ve Marmara'da genel olarak 1-3 metre yüksekliğinde tsunami meydana gelebilir” dedi. Kuzey Anadolu fay hattının geçtiği ülkeleri ise tek tek saydı. İşte detaylar…

Haber 02-02-2024 07:42

Sık sık yaptırmayın uyarısı! Kalıcı oje yaptıranlar bu zararlarından habersiz olabilir

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Ceylan Emir, kalıcı oje düşkünlerine uyarılarda bulundu. Uzm. Dr. Ceylan Emir, “Sık sık yaptırılan kalıcı oje işlemleri tırnak yüzeylerine zarar verebilir. Kişiler alerjik reaksiyonlar ile karşılaşabilir. Kalıcı oje sonrası en az 15 gün ara verilmesini ve tırnakların bu süre içerisinde havalandırılmasını tavsiye ederim.” dedi.

Kadin 31-01-2024 11:32

Merkez Bankası kararı sonrası dikkat çeken detay! Uzman isimler açıkladı: 'Ekim ayına kadar...'

TCMB Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 250 baz puan artırarak yüzde 45'e yükseltti. Uzmanlar Merkez Bankası'nın faiz kararı ve PPK açıklamasıyla temkinli mesaj verildiğini dile getirdi.

Finans 25-01-2024 16:47

EYT'linin gözü SGK'da: Toplu ödemeler zamlı alınacak, avans detayı dikkat çekti, maaşı henüz bağlanmayanlar ne yapmalı, SGK uzmanı ayrıntıları anlattı

2023 yılında emekliliğe hak kazanan ancak maaşı henüz bağlanmayan EYT'lilerin gözü Sosyal Güvenlik Kurumu'nda. Maaşı henüz bağlanmayan EYT'liler başvuru tarihinden itibaren birikmiş maaşlarını alacaklar. Maaşı henüz bağlanmayanlar ne yapmalı, SGK uzmanı Murat Bal anlattı.

Finans 24-01-2024 10:33

Altın fiyatları yeniden ne zaman yükselişe geçecek? Uzmanlardan 'faiz kararı' işareti, Altında sıçramalar olabilir

Geçtiğimiz yıl yatırımcısını sevindiren ve yeni yıla da yükselişte başlayan altında yatay seyir devam ederken yatırımcılar önümüzdeki dönem altındaki gelişmeleri de takp etmeye devam ediyor. "Altın fiyatları ne zaman yükselecek?" sorusu yanıt ararken uzmanlar merkez bankalarının faiz kararlarına dikkat çekti.

Finans 23-01-2024 12:21

Gündemdeki yerini koruyor: SGK uzmanından kademeli emeklilik için 'seçim öncesi' sinyali

Kademeli emeklilik ne zaman çıkacak? sorusuna milyonlarca kişi yanıt ararken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kademeli emeklilikle ilgili şu anda bir çalışmaları olmadığını söylemişti. Yılmaz'ın açık kapı bıraktığı kademeli emeklilik gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Finans 21-01-2024 14:13

Uzman isimden salgın uyarısı! İnfluenza vakalarında ciddi artış yaşanıyor

Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Ersin Aksay, influenza ve soğuk algınlığı vakalarında ciddi bir artışın olduğunu ve mevcut durumun salgın olarak nitelendirilebileceğini söyledi. Aksay, “Bir salgından söz etmemiz mümkün. Aslına bakarsanız biz bu salgını Covid-19 döneminde maske kullanımından ötürü çok yaşamamıştık. Ancak maske kullanımının azalması sebebiyle influenza ve soğuk algınlığı vakalarında belirgin bir artış görüyoruz” dedi.

Haber 08-01-2024 12:54

Ünlü Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki, 'Deprem açısından güvenli bölge' deyip uyardı: 'Yanlış yaparsa binlerce kişi ölür'

Ünlü Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki, Akdeniz bölgesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Moriwaki, Antalya-Alanya bölgesinde deprem riskinin az olduğunu, Alanya’nın deprem açısından güvenli bölge olduğunu söyledi.

Haber 03-01-2024 18:32

Karısıyla yaşadığı cinsel ilişkiyi ifşaladı! Yedek parça gibi hissediyorum

Cinsel ilişkide yaşanan problemlerin çözülmemesi daha büyük sorunlara neden olabiliyor. Partnerler farklı beklentiler içerisinde olabiliyor. Karısıyla yaşadığı cinsel ilişki problemini ifşalayan bir adam uzmanlardan öneri istedi.

Kadin 20-06-2023 15:03

Elektrik faturasını düşürmenin kolay yolları! Tasarruf için yapmanız gereken...

Elektrik faturaları hem mevsim en çok gelen faturalar arasında yer alıyor. Elektrik faturasını düşürmek için etkili çözümler aranıyor. Evde yapılan ufak müdahaleler ile elektrik faturasını düşürmek mümkün olabiliyor. İşte elektrik faturasını yarıya indirecek tasarruf yöntemleri...

Kadin 20-06-2023 10:07

Temizlik uzmanı ayakkabıdaki kötü kokuyu anında geçiren yöntemi paylaştı

Bütün gün boyunca ayağımızda olana ayakkabılar kötü kokular oluşturabiliyor. Ayakkabıdaki kötü koku ayaklara sinerek ayak kokusuna ve dolap kokusuna sebep olabiliyor. TikTok'ta bir temizlik uzmanı kötü ayakkabı kokusunu geçirecek 3 etkili yolu paylaştı.

Kadin 15-06-2023 11:20

Yüksek antioksidan ve mineral içeriyor! Bir tek ölüme çaresi yok

Ülkemizde fazla tercih edilmeyen bir gıda üzerine yapılan araştırmalar bu gıdanın saymakla bitmeyen faydaları olduğunu tespit etti. Uzmanlar bala olan benzerliği ile bilinen yüksek antioksidan kaynağı olan bu gıdanın faydaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Haber 08-06-2023 16:24

Regl döneminde tüketilmemesi gereken yiyecek ve içecekler

Regl dönemi birçok kadın için işkence olarak görülüyor. Regl süresi boyunca çeşitli semptomlar yaşayan kadınlar ağrılarını ve şişkinliklerini azaltacak çözümler arıyor. Uzmanlar regl semptomlarını artırabilecek yiyecek ve içeceklere karşı uyarıyor.

Kadin 08-06-2023 15:23

Sağlıklı sanıyoruz ama karaciğere verdiği hasarı kimse bilmiyor! Yan etkilerine dikkat

Günlük hayatta sıklıkla tükettiğimiz yiyecek ve içeceklerin birçok faydası olsa da bilmediğimiz yan etkileri de bulunabiliyor. Uzmanlar sağlıklı ve uzun yaşam için üstüne basarak önerdiği bir bitkinin karaciğer için riskli sonuçları olduğu öğrenildi. İşte karaciğer için risk oluşturabilen o riskli besin...

Haber 04-06-2023 19:03

Severek yiyorsunuz ama felç riskini yüzde 14 artırıyor! Uzmanlar sağlık için riskli iki eti açıkladı

Kalp krizi ve felç riskini artıran yiyecekler denildiğinde ilk akla gelenler kızartılmış gıdalar olsa da bu gıdaların dışında kalan sağlıklı sanarak tükettiğimiz bazı yiyecekler de oldukça risk oluşturabiliyor. Yapılan araştırmalar felç riskini yüzde 14 arttırabilen iki et çeşidini açıkladı.

Haber 02-06-2023 16:14

Gözlerde ortaya çıkan ölümcül risk belirtisi! Hemen doktora başvurun

Hastalıkların belirtilerine karşı bilinçli olmamak hastalığın ilerlemesine ve çok daha ciddi sonuçlara neden olabiliyor. Yüksek tansiyon da belirti vermeden ilerleyen ve tedavi edilmezse kalp krizi, felç gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açan hastalıklardan. Uzmanlar yüksek tansiyonun gözde ortaya çıkan ciddi riski hakkında bilinçli olmanız gerektiğini belirtiyor.

Haber 01-06-2023 16:27

Haşere uzmanı sinekleri saniyeler içerisinde kovacak yöntemi paylaştı

Evdeki sinekler hem ısırma hem de ses nedeniyle fazlasıyla rahatsız edici olabiliyor. Sinek kovucu kimyasal ürünler kullanmak istemeyen kişiler doğal ürünlere yöneliyor. Haşere uzmanı evde yapılan doğal sinek kovucu yöntemi paylaştı. İşte sineklerden saniyeler içinde kurtulmanızı sağlayacak o çözüm...

Kadin 01-06-2023 13:34

Uzmanlardan acil uyarı! Bu içecekler kalp krizine neden oluyor, böbrekleri bitiriyor

Yediğimiz ve içtiğimiz gıdalar sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Uzmanlar sıklıkla tüketilen ve sağlık için büyük risk oluşturan zararlı yiyecekler hakkında acil uyarlarda bulundu. Bu içeceği tüketen çocukların büyük risk altında olduğunu söyleyerek kalp krizi, böbrek yetmezliği gibi zararlarını sıraladılar.

Haber 31-05-2023 15:08

Sigaradan 50 kat daha fazla hasar bırakıyor! Akciğer kanserine neden oluyor

Uzmanlar sigaranın zararlarını her fırsatta belirterek sigaraya karşı uyarılarda bulunuyor. Akciğer kanserinin en önemli nedeni olarak görülen sigaradan daha kötü etki taşıyan bir madde olduğu düşünülmese de özellikle gençler arasında giderek artan bir ürünün sigaradan 50 kat daha fazla zararlı olduğu öğrenildi.

Haber 31-05-2023 13:31

Bu şampuanı asla kullanmayın! Saçı tutam tutam döküyor, kepeğe neden oluyor

Saç bakımında önemli bir yere sahip olan şampuan saçın sadece temizlenmesini sağlamıyor. Saçın çok daha bakımlı ve sağlıklı görünüme kavuşmasında yardımcı oluyor. Ancak yanlış şampuanlar saç dökülmesi, kepek, kaşıntı, kırılma, yıpranma gibi problemlere neden oluyor. Kuaförler asla kullanılmaması gereken o riskli şampuan maddesine karşı uyarıyor.

Kadin 28-05-2023 23:42

Uzmanlara göre kolayca uyumanızı sağlayacak 5 yiyecek! Uyku kalitesini artırıyor

Uyku problemleri gün içerisinde yorgunluğa ve dikkat dağınıklığına neden olabiliyor. En büyük uyku problemi olarak bilinen uykusuzluğa çözüm aranıyor. Uyumak için ne yapılır sorusunu araştıranlar için kolayca uyumayı sağlayacak 5 yiyecek bulunuyor.

Haber 28-05-2023 22:44

Cilt doktoru genital ağdanın zararlarını paylaştı! Bikini bölgesine ağda yapmanın 4 tehlikesi

Ağda yaptırmak istenmeyen tüyleri kökünden alma konusunda çok daha başarılı sonuçlar sağlıyor. Ancak cilt uzmanları ağdanın ve tıraşın bazı zararları olduğunu belirterek genital bölgede yarattıkları tehlikelere karşı uyarıyor. Bir cilt bakım uzmanı

Kadin 28-05-2023 17:50

Cilt uzmanı yüz yıkarken en sık yapılan yanlışı açıkladı! Bu hata sivilceye sebep oluyor

Cilt bakımı yaparken gözden kaçan ufak hatalar cilt problemlerine sebep olabiliyor. Cilt uzmanı yüz yıkarken yapılan en büyük hatayı açıklayarak doğru yüz yıkama yöntemini açıkladı. İşte en sık yapılan o hata...

Kadin 26-05-2023 15:56

Uzmanı uzak durulması gereken yiyecekleri açıkladı! Severek yiyorsunuz ama tansiyonu uçuruyor

Yüksek tansiyon hastalığı tedavi edilmezse böbrek, kalp ve damar hastalıklarına, felçlere ve görme kaybına sebep olabilir. Toplumda sıklıkla görülen yüksek tansiyon hastalığından korunmak için tüketilen yiyeceklere dikkat etmek gerekiyor. Kalp uzmanı yüksek tansiyon için riskli olan yiyecekleri sıraladı.

Haber 24-05-2023 16:50

İlişki uzmanı ayrılma eşiğinde olduğunuzu gösteren 5 davranışı açıkladı

İlişkiye olan bakış açısı partnerler için farklılık gösterebiliyor. Bazı kişiler ilişki içerisinde çok mutlu olduklarını düşünürken diğer taraf için ayrılık çanları çalabiliyor. İlişki uzmanı eşinizin ayrılma istediği olabileceğini gösteren 5 davranışı sıraladı.

Kadin 22-05-2023 15:11

Saç kremini yanlış kullanıyorsunuz! Paranızı çöpe atmayın

Saç kremi özellikle kıvırcık ve dalgalı saçlara sahip kişilerin olmazsa olmaz ürünü. Saçların kolayca açılması ve parlamasını sağlayan saç kremleri hayat kurtarıcı olabiliyor. Ancak birçok kişi saç kremini yanlış uyguluyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir uzman saç kreminin doğru kullanımını açıkladı.

Kadin 19-05-2023 15:19

Zarafet uzmanı anında kalitesiz gösteren 3 görünümü açıkladı! Sadelik güzelliktir

Kıyafetlerimiz, saç stilimiz tanımadığımız kişilere karşı tanıtıcı etki yaratıyor. Bu etkenler dışında yer alan makyaj stilleri de görünümün değişmesine sebep olarak bizim hakkımızda ipuçları verebiliyor. Kendini zarafet uzmanı olarak tanıtan bir kadın kalitesiz gözükmeye neden olan görünümleri açıkladı.

Kadin 19-05-2023 14:42

Çamaşır makinesini yanlış kullanıyorsunuz! Bu ipuçları sayesinde paranız cebinizde kalacak

Çamaşır makinesi hayatımızı kolaylaştırsa da su faturasının oldukça yüklü gelmesine sebep olabiliyor. Temizlik uzmanı çamaşır makinesinin yanlış kullandığını belirterek su faturanızın düşmesini ve paranızın cebinizde kalmasını sağlayacak yöntemleri açıkladı.

Kadin 15-05-2023 13:58

Seksten daha iyi diyerek TikTok'ta viral oldu! Uzmanlar bu duşun risklerini paylaştı

Kısa zaman önce TikTok'ta viral olan 'her şey duşu' Z kuşağı ve Y kuşağının uyguladığı alışkanlıklar arasında yer alıyor. Çekilen bir videoda her şey duşu için "seksten daha iyi" diyen genç kadın oldukça fazla etkileşim aldı. Bu konu hakkında açıklama yapan uzmanlar bu duş yöntemi için uyarılarda bulundu.

Kadin 15-05-2023 10:22

Musluktaki kireç ve su lekelerini geçiren mucizevi temizlik tüyosu! Temizlik malzemelerine para vermeye son

Banyo ve mutfak musluklarında oluşan kireçler, su lekeleri bakımsız görünümlere sebep oluyor. Musluktaki su lekelerini geçirmek için farklı temizlik ürünleri kullanılsa da bu ürünler istenilen sonuçları sağlayamayabiliyor. Temizlik uzmanları musluktaki kireç ve su lekelerinin çözümünün her evde bulunan bir malzemeden geçtiğini açıkladı.

Kadin 05-05-2023 14:12

Parmak testiyle akciğer kanseri riskinizi öğrenin! Bu basit testi evde deneyebilirsiniz

Akciğer kanseri en ölümcül kanser türleri arasında yer alıyor. Bu kanseri erken teşhis etmek için çeşitli belirtilere dikkat etmek gerekiyor. Uzmanlar evde yapılan parmak testinin akciğer kanseri belirtisini tespit edebilmenizi sağlayabileceğini belirtiyor. İşte parmaktaki akciğer kanseri belirtisi...

Haber 04-05-2023 17:02

Meghan Markle'ın genç gözükmesini sağlayan güzellik tüyosu! Ufacık dokunuşla 10 yaş gençleştirir

Meghan Markle, başarılarının yanı sıra güzelliği ve özel hayatıyla da dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Katıldığı etkinliklerde kendine has tarzıyla oldukça beğenilen Meghan'ın genç gözükmesini sağlayan ufak tüyosu bulunuyor. Kaşlarda yapılan ufak değişimler yıllarca gençleşmenizi sağlayabiliyor.

Kadin 04-05-2023 11:29

Bu saç modeli hatası en az 10 yaş büyük gösteriyor! 40 yaş üstü kadınların yapmaması gereken saç modelleri

Saç modelleri olduğumuzdan daha genç veya daha yaşlı görünmemize neden olabiliyor. Özellikle bazı saç modelleri var ki konforlu olmamızı sağlarken yaşımıza yıllar katabiliyor. Bir saç stilisti özellikle 40 yaş üstü kadınların asla yapmaması gereken saç modellerini açıkladı.

Kadin 03-05-2023 13:32

Sabahları zor uyanıyorsanız dikkat! Tehlikeli hastalığın önemli belirtisi olabilir

Sabahları sıcak yataktan çıkıp işe, okula gitmek oldukça zorlayıcı olabiliyor. Sürekli ertelenen alarmlar günlük hayatımıza geç kalmamıza yol açabiliyor. Bu durum normal görülse de sürekli olarak tekrarlanması sağlık için tehlikeler hakkında uyarabiliyor. Uzmanlar sabah zor uyanma probleminin önemli bir hastalığın belirtisi olabileceğini açıkladı.

Haber 03-05-2023 09:01

Severek yiyorsunuz ama dikkat! Bu meyveler kan şekerini uçuruyor

Uzmanlar sağlıklı beslenme için meyve ve sebze tüketiminin önemini her fırsatta vurguluyor. Ancak oldukça faydaları bulunan meyveler ve sebzeler bazı durumlarda zararlı etkiler yaratabiliyor. Oldukça sevilerek tüketilen bazı meyvelerin kan şeker için risk oluşturabildiği öğrenildi.

Haber 01-05-2023 17:23

Uykuda bu belirtiyi yaşıyorsanız göz ardı etmeyin! Kanserin en yaygın belirtisi

Kanserin belirtilerini önceden tespit etmek ve tedaviye erken başlamak hayat kurtarabiliyor. Uzmanlar kanserin göz ardı edilen belirtileri hakkında uyarılarda bulunuyor. Bir doktor uykuda sıklıkla yaşanan sağlık sorununa karşı uyararak bu durumun kanserin en yaygın belirtisi olduğunu açıkladı.

Haber 01-05-2023 09:01

Çamaşır makinesini bu saatte kullanmayın! Elektrik faturasını ikiye katlıyor

Çamaşır makinesinin kullanımı faturayı oldukça etkileyebiliyor. Hem elektrik hem de su faturası için tasarruf yöntemleri arayanların çamaşır ve bulaşık makinelerinin kullanımına dikkat etmeleri gerekiyor. Uzmanlar çamaşır makinelerinin yanlış saatlerde kullanımının faturaları katladığını açıklıyor. İşte faturayı düşürmek için etkili yöntemler...

Kadin 27-04-2023 11:25

Yemekte görülen bu durumu görmezden gelmeyin! Sinsice ilerleyen kanserin ilk belirtisi

Kanser, çağımızın en tehlikeli hastalığı olarak biliniyor. Birçok farklı türü bulunan kanserin belirtileri vücutta bulunduğu yere göre değişim gösterebiliyor. Sinsice ilerleyen kanser türlerinden olan karaciğer kanserinin ilk belirtisinin yemek sırasında yaşanan ve genellikle göz ardı edilen bir sağlık sorunu olduğu öğrenildi.

Haber 27-04-2023 09:02

Sakın bu şekilde uyumayın! İdrar ve solunum yolları için büyük risk oluşturuyor

Uyku vücudumuzun en temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Yapılan araştırmalarda az ve fazla uykunun kalp krizi, felç riskini artırdığı öğrenildi. Sağlık için uykunun süresinin düzenlenmesinin yanı sıra nasıl uyuduğumuzda önem taşıyor. Uzmanlar toplumda birçok kişinin uyku sırasında yaptığı bir hatayı paylaşarak bu hatanın meydana getirdiği hastalıkları sıraladı.

Haber 23-04-2023 16:22

Uzmanı saçı yıkarken en sık yapılan iki hatayı açıkladı! Saçın kepeklenmesine neden oluyor

Saç yıkama rutinini oluşturmak saçların sağlıklı ve bakımlı görünmesi için büyük önem taşıyor. Ancak bu rutinde uygulanan yanlış adımlar saçların hasar görmesine neden olabiliyor. Saçı yıkarken yapılan yanlış adımları paylaşan bir uzman bu hataların saçı kepeklendirdiğini belirtti.

Kadin 23-04-2023 15:33

Ağzınıza bile sürmeyin! Bu içecek milyonlarca kişinin erken ölüm riskini artırıyor

Yediğimiz ve içtiğimiz gıdalar sağlığımız için oldukça zararlı etkiler yaratabiliyor. Uzmanlar neredeyse her mutfakta bulunan bir içecek türüne karşı yaptıkları araştırmalar sonucunda bu içeceklerin milyonlarca kişinin erken ölüm riskini arttırdığını tespit etti. Sıklıkla içilen bu içecekler hakkında acil uyarı verdiler.

Haber 23-04-2023 09:06

Uzun yaşamın sırrı! Ölüm riskini yüzde 30 düşüren üç gıda

Uzun yaşamın sırrı insanlığın ilk zamanlarında itibaren merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu konuda yapılan araştırmalar ve uzun yaşayan kişilerle yapılan röportajlarda uzun yaşamak için sağlıklı beslenmenin ne kadar önemli olduğu vurgulanıyor. Araştırmaların sonucunda ölüm riskini yüzde 30 düşüren gıdalar açıklandı.

Haber 22-04-2023 17:21