MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alina Boz: Oyuncu olmaya Rusya'da karar verdim

Star TV'nin sevilen dizisi Paramparça'da Hazal karekteriyle adından sıkça söz ettiren Alina Boz, tatil gününü Büyükada'da değerlendirdi. InStyle dergisi için objektif karşısına geçen genç oyuncu,çekim sonrası kahvesini içerken soruları cevaplayıp kendinden bahsetti.

Genç ve güzel bir oyuncu Alina Boz.Küçük yaşta reklam filmlerinde oynayarak başladığı kariyeri Boz'a çalışma disiplini sağladı.

HAZAL'LA ORTAK NOKTA BULUŞMAMIZ İMKANSIZ

Oyuncu isteğinin ateşini fitilleyen dedesi olmuş. Rusya'da yaşarken dedesiyle birlikte tiyatroya gitmiş ve en çok sahne arkasını mearak etmiş.İki sevondur en çok izlenen yapımlardan biri olan Parampar'da oyunculuğuyla göz dolduruyor. Kendisi olmayan biri kızı Hazal'ı canlandırıyor. Genç oyuncu, "Hazal'la ortak bir noktada buluşmamız çok zor, hatta imkansız. Birbirimize benzediğimiz tek şey realist kişiler olmamız belki de" şeklinde konuşuyor.


Dergi raflarda yerini aldığındaAlina Boz,18 yaşına basıyor olacak, yarı yetişkin bir yaşam sürdüğü için bunun kendisini çok da heyecanlandırmadığı anlaşılıyor:"Sevdiğim insanlarla beraber olayım yeter. Denizi çok seviyorum, belki deniz kenarında bir kutlama olabilir ya da tekneyle falan açılabiliriz" ifadelerini kullandı.


Instagram'daki yüzbinlerce takipçisiyle nasıl başa çıktığı merak konusu. Bizler için tek bir kötü yorumla bile başa çıkmak kolay olmazken, onun genç oyuncunun fotoğraflarının altında iyisiyle kötüsüyle yorumlar yağıyor.
-
'ALIŞAMADIM ASLINDA TAM ANLAMIYLA'

Kısa bir süreden sora konuşmaya başlıyor: "Alışamadım aslında hâlâ tam anlamıyla. Önceden gelen her yorumu okuyordum, şu an çok okumuyorum, ama hayranlarımın koyduğu fotoğrafları beğeniyorum, onlara göz atıyorum. Tabii ki bazen moral bozucu da olabiliyor, ama ben eleştiriye açık ve alışkın bir insanım. Rusya'dan Türkiye'ye ilk geldiğim zaman Türkçe bilmiyordum, okuldaki arkadaşlarımla zar zor anlaşabiliyordum, o yüzden de zaten hep bir eleştiri durumu vardı hayatımda. Sadece din ve ırkla ilgili yorumlar bazen kırıcı ve üzücü olabiliyor, onun dışında çok da kafama takmamaya çalışıyorum." dedi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler