MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi İçeride'nin konusu belli oldu

Türkiye'nin en yakışıklı oyuncuları arasında yer alan Çağatay Ulusoy, Show TV için çekilen yeni projesi 'İçeride' dizisinin okumaları geçtiğimiz hafta yapılmıştı.

İçeride dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayrak oturacak.İlk bölümünde sık sık flashback sahnelerin ekrana geleceği dizinin çekimleri sonunda Pazartesi sabahı başladı.

Senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu'nun kaleme aldığı 'İçeride' dizisi Polis Akademisi mezuniyete törniyle başlıyor. Dizide 'Sarp Yılmaz' karakterini oynayan Çağatay Ulusoy, Polis Akademisi'nden birincilikle mezun oluyor. Üstelik yıllar önce kaçırılan kardeşi Aras Bulut İvmeli'nin hayat verdiği 'Umut', daha sonraki adıyla 'Mete'de aynı okuldadır.Çocukken kaçırılan ve mendil sattırılan 'Umut' yani 'Mete' hayatına giren küçük bir kızın yani Bensu Soral'ın oynadığı Melek sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve Polis Akademisi'ne girmiştir.Kardeş olduklarından habersiz çekişme halinde olduğu 'Sarp'tan yani Çağatay Ulusoy'dan sonra o da aynı okulu ikincilikle tamamlıyor.

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, usta isim Nihal Kıldaş'ın canlandırdığı annesi Füsun Yılmaz ile mütavaz, bir gecekonduda yaşamaktadır. Vefaker anne Füsun kaçırılan oğlunun ismini verdiği Umut Ev Yemekleri adlı küçük bir lokantayı işletmektedir. Kaçırılan küçük oğlunun acısını hala yüreğinde hisseden anne ve babasını 12 yaşında tarfik kazasında kaybederek kimsesiz kalan Damla Colbay'ın can verdiği komşu kızı Eylem'i sahiplenerek dindirmeye çalışır.

Eylem'de Fusun Hanım'ı hiç üzmemiş, Sarp ile kardeş gibi büyümüş ve okuyarak gazeteci olmuştur. Yılmaz ailesinin yaşamını evin kamyonculuk yapan babası İbrahim Yılmaz'ın 8 cinayet işlemiş, uyuşturucu baronu olan Çetin Tekindor'un hayat verdiği Kebapçı Celal Karabaş'ın tüm suçu üstlenip cezaevine girmesiyle alt üst olur. Sarp ve Umut'un babalarının gözleri önünde kelepçelenerek götürülmesine şahitlik etmeleri hayatlarında büyük bir travmaya sebep olur. İki kardeşin babaları hapse girdikten sonra Umut'un kaçırılması birbirlerinden koparılması da ikisinin polis olmayı tercih ederek yıllar sonra her şeyden habersiz aynı okulda bir araya getirmiştir.

Ve sonunda Polis Akademisi'nden mezun olma zamanı gelip çatmıştır. Sarp'ın hocası Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürü Yusuf Kaya, Sarp'ın babasının kirli geçmişini ortaya döker, onu polis teşkilatına sızmakla suçlar. Okuldan kovulacağını öğrenen Sarp törende hocasına silah çeker ve cezaevine gönderilir. Sarp'ı savunmak için gelen avukat da, kardeşi Umut'a yani 'Mete'ye yardım eden Melek rolündeki Bensu Soaral'dir.

Fakat yetenekli avukat Melek'i manevi babası aynı zamanda Sarp'ın babasıİbrahim Yılmaz'ın suçlarını üstlendiği Kebapçı Celal Karabaş'ın gönderdiğini öğrenince çılgına döner ve avukatı sert bir şekilde gönderir. Fakat genç kadın Sarp'tan çok etkilenir.

Sarp'ın hapse girmesi kardeşi Mete'nin yıldızını parlatır. Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürü Yusuf Kaya'nın gözdesi olur. Operasyonalar sırasında Mete, Sarp'ın kardeş gibi büyüdüğü gazeteci Eylem ile yakınlaşır. Cezaevinden çıkan Sarp, kötü adamların en güvenilir kişisi haline gelir. Senaryosu okuyanlar tarafından çok beğenilen dizide her şeyin bir oyun, Sarp'ın ise bir'köstebek' olduğu ortaya çıkana kadar dizide nefes kesen gelişmeler yaşanır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler