MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul'da Ulubilge öldürülüyor

TRT 1 ekranlarının reytin rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümde Noyan'ın en büyük destekçilerinden biri olan Ulubilge öldürülüyor.

TRT ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un dün akşam yayınlanan bölümü yine nefes kesti. Heyecanın sürekli dorukta olduğu dizide Noyan, hain planlarıyla Kayı obasına kan kusturmaya devam etti.

ULUBİLGE VEDA EDİYOR

Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak 57. bölümünde ise Noyan'ın en büyük destekçilerinden biri olan Ulubilge öldürülüyor. Yayınlanan fragmanda kafasına balta saplanan Ulubilge'nin yere yığıldığı görülüyor

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA NOYAN'IN YANINDA Kİ ULUBİLGE KİMDİR?

TRT'nin izlenme rekorları kıran dizilerinden birtanesi'de hiç kuşkusuz Diriliş Ertuğrul. Dizide Moğalların komutanı Noyan'ın acımasız ve işkence sahnelerinde hiç yanından ayrılmayan Şaman Ulu Bilge izleyiciler tarafından merak konusu oldu.

Gerçek adı Çağlar Yiğitoğulları İstanbul Şehir Tiyatrolarında oyunculuk yapmaktadır. 1977 yılı doğumlu olan sanatçı 2001 senesinde Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur.

Tiyatronun yanı sıra sinema ve dizi oyunculuğuda yaptı. Çağlar Yiğitoğulları'nın tanınması Diriliş Ertuğrul dizisinde Şaman karakterini canlandırması ile oldu.

Ayrıca oyuncu 2010 Afife Jale Tiyatro Ödüllerinde Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu ve 2010 Uluslararası Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Yılın Gneç Yetenek Ödülünü kazanmıştır.

Çağlar Yiğititoğulları'nın oynadığı Filmler ve Diziler şunlardır:

Diriliş Ertığrul 2. Sezon -2015

Ben de Özledim - 2014

Ulak - 2007

Anlat İstanbul - 2005

Serseri - 2003

Haber: Meltem Yuksel

Keşfet


En Çok Aranan Haberler