MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ekranların yeni komedisi Aile İşi'nin yayın tarihi belli oldu

Yapımcılığını NTC Medya'nın, yönetmenliğini Jale Atabey'in, senaristliğini Özgür Evren Heptürk'ün üstlendiği ATV'nin yeni dizisi Aile İşi'nin yayın tarihi belli oldu!

Başrollerinde Ufuk Özkan, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu, Can Bonomo, Pelin Akil gibi oyuncuların yer aldığı Aile İşi 17 Şubat Çarşamba akşamı 20.00'da ATV'de izleyicilerle buluşacak. Çarşamba günleri yayınlanan Eve Dönüş dizisi ise bu haftadan itibaren yeni gününde Cuma akşamları ekranlara gelcek.

Aile İşi, ilk bölümüyle 17 Şubat Çarşamba 20.00'da ATV'de!

AİLE İŞİ DİZİSİNİN İLK FRAGMANI YAYINLANDI

NTC Medya'nın ATV'de yayınlanan olan Aile İşi dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı.

Jale Atabey'in yönetmenliğini, Özgür Evren Heptürk'ün senaristliğini yaptığı, başrollerinde Ufuk Özkan, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu ve Can Bonomo'nun yer aldığı Aile İşi, atv'de ekrana gelecek.

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği eski Yeşilçam filmleri tadında sımsıcak aile komedisi Aile İşi dizisi çok yakında atv ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Aile İşi"nin ilk tanıtım filmi yayınlandı!
Aile İşi dizisi atv ekranlarında seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. İlk tanıtım filmi yayınlanan Aile İşi dizisinde, Ufuk Özkan, Pelin Akil, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu, Can Bonomo, Sait Genay, Osman Wöber, Mine Kılıç, Şafak Karali, Özgür Emre Yıldırım rol alıyor.

Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek, izleyicinin kendisini adeta içinde hissedeceği, eski Türk filmlerini aratmayacak dizinin yönetmen koltuğunda Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi reyting rekorları kırmış birçok dizinin yönetmenliğini üstelenen Jale Atabey otururken, senaristliğini ise Özgür Evren Heptürk üstleniyor.

NTC MEDYA'DAN YENİ DİZİ; AİLE İŞİ

NTC Medya sürpriz oyuncu kadrosuyla yepyeni bir dizi hazırlığına başladı, dizinin ismi ise "Aile İşi" olarak belirlendi.

Dizide Ufuk Özkan'la birlikte başrol oynayacak kadın oyuncu Pelin Akil oldu. Son olarak Show TV'de yayınlanan ve kısa sürede yayından kalkan Ne Münasebet dizisinde başrol oynayan Pelin Akil Aile İşi dizisine katıldı. Şubat ayında ATV'de yayınlanmaya başlayacak olan Aile İşi dizisinde Ufuk Özkan'la birlikte Pelin Akil de rol alacak.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler