MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game Of Thrones sona yaklaşıyor

Büyük bir ilgiyle takip edilen krallıkların birbirleriyle olan harika savaşını konu edinen Game of Thrones (Taht Oyunları) artık sona doğru yaklaşıyor.

Milyonlarca kişi tarafınfan büyük bir beğeni ile seyredilen krallıkların birbirleriyle olan muhteşem savaşını anlatan Game of Thrones artık sona geliyor. Dizinin bir sonraki dönemde yayınlanacak olan yedinci sezon ile final yapması bekleniyor.

Son dönemlerde büyük merak uyandıran sayılı yabancı diziler arasında yer almayı başaran ve Türkiye'de en çok izleyiciye sahip olan yabancı dizi altıncı sezon içerisinde sürpriz gelişmelerle izleyici sürekli şaşırtmaya devam etti.

Dizinin hayranlarının tam anlamıyla tatmin olduğu ve büyük bir zevk ile seyrettiği altıncı sezonun geride kalması ile birlikte yavaş yavaş dizide sona gelindiğinin de farkına varılıyor.

Bu konuyla alakalı dizinin yapımcımları olan David Benioff ve D. B. Weiss bir açıklamada bulunmuş ve en iyi ihtimalle dizinin finali için 15 bölüm kaldığını ifade etmişti. Geçtiğimiz zaman diliminde yapılan bu açıklamayı doğrulayan açıklama da dün geldi. Dizinin yayıncı kanalı HBO'nun resmi olarak doğruladığı habere göre Game of Thrones 7. sezonu hem daha geç yayınlanacak hem de daha az bölümle ekranlara gelecek.

Normal koşullarda Nisan, Mayıs aylarında yeni yayın dönemi başlayan dizinin yedinci sezeon ve beklenen son sezonu ile beraber Haziran, Temmuz ayında çıkması bekleniyor. Normalde her sezonu 10 bölümden oluşan yapımın son sezonda 7 bölümden oluşacağı belirtiliyor.

Dizi içerisinde oldukça sık kullanılan cümle olan "Winter is coming!" yani "Kış yaklaşıyor!", dizinin yapımcısı tarafından yapılan açıklamada "Now that winter has arrived." yani "Kış çoktan geldi." cümlesi kullandı. Bakalım yayınlanacak son sezon ile seyircileri tatmin edici bir şekilde bırabilecek mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler