MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Şarkısı'nda Cem intikam için geri dönüyor

Kanal D ekranında ilgiyle takip edilen Hayat Şarkısı dizisinin 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Hayat Şarkısı dizisinde Cem intikam için geri dönüyor. Ekrana gelen Hayat Şarkısı son bölümde Kerim kendini affettirebilmek için harekete geçti ama Hülya Kerim'i affetmedi.

Hayat Şarkısı'nda Kerim'in kendine olan desteğini göremeyen Hülya, tüm yaşananlar sonrası boşanma konusunda kararlı adımlar atar. Herkesin içinde mahkeme yolunda olduğunu belirterek durumdaki ciddiyeti belli eder. Kerim, bu durumu tersine çevirmek için ne hamleler yapacak? Tüm bu stresli durumlar yaşanırken Hülya'nın kaldığı yere gizlice giren gizemli kişi kim? Bu gelen davetsiz kişi Hülya için tehlike arz ediyor mu?

Hülya hastaneden taburcu edilir ancak Düğme'nin bir süre daha kuvözde kalması gerekecektir. Hülya, Kerim'in tüm itirazlarına rağmen Cevher malikânesine dönmeyi reddeder ve Memo'yu da alarak ablasının yanına taşınır.

KAYA'NIN BAŞI BÜYÜK DERTTE

Zeynep'in Kerim ile Hülya'nın gün geçtikçe daha da kötüye giden ilişkilerini düzeltebilmek amacıyla yaptığı şeytani plan ise hiç beklenmedik sonuçlara yol açacaktır. Mahir babasından kalan büyük mirası reddetmeyi düşünürken Kaya'nın tavsiyesi ile yepyeni bir işe soyunur. Diğer yandan Nilay'ın başına dert olan nişanlısından kurtulma çabaları Kaya'nın başını büyük derde sokacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler