MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kanatız Kuşlar'ın tanıtım videosu rekor kırdı

ATV ekranlarında büyük bir heyecanla beklenen Kanatsız Kuşlar dizisinin fragmanına ilgi büyük oldu.

Yaz dönemi dizileri, geçtiğimiz yıllardaki gibi çok sayıda olmasa da, kaliteli yapımlar olmayacak değil. Senaryosunun usta bir isme emanet edildiği yeni dizi, Kanatsız Kuşlar, dram ile aile sevgisini bir potada eritecek bir yapım olarak seyirci karşısına çıkacak.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM REKORU!

Kısa süre sonra ATV ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Kanatsız Kuşlar, yayınladığı ilk tanıtım videosu ile izlenme rekorları kırdı. Büyük ilgi gören fragman, kısa sürede çok izlenerek, sosyal medyada paylaşıldı. Çekimlerine geçen hafta Pazartesi günü başlanan Kanatsız Kuşlar dizisinin ilk tanıtımı büyük ilgiye sebep oldu. Koliba Film imzalı dizinin fragmanı, etkileyici müziği ile sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

DİZİNİN KADROSU

Yapımcılığını Ata Türkoğlu'nun, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği dizinin senaryosunu ise Hakan Haksun kaleme alacak. Kanatsız Kuşlar'ın oyuncu kadrosunda ise, Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen yer alıyor. Genç ve deneyimli kadrosu ile çekimlerine başlanan dizi yakın zamanda ATV ekranlarında olacak.

DİZİNİN KONUSU

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile, çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsünün konu alındığı dizi, iyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatıyor. Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikâyesini ekranlara yansıtıyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler