MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Sevda yeni sezona bomba gibi dönüyor

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrollerinde yer aldığı Kara Sevda'nın çekimleri önceki gün başladı.

Yaz tatilinden sonra bir araya gelen Kara Sevda'nın oyuncuları, yönetmen Hilal Saral ve teknik ekip yeni sezonu pasta keserek kutladılar.


Geçtiğimiz sezona damga vuran Kara Sevda'nın ilk sezon final bölümünde; Nihan'ın hamile olduğunu öğrendikten sonra ikiz kardeşi Ozan'ın gizemli bir şekilde ölmesi ayrıca Kemal'in, Emir'i vurarak elini kana bulaması seyircileri şaşkına çevirmişti. Birçok soru işaretiyle sezona ara veren dizinin ikinci sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Kemal ve Nihan artık iki düşman mı?, Emir yaşıyor mu?, Kemal hapse mi girecek?, Ozan'ın ölümünden Kemal'i sorumlu tutan Nihan, hamile olduğunu ona söyleyecek mi? gibi soruların yanıtlarını seyredenler büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.
-FENOMEN KARAKTER EMİR KOZCUOĞLU ÖLDÜ MÜ?

-

Dizide Kaan Urgancıoğlu'nun hayat verdiği Emir Kozcuoğlu karakterinin yaşayıp yaşamadığı sosyal medyada gündem oldu. Karanlıklar Prensi lakabıyla anılan Emir Kozcuoğlu'nun, Kemal ve Nihan arasındaki en büyük engel olması, çifte acımasızca yaptığı kötülüklere rağmen kıvrak zekası ve yaşam biçimiyle seyredenlerin gönlüne taht kurmuştu. Finalde kanlar içinde yere yığılan Emir'in akıbeti yeni sezonun ilk bölümünde ortaya çıkacak.

Kara Sevda'nın yeni sezon bölümleri Eylül ayında Star TV'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler