MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kenan İmirzalıoğlu'na yeni dizi için 2 milyon TL

Yeni bir dizi projesi ile ekranlara dönme hazırlığı içinde olan Kenan İmirzalıoğlu'nun 2 milyon TL'ye anlaştığı iddia ediliyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun, henüz açıklanmayan yeni rolü için 2 milyon TL aldığı konuşuluyor. Partner konusunda çok titiz davranan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi için ilk olarak Fahriye Evcen, daha sonra da Meryem Uzerli'nin adı anılmıştı.

Yakışıklı oyuncu son açıklamalarında ise eşi Sinem Kobal'la aynı projede rol alacağının sinyalini verdi. ATV'de yayınlanacak olan projenin ayrıntıları henüz öğrenilemezken, oyuncu kadrosundaki ilk ismin İmirzalıoğlu olduğu netleşti. İmirzalıoğlu'nun, yeni proje için kiminle ekranlarda olacağı şimdiden merak konusu.

Geride bıraktığımız yaz ayında Cunda Ada'sında dünya evine girdiği oyuncu Sinem Kobal'la "Aynı projede rol almayacağız" açıklamaları yapan Kenan İmirzalıoğlu, son verdiği röportajda da "İyi bir senaryo olursa neden olmasın" demişti.


Bu açıklama, çiftin yeni projede beraber rol alabileceklerinin sinyali olarak yorumlandı. Son olarak da İmirzalıoğlu'nun Cingöz Recai rolünü oynayacağı öne sürülse de bu iddia netlik kazanmadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler