MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 7. sezon ne zaman başlayacak?

AMC'nin korku ve drama serisi The Walking Dead 3 Nisan'da 6. sezon finalini yaptı. Peki dizinin 7. sezonu ne zaman başlayacak?

AMC'nin popüler zombi draması The Walking Dead Negan'ın acımasız öldürme sahnesi ile sona erdi. Şimdi dizinin hayranları kimin öldüğünü öğrenmek için sabırsızlıkla 7. sezonu beklemeye başladı.

Aktör Jeffrey Dean Morgan "Negan" olarak diziye büyük bir giriş yaptı ve dizinin önemli karakterlerinden birini seçerek dikenli telli sopasıyla başını ezerek parçaladı. Ancak ölen karakterin kim olduğu muallakta kaldı.

TWD'nin yaratıcısı Robert Kirkman ve yapımcı Scott M Gimple sezonu neden arkası yarın pembe dizileri şeklinde sona erdirdikleri ile ilgili konuştu: Robert Kirkman "Arkası yarın dizilerini seviyorum. Tansiyonu yükseltmeyi seviyorum. Eğer çizgi romanı okursanız hemen hemen her konu bir çekişme ile sona erer. Çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum." şeklinde E! Online'a açıklamada bulundu.

The Walking Dead 7. sezon başlama tarihi

TWD'nin 7. sezon çıkış tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır.

Önceki sezonların prömiyer tarihlerine bakacak olursak:

  1. sezon: 31 Ekim 2010

  2. sezon: 16 Ekim 2011

  3. sezon: 14 Ekim 2012

  4. sezon: 13 Ekim 2013

  5. sezon: 12 Ekim 2014

  6. sezon: 11 Ekim 2015 tarihinde yeni sezon başlangıcını yapmıştır. Bu durumda 7. sezonun başlama tarihi 9 Ekim veya 16 Ekim olması kuvvetli ihtimaldir.

  7. sezon yine 16 bölümden oluşacaktır. İlk 8 bölümün gösterimine 2016 Ekim ayında, kalan 8 bölüme ise 2017 Şubat ayında başlanacaktır.
    -The Walking Dead 7. Sezon Başlama Tarihi Belli Oldu

-
16 bölümden oluşacak yedinci sezon prömiyer tarihi 23 Ekim 2016 Pazar olarak açıklanmıştır. Sezonun ilk sekiz bölümü önümüzdeki sonbaharda, kalan sekiz bölüm ise 2017 Şubat ayında yayınlanacaktır.

Senaryosunu Scott Gimple'ın yazdığı ilk bölüm "Signs" olarak adlandırılmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler