MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar beraberliğinde son gelindi

Acun Ilıcalı'nın yeni yayın dönemiyle birlikte yeni yüzlerle çalışmak istediği bu nedenle Hülya Avşlarla yollarını ayıracağı gündeme bomba gibi düştü.

Uzun zamandır birlikte pek çok projeye imza atan Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar hakkında ayrılık dedikoduları gündeme bomba gibi düştü. Tv8'in patronu Acun Ilıcalı'yla yıllardır birlikte çalıştığı Hülya Avşar'ın yollarını ayırma kararında olduğu konuşuluyor. Survivor All Star ile reytingleri alt üst eden, her yaptığı işte başarıyı yakalayan Acun Ilıcalı'nın yeni yayın dönemiyle birlikte yeni yüzlerle çalışmak istediği bu nedenle Hülya Avşarla yollarını ayıracağı daha önce de gündeme gelmişti.

Acun Ilıcalı'nın Rising Star yarışmasının jüri koltuğunda oturması planlanan Hülya Avşar'la uzun süren iş ortaklığınıa artık sonlandırıcağı iddia edilmişti. Geçen yıllarda gündeme gelen bu iddia ikilinin iş ortaklığının devam etmesi ile yalanlanmıştı.

ACUN ILICALI KİMDİR?

29 Mayıs 1969'ta doğan Acun Ilıcalı, Acun Medya'nın kurucusu ve sahibidir. 19 yaşında evlenen ünlü medya patronu 4 kız çocuğu babasıdır. Beşiktaş muhabiriyken futbolcularla samimi olup özel röportajlar yapan Acun Ilıcalı, 2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurmuştur. Fear Factor, Survivor Kızlar - Erkekler, Survivor Türkiye - Yunanistan, Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans, Survivor Ünlüler - Gönüllüler ve O Ses Türkiye programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2014 yılında TV8 adlı kanalı satın almıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler