MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adnan Oktar'ın kediciklerinin mezun olduğu üniversiteler şaşırtıyor

Sık sık gündeme oturan Adnan Oktar'ın kedicikleri ile ilgili merak edilen pek çok konu var. Görüntüleriyle dikkat çeken Adnan Oktar'ın kızlarının hangi okuldan mezun olduğu da bu konulardan biriydi. İşte, üniversite mezunu kedicikler!

Dekolte kıyafetleri ile gündeme gelen Adnan Oktar Hoca'nın kedicikleri, yazılı ve sosyal medyada pek çok kez gündeme geliyor. Dekoltenin sınırlarını her geçen gün biraz daha zorlayan kedicikler hakkında merak edilen pek çok detay var. Bunlardan biri de kediciklerin eğitim durumları ve hangi okuldan mezun oldukları. Ekranlarda boy gösteren ve zaman zaman tartışmalara neden olan Adnan Oktar'ın kediciklerinin hepis üniversite mezunu. İşte, kedicikler ve mezun olduğu okullar!

ADNAN OKTAR KEDİCİKLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

KEDİCİKLERİN MEZUN OLDUĞU OKULLAR

Aylin kocaman: Ankara Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Edebiyatı ve Amerikan Kültürü üzerine eğitim aldı, Tülay Kumaşçı: İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisi, Didem Ürer: İstanbul Üniversitesi İşletme Boğaziçi Üniversitesi Felsefe mezunu, Tuba Babuna: İstanbul Üniversitesi İktiasat Fakültesi Koç Üniversitesi Sosyoloji, İstanbul Üniversitesi Ekonometri yüksek lisansı, Damla Pamir: Haliç Üniversitesi Amerikan Kültrü ve Edebiyatı Bölümü, Ebru Altan: Boğaziçi Üniversitesi iş idaresi bölümü mezunu, Ceyda Özbudak: İstanbul Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü mezunu, Gülşah Güçyetmez: Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu.

ADNAN OKTAR KİMDİR?

Adnan Oktar, 2 Şubat 1956 yılında Ankara'da doğmuştur. Asıl adının Adnan Arslanoğulları olduğu öne sürülmektedir. 1979 yılında İstanbul'daki Devlet Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimari bölümüne girmiştir. Bir süre sonra okuldan ayrılan Adnan Oktar, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe ve Tarih Bölümü'ne girmiş ancak bu bölümü de bitirmeden okuldan ayrılmıştır. Kamuoyunda kendisinin, zaman zaman Adnan Hoca olarak da anıldığı olmuştur. Cemaatiyle birlikte hazırladığı kitaplarda kullandığı mahlas Harun Yahya'dır. Taraftarları arasında Ahmet ismini de kullanmıştır. Adnan Oktar gurubuna bağlı internet siteleri, Tv ve değişik yayın araçlarıyla başlıca mehdilik, mehdi devri, evrim, yaratılış, ahir zaman, mesih, İsa'nın dönüşü gibi konularda yayın yapmaktadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler