MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan fena yakalandı

Milli Takım'ın ve Atletico Madrid'in başarılı futbolcusu Arda Turan, ilişki iddialarını yalanladığı Aslıhan Doğan'la görüntülendi.

Medyanın gündeminden düşmeyen Arda Turan, ilişki iddialarını yalanladığı Aslıhan Doğan'la objekiflere takıldı. tiler'de baş başa yemek yiyen ikili, gazetecilere yakalanmamak için restorandan 10'ar dakika arayla çıktı. Ancak Aslıhan Doğan, 500 metre ileride bekleyen Arda Turan'ın otomobiline binince gazetecilere yakalandı. Böylece çiftin aldıkları tüm önlemler de boşa çıkmış oldu.

1987 doğum olan Arda Turan, amatör bir takım olan Altıntepsi Makelspor'da futbol yaşantısına amatör bir takım olan Altıntepsi Makelspor'da başlamıştır. Şimdilerde La Liga ekiplerinden Atlético Madrid ve Türkiye Millî Takımında forma giyen ünlü futbolcu, doğduğu mahalledeki arkadaşlarıyla birlikte icat ettikleri orta-kafa-gol oyununun, orta ve pas yeteneğinin gelişmesinde önemli rol oynadığını ve dar sokaklarda futbol oynamasının da futbol tekniğini geliştirdiğini ifade etmiştir.

ARDA TURAN KİMDİR?

Milliyet Spor Ödülü'nü, 2008 ve 2009 yıllarında Yılın Futbolcusu, 2013 yılında Yılın Sporcusu kategorilerini kazanmıştır. 2010 yılında Yılın Futbolcusu ve 2012 ile 2013 yıllarında ise Avrupa'da Yılın Türk Futbolcusu kategorilerinde Futbol Plus Dergisi Yılın Futbol Oscarları ödülünün sahibi olmuştur. 2014 yılında 13. Uluslararası Türkiye Spor Adamları Ödülleri kapsamında; Avrupa'da Yılın Futbolcusu ödülünü kazandı. 2008 yılında İspanyol spor dergisi Don Balón tarafından, 1987 ve üstü doğumlu 100 yıldız futbolcu arasında en iyi 8. futbolcu seçilmiştir. Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından 2009 yılının en popüler aktif futbolcusu olarak gösterilmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler