MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 354. bölüm nefesleri kesti

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar son bölümüyle nefesleri kesti. Mesut, Arka Sokaklar 354. bölümde Esma'nın ölümünü bir türlü kafasından atamazken, bu durum mesleğine de etki etmeye başladı. Onur ise hayatındaki zor dönemden oldukça etkilendi.

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 354. bölümüyle seyircisiyle buluştu. Her hafta maceranın eksik olmadığı Arka Sokaklar son bölümde olanlar yüzünden Mesut zor günler geçirdi. Diğer yandan Onur babasını buldu. Onur babasıyla ilgili gerçeği öğrenince yıkıldı. Bir de kendi öz kardeşini cezaevine koyması Onur'u iyice üzdü. Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Müge Boz, Can Nergiz, Alp Korkmaz ve Beril Kayar'ın oynadıkları sevilen dizi Arka Sokaklar son bölümü 23 Ocak Cuma akşamı ekrana geldi.

Mesut, Arka Sokaklar son bölümde Esma'nın ölümünü kafasından atamadı. Bu durum, çok sevdiği mesleğine engel olmaya başladı. İstifa mektubunu Rıza Babaya verdi! Rıza Baba ise onu bu kararından vazgeçirmek için elinden geleni yaptı. Diğer yandan Arka Sokaklar son bölümde Onur, babası Ali Kemal'in mafyaya hizmet eden bir adam olduğunu öğrenmiş ve bunu Ece ile paylaşmıştı. Onur'un kardeşi Baran'ı yıllar sonra bulması, sonrasında kendi elleriyle cezaevine koyması, üzerine bir de babasının bu durumu, Onur'u psikolojik olarak iyiden iyiye çökertti.

Arka Sokaklar 354. bölümde Rıza Baba, Onur'un babası ile tanışmak istedi fakat Onur buna hazır olmadığını dile getirse de, babası ile buluşmaya gitti. Giderken kız arkadaşı Ece'yi de yanında götürdü. Ali Kemal ise Baran'ı görmeye cezaevine gitti. Baran babasına fazlasıyla sıcak davrandı. Ali Kemal, Ece ve Onur nihayet buluştular. Fakat sohbetleri yeni başlamıştı ki Ali Kemal' in patronu Ragıp'ın oğlu bir barda olay çıkartmıştı ve Ali Kemal karanlık hayatına bir kez daha geri dönmek zorunda kaldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler