MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden 3. bölüm Fox Tv'de yayınlandı

Şevket'in torununu kaçırmasıyla Aşk Yeniden son bölümde ortam gergişnleşti. Zeynep babasından hesap sorarken, Fatih ile oynadıkları oyun, Aşk Yeniden 3. bölümde beklenenden farklı yöne doğru gitmeye başladı.

İlk bölümünden itibaren sıcak ve samimi hikayesiyle beğeni toplayan Aşk Yeniden 3. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Süreç Film yapımı olan ve Ersoy Güler'in yönetmenliğini üstlendiği dizinin bu bölümünde yine eğlenceli anlar yaşandı. Aşk Yeniden son bölümde Selin'i aramaya koyulan Fatih ve Zeynep'in başına işler açıldı. Öte yandan iki aile arasında yine gergin anlar yaşandı. Başrollerini Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı Aşk Yeniden 3. bölüm 24 Şubat Salı akşamı ekrana geldi.

AŞK YENİDEN 3. BÖLÜM ÖZETİ

Şekercizadeler'den intikam almaya yemin eden Şevket, planını devreye soktu. Aşk Yeniden son bölümde Zeynep bile babasından böyle bir hamle beklemiyordu. Şevket'in bu sefer de Selin'i kaçırtması, iki aileyi yeniden birbirine düşürdü. Fatih ve Zeynep Selin'i aramaya başladı. Fakat bu arayış, onların da başının derde girmesine sebep oldu. Mukaddes de boş durmadı. Bu meseleyi kendi yöntemleriyle çözmeye karar verdi. Fakat, kendi kazdığı kuyuya kendi düştü. Ama pes etmeye niyeti yoktu. Bu kez daha büyük bir plan devreye soktu. Planı başarıyla sonlanacak gibi görünse de Aşk Yeniden 3. bölümde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.

AŞK YENİDEN DİZİSİNİN KONUSU

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan'ın peşinden Amerika'ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye'ye geri döner. Diğer tarafta Amerika'ya eğitim için giden Fatih'in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye "Aşk Yeniden" FOX'ta!


Vitrin


En Çok Aranan Haberler