MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden 31. bölüm ile şaşırttı

Her hafta yeni bir maceranın yaşandığı Fox Tv dizisi Aşk Yeniden 31. bölümü ile ekrana geldi. Zeynep ve Fatih'in yeni oyunu hem güldürdü hem şaşırttı. İşte, merakla beklenen Aşk Yeniden son bölümünde yaşananlar!

Kadrosunda Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Nilay Deniz gibi genç isimlerin yanı sıra Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar gibi deneyimli oyuncuların bulunduğu Aşk Yeniden 31. bölümü yine oldukça renkli sahneleriyle ekrana geldi. Son bölüm ardından izleyicilerinin merakla beklediği dizinin 31. bölümünde Zeynep ve Fatih, barışmalarına rağmen ailelerine kavgalı numarası yaptı, işler iyice karıştı. Fatih ve Zeynep'in ayrılık oyunu ikili için daha da zor bir çıkmaza soktu. Peki, ikili neden böyle bir oyun oynadı? Sürprizlerin, eğlenceli sahnelerin ve maceranın eksik olmadığı Aşk Yeniden 31. bölümüyle dün akşam saat 20.00'de Fox Tv'deydi!

AŞK YENİDEN 31. BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Yeniden son bölümünde Zeynep ve Fatih, Mukaddes'i, Ertan'dan uzak tutmak adına başlattıkları ayrılık yalanına herkesi inandırmışlardı. Ancak şimdi de başka bir problem baş gösterdi: Birbirlerinden ayrı kalmaya dayanamadılar. Zeynep cephesinde ailesinin sorgulamaları devam ederken, Fatih de her daim, annesi Mukaddes'in göz hapsindeydi. Üstelik annesinin yakın ilgisi, Fatih'in başına akla hayale sığmayacak enteresan olaylar getirdi; Fatih'i hayaller âlemine daldı. İkisi de göz hapsinde olan Zeynep ve Fatih, tek bir öpücük için herkesin uykuya daldığı gece saatlerini bekleyip birbirlerinin evlerine hırsız gibi gizlice girmekten başka yol bulamadılar. Ancak elbette bu ayrılık yalandan sonra tek bir öpücük bile eskisi kadar kolay olmayacaktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler