MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asla Vazgeçmem 7. bölüm Show Tv'de ekrana geldi

Show Tv'nin beğenilen dizilerinden Asla Vazgeçmem 7. bölümüyle 26 Mart akşamı ekrana geldi. Asla Vazgeçmem son bölümde İclal Nur'un günlüğünü okuyunca kafayı iyice Nur'a taktı. Öte yandan Yiğit ise Haydar meselesini kendi yöntemleriyle çözmeye karar verdi.

Show Tv ekranlarının ilgiyle izlenen dizilerinden Asla Vazgeçmem 7. bölüm 26 Mart Perşembe akşamı sevenleriyle buluştu. Heyecan dolu dizide bu bölüm yaşanacak gelişmeler izleyicisini ekrana bağladı. Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin paylaştığı Asla Vazgeçmem son bölümde Nur'un günlüğünü okuyan İclal, iyice çıldırdı. Öte yandan Yiğit ve İclal'in yıldönümü kutlaması, yaşanacak sürprizleri de beraberinde getirdi.

ASLA VAZGEÇMEM 7. BÖLÜM ÖZETİ

Yiğit ve Nur, Hafize'nin Nur'u Haydar'a vermesiyle neye uğradıklarını şaşırdı. Yiğit'in sabrının taşması artık an meselesiydi. Asla Vazgeçmem son bölümde Nur, yaptığı emrivaki yüzünden Hafize'ye büyük tepki gösterirken Yiğit'in Haydar meselesini kendi yöntemleriyle çözmek istemesiyle zor durumda kaldı.

İclal, Nur'un günlüğünü okudu ve kafayı iyice ona taktı. Asla Vazgeçmem 7. bölümde bu sırada Yiğit'in atlattığı büyük bir tehlike hem İclal'i hem de Nur'u perişan etti. Yiğit için endişelenen Nur'un duygularını bastırması günden güne zorlaşırken, İclal ise bütün heyecanıyla evlilik yıldönümü hazırlıklarına başladı. Yiğit ve İclal'in yıldönümü kutlaması hem aşıklar hem de İclal için sürprizlerle dolu geçerken, büyük sır bir anda su yüzüne çıktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler